Skyttens månedshoroskop

Skyttens månedshoroskop for juni 2021

I perioden fra 13. maj til 28. juli bevæger din tegnhersker, Jupiter, sig ind i Fiskene, først direkte og så retrograd. Du kan se dette som en tidsboble, som var det Jupiter der dyppede tæerne i følelsernes hav, for så at trække sig tilbage igen. Så juni er midten af denne boble, som varsler en positiv familieudvikling og en vækst i det hjemlige miljø. Når juni starter vil Venus harmonisere med Jupiter og første stænk af held begynder. Dette kan være på det følelsesmæssig plan, med en dyb følelse af intimitet og forbindelse. Men det kan også være økonomisk, hvor pengeflowet giver dig mulighed for at investere i familien på en eller anden måde. Disse heldige tendenser fortsætter i løbet af måneden, særligt omkring den 22. hvilket kan være en særligt heldig tid for rejser med familien. Fra starten til midten af juni er det en ret kompliceret tid for partnere, som måske er forvirrede over hvilken retning man skal vælge. Måske har man taget en forkert beslutning, eller er blevet ført på afveje, så for dem vil juni være en måned til at opklare misforståelser – hvilket også betyder, at du er nødt til at fjerne misforståelser som har indflydelse på dine relationer. Du er måske selv lidt i vildrede med hvad du ønsker, først at have store ideer omkring hvad du ønsker, senere ændre mening.

Dagshoroskop Ugehoroskop Årshoroskop


Skyttens månedshoroskop hører også til den gren af astrologien, som man meget nemt kan definere som værende pop.

Dog er den lidt tættere på noget sandt, end dagshoroskoper og ugehoroskoper. Vel at mærke, hvis astrologen ikke har en bestemt dag at gå ud fra.

For sandheden er, at hvis astrologen vidste mere præcis hvor i tegnet du er født, ville astrologen også være mere præcis i sine udsagn.

For horoskopet bygger på det fakta, at i den helhed som himmelrummet med dens planeter og sol og måne udgør, vil alle byggeklodser præge sig ind på givne tider.

I Skyttens månedshoroskop er der ingen definitioner på, hvor i Skytten du er født.

Hvert af de 12 stjernetegn er en beskrivelse af solens bane over himlen, set fra jorden. Det vil sige at helheden udgør et helt år. Det er solens vandring gennem stjernetegnene. Dermed er hvert stjernetegn en beskrivelse af solens vandring på en måned. Igen set fra jorden. Derfor kaldes stjernetegn også for soltegn, da det er solen der markerer i hvilket stjernetegn du er født.

Skyttens stjernetegn er perioden fra den 23. november og til 21. december. Begge datoer er ca. datoer. Astronomisk set har det noget at gøre med skudåret og skuddagen hvert fjerde år.

Det jeg vil forklare med det ovenfor beskrevne med hensyn til Skyttens månedshoroskop er, at hvis astrologen kendte en dato på din fødselsdag, altså hvor i Skyttens stjernetegn din sol står, vil det for astrologen være en klar indikator for månedens tydningskvalitet.

For en bestemt grad i Skytten samspiller med samme grader i andre stjernetegn. Og befinder der sig nu planeter i disse grader, vil Skyttens månedshoroskop jo være afhængig af samspillet mellem disse energier.

Solen, eller solpositionen, hos det enkelte menneske kan lignes med det område i dit liv, hvor der er lys eller bevidsthed.

Solen i astrologien står for dit åndelige jeg. Hos dig som Skytte er det Skyttens kvaliteter der bliver oplyst. Solen står jo her ved din fødsel og markerer, at hos dig er dette et stjernetegn af yderste vigtighed. Det er dette lys, i dette tegn, du bringer med ind i livet som en væsentlig del af ”hvem du virkelig er”.

Denne åndelige livskvalitet i dig, ligger som et baggrundstæppe og farver alt hvad du fortager dig. Afhængig af hvad tegn du er født i. Som Skytte vil du tit markere disse områder i dit liv: optimisme, store og mange planer, evighedsstudent, filosofisk, rejseparat. Hvor du markerer disse personlige måder at være dig på, er svært at sige. Her bliver en astrolog nødt til at undersøge resten af dit horoskop, for at kunne svare dig på det. Det enkelte stjernetegn kan kun forstås i forhold til helheden.

Som Skytte er det også vigtigt at vide og forstå, hvor planeten Jupiter har placeret sig ved ens fødsel. Jupiter er den planet der markerer dine overskudsbetonede udtryksflader. I astrologisk sprogbrug og forståelse, siger man, at Jupiter er Skyttens herskerplanet.