Skyttens månedshoroskop

Skyttens månedshoroskop for august 2020

Indtil julen dette år vil din tegnhersker, Jupiter, være i Stenbukken, hvilket indikerer et år med hårdt arbejde, kampe og forandringer. Det er noget du er meget opmærksom på, når august starter, mens du kæmper for at opbygge en stærkere følelse af værdi – noget som i den grad har forbindelse til status og indtjeningsevner. 2020 er sikkert et år hvor der er tab, men dette sørger for muligheder for at opbygge resurser og at sørge for en mere sikker basis for overlevelse. Bort set fra økonomi og tryghed er det største område af udfordringer i august i forbindelse med en du holder af, hvis handlinger er i konflikt med dine værdier. Det kunne f.eks. være et barn, som er besluttet på at gå sine egne veje ned af en kreativ sti. Lad være med at sætte forhindringer i vejen. Døm dem ikke, eller skændes ikke med dem om principper eller værdier. Du bør opfordre til kreativitet, også selv om du ved, at det bliver noget hårdere end de selv tror. Dine kære må kæmpe deres egne kampe og de bør ikke være imod dig. Starten og indtil midt-august er en af de bedste perioder på året til at tage på ferie, og der er stærkt fokus på internationale destinationer eller eksotiske steder, som du kan besøge lokalt. Det er tid til at have det sjovt, især sammen med børn. Sent i august handler det mere om arbejde og der er et to-ugers vindue med muligheder, som kan bringe professionelle og økonomiske belønninger.

Dagshoroskop Ugehoroskop Årshoroskop


Skyttens månedshoroskop hører også til den gren af astrologien, som man meget nemt kan definere som værende pop.

Dog er den lidt tættere på noget sandt, end dagshoroskoper og ugehoroskoper. Vel at mærke, hvis astrologen ikke har en bestemt dag at gå ud fra.

For sandheden er, at hvis astrologen vidste mere præcis hvor i tegnet du er født, ville astrologen også være mere præcis i sine udsagn.

For horoskopet bygger på det fakta, at i den helhed som himmelrummet med dens planeter og sol og måne udgør, vil alle byggeklodser præge sig ind på givne tider.

I Skyttens månedshoroskop er der ingen definitioner på, hvor i Skytten du er født.

Hvert af de 12 stjernetegn er en beskrivelse af solens bane over himlen, set fra jorden. Det vil sige at helheden udgør et helt år. Det er solens vandring gennem stjernetegnene. Dermed er hvert stjernetegn en beskrivelse af solens vandring på en måned. Igen set fra jorden. Derfor kaldes stjernetegn også for soltegn, da det er solen der markerer i hvilket stjernetegn du er født.

Skyttens stjernetegn er perioden fra den 23. november og til 21. december. Begge datoer er ca. datoer. Astronomisk set har det noget at gøre med skudåret og skuddagen hvert fjerde år.

Det jeg vil forklare med det ovenfor beskrevne med hensyn til Skyttens månedshoroskop er, at hvis astrologen kendte en dato på din fødselsdag, altså hvor i Skyttens stjernetegn din sol står, vil det for astrologen være en klar indikator for månedens tydningskvalitet.

For en bestemt grad i Skytten samspiller med samme grader i andre stjernetegn. Og befinder der sig nu planeter i disse grader, vil Skyttens månedshoroskop jo være afhængig af samspillet mellem disse energier.

Solen, eller solpositionen, hos det enkelte menneske kan lignes med det område i dit liv, hvor der er lys eller bevidsthed.

Solen i astrologien står for dit åndelige jeg. Hos dig som Skytte er det Skyttens kvaliteter der bliver oplyst. Solen står jo her ved din fødsel og markerer, at hos dig er dette et stjernetegn af yderste vigtighed. Det er dette lys, i dette tegn, du bringer med ind i livet som en væsentlig del af ”hvem du virkelig er”.

Denne åndelige livskvalitet i dig, ligger som et baggrundstæppe og farver alt hvad du fortager dig. Afhængig af hvad tegn du er født i. Som Skytte vil du tit markere disse områder i dit liv: optimisme, store og mange planer, evighedsstudent, filosofisk, rejseparat. Hvor du markerer disse personlige måder at være dig på, er svært at sige. Her bliver en astrolog nødt til at undersøge resten af dit horoskop, for at kunne svare dig på det. Det enkelte stjernetegn kan kun forstås i forhold til helheden.

Som Skytte er det også vigtigt at vide og forstå, hvor planeten Jupiter har placeret sig ved ens fødsel. Jupiter er den planet der markerer dine overskudsbetonede udtryksflader. I astrologisk sprogbrug og forståelse, siger man, at Jupiter er Skyttens herskerplanet.