Vandmandens dagshoroskop

Vandmandens dagshoroskop d. 25 maj 2019

Det er en perfekt dag for at mødes med gode venner, som du beundrer for deres viden. Det er en ideel lørdag for sjov og ballade.

Ugehoroskop

Ugen er udadvendt og den perfekte periode for, at promovere dine ideer og sigte efter mere prominens eller opmærksomhed. Arbejde i et hold eller et partnerskab favoriseres, og der er en intens periode af overvejelse. Det er tid til at komme ud og omkring med folk, som stimulerer din tankevirksomhed, selv hvis en del af dig gerne vil skjule sig i en privat bunker væk fra verdens problemer. Samtidig er der positive udviklinger i dit familieliv, som medfører nydelse og en større følelse af sikkerhed efter en forstyrrende periode. Der er nye arbejdsmuligheder forbundet med en flytning.

Månedshoroskop Årshoroskop

Vandmandens månedshoroskop for maj

Nymånen slutter sig til Uranus i det maj måned begynder, hvilket igangsætter forandringer i dit privatliv, som kan have været i gang henover det sidste år. Det er forbundet med nye rødder og nye lokale tilhørsforhold, hvilket understreger et radikalt anderledes socialt miljø. For nogle Vandbærere kan det resultere i, at involvere sig i lokalmiljøet eller med miljømæssige sager, for andre kan der være forandringer i familien eller en flytning. Tidlig maj lader til at være en meget aktiv periode, socialt og romantisk, og du kan forvente rejser, eventyr og stimulerende uddannelsesmæssige oplevelser med venner og grupper. Ikke alle du holder af har det nemt, og du kan ende med, at diskutere med nogen, som tror de kan kommandere med dig. Det vil de ikke opleve som nemt. Midten af maj er en aktiv periode med planlægning i hjemmet, det er den perfekte tid for at rydde op, smide ud og reorganisere familielivet. Den sidste del af måneden repræsenterer en mere afslappet og sjov periode for dig, og det er en særligt stimulerende tid for partnerskaber og børn. Det er også en ideel periode for at komme på kreative ideer.

Vandmandens årshoroskop for 2019

Processen kan synes langsom, men du går igennem en periode i dit liv, hvor du opdager indre resurser og skaber et åndeligt fundament, som vil blive meget nødvendigt når de helt store forandringer sker i 2021. Indtil da vil du nok opleve at du arbejder i en isoleret position og bag kulisserne, dog stadig med masser af indflydelse, men det gør du ikke det store nummer ud af. En af de ting der er karakteristiske i 2018 og som vil fortsætte med at være relevante, men mindre forstyrrende, i 2019, er en søgen efter en hjemmebase som kan give livet mere stabilitet. Dette vil være lidt undvigende, og faktisk er disse år nærmest som en sigøjneragtig tid, hvor du sagtens kan finde dig selv boende et sted og arbejde et andet sted, eller simpelthen befinde dig i to meget forskellige miljøer. Først i marts kan der være flytninger og forandringer, som har indflydelse på hjem og karriere, men efter dette vil en følelse af normalitet indfinde sig. Det kunne være rart, hvis du havde en mere fast økonomisk base, men denne tid i dit liv karakteriseres af en særlig mangel på økonomisk kontrol, og dette særligt fra februar til marts. I denne periode skal du passe på med at være for optimistisk og modstå økonomiske fristelser, som ikke har et godt fundament i virkeligheden. Med andre ord, tro ikke på alt hvad folk siger, når det handler om penge. Det er et år med stor udvidelse af dine sociale cirkler, og du modtager en form for dåb i en gruppe af mennesker, som ikke er bundet til samme praktiske og faktuelle fundament som de fleste. At forstå hvad der får disse mennesker til at tikke kan være noget af en udfordring, og du får brug for al din empati og fantasi for at gøre dig bekendt med deres verden. Det er en god tid til film, til indfødte kulturer og for altruistiske interesser, når bare du husker at være realistisk omkring de mål der kan opnås.


Vandmandens

Bureaukrati kan gå dig på nerverne i dag, men det er stadig et godt tidspunkt til at acceptere tilbud og lave aftaler. Budbringere kommer med tilbud du ikke kan afslå.

 

Vandmandens dagshoroskop
4.4 (87.69%) 13 Stemmer