Vandmandens dagshoroskop

Vandmandens dagshoroskop d. 26 februar 2020

Det er en god dag til at tage initiativ i kommunikationen, men en del af dig, ville foretrække at være alene – det kan være svært at vise entusiasme.

Ugehoroskop

I øjeblikket oplever du en langsom fremkomst fra ubemærkethed til fremhævelse – en forandring der vil ske i løbet af det meste af året, men som vil stå klart i slutningen af næste måned. I mellemtiden vil du stadig jagtes af gammel frygt som har indflydelse på dit selvværd og din tro på egne evner og denne uge er et godt tidspunkt til at forjage irrationelle tanker fra dit repertoire. Presset hober sig op, men du kan allerede se tegn på, at økonomien, som har været kaotisk, får et boost, når folk søger dine talenter. Gør en stor indsats for at tilfredsstille dem.

Månedshoroskop Årshoroskop

Vandmandens månedshoroskop for februar

Det er intense dage i dit indre liv og februar kunne blive en måned hvor du velkommer en lettere modificeret livsstil med større opmærksomhed på naturen, diæt, helbred og renhed. Da der er noget af en udrensning, der foregår indadtil, er det vigtigt at pleje din krop og rense din sjæl. Som februar skrider frem dukker mange emner op fra fortiden og de skal behandles. Det er en udmærket måned til selvopdagelse, og det hjælper at tage dynamiske og modige initiativer, især når du behandler forandringer i dit familieliv og tidligere familiebegivenheder. Dette kunne blive en åndelig frigørelse mens du fordriver spøgelser og generelt rydder op. Februar og marts står for den sidste fase af en proces, som er slutningen på en æra. Omkring april gryr nye horisonter og du går ind i en periode med sikkerhed og personlig frigørelse, med fuldstændig klarhed omkring hvad du ønsker at gøre og hvor du ønsker at gå hen. I mellemtiden er februar en tid med hårdt arbejde og med at skabe orden i dine affærer, især de økonomiske. Det er en udmærket måned til økonomiske initiativer der udnytter dine kreative og innovative talenter. Din økonomi kan være ret flydende, men du har plads til at tage en risiko og lave nogle få forandringer. Lidt investeringer i at modernisere i hjemmet foretrækkes.

Vandmandens årshoroskop for 2020

Du går lige nu igennem en længerevarende periode, hvor du på en måde føler dig lidt isoleret, ligesom du måske også tænker en del over fortiden, og overvejer hvornår du oplever mere succes, eller hvornår din drømme for fremtiden bliver realiserede. Der er opmuntrende tegn hen mod slutningen af 2019 og det fører til en sikker fornemmelse af at ja; du kommer til at få hvad du gerne vil have i 2020.Der er stadig mange dæmoner at kæmpe med, men til sidst resulterer det i en dramatisk frigørelse. Imens har du måske fokus på at udvikle dine spirituelle sider, din indre resiliens, og din evne til at rense spøgelserne fra fortiden bort. Det ville være rart at føle at din økonomi var mere sikker, men lige nu er det et faktum i livet, at du klarer dig igennem. Det er din holdning og din tro på dig selv, som det handler om nu. Den 1. april er en nøgledato, fordi det er et tidspunkt hvor du endelig ser resultatet af det, som du har arbejdet på gennem de sidste to år. En top professionel forbindelse og fælles interesser tilbyder dig noget og det kan ende med at føre dig i en helt ny retning. Du indser, at det formentlig vil skabe lidt uro på hjemmefronten i et års tid, men du er fast besluttet på at opnå et bestemt mål, og det føles som om, at du virkelig har godt greb om tingene. I løbet af den sidste halvdel af året, vil du indse at du ikke helt har rystet de gamle spøgelser bort endnu, og det ser ud til, at du bliver trukket ind i en gammel rolle. Der er nogen kontrovers på dette tidspunkt, og det er muligt at en leder forsøger at tvinge dig til at gøre ting, som du ikke har lyst til at gøre. Lad ikke autokrater styre showet. Ved juletid falder alle brikkerne på plads. En ny æra begynder for dig. Du bliver en af de store spillere. Det er hvad du har ventet på.


Vandmandens

Bureaukrati kan gå dig på nerverne i dag, men det er stadig et godt tidspunkt til at acceptere tilbud og lave aftaler. Budbringere kommer med tilbud du ikke kan afslå.