Vandmandens dagshoroskop

Vandmandens dagshoroskop d. 22 marts 2019

Det er en ideel dag for rejse og skabe kontakt med intelligente folk fra nær og fjern. Dit sociale netværk er stort, og udvider sig langsomt.

Ugehoroskop

Livet føles klart i denne uge, idet nye horisonter, ny kommunikation og nye uddannelsesmæssige muligheder åbner sig. Det er et ideelt tidspunkt for at rejse, og for at udveksle ideer med entusiastiske tænkere. Det er en tid hvor gode venner gør en forskel, og desto mere interaktion du har med dem, desto bedre får du det. Det er også en god uge for at rydde ud i finansielle misforståelser. Der kan være skuffelser omkring penge problemer, men det ville være klogt at vente indtil bedre muligheder dukker op.

Månedshoroskop Årshoroskop

Vandmandens månedshoroskop for marts

I begyndelsen af marts vil kærlighedens og venskabets planet, Venus, bevæge sig ind i dit tegn hvilket melder om en positiv periode socialt og intellektuelt. Selvom du er i en fase af dit liv, hvor du er mere isoleret end normalt, er der stadigvæk exceptionelt positive tendenser omkring venskaber og tilhørsforhold til en langtrækkende gruppe mennesker, som udvider dine horisonter på alle måder. Tidligt i marts er der en stærk fokus på penge og sikkerhed, både din egen og en partners, og du vil sandsynligvis opdage, at det er en tid, hvor du rydder ud i et finansielt problem på en konstruktiv måde. Problemer kan opstå af at have for høje forventninger, eller af at blive ledt på vildspor af andre, men hvis du budgetterer omhyggeligt og eliminerer udgifter, som dræner din økonomi skal det nok gå, og pengene vil begynde at strømme ind. Omkring Fuldmånen d. 21 er der nye og positive tendenser, særligt sammen med en gruppe venner, som bringer lykke og en følelse af tilfredsstillelse. Det er en ideel tid for rejse og for at udvide din generelle horisont. En nomadeagtig følelse af rodløshed bliver genindført, og der er en følelse af, at verden er din legeplads.

Vandmandens årshoroskop for 2019

Processen kan synes langsom, men du går igennem en periode i dit liv, hvor du opdager indre resurser og skaber et åndeligt fundament, som vil blive meget nødvendigt når de helt store forandringer sker i 2021. Indtil da vil du nok opleve at du arbejder i en isoleret position og bag kulisserne, dog stadig med masser af indflydelse, men det gør du ikke det store nummer ud af. En af de ting der er karakteristiske i 2018 og som vil fortsætte med at være relevante, men mindre forstyrrende, i 2019, er en søgen efter en hjemmebase som kan give livet mere stabilitet. Dette vil være lidt undvigende, og faktisk er disse år nærmest som en sigøjneragtig tid, hvor du sagtens kan finde dig selv boende et sted og arbejde et andet sted, eller simpelthen befinde dig i to meget forskellige miljøer. Først i marts kan der være flytninger og forandringer, som har indflydelse på hjem og karriere, men efter dette vil en følelse af normalitet indfinde sig. Det kunne være rart, hvis du havde en mere fast økonomisk base, men denne tid i dit liv karakteriseres af en særlig mangel på økonomisk kontrol, og dette særligt fra februar til marts. I denne periode skal du passe på med at være for optimistisk og modstå økonomiske fristelser, som ikke har et godt fundament i virkeligheden. Med andre ord, tro ikke på alt hvad folk siger, når det handler om penge. Det er et år med stor udvidelse af dine sociale cirkler, og du modtager en form for dåb i en gruppe af mennesker, som ikke er bundet til samme praktiske og faktuelle fundament som de fleste. At forstå hvad der får disse mennesker til at tikke kan være noget af en udfordring, og du får brug for al din empati og fantasi for at gøre dig bekendt med deres verden. Det er en god tid til film, til indfødte kulturer og for altruistiske interesser, når bare du husker at være realistisk omkring de mål der kan opnås.


Vandmandens

Bureaukrati kan gå dig på nerverne i dag, men det er stadig et godt tidspunkt til at acceptere tilbud og lave aftaler. Budbringere kommer med tilbud du ikke kan afslå.

 

Vandmandens dagshoroskop
4.3 (85.45%) 11 Stemmer