Vandmandens dagshoroskop

Vandmandens dagshoroskop d. 17 juli 2019

Månen går ind i dit tegn i dag hvilket bringer spænding og møder med eksotiske mennesker. Drop det tunge hjerte and take a walk on the wild side.

Ugehoroskop

Du føler måske en vis frustration i starten af ugen, måske i forbindelse med arbejde eller helbred, som giver en følelse af ikke at slå til eller ikke at være værdsat. Det er også muligt at en kollega på jobbet udtrykker frustration, men at du ikke er i en position hvor du kan hjælpe. Der er nogle ting der i øjeblikket ikke kan ændres, så en tålmodig tilgang er tilrådelig. Der kommer en tid hvor alt vil gå nøjagtigt som du ønsker. Det er stadig en dejlig periode for venskaber og der bliver snart både spænding og eventyr.

Månedshoroskop Årshoroskop

Vandmandens månedshoroskop for juli

I det juli begynder vil drifternes og energiens planet, Mars, bevæge sig ind i dit modsatte tegn Løven, hvilket melder om en meget aktiv og spændende måned i forhold. Henover månedens gang, kan du forvente positive rejser sammen med venner og elskere, og desto mere eventyrlig du er, desto sjovere vil du have det, særligt i den sidste del af måneden. Partnere kan tage på eventyr tidligt i juli. Generelt er folk du omgås ekstremt uafhængige og insisterer på, at gøre præcis hvad de har lyst til. Det er sandsynligvis bedst ikke at lægge en dæmper på deres entusiasme, i det de sandsynligvis ikke vil gå på kompromis. Der er en følelse, som har været der i en længere periode, af at du er blevet rusten på en måde. Tektoniske pladers bevægelse påvirker din spirituelle orientering og meningen med dit liv. Du er særligt klar over din arbejdssituation og dine mulige følelsesmæssige bånd, med kollegaer og arbejdspartnere. En rar og kærlig kollega gør livet sødt, men ved måneformørkelsen i midten af juli er du særligt sensitiv over for afvisninger, selvom du har paraderne oppe, hvilket betyder at det er svært for andre at vise deres kærlighed. Du har det bedre omkring dig selv, når du bruger tid på sunde vaner.

Vandmandens årshoroskop for 2019

Processen kan synes langsom, men du går igennem en periode i dit liv, hvor du opdager indre resurser og skaber et åndeligt fundament, som vil blive meget nødvendigt når de helt store forandringer sker i 2021. Indtil da vil du nok opleve at du arbejder i en isoleret position og bag kulisserne, dog stadig med masser af indflydelse, men det gør du ikke det store nummer ud af. En af de ting der er karakteristiske i 2018 og som vil fortsætte med at være relevante, men mindre forstyrrende, i 2019, er en søgen efter en hjemmebase som kan give livet mere stabilitet. Dette vil være lidt undvigende, og faktisk er disse år nærmest som en sigøjneragtig tid, hvor du sagtens kan finde dig selv boende et sted og arbejde et andet sted, eller simpelthen befinde dig i to meget forskellige miljøer. Først i marts kan der være flytninger og forandringer, som har indflydelse på hjem og karriere, men efter dette vil en følelse af normalitet indfinde sig. Det kunne være rart, hvis du havde en mere fast økonomisk base, men denne tid i dit liv karakteriseres af en særlig mangel på økonomisk kontrol, og dette særligt fra februar til marts. I denne periode skal du passe på med at være for optimistisk og modstå økonomiske fristelser, som ikke har et godt fundament i virkeligheden. Med andre ord, tro ikke på alt hvad folk siger, når det handler om penge. Det er et år med stor udvidelse af dine sociale cirkler, og du modtager en form for dåb i en gruppe af mennesker, som ikke er bundet til samme praktiske og faktuelle fundament som de fleste. At forstå hvad der får disse mennesker til at tikke kan være noget af en udfordring, og du får brug for al din empati og fantasi for at gøre dig bekendt med deres verden. Det er en god tid til film, til indfødte kulturer og for altruistiske interesser, når bare du husker at være realistisk omkring de mål der kan opnås.


Vandmandens

Bureaukrati kan gå dig på nerverne i dag, men det er stadig et godt tidspunkt til at acceptere tilbud og lave aftaler. Budbringere kommer med tilbud du ikke kan afslå.

 

Vandmandens dagshoroskop
4.1 (81.33%) 15 Stemmer