Vandmandens dagshoroskop

Vandmandens dagshoroskop d. 20 november 2018

Selv hvis nogle folk tror det betaler sig at bruge penge, er det bedst at holde dig lidt tilbage. En pludselig forbindelse eller tur er på dagsordenen.

Ugehoroskop

Når du overvejer udviklinger i dit sociale liv hen over ugens gang, kan du undre dig over de forandringer, der er omkring dig. En hurtig udvidelse af din sociale cirkel finder sted, og imponerende folk træder ind på scenen, som ændrer dine ideer og koncepter omkring samfundet. Gamle venner dukker op igen og nye venner ankommer. Du kan blive nød til, at tilpasse dig nogle kaotiske udviklinger, i det nogle venner kan have foret vild eller være kommet i finansielle problemer. For at undgå penge problemer, er det essentielt for dig, at udøve tilbageholdenhed og undgå en hver form for hasardspil eller risici.

Månedshoroskop Årshoroskop

Vandmandens månedshoroskop for november

November er en måned, hvor en mængde af ting vender tilbage til hvordan de plejede at være, og det er delvist fordi den planet som er stærkt associeret med dit tegn, Uranus, bevæger sig retrogradt ind i Vægten i et par måneder. Det kan føles som du skal tilpasse dig til to forskellige miljøer, eller at du skal rejse på tværs af grænser. Det kan være forstyrrende i dit privatliv, men ganske spændende hvis du har planer om at rejse, eller hvis et romantisk forhold trækker dig ind i et fremmed sted. Venskaber er altid vigtige for Vandmænd, og der er kritiske forandringer som finder sted i dit sociale liv lige nu. Du kan forvente at din sociale cirkel udvider sig dramatisk med folk fra forskellige kulturer, som indvier dig i deres ideer og drømme. Det kan være både intellektuelt stimulerende, og det kan være ganske desorienterende. Det er fordi at folk du møder er fuldstændig inden i deres fantasier og i deres forestillingsevne, hvilket betyder at de kan sige og tænke ting, som de ikke har tænkt sig at føre ud i livet. Du kommer ind i en fantasiverden, og i denne verden mister ærlighedens og faktaenes regler deres normale relevans. Med dette i sinde, kan du tillade dig at blive båret med af en bølge af fantasi, men du må modstå fristelsen til at investere i dine drømme.

Vandmandens årshoroskop for 2018

Da der falder to solformørkelser i dit tegn og i dit modsatte tegn, Løven, i løbet af 2018, vil du opleve dette år som havende en stor personlig betydning, både i relation til forandringer i den måde du lever dit liv på, og i dine relationer til andre mennesker. Det er en tid hvor du er udadvendt og møder nye mennesker og grupper, imens du, paradoksalt nok, vil ønske at bruge så meget tid som muligt for dig selv.Faktisk er 2018 et år med store forandringer. Hvor der de foregående år har været fokus på en radikal udvidelse af din viden-base og dit sociale netværk, som har flyttet hele dit fokus mod social og uddannelsesmæssig vækst, vil dette år blive en tid hvor du fordøjer disse forandringer, og langsomt og metodisk arbejder på at integrere tektoniske skift ind i dit liv. En af de store forandringer sker i dit privatliv, som i en periode på syv år fra nu af, vil være et emne for eksperimenter og forandringer. Det kan måske være et byliv med masser af snak, eller simpelthen et meget anderledes miljø i forhold til hvad du har været vant til.I midten af maj vil planeten for energi, drive og strid, Mars, bevæge sig ind i dit tegn, og da den bevæger sig retrograd, vil den have indflydelse på Vandbæreren indtil slutningen af året. Det er en høj-energisk tid for dig, hvor stressniveauet stiger i midten af maj, slutningen af juli og midt i september. Det er meget sandsynligt, at du bliver involveret i kontroverser på disse tidspunkter, sikkert fordi du ønsker mere frihed og er besluttet på at gøre tingene på din måde. Det er også muligt at associerede eller familiemedlemmer kan synes meget provokerende, og i alle disse tilfælde, er din bedste strategi at undgå ekstreme handlinger og holde dig for dig selv.Eklipse cyklussen tyder for den enlige Vandbærer på, at det er en tid, hvor karismatiske individer kan komme ind i dit liv. August er en af disse måneder hvor der er romantiske tendenser, især i forbindelse med rejser, selvom dit kærlighedsliv på det tidspunkt kan give ret forstyrrende rejser og perioder hvor I er fra hinanden. Ikke desto mindre vil den sidste del af 2018 være meget spændende rent romantisk.


Vandmandens

Bureaukrati kan gå dig på nerverne i dag, men det er stadig et godt tidspunkt til at acceptere tilbud og lave aftaler. Budbringere kommer med tilbud du ikke kan afslå.

 

Vandmandens dagshoroskop
4.2 (84%) 10 Stemmer