Vandmandens dagshoroskop

Vandmandens dagshoroskop d. 17 januar 2018

Alle ingredienser er på plads for at foretage en vigtig transition i dit liv. Du er bare nødt til at fordøje tingene og diskutere det med venner inden alt kan falde på plads.

Ugehoroskop

Du kæmper måske med en særlig udfordring i et venskab eller i et kærlighedsforhold i denne uge, eller med et problem i forbindelse med uddannelse og grupper. Det er vigtigt ikke at lave forhastede planer lige nu, for fakta skal tjekkes. Du kan først være sikker på hvor du står i januar, og i mellemtiden er der nogen der skal have lavet deres hjemmearbejde. Derudover er det en dejlig uge for venskaber og gruppebegivenheder – ikke mindst før-jul fester, som foretrækkes i denne weekend. Det er en meget spændende tid for dig med uventede besøgende og karriereudvikling.

Månedshoroskop Årshoroskop

Vandmandens månedshoroskop for januar

Starten af november er en spændende tid til rejser og udenlandske kontakter, og du ønsker måske at bruge noget tid væk fra din normale residens. Når de to planeter som har forbindelse til Vanbæreren – Saturn og Uranus – former en – engang i 45 år – harmonisk kontakt i denne måned, føles det som om at himlene bevæger sig i harmoni til fordel for din personlige agenda, og det er en virkelig positiv måned til at opnå dine drømme for fremtiden. Ting falder på plads, professionelt, personligt og socialt, og det er spændende. Der sker en masse i din karriere nu, og efter en tid med forberedelser og studier er det nu tid til at udvide dit område af indflydelse. Enten er der nye og magtfulde spillere der tager lederrollen i relation til dig, eller du indtager selv en mere prominent rolle. Dette kunne betyde penge og magt, især omkring starten af midten af november, og det kan også betyde af der er nyt professionelt fokus på kreativitet og følelser. Pengene kommer når du finder ud af hvad der er de dybere psykologiske faktorer der motiverer folk. Den sidste del af november kan karakteriseres ved en større involvering med venner og grupper, og det er en tid til at komme sammen på et socialt og uddannelsesmæssigt projekt for at lægge planer. Det er den perfekte til at realisere dine talenter for at kommunikere hvad du har lært.

Vandmandens årshoroskop for 2018

Mens det meste af 2016 var kendetegnet ved frustrationer og administrativt bøvl, bliver 2017 en helt anden slags år, med positive tendenser fra slutningen af 2016 og forsættende et godt stykke ind i oktober. Året starter med masser af spænding, måske på grund af rejser eller andre internationale perspektiver. Sidst i februar og først i marts er også en tid med høje spændinger og begejstring, med stor sandsynlighed for rejser til eksotiske steder. Folk besøger måske også dig, og helt generelt er der en masse flyttet frem og tilbage, en masse kørsel og lokale eller internationale rejser.

Denne tendens fortsætter indtil slutningen af september, hvor tingene falder til ro. Den viden og indsigt du har fået vil i oktober være et aktiv, som du kan bruge i din karriere. Fra oktober og frem vil der sikkert komme et professionelt boost, som giver dig mere magt og indflydelse og kan også betyder at du kommer ind i et høj-spændt miljø med karismatiske ledere og højere indsatser, rent psykologisk.

2017 er et år med styrke, når du finder dine fødder i samfundet, og langsomt men sikker opnår en indflydelsesrig position, både intellektuelt og socialt. Som Vandmand har du kapaciteten til at bygge bro fra gamle traditioner til nye, og dette er det perfekte år her til. Du kan anvende banebrydende viden til at ændre samfundet. I slutningen af året, kommer der helt nye udfordringer i din retning. Der begynder en periode hvor du vil trives i en situation som er isoleret eller udelukket fra samfundet på en eller anden måde, og i de følgende år vil du opnå dyb psykologisk og åndelig indsigt, måske ved at hjælpe folk som lever i udkanten af samfundet på en eller anden måde.


Vandmandens

Bureaukrati kan gå dig på nerverne i dag, men det er stadig et godt tidspunkt til at acceptere tilbud og lave aftaler. Budbringere kommer med tilbud du ikke kan afslå.

 

Vandmandens dagshoroskop
4 (80%) 8 Stemmer