Vandmandens dagshoroskop

Vandmandens dagshoroskop d. 21 juli 2018

Der er en masse opgaver i sidste øjeblik som har en intim eller privat karakter, der også involverer familie eller kollegaer. På søndag bliver livet lysere.

Ugehoroskop

Du er i en længere periode hvor det kan være svært at tage kontrol over begivenhederne, men samtidigt sker der en masse større begivenheder, som specifikt kan have effekt på dit private liv og din livsstil generelt. Når du ser på helheden, er der langsigtede tendenser som er favorable og frembringer mange ideelle muligheder, men lige nu kan livet være stresset og der en følelse af at være klar til at håndtere uforudsigelige forandringer. I weekenden genopnår partnere en stærk position, og der er en fornyet fokus på spændende nye horisonter i dit liv.

Månedshoroskop Årshoroskop

Vandmandens månedshoroskop for juli

Du starter Juli måned med at den dynamiske Mars bevæger sig retrogradt i dit tegn, hvilket indikerer høje energi niveauer, og måske høje stressniveauer, i forbindelse med forandringer i dit liv, hjem eller karriere, som du ikke kan håndtere lige nu. De folk du møder er opfindsomme og på en måde ganske provokerende, og det føles som om du er på en karrusel uden mulighed for at komme af. Forvent ikke at tingene er normale, det er en periode med hurtige forandringer. Partnere i denne periode kan være meget involveret i deres eget arbejde, enten ved at nyde den afstand der kommer ved at være på ferie, eller ved stille at arbejde med noget som er meget tilfredsstillende for dem, men som ikke lader til at røre dit liv særligt meget. Det der er interessant er at dykke dybere ned i psykologiske problemer og udvide din praktiske forståelse for de skjulte følelsesmæssige kræfter som har indflydelse på vores kroppe og sind. Denne nye forståelse for sindet og kroppen kan være et gennembrud for dig. Den sidste uge i Juli er også en tid for dynamik og forandring, og det kunne være tid til international rejse eller for at modtage besøgende langvejs fra. Der kan være en viljekamp på det her tidspunkt, og hvis du gerne vil undgå flossede nerver, så sørg for at gøre noget spændende som du kan kanalisere al din elektriske energi ind i.

Vandmandens årshoroskop for 2018

Da der falder to solformørkelser i dit tegn og i dit modsatte tegn, Løven, i løbet af 2018, vil du opleve dette år som havende en stor personlig betydning, både i relation til forandringer i den måde du lever dit liv på, og i dine relationer til andre mennesker. Det er en tid hvor du er udadvendt og møder nye mennesker og grupper, imens du, paradoksalt nok, vil ønske at bruge så meget tid som muligt for dig selv.Faktisk er 2018 et år med store forandringer. Hvor der de foregående år har været fokus på en radikal udvidelse af din viden-base og dit sociale netværk, som har flyttet hele dit fokus mod social og uddannelsesmæssig vækst, vil dette år blive en tid hvor du fordøjer disse forandringer, og langsomt og metodisk arbejder på at integrere tektoniske skift ind i dit liv. En af de store forandringer sker i dit privatliv, som i en periode på syv år fra nu af, vil være et emne for eksperimenter og forandringer. Det kan måske være et byliv med masser af snak, eller simpelthen et meget anderledes miljø i forhold til hvad du har været vant til.I midten af maj vil planeten for energi, drive og strid, Mars, bevæge sig ind i dit tegn, og da den bevæger sig retrograd, vil den have indflydelse på Vandbæreren indtil slutningen af året. Det er en høj-energisk tid for dig, hvor stressniveauet stiger i midten af maj, slutningen af juli og midt i september. Det er meget sandsynligt, at du bliver involveret i kontroverser på disse tidspunkter, sikkert fordi du ønsker mere frihed og er besluttet på at gøre tingene på din måde. Det er også muligt at associerede eller familiemedlemmer kan synes meget provokerende, og i alle disse tilfælde, er din bedste strategi at undgå ekstreme handlinger og holde dig for dig selv.Eklipse cyklussen tyder for den enlige Vandbærer på, at det er en tid, hvor karismatiske individer kan komme ind i dit liv. August er en af disse måneder hvor der er romantiske tendenser, især i forbindelse med rejser, selvom dit kærlighedsliv på det tidspunkt kan give ret forstyrrende rejser og perioder hvor I er fra hinanden. Ikke desto mindre vil den sidste del af 2018 være meget spændende rent romantisk.


Vandmandens

Bureaukrati kan gå dig på nerverne i dag, men det er stadig et godt tidspunkt til at acceptere tilbud og lave aftaler. Budbringere kommer med tilbud du ikke kan afslå.

 

Vandmandens dagshoroskop
4.11 (82.22%) 9 Stemmer