Vandmandens dagshoroskop

Vandmandens dagshoroskop d. 15 september 2019

Lokale ture og internationale kontakter er på dagsordnen i dag, og der er en følelse af optimisme omkring fremtiden. Der er bud efter kommunikation initiativer.

Ugehoroskop

Hjulene snurrer dejligt i dit liv lige nu. Også selv om situationen måske ikke er perfekt på det ydre plan, så arbejder du konstruktivt på det indre plan, både med dig selv og med folk du er intimt involveret med, og dette skaber et fundament for vækst i fremtiden. Det er dog ikke alle du har med at gøre i denne periode du kan stole på. Især når det handler om venskaber og penge skal du undgå at falde for historier om uheldige ting. Du bør heller ikke lade negativ fantasi skabe penge bekymringer som ikke har grund i virkeligheden. Eliminer gæld hvis muligt.

Månedshoroskop Årshoroskop

Vandmandens månedshoroskop for september

Det er en måned hvor du får tingene gjort. Selv om du generelt er i en lav-profil periode og foretrækker at arbejde bag kulisserne, forhindrer det dig ikke i at arbejde på dybt forankrede forandringer, hvilket gavner dig både praktisk og økonomisk, men også fysisk og åndeligt. Den første del af september er det perfekte tidspunkt til at arbejde med følelsesmæssige problemer og at få dem løst. Det kan handle om intimitet i parforhold, økonomiske bekymringer og generelt om at kategorisere og forstå en hel masse svære psykologiske emner. Når det handler om økonomien, er det en epoke hvor sikkerhed er flygtig og du er nødt til at handle på tro. At undgå faldgruber af gæld, dårlige overvejelser om at bruge penge osv. er vigtige emner – der findes ingen hurtig vej til rigdom, men god planlægning og budgettering gør hele forskellen, og gør du det, bliver midler tilgængelige. I midten af september er der gode tendenser for at være i forbindelse med folk som rejser ad samme vej som du, og en ny optimisme gryr, fri fra mange bekymringer som tidligere optog dig. Partnere og børn kan være særligt optimistiske og nye horisonter åbner for dem. Denne periode er et vendepunkt for dig, hvor du holder op med at fokusere på fortiden og tager praktiske skridt til at skabe en succesfuld fremtid.

Vandmandens årshoroskop for 2019

Processen kan synes langsom, men du går igennem en periode i dit liv, hvor du opdager indre resurser og skaber et åndeligt fundament, som vil blive meget nødvendigt når de helt store forandringer sker i 2021. Indtil da vil du nok opleve at du arbejder i en isoleret position og bag kulisserne, dog stadig med masser af indflydelse, men det gør du ikke det store nummer ud af. En af de ting der er karakteristiske i 2018 og som vil fortsætte med at være relevante, men mindre forstyrrende, i 2019, er en søgen efter en hjemmebase som kan give livet mere stabilitet. Dette vil være lidt undvigende, og faktisk er disse år nærmest som en sigøjneragtig tid, hvor du sagtens kan finde dig selv boende et sted og arbejde et andet sted, eller simpelthen befinde dig i to meget forskellige miljøer. Først i marts kan der være flytninger og forandringer, som har indflydelse på hjem og karriere, men efter dette vil en følelse af normalitet indfinde sig. Det kunne være rart, hvis du havde en mere fast økonomisk base, men denne tid i dit liv karakteriseres af en særlig mangel på økonomisk kontrol, og dette særligt fra februar til marts. I denne periode skal du passe på med at være for optimistisk og modstå økonomiske fristelser, som ikke har et godt fundament i virkeligheden. Med andre ord, tro ikke på alt hvad folk siger, når det handler om penge. Det er et år med stor udvidelse af dine sociale cirkler, og du modtager en form for dåb i en gruppe af mennesker, som ikke er bundet til samme praktiske og faktuelle fundament som de fleste. At forstå hvad der får disse mennesker til at tikke kan være noget af en udfordring, og du får brug for al din empati og fantasi for at gøre dig bekendt med deres verden. Det er en god tid til film, til indfødte kulturer og for altruistiske interesser, når bare du husker at være realistisk omkring de mål der kan opnås.


Vandmandens

Bureaukrati kan gå dig på nerverne i dag, men det er stadig et godt tidspunkt til at acceptere tilbud og lave aftaler. Budbringere kommer med tilbud du ikke kan afslå.

 

Vandmandens dagshoroskop
4.1 (81.33%) 15 Stemmer