Vandmandens dagshoroskop

Vandmandens dagshoroskop d. 21 januar 2019

Måneformørkelsen i dit modsatte blad understreger forhold. Partnere er villige til at se tingene, ligesom du gør. Undgå diskussioner for alle er på din side.

Ugehoroskop

Ugen starter med en måneformørkelse i dit modsatte tegn Løven, hvilket understreger forhold og venskaber, og behovet for at finde en balance mellem dine og andres behov. Partnere er motiveret til at gøre tingene på din måde, og det hjælper på de kommende overgange. Det er en fantastisk uge for venskaber og for at være en del af en gruppe oplyste mennesker, som er generøse og behagelige at være sammen med. Der kan være konflikter på mandag, hvilket er en kilde til frustration. Undgå kampe hvis du kan, selv hvis det betyder, at du skal trække dig.

Månedshoroskop Årshoroskop

Vandmandens månedshoroskop for januar

Hvis du har det lange perspektiv, er du i en tid i dit liv, hvor der er en følelse af isolation, som måske eller måske ikke er frivillig. Der er meget at lære fra at være alene, og du opbygger din styrke i forberedelse på livsændrende udviklinger i slutningen af 2020. Her i Januar 2019, er det vigtigt at dele dit indre liv med partnere så, at i kan arbejde sammen mod delte mål. Det er en tid hvor en masse tanker svirvler omkring i dit hoved, og det vigtige er at disciplinere dine tanker og undgå interne og eksterne diskussioner, særligt omkring Nymånen Januar d. 6. Folk i nabolaget, eller familiemedlemmer, særligt brødre, kan være provokerende. Det gode ved Januar er, at det er en fantastisk tid for venskaber, og du kan forvente lykkelige nyheder. Det er en vidunderlig periode for at lære sammen i grupper, og for at besøge venner og få besøg fra venner, der kommer langvejs fra. I det Fuldmånen falder i dit modsatte tegn d. 21, der er en ny positiv fokus, hvilket er ideelt for alle forhold, og i Februar bliver det bedre og bedre. Henover den sidste uge af Januar, bliver livet travlere og folk har brug for at være sammen med dig. Det er en spændende og inspirerende tid.

Vandmandens årshoroskop for 2019

Processen kan synes langsom, men du går igennem en periode i dit liv, hvor du opdager indre resurser og skaber et åndeligt fundament, som vil blive meget nødvendigt når de helt store forandringer sker i 2021. Indtil da vil du nok opleve at du arbejder i en isoleret position og bag kulisserne, dog stadig med masser af indflydelse, men det gør du ikke det store nummer ud af. En af de ting der er karakteristiske i 2018 og som vil fortsætte med at være relevante, men mindre forstyrrende, i 2019, er en søgen efter en hjemmebase som kan give livet mere stabilitet. Dette vil være lidt undvigende, og faktisk er disse år nærmest som en sigøjneragtig tid, hvor du sagtens kan finde dig selv boende et sted og arbejde et andet sted, eller simpelthen befinde dig i to meget forskellige miljøer. Først i marts kan der være flytninger og forandringer, som har indflydelse på hjem og karriere, men efter dette vil en følelse af normalitet indfinde sig. Det kunne være rart, hvis du havde en mere fast økonomisk base, men denne tid i dit liv karakteriseres af en særlig mangel på økonomisk kontrol, og dette særligt fra februar til marts. I denne periode skal du passe på med at være for optimistisk og modstå økonomiske fristelser, som ikke har et godt fundament i virkeligheden. Med andre ord, tro ikke på alt hvad folk siger, når det handler om penge. Det er et år med stor udvidelse af dine sociale cirkler, og du modtager en form for dåb i en gruppe af mennesker, som ikke er bundet til samme praktiske og faktuelle fundament som de fleste. At forstå hvad der får disse mennesker til at tikke kan være noget af en udfordring, og du får brug for al din empati og fantasi for at gøre dig bekendt med deres verden. Det er en god tid til film, til indfødte kulturer og for altruistiske interesser, når bare du husker at være realistisk omkring de mål der kan opnås.


Vandmandens

Bureaukrati kan gå dig på nerverne i dag, men det er stadig et godt tidspunkt til at acceptere tilbud og lave aftaler. Budbringere kommer med tilbud du ikke kan afslå.

 

Vandmandens dagshoroskop
4.3 (85.45%) 11 Stemmer