Vandmandens dagshoroskop

Vandmandens dagshoroskop d. 20 marts 2018

Det her er en god dag til at bygge videre på positive tendenser i hjemmet og i familien. Der er en fornemmelse af rolig fokus. En partner er klar til at kæmpe for bedre tider.

Ugehoroskop

Disse dage er du glad hvis du har tid og plads for dig selv, og kommer videre med dit arbejde i fred og ro. Nogen gør noget for at komme dig nær, i det arbejdsugen begynder, og dette kan være lige den rigtige person, at arbejde på et karriere projekt med. Samtidigt kan du finde dig selv stående modsat over for en partner som har et bredere syn på tingene og gerne vil udforske nye horisonter. Du kan forvente en masse diskussion henover de næste par uger, i det i forsøger at ryde ud i forskellighederne. Med en smule gensidig respekt, får alle noget de gerne vil have.

Månedshoroskop Årshoroskop

Vandmandens månedshoroskop for marts

At finde ud af præcis hvordan økonomien hænger sammen kan være lidt af et mysterium i det marts begynder. Du kan bekymre dig, hvis du vil, men beviserne lader til at pege på at selvom du gerne vil opgive kontrollen, sørger universet for dig på mysterisk vis, og pengene bliver ved med at komme. Det er en tid fyldt med held og udvidelse, professionelt, men du skal bare følge med strømmen. Livet bliver meget udadvendt efter månedens første uge, og det er tid til at række ud efter folk, at rejse og at lære, og lade din stemme blive hørt. Det er ikke uden udfordring, fordi en del af dig ikke har lyst til at være udadvendt i øjeblikket. Det kan være en kamp at leve op til sociale forventninger, og nøglen er at give dig selv noget alene tid, og noget fælles tid. Det betyder også at lade partnere vide når du er klar til at være eventyrlysten og når du foretrækker at være tilbagetrukket, og hvis nødvendigt at lade partnere komme videre med deres egne projekter. Den sidste del af måneden kan være en tid hvor du kæmper med indre dæmoner og tvivl, en tid hvor din værste fjende er dig selv, og en vane om at nedgøre dig selv. Hvad der er brug for er indre selvdisciplin, enten i form af fysisk træning eller sunde mentale vaner.

Vandmandens årshoroskop for 2018

Da der falder to solformørkelser i dit tegn og i dit modsatte tegn, Løven, i løbet af 2018, vil du opleve dette år som havende en stor personlig betydning, både i relation til forandringer i den måde du lever dit liv på, og i dine relationer til andre mennesker. Det er en tid hvor du er udadvendt og møder nye mennesker og grupper, imens du, paradoksalt nok, vil ønske at bruge så meget tid som muligt for dig selv.Faktisk er 2018 et år med store forandringer. Hvor der de foregående år har været fokus på en radikal udvidelse af din viden-base og dit sociale netværk, som har flyttet hele dit fokus mod social og uddannelsesmæssig vækst, vil dette år blive en tid hvor du fordøjer disse forandringer, og langsomt og metodisk arbejder på at integrere tektoniske skift ind i dit liv. En af de store forandringer sker i dit privatliv, som i en periode på syv år fra nu af, vil være et emne for eksperimenter og forandringer. Det kan måske være et byliv med masser af snak, eller simpelthen et meget anderledes miljø i forhold til hvad du har været vant til.I midten af maj vil planeten for energi, drive og strid, Mars, bevæge sig ind i dit tegn, og da den bevæger sig retrograd, vil den have indflydelse på Vandbæreren indtil slutningen af året. Det er en høj-energisk tid for dig, hvor stressniveauet stiger i midten af maj, slutningen af juli og midt i september. Det er meget sandsynligt, at du bliver involveret i kontroverser på disse tidspunkter, sikkert fordi du ønsker mere frihed og er besluttet på at gøre tingene på din måde. Det er også muligt at associerede eller familiemedlemmer kan synes meget provokerende, og i alle disse tilfælde, er din bedste strategi at undgå ekstreme handlinger og holde dig for dig selv.Eklipse cyklussen tyder for den enlige Vandbærer på, at det er en tid, hvor karismatiske individer kan komme ind i dit liv. August er en af disse måneder hvor der er romantiske tendenser, især i forbindelse med rejser, selvom dit kærlighedsliv på det tidspunkt kan give ret forstyrrende rejser og perioder hvor I er fra hinanden. Ikke desto mindre vil den sidste del af 2018 være meget spændende rent romantisk.


Vandmandens

Bureaukrati kan gå dig på nerverne i dag, men det er stadig et godt tidspunkt til at acceptere tilbud og lave aftaler. Budbringere kommer med tilbud du ikke kan afslå.

 

Vandmandens dagshoroskop
4 (80%) 8 Stemmer