Vandmandens dagshoroskop

Vandmandens dagshoroskop d. 20 maj 2018

I det du føler usikkerhed over umiddelbare forandringer, har du en tendens til at blive involveret i ulogiske diskussioner. Bliv ikke trukket ind i en konfrontation.

Ugehoroskop

Denne uge indleder en ny æra, ikke mindst fordi Uranus bevæger sig ind i et nyt tegn, hvilket indikerer langsigtede forandringer der har effekt på hjemmet. Samtidigt kommer Mars ind i dit tegn, og en sandsynlig konsekvens er at der kan være seriøse diskussioner omkring sager i hjemmet. I det Mars har en tendens til at fremhæve en stærk beslutsom natur, og Uranus vil ikke blive bundet af hvilken som helst lænke, du kan være mere provokerende end normalt, og handler uanset konsekvenserne. Denne tendens varer indtil september, så vær forsigtig. Kanaliser denne elektriske energi ind i noget åndeløst spændende.

Månedshoroskop Årshoroskop

Vandmandens månedshoroskop for maj

Det siges at planeten Uranus har et stærkt tilhørsforhold til dit tegn, Vandbæreren, og det betyder at hvert syvende år, når Uranus skifter tegn, vil der være en ny og radikalt anderledes fase i dit liv. Se hvad der skete omkring 2010-2011 for at bekræfte det. Så, her i Maj, bevæger Uranus sig endelig ud af Mars, hvor den har understreget uddannelse, kommunikation og rejse i dit liv, og på den 16-17 går den ind i Tyren, hvilket vil have indflydelse på hjemmet og familielivet på den ene eller anden måde indtil 2025. Du vil føle det, fordi i det Uranus skifter tegn, går planeten af energi og drift, Mars, ind i Vandbæreren. Måske fordi Mars derefter bevæger sig retrogradt, vil den gå ud af, og igen gå ind i dit tegn, hvilket betyder at der vil være en hel proces af forandring langt ind i September. Det er en tid til kaste dig ud i nye initiativer, selv hvis de går ud over din komfortzone. De ændringer som begynder i midten af Maj kan være forbundet med karriere sager, og det er svært at undgå de høje stressniveauer der opstår. Derfor er det vigtigt at du sætter tid af til at slappe af alene og uden forstyrrelse, for at genoplade dine batterier. Du kan forvente perioder af sjov og spænding skiftende med perioder af ensomhed.

Vandmandens årshoroskop for 2018

Da der falder to solformørkelser i dit tegn og i dit modsatte tegn, Løven, i løbet af 2018, vil du opleve dette år som havende en stor personlig betydning, både i relation til forandringer i den måde du lever dit liv på, og i dine relationer til andre mennesker. Det er en tid hvor du er udadvendt og møder nye mennesker og grupper, imens du, paradoksalt nok, vil ønske at bruge så meget tid som muligt for dig selv.Faktisk er 2018 et år med store forandringer. Hvor der de foregående år har været fokus på en radikal udvidelse af din viden-base og dit sociale netværk, som har flyttet hele dit fokus mod social og uddannelsesmæssig vækst, vil dette år blive en tid hvor du fordøjer disse forandringer, og langsomt og metodisk arbejder på at integrere tektoniske skift ind i dit liv. En af de store forandringer sker i dit privatliv, som i en periode på syv år fra nu af, vil være et emne for eksperimenter og forandringer. Det kan måske være et byliv med masser af snak, eller simpelthen et meget anderledes miljø i forhold til hvad du har været vant til.I midten af maj vil planeten for energi, drive og strid, Mars, bevæge sig ind i dit tegn, og da den bevæger sig retrograd, vil den have indflydelse på Vandbæreren indtil slutningen af året. Det er en høj-energisk tid for dig, hvor stressniveauet stiger i midten af maj, slutningen af juli og midt i september. Det er meget sandsynligt, at du bliver involveret i kontroverser på disse tidspunkter, sikkert fordi du ønsker mere frihed og er besluttet på at gøre tingene på din måde. Det er også muligt at associerede eller familiemedlemmer kan synes meget provokerende, og i alle disse tilfælde, er din bedste strategi at undgå ekstreme handlinger og holde dig for dig selv.Eklipse cyklussen tyder for den enlige Vandbærer på, at det er en tid, hvor karismatiske individer kan komme ind i dit liv. August er en af disse måneder hvor der er romantiske tendenser, især i forbindelse med rejser, selvom dit kærlighedsliv på det tidspunkt kan give ret forstyrrende rejser og perioder hvor I er fra hinanden. Ikke desto mindre vil den sidste del af 2018 være meget spændende rent romantisk.


Vandmandens

Bureaukrati kan gå dig på nerverne i dag, men det er stadig et godt tidspunkt til at acceptere tilbud og lave aftaler. Budbringere kommer med tilbud du ikke kan afslå.

 

Vandmandens dagshoroskop
4.11 (82.22%) 9 Stemmer