Vandmandens dagshoroskop

Vandmandens dagshoroskop d. 23 september 2018

Det er en god dag for ekspeditioner, og alt som stimulerer dit behov for at udforske. I dag er det de følelsesmæssige værdier som tæller.

Ugehoroskop

Hvis du ikke har lagt mærke til det så har, Mars, krigens planet, igen trådt ind i dit tegn for nylig, og denne uge skaber den en tredje og sidste kontakt til uforudsigelige Uranus, som medbringer begyndelsen på enden af en hjemlig forstyrrelse. En del af dig er stille og glad for de forandringer der finder sted, for du ved at tiden er kommet. En del af dig er utålmodig og en smule irriteret, for du ved at din tid er kommet. En del af dig er utålmodig og en smule irriteret, for du vil gerne have din frihed og det betyder at andre folk bliver nød til, at tilpasse sig. Professionelt, leger folk med for en stund, men det er usikre tider i forretningsverdenen.

Månedshoroskop Årshoroskop

Vandmandens månedshoroskop for september

Det siges at Vandbæreren har en særlig tilknytning til planeterne Saturn og Uranus, og tidligt denne måned, bevæger de sig til at skabe tre harmoniske kontakter som kan revolutionere dit liv. Næste gang det sker er om 45 år, så det er en tid med kolossale forandringer som du ikke føler dig i kontrol over. Disse forandringer har særligt indflydelse på hjemmet og familielivet, og nye miljøer åbner dig over for usædvanlige kulturelle indflydelser som kan skabe nye rammer for vækst. Tidligt i september føler du at du kan begynde at bevæge dig fremad, og en meget konstruktiv periode begynder, hvor du får tingene under kontrol og systematiserer tingene. Det er en tid hvor du bygger en bro af bevidsthed mellem det gamle og det nye. September er også en tid hvor Mars vender tilbage til dit tegn efter en retrograd periode, hvilket understreger din indre rastløshed og dit behov for at løbe risici med dit liv. Du kan være i konflikt med folk i dit professionelle liv, som har det svært med at tilpasse sig til livets forandringer, men de vil vænne sig til det til sidst. Du vil opdage at den sidste del af måneden er en harmonisk periode, som er ideel for rejse, studie og kulturelle aktiviteter.

Vandmandens årshoroskop for 2018

Da der falder to solformørkelser i dit tegn og i dit modsatte tegn, Løven, i løbet af 2018, vil du opleve dette år som havende en stor personlig betydning, både i relation til forandringer i den måde du lever dit liv på, og i dine relationer til andre mennesker. Det er en tid hvor du er udadvendt og møder nye mennesker og grupper, imens du, paradoksalt nok, vil ønske at bruge så meget tid som muligt for dig selv.Faktisk er 2018 et år med store forandringer. Hvor der de foregående år har været fokus på en radikal udvidelse af din viden-base og dit sociale netværk, som har flyttet hele dit fokus mod social og uddannelsesmæssig vækst, vil dette år blive en tid hvor du fordøjer disse forandringer, og langsomt og metodisk arbejder på at integrere tektoniske skift ind i dit liv. En af de store forandringer sker i dit privatliv, som i en periode på syv år fra nu af, vil være et emne for eksperimenter og forandringer. Det kan måske være et byliv med masser af snak, eller simpelthen et meget anderledes miljø i forhold til hvad du har været vant til.I midten af maj vil planeten for energi, drive og strid, Mars, bevæge sig ind i dit tegn, og da den bevæger sig retrograd, vil den have indflydelse på Vandbæreren indtil slutningen af året. Det er en høj-energisk tid for dig, hvor stressniveauet stiger i midten af maj, slutningen af juli og midt i september. Det er meget sandsynligt, at du bliver involveret i kontroverser på disse tidspunkter, sikkert fordi du ønsker mere frihed og er besluttet på at gøre tingene på din måde. Det er også muligt at associerede eller familiemedlemmer kan synes meget provokerende, og i alle disse tilfælde, er din bedste strategi at undgå ekstreme handlinger og holde dig for dig selv.Eklipse cyklussen tyder for den enlige Vandbærer på, at det er en tid, hvor karismatiske individer kan komme ind i dit liv. August er en af disse måneder hvor der er romantiske tendenser, især i forbindelse med rejser, selvom dit kærlighedsliv på det tidspunkt kan give ret forstyrrende rejser og perioder hvor I er fra hinanden. Ikke desto mindre vil den sidste del af 2018 være meget spændende rent romantisk.


Vandmandens

Bureaukrati kan gå dig på nerverne i dag, men det er stadig et godt tidspunkt til at acceptere tilbud og lave aftaler. Budbringere kommer med tilbud du ikke kan afslå.

 

Vandmandens dagshoroskop
4.11 (82.22%) 9 Stemmer