Skorpionens dagshoroskop

Skorpionens dagshoroskop d. 17 januar 2018

Der er en dynamisk atmosfære i arbejdsmiljøet i dag, og optimismen vokser for at planer for udvidelse og økonomien kan blive en succes.

Ugehoroskop

Denne uge og den næste er en tid til forandring, både for dig selv og for de mennesker der står dig nært, som forlader det beskyttede miljø som du sørger for og tager på opdagelse på et nyt territorie. Du føler dig langt mere rastløs, og er utålmodig for at få kontrol over dit liv, frem for at indtage bagsædet. Forandringer på jobbet giver dig mere frihed og plads, hvilket både er frigørende og styrkende. Der er en vigtig udvikling på den økonomiske front, hvor forventede belønninger kan blive forsinkede. Det kan være svært at bevare overblikket over hvilke resurser der er til rådighed. Tænk kreativt.

Månedshoroskop Årshoroskop

Skorpionens månedshoroskop for januar

Nu hvor Jupiter er i dit tegn, er det teoretisk en tid med oplysning og styrke for dig. Men i løbet af november er du ikke i stand til at skabe kapital på denne styrke, selv om mulighederne præsenterer sig selv. Du oplever at du er i dødvande, måske på grund af at du tillader dig selv at blive kompromitteret af en relation. Du er nødt til at slippe illusionerne midt i november, og i slutningen af måneden er der en frigørelsesproces på dagsordnen. I mellemtiden, hvor fuldmånen i dit tegn går imod Tyren den 3. og kærlighedsplaneten Venus, som går ind i dit tegn den 7. november, vil du fokusere på partnere, og partnere vil fokusere på dig. Iboende svagheder så som afhængighed og jalousi har det med at komme op til overfladen på det tidspunkt, og det der er brug for i jeres partnerskab er at give hinanden en hjælpende hånd. Jupiter er i dit tegn det næste år, og det vil faktisk sørge for at dybde og intimitet er det som dit liv handler om. Du er i stand til at få langt større psykologisk indsigt i dig selv og andre. Ydermere vil dine kreative og åndelige sider udvides og beriges, og det er en skøn tid for kunst, film og musik. I slutningen af måneden vil du være i stand til at få adgang til din naturlige styrke og karisma.

Skorpionens årshoroskop for 2018

De første 9 måneder af 2017 kendetegnes ved en fortsat tid, hvor du vedligeholder og plejer dit eget indre liv, arbejder på at konsolidere dine resurser, aktiver og private økonomi, og udvikler din kreativitet. Noget af den stress og de belastninger i forbindelse med kommunikation og job der har været aftager, men der vil nok være en vigtig udvikling fra februar og marts i forbindelse med kolleger. I denne periode kan der være romantiske gnister på jobbet, og det kan være en forstyrrende tid, især i slutningen af februar, hvor du har behov for frihed og plads, hvilket kan betyde en sceneforandring.

Den vigtigste astrologiske begivenhed i år sker først i oktober, hvor planeten for vækst, visdom og held - Jupiter - går ind i Skorpionen, hvor den forbliver et år. Dette giver styrke og der starter en tid hvor du søger viden og indsigt, samt et behov for at afdække skjulte sandheder og dette kan være meget dominerende. Det er en fantastisk tid for din personlige kreativitet, og enhver interesse for musik, film, kunst osv. vil sandsynligvis vokse og udvides.

Slutningen af 2017 er en magisk tid, hvor der er en stor stigning i din kraft og magnetisme. Du slutter året med stor viljestyrke og optimisme, så du kan dårligt undgå at få succes. På dette tidspunkt vil din økonomi være succesfuldt konsolideret og materiel vækst kommer med ny stabilitet, som er et fundament du kan bygge videre på. Slutningen af året bringer opmærksomhed på nye udfordringer, som er i direkte forbindelse til dine uddannelses- og kommunikationsevner. Du vil være klar til at velkomme uddannelsesprojekter, som helt og fuldt vil optage dig de næste to til tre år, og dette er tiden til at indgå i langsigtede forpligtelser for mental udvikling.


Skorpionens

Du er optimistisk omkring fremtiden, men de bekymringer andre der står dig nært har, kan sluge din energi. Det er en vigtig dag til økonomiske aftaler.

 

Skorpionens dagshoroskop
4.85 (96.92%) 13 Stemmer