Skorpionens dagshoroskop

Skorpionens dagshoroskop d. 17 juli 2019

Der er en spændende udvikling i hjemmet og i familien, og en trang til at foretage sig noget ganske anderledes. Husk på at partnere ikke ønsker at stå udenfor.

Ugehoroskop

Du er på rette spor i en selvrealiserings-proces og verden ligger for dine fødder. Også selv om folk gør dig opmærksom på store ansvar i fremtiden, er dit synspunkt nu, at det er tid til at realisere dine ambitioner og handle med troen på at heldet er på din side. Det er en dejlig tid til efterforskning og udvidelse. Nogen der står dig nært kæmper måske en hård kamp. Dette kan være i forbindelse med partnerskab eller en søskende relation, eller, hvis du er på rejse, med særlige emner som har brug for en masse tid og indsats for at kunne løses. Hvis folk synes negative, så giv dem en dosis selvtillid.

Månedshoroskop Årshoroskop

Skorpionens månedshoroskop for juli

Juli er en måned med selvsikkerhed og spænding for dig, hvor du er på toppen, med så positivt et udsyn, at du konkurrerer på et højt niveau og vinder. Med stigende selvsikkerhed går du ud for at opnå alle dine mål, og din positive tænkning bliver belønnet. Du kan forvente en udvidelse af din indkomst, hvilket er mere som følge af dit mod og din villighed til at løbe risici end hårdt arbejde. Der er en stærk fokus på arbejde i denne måned, og tidlig juli kan du have lyst til at være sammen med en god ven eller en søskende for at lave noget vildt. Det er en tid, hvor du bryder med konventionerne, og omgås folk som vil gøre tingene anderledes. Det lader til at juni var en ekstremt krævende måned intellektuelt, og det gode ved juli er, at du er fri fra bekymringer og udmattelse. Juli er en måned, hvor du tænker meget på fremtiden for din uddannelse, for hvis du gerne vil stoppe noget gammelt og starte noget nyt, kunne det her været tiden. Der er også kommunikationsproblemer, som kan opstå på grund af ulykke hos nogen du er tæt på, der løber ind i uventede problemer. Partnere har brug for en ekstra dosis kærlighed og opmærksomhed i denne måned.

Skorpionens årshoroskop for 2019

Når året 2019 går i gang er du fuld af energi og entusiasme omkring dit arbejde, og du kaster dig ud i nye initiativer. Der er en ny harmoni i dine relationer, og dette kan føre til betydelig forbedring af din økonomi. Når det gælder økonomien er der både gode og dårlige nyheder. Dette skyldes en overdrevet optimisme, som kan føre til at du fejlbedømmer realiteterne eller foretager hensynsløse træk. Eller du ønsker måske at give gaver, som du ikke har råd til. Der er en fare-periode sidst i april, hvor du kan blive snydt hvis du er for naiv. De gode nyheder, hvis du kombinerer optimisme og realisme er, at du kan blive rig. Den mest udfordrende måned dette år er nok juni, som er en ret følelsesmæssigt udmattende tid, især hvis du studerer eller rejser. Du er nødt til at gøre en stor indsats for at få succes på dette tidspunkt – jo mere arbejde du lægger i det, jo bedre resultater vil du opnå. Meninger og overbevisninger tæller, men det er meget vigtigt ikke at blive for rigid eller ideologisk. Vis modtagelighed og fleksibilitet, også selvom andre mennesker ikke er i stand til dette. Sidste del af juli og starten af august er et godt tidspunkt til underholdning, romantik og ferier, men det er også en tid hvor du oplever held på jobbet, som kan give dig et godt økonomisk boost. Det er den perfekte tid til at sælge dig selv og stræbe efter prominens og indflydelse – det ser ud til at kolleger og associerede vil støtte dig, og du kan blive en del af et storartet kreativt team. Venskab og teamwork karakteriserer den sene sommertid, og det er også en ret god tid for kærlighed og romantik. Du kan arbejde sammen med nogen, som har brug for din hjælp og støtte, og sammen kan I skabe en langsigtet effekt på et socialt projekt. Det ser ud til, at du uegennyttigt er motiveret og ønsker at investere en stor indsats for at hjælpe dine venner. Det er meget vigtigt at du kun bruger penge der er til rådighed, og undgå at handle ud fra håb og bønner. Jo strammere tøjler, desto mere vil du opnå.


Skorpionens

Du er optimistisk omkring fremtiden, men de bekymringer andre der står dig nært har, kan sluge din energi. Det er en vigtig dag til økonomiske aftaler.

 

Skorpionens dagshoroskop
4.4 (88.42%) 19 Stemmer