Skorpionens dagshoroskop

Skorpionens dagshoroskop d. 20 maj 2018

Familiesager og forhold er vigtige i dag, men du er i humør til at fastslå din uafhængighed. Personlig stolthed kommer i vejen.

Ugehoroskop

Tidligt denne uge bevæger oplysningens og forandringens planet, Uranus, sig ind i dit modsatte tegn Tyren, hvor den vil være i syv år. Dette signalerer en måned lang forandrings periode med impulsive handlinger efterfulgt af tilbageskridt og tvivl, i det du prøver at finde ud af hvor du vil bo og hvem du vil være sammen med. Interessante mennesker dukker op i horisonten som kan gøre en stor forskel om hvordan du håndterer studie og kommunikationsprojekter, der vil nyde godt af ny international rækkevidde og input. Spændende tider ligger forude!

Månedshoroskop Årshoroskop

Skorpionens månedshoroskop for maj

Der er rastløshed i luften i det Maj måned begynder. Du har gennemgået en intens og hårdtarbejdende periode, hvilket har meget at gøre med mental udvikling, enten i form af at lære nye færdigheder, eller i forhold til uddannelse. Relationer med folk i dit umiddelbare miljø, med medrejsende, studenter eller søskende, kan også være presset. I midten af Maj er der en kædereaktion af begivenheder, delvist fordi du kæmper med presset i dit daglige arbejdsliv, og delvist på grund af uventede omstændigheder som ankommer og forstyrrer din balance. Det fører til ændringer i hjemlige arrangementer og i dine forhold med verden. En syvårig periode begynder med en fokus på at møde folk i internationale cirkler, og generelt i forhold til andre folk som stimulerer din opmærksomhed. Efter d. 17 Maj befinder du dig i hvad der lader til at være i en permanent tilstand af forandring, særligt i forbindelse med hjem, rødder og familie. Du vil opdage at du bevæger dig frem og tilbage fra en beliggenhed til en anden, indtil September. Nye venner i hjemmet vil medbringe et element af spænding og du opnår et større klarsyn omkring de psykologiske faktorer der styrer dit liv som resultat. Følelsesmæssigt er det en forstyrrende periode, men nye døre åbner sig intellektuelt.

Skorpionens årshoroskop for 2018

2018 starter meget kraftfuldt, hvor du føler at tingene går i din retning. Du er stærk i dig selv, og du er villig til og i stand til at kæmpe for de ting du tror på. Januar er en potent tid, hvor din personlige magnetisme bestråler alle du kommer i kontakt med. Den største del af året er en tid med vækst og succes, hvor din kreativitet kommer til udtryk, om det så er på jobbet, med børn, eller i dit intime liv. Det er også et storartet tidspunkt til at starte et uddannelsesprojekt, selv om det på lang sigt kan være noget af en udfordring.Den 15. maj 2018 vil planeten, der står for spænding og forandring, Uranus, gå ind i dit syvende hus (huset for parforhold). Dette er en stærk indflydelse, som vil bringe en masse nye og utraditionelle mennesker ind i dit liv i løbet af de næste syv år. I starten er det fantastisk for arbejdet med radikale nye ideer, at modernisere kommunikationen, at møde folk lokalt og internationalt som er intenst optaget af magtfulde ideologier. Indflydelsen fra Uranus vækker også et behov for mere plads og større indsigt i dine personlige relationer. Du tiltrækkes af folk som kan udfordre dig til at leve dit liv anderledes og mere ukonventionelt.Denne ret forstyrrende indflydelse bliver tydeligere over en fem måneders periode, fra maj til oktober, som kan medføre ekstraordinære forandringer, især i dit privatliv og med hensyn til de aktiviteter, der er i det lokale nabolag. Den sidste halvdel af juni viser at du kommer til en stilstand, hvor du slås med chefer eller familie, som har diametralt modsatte synspunkter end du. Det ser ud til, at hvad end du gør, er det svært at skabe harmoni, og du er alligevel ikke i humør til at indgå kompromisser, når det gælder din personlige frihed og plads.Fra slutningen af juni til slutningen af august, går du baglæns mens du stræber efter at klare uforudsigelig opførsel fra dine kære, og en kompromisløs opførsel som du føler dig presset til. Til sidst vil det være en partner som indgår de nødvendige kompromisser for at holde alt på rette spor, og i slutningen af året, ser det ud til, at alle når til enighed om alle de vigtige emner så som kærlighed, familie og børn.


Skorpionens

Du er optimistisk omkring fremtiden, men de bekymringer andre der står dig nært har, kan sluge din energi. Det er en vigtig dag til økonomiske aftaler.

 

Skorpionens dagshoroskop
4.64 (92.86%) 14 Stemmer