Skorpionens dagshoroskop

Skorpionens dagshoroskop d. 21 juli 2018

Det her er en dag hvor du er i kontakt med de dybeste områder af dit følelsesmæssige liv og kilden til din kreativitet. Bliv vejledt af vise lærere.

Ugehoroskop

Der er en fortsat fokus på din situation i hjemmet, som stadig er i en ustabil tilstand i det du overvejer og genovervejer muligheder og beslutninger. Der er en følelse af at være i forbindelse med en gammel gruppe af venner, og selvom det kan være spændende, kan du også undre dig over om du genbesøger fortiden i stedet for at skabe en ny fremtid. Når weekenden kommer, forøges din rastløshed i det du opdager nye karriere muligheder, hvilket kan betyde at du er i bevægelse igen, eller at du kommer i forbindelse med folk fra internationale miljøer.

Månedshoroskop Årshoroskop

Skorpionens månedshoroskop for juli

I det Juli begynder kan du undre dig over hvorvidt de forandringer du indførte for nogle måneder siden overhovedet har medbragt nogle resultater. Der er en fornemmelse af inerti, hvilket har særlig indflydelse på dit private eller hjemlige liv, og det begynder at gå op for dig at du ikke har været radikal nok når det kommer til fremtidsplaner. Utroligt som det lyder, så skal alting gennemføres fuldt ud. Forandringer kommer, men for at det skal gennemføres skal du fortsætte med at konfrontere de og folk og ting som har stoppet forandringerne fra at gennemføres. Det lader til at forbundet med et unormalt eller internationalt miljø, og som tingene står lige nu, kan det involvere at bevæge sig frem og tilbage mellem to steder. Lige nu bliver du nød til at vende tilbage, senere kan du bevæge dig videre til det sidste mål. Det er ved fuldmånen henover Julis sidste uge at du føler behovet for at komme i bevægelse. Du vil rejse på det her tidspunkt, og kontrasten mellem hjemmet og det fremmede vil være så stærk som overhovedet muligt. Folk vil give dig råd, men du kommer ikke til at lytte, og hvorfor burde du det? Du ved at et modigt brud med fortiden er krævet.

Skorpionens årshoroskop for 2018

2018 starter meget kraftfuldt, hvor du føler at tingene går i din retning. Du er stærk i dig selv, og du er villig til og i stand til at kæmpe for de ting du tror på. Januar er en potent tid, hvor din personlige magnetisme bestråler alle du kommer i kontakt med. Den største del af året er en tid med vækst og succes, hvor din kreativitet kommer til udtryk, om det så er på jobbet, med børn, eller i dit intime liv. Det er også et storartet tidspunkt til at starte et uddannelsesprojekt, selv om det på lang sigt kan være noget af en udfordring.Den 15. maj 2018 vil planeten, der står for spænding og forandring, Uranus, gå ind i dit syvende hus (huset for parforhold). Dette er en stærk indflydelse, som vil bringe en masse nye og utraditionelle mennesker ind i dit liv i løbet af de næste syv år. I starten er det fantastisk for arbejdet med radikale nye ideer, at modernisere kommunikationen, at møde folk lokalt og internationalt som er intenst optaget af magtfulde ideologier. Indflydelsen fra Uranus vækker også et behov for mere plads og større indsigt i dine personlige relationer. Du tiltrækkes af folk som kan udfordre dig til at leve dit liv anderledes og mere ukonventionelt.Denne ret forstyrrende indflydelse bliver tydeligere over en fem måneders periode, fra maj til oktober, som kan medføre ekstraordinære forandringer, især i dit privatliv og med hensyn til de aktiviteter, der er i det lokale nabolag. Den sidste halvdel af juni viser at du kommer til en stilstand, hvor du slås med chefer eller familie, som har diametralt modsatte synspunkter end du. Det ser ud til, at hvad end du gør, er det svært at skabe harmoni, og du er alligevel ikke i humør til at indgå kompromisser, når det gælder din personlige frihed og plads.Fra slutningen af juni til slutningen af august, går du baglæns mens du stræber efter at klare uforudsigelig opførsel fra dine kære, og en kompromisløs opførsel som du føler dig presset til. Til sidst vil det være en partner som indgår de nødvendige kompromisser for at holde alt på rette spor, og i slutningen af året, ser det ud til, at alle når til enighed om alle de vigtige emner så som kærlighed, familie og børn.


Skorpionens

Du er optimistisk omkring fremtiden, men de bekymringer andre der står dig nært har, kan sluge din energi. Det er en vigtig dag til økonomiske aftaler.

 

Skorpionens dagshoroskop
4.64 (92.86%) 14 Stemmer