Skorpionens dagshoroskop

Skorpionens dagshoroskop d. 20 marts 2018

Arbejdspartnerskaber fungerer når mål bliver delt. Nye tendenser på arbejdet kan være gavnlige, hvis målet er at yde lederskab og eliminere svage led.

Ugehoroskop

Ugen starter med en ny fokus på et kommunikations eller uddannelsesprojekt hvilket kommer til at kræve en langsigtet indsats fra din side. Lige nu er du klar over de forhindringer der truer forude, men du har så meget viljestyrke og beslutningskraft at du vil forvandle disse forhindringer til trappe trin hen imod din mentale forbedring. Forhold med brødre eller mandlige autoritetsfigurer kan være særligt besværlige. Nyt lederskab i arbejdsmiljøet kan sætte dig op imod kollegaer, men med gensidig respekt, og en smule forhandling, får alle hvad de gerne vil have.

Månedshoroskop Årshoroskop

Skorpionens månedshoroskop for marts

Det her er en meget kreativ periode for dig, og det er også et vigtigt tidspunkt for forhold med børn og romantiske partnere. Der kan være en dyb forståelse på et følelsesmæssigt niveau, men der vil også være nogle uenigheder, særligt om forbrug, i begyndelsen af marts. Tingene kan være for vage og slappe for din smag lige nu. Omkring midten af marts, når kreativiteten et højdepunkt, og det er et særligt godt tidspunkt for at håndtere magt problemer, magtfulde mennesker og magtfulde, men kreative organisationer. Henover det anden del af måneden er der et stort skift i fokus, og du har behovet for at koncentrere ensidigt på en form for læring eller kommunikations projekt. Du løber ind i forhindringer, men de ender kun med at forhærde din beslutsomhed. Du er villig til at tage et hvert slagsmål eller udfordring når det kommer til din uddannelsesmæssige udvikling, og du pløjer din vej igennem. Et område hvor den her beslutsomhed skinner igennem er i arbejdsforhold, hvor du kan mærke at kollegaer eller partnere går imod katastrofer. Du føler behovet for at forberede dig, i stedet for at løbe direkte ind i noget uden at planlægge. Din indflydelse betyder at der vil være en genovervejelse, men det er en hård kamp.

Skorpionens årshoroskop for 2018

2018 starter meget kraftfuldt, hvor du føler at tingene går i din retning. Du er stærk i dig selv, og du er villig til og i stand til at kæmpe for de ting du tror på. Januar er en potent tid, hvor din personlige magnetisme bestråler alle du kommer i kontakt med. Den største del af året er en tid med vækst og succes, hvor din kreativitet kommer til udtryk, om det så er på jobbet, med børn, eller i dit intime liv. Det er også et storartet tidspunkt til at starte et uddannelsesprojekt, selv om det på lang sigt kan være noget af en udfordring.Den 15. maj 2018 vil planeten, der står for spænding og forandring, Uranus, gå ind i dit syvende hus (huset for parforhold). Dette er en stærk indflydelse, som vil bringe en masse nye og utraditionelle mennesker ind i dit liv i løbet af de næste syv år. I starten er det fantastisk for arbejdet med radikale nye ideer, at modernisere kommunikationen, at møde folk lokalt og internationalt som er intenst optaget af magtfulde ideologier. Indflydelsen fra Uranus vækker også et behov for mere plads og større indsigt i dine personlige relationer. Du tiltrækkes af folk som kan udfordre dig til at leve dit liv anderledes og mere ukonventionelt.Denne ret forstyrrende indflydelse bliver tydeligere over en fem måneders periode, fra maj til oktober, som kan medføre ekstraordinære forandringer, især i dit privatliv og med hensyn til de aktiviteter, der er i det lokale nabolag. Den sidste halvdel af juni viser at du kommer til en stilstand, hvor du slås med chefer eller familie, som har diametralt modsatte synspunkter end du. Det ser ud til, at hvad end du gør, er det svært at skabe harmoni, og du er alligevel ikke i humør til at indgå kompromisser, når det gælder din personlige frihed og plads.Fra slutningen af juni til slutningen af august, går du baglæns mens du stræber efter at klare uforudsigelig opførsel fra dine kære, og en kompromisløs opførsel som du føler dig presset til. Til sidst vil det være en partner som indgår de nødvendige kompromisser for at holde alt på rette spor, og i slutningen af året, ser det ud til, at alle når til enighed om alle de vigtige emner så som kærlighed, familie og børn.


Skorpionens

Du er optimistisk omkring fremtiden, men de bekymringer andre der står dig nært har, kan sluge din energi. Det er en vigtig dag til økonomiske aftaler.

 

Skorpionens dagshoroskop
4.64 (92.86%) 14 Stemmer