Skorpionens dagshoroskop

Skorpionens dagshoroskop d. 20 november 2018

Selvom det er en periode, hvor du virkelig tæmmer din kreativitet og fantasi, så forsøg at være konservativ og tilbageholden.

Ugehoroskop

Det er en kreativ periode for dig, og en særlig god tid for film og musik. Du har også romantiske drømme, og om et par uger vil der være seriøse udviklinger i den afdeling. Den store udvikling denne uge er økonomisk, og der er løfter omkring mere indkomst fra forskellige kilder. Hvorvidt om løfter bliver opfyldt, er en anden sag. Imens penge kommer din vej, kan de også forsvinde som vand, særligt hvis du spilder dem på grandiose projekter, romantiske affærer, eller på, at tilfredsstille børn og elskedes drømme. Undgå at være en udlåner eller en låner.

Månedshoroskop Årshoroskop

Skorpionens månedshoroskop for november

I det November starter vil Venus, kærlighedens og partnerskabets planet, bevæge sig ud af dit tegn, hvilket kunne betyde at nogen som du har et besværligt og magtfuldt bånd til, tager en pause. Det lader til at der er partnere som bliver draget til eventyr i fjerner steder, eller tilbage til arbejde langt væk. Tidlig November er uanset hvad et godt tidspunkt for kærlighed og forhold, særligt hvis nogen er svære at nå ind til, og selvom i ikke kan være fysisk sammen, kan i være sammen i ånden. Tidligt denne måned bevæger Jupiter sig ud af dit tegn, hvor den har været i det sidste år, og dette tyder på at en periode med rejse, udvidelse og indre vækst ender, og på begyndelsen af en periode hvor du drømmer om at nyde de materielle belønninger, livet har at tilbyde. Der er høje forhåbninger i denne afdeling, men du skal være forsigtig. Den senere del af måneden er en meget energisk periode, hvor du har en tendens til give dig fuldt ud, og det gør dig sårbar over for overforbrug, eller som kan føre til dårlige beslutninger når du administrerer din økonomi. Samtidigt med at slutningen på November er en kreative periode, og er ideel for aktiviteter med film, musik og alle former for selvudfoldelse, du bliver nød til at holde styr på dine lyster, som kan føre dig på afveje.

Skorpionens årshoroskop for 2018

2018 starter meget kraftfuldt, hvor du føler at tingene går i din retning. Du er stærk i dig selv, og du er villig til og i stand til at kæmpe for de ting du tror på. Januar er en potent tid, hvor din personlige magnetisme bestråler alle du kommer i kontakt med. Den største del af året er en tid med vækst og succes, hvor din kreativitet kommer til udtryk, om det så er på jobbet, med børn, eller i dit intime liv. Det er også et storartet tidspunkt til at starte et uddannelsesprojekt, selv om det på lang sigt kan være noget af en udfordring.Den 15. maj 2018 vil planeten, der står for spænding og forandring, Uranus, gå ind i dit syvende hus (huset for parforhold). Dette er en stærk indflydelse, som vil bringe en masse nye og utraditionelle mennesker ind i dit liv i løbet af de næste syv år. I starten er det fantastisk for arbejdet med radikale nye ideer, at modernisere kommunikationen, at møde folk lokalt og internationalt som er intenst optaget af magtfulde ideologier. Indflydelsen fra Uranus vækker også et behov for mere plads og større indsigt i dine personlige relationer. Du tiltrækkes af folk som kan udfordre dig til at leve dit liv anderledes og mere ukonventionelt.Denne ret forstyrrende indflydelse bliver tydeligere over en fem måneders periode, fra maj til oktober, som kan medføre ekstraordinære forandringer, især i dit privatliv og med hensyn til de aktiviteter, der er i det lokale nabolag. Den sidste halvdel af juni viser at du kommer til en stilstand, hvor du slås med chefer eller familie, som har diametralt modsatte synspunkter end du. Det ser ud til, at hvad end du gør, er det svært at skabe harmoni, og du er alligevel ikke i humør til at indgå kompromisser, når det gælder din personlige frihed og plads.Fra slutningen af juni til slutningen af august, går du baglæns mens du stræber efter at klare uforudsigelig opførsel fra dine kære, og en kompromisløs opførsel som du føler dig presset til. Til sidst vil det være en partner som indgår de nødvendige kompromisser for at holde alt på rette spor, og i slutningen af året, ser det ud til, at alle når til enighed om alle de vigtige emner så som kærlighed, familie og børn.


Skorpionens

Du er optimistisk omkring fremtiden, men de bekymringer andre der står dig nært har, kan sluge din energi. Det er en vigtig dag til økonomiske aftaler.

 

Skorpionens dagshoroskop
4.6 (92.86%) 14 Stemmer