Skorpionens dagshoroskop

Skorpionens dagshoroskop d. 22 marts 2019

Det er en positiv tid for forhold særligt med folk, som forbedrer din spirituelle bevidsthed. Det er godt at involvere dig med en gruppe.

Ugehoroskop

Du er i en periode, hvor du er villig til at give dig for venner og partnere, selv hvis det betyder, at du ikke føler dig så sikker, som du gerne ville. De folk du omgås i hjemmet er motiveret af et behov for at være socialt aktive og frie, hvilket står i kontrast med dit behov for at skabe bånd. For at tingene fungerer, skal du gå på kompromis, selv hvis du ikke har lyst. Der er positive forandringer på arbejdet, og tingene bliver simplere og friere. Kommunikationsproblemer bliver systematisk opklaret.

Månedshoroskop Årshoroskop

Skorpionens månedshoroskop for marts

Du er i periode, hvor du er mere afhængig af andre mennesker, end du har det godt med, men samtidig er det en god ide, at skabe solide forpligtelser og udøve selvdisciplin så, at du kan leve op til andres forventninger. Det er særligt relevant for ting forbundet med uddannelse og kommunikation. Ryd ud i dine prioriteter og spar din tid. Hvis der er noget, som du ikke skal gøre, så gem det til senere. Når det kommer til forhold, er du ikke i stand til at diktere hvad der sker. Lige efter Nymånen d. 5 marts, bevæger Uranus sig ind i dit modsatte tegn Tyren, hvilket fortsætter en tendens fra sidste år, og indvier en 7-år lang periode af fornyelse og eksperimentering, som påvirker båder partnerskaber og venskaber. Det ændrer status quo og de mennesker du føler dig tiltrukket af, er dem med et behov for frihed og plads i stedet for kontrol. De sidste par uge af marts er karakteriseret af forskellige behov i forhold til kærlighed og sikkerhed. Partnere og venner omkring dig i hjemmet, nyder en ny periode med optimisme, og er i et udadvendt humør. Tilpas dig til deres behov, og opmuntrer dem til at nyde livet.

Skorpionens årshoroskop for 2019

Når året 2019 går i gang er du fuld af energi og entusiasme omkring dit arbejde, og du kaster dig ud i nye initiativer. Der er en ny harmoni i dine relationer, og dette kan føre til betydelig forbedring af din økonomi. Når det gælder økonomien er der både gode og dårlige nyheder. Dette skyldes en overdrevet optimisme, som kan føre til at du fejlbedømmer realiteterne eller foretager hensynsløse træk. Eller du ønsker måske at give gaver, som du ikke har råd til. Der er en fare-periode sidst i april, hvor du kan blive snydt hvis du er for naiv. De gode nyheder, hvis du kombinerer optimisme og realisme er, at du kan blive rig. Den mest udfordrende måned dette år er nok juni, som er en ret følelsesmæssigt udmattende tid, især hvis du studerer eller rejser. Du er nødt til at gøre en stor indsats for at få succes på dette tidspunkt – jo mere arbejde du lægger i det, jo bedre resultater vil du opnå. Meninger og overbevisninger tæller, men det er meget vigtigt ikke at blive for rigid eller ideologisk. Vis modtagelighed og fleksibilitet, også selvom andre mennesker ikke er i stand til dette. Sidste del af juli og starten af august er et godt tidspunkt til underholdning, romantik og ferier, men det er også en tid hvor du oplever held på jobbet, som kan give dig et godt økonomisk boost. Det er den perfekte tid til at sælge dig selv og stræbe efter prominens og indflydelse – det ser ud til at kolleger og associerede vil støtte dig, og du kan blive en del af et storartet kreativt team. Venskab og teamwork karakteriserer den sene sommertid, og det er også en ret god tid for kærlighed og romantik. Du kan arbejde sammen med nogen, som har brug for din hjælp og støtte, og sammen kan I skabe en langsigtet effekt på et socialt projekt. Det ser ud til, at du uegennyttigt er motiveret og ønsker at investere en stor indsats for at hjælpe dine venner. Det er meget vigtigt at du kun bruger penge der er til rådighed, og undgå at handle ud fra håb og bønner. Jo strammere tøjler, desto mere vil du opnå.


Skorpionens

Du er optimistisk omkring fremtiden, men de bekymringer andre der står dig nært har, kan sluge din energi. Det er en vigtig dag til økonomiske aftaler.

 

Skorpionens dagshoroskop
4.6 (92%) 15 Stemmer