Skorpionens dagshoroskop

Skorpionens dagshoroskop d. 23 september 2018

Det er den perfekte søndag for en gåtur i nature i godt selskab, eller bare for at komme i forbindelse med sympatiske mennesker som støtter dig i dine projekter.

Ugehoroskop

Lige nu er livet stresset, fordi planetære bevægelse har stor indflydelse på de vigtige områder af dit liv, særligt dit hjem og dine forhold. Det er rimelig vildt, du er fanget i forandringens strøm, og du bliver nød til at holde godt fast. Der er særlig interessante ebber og floder i dit liv lige nu, og potentielle partnere lader til, at være villige til at gå ud over deres komfortzoner for dig. Stadigvæk med problemer forude, kan du ikke være sikker på om partnere har is i maven nok til holde sig fast.

Månedshoroskop Årshoroskop

Skorpionens månedshoroskop for september

Du bruger septembers første uge på at arbejde effektivt på at løse ufærdiggjorte sager forbundet med kommunikation, studier og rejse, og omkring d. 10 er der en mængde af forandringer hvilket betyder at du kan komme videre til projekter som tidligere er blevet sat på pause, og det kan ændre dine private og professionelle forhåbninger, på radikal vis. I det Venus og Mars skifter tegn henover den anden uge i måneden, påtager forhold sig mere vigtighed. Til gengæld bringer forhold også forstyrrelse og er en del af en langsigtede periode af forandring som har indflydelse på dig det her år. Potentielle partnere er villige til at strække sig for at gøre ting sådan som du vil have det, selvom du beder om meget, fordi det du vil er at bryde fri fra normer og eksperimentere med dit liv. Derfor er det sandsynligt at der er periodiske adskillelser og betydelig rejse i forbindelse med kærlighed. Midten af september er en ideel tid for at komme i forbindelse med nye venner, som har geniale ideer omkring livet, og som kan være en betydelig kilde til inspiration. Nye broer bliver bygget socialt og intellektuelt, og det er som om at du er ved et punkt mellem fortiden og fremtiden, og gamle og nye metoder. Få det meste ud af forbindelser på nuværende tidspunkt for at åbne nye horisonter.

Skorpionens årshoroskop for 2018

2018 starter meget kraftfuldt, hvor du føler at tingene går i din retning. Du er stærk i dig selv, og du er villig til og i stand til at kæmpe for de ting du tror på. Januar er en potent tid, hvor din personlige magnetisme bestråler alle du kommer i kontakt med. Den største del af året er en tid med vækst og succes, hvor din kreativitet kommer til udtryk, om det så er på jobbet, med børn, eller i dit intime liv. Det er også et storartet tidspunkt til at starte et uddannelsesprojekt, selv om det på lang sigt kan være noget af en udfordring.Den 15. maj 2018 vil planeten, der står for spænding og forandring, Uranus, gå ind i dit syvende hus (huset for parforhold). Dette er en stærk indflydelse, som vil bringe en masse nye og utraditionelle mennesker ind i dit liv i løbet af de næste syv år. I starten er det fantastisk for arbejdet med radikale nye ideer, at modernisere kommunikationen, at møde folk lokalt og internationalt som er intenst optaget af magtfulde ideologier. Indflydelsen fra Uranus vækker også et behov for mere plads og større indsigt i dine personlige relationer. Du tiltrækkes af folk som kan udfordre dig til at leve dit liv anderledes og mere ukonventionelt.Denne ret forstyrrende indflydelse bliver tydeligere over en fem måneders periode, fra maj til oktober, som kan medføre ekstraordinære forandringer, især i dit privatliv og med hensyn til de aktiviteter, der er i det lokale nabolag. Den sidste halvdel af juni viser at du kommer til en stilstand, hvor du slås med chefer eller familie, som har diametralt modsatte synspunkter end du. Det ser ud til, at hvad end du gør, er det svært at skabe harmoni, og du er alligevel ikke i humør til at indgå kompromisser, når det gælder din personlige frihed og plads.Fra slutningen af juni til slutningen af august, går du baglæns mens du stræber efter at klare uforudsigelig opførsel fra dine kære, og en kompromisløs opførsel som du føler dig presset til. Til sidst vil det være en partner som indgår de nødvendige kompromisser for at holde alt på rette spor, og i slutningen af året, ser det ud til, at alle når til enighed om alle de vigtige emner så som kærlighed, familie og børn.


Skorpionens

Du er optimistisk omkring fremtiden, men de bekymringer andre der står dig nært har, kan sluge din energi. Det er en vigtig dag til økonomiske aftaler.

 

Skorpionens dagshoroskop
4.64 (92.86%) 14 Stemmer