Skorpionens dagshoroskop

Skorpionens dagshoroskop d. 26 februar 2020

Du oplever måske at du er uenig med en partner eller kollega, som er for hurtigt til at dømme. Forbliv fokuseret på det kreative mål.

Ugehoroskop

Det er en god uge til at grave dybt i fortiden og gamle forbindelser, for at finde de kræfter du vil få brug for i de næste par uger. Det er en udfordrende tid, men modgang vil blot gøre dig stærkere. Hvor der er vilje er der en vej, så der er blot brug for, at du kæmper for det som du ved der er rigtigt og at studere kraftigt for at få den viden du har brug for. På jobbet kan der være en kollega der har egne problemer som er selvskabte, eller nogen som har foretaget impulsive domme vil forlade scenen. I forbindelse med børn og kreative projekter, er det en udmærket uge med inspiration.

Månedshoroskop Årshoroskop

Skorpionens månedshoroskop for februar

Når februar starter forsøger du måske stadig at skabe orden i forbindelse til børn eller dem du holder af og økonomiske komplikationer som opstod i sidste måned. Forhåbentlig har du været i stand til at undgå at tage urealistiske beslutninger omkring hvordan du skal administrere dine resurser, så vel som omkring hvem du kan stole på. Omkring midten af februar er der en ændring i dit fokus, og det er en tid hvor du bestemt er motiveret til at begrave dig i et uddannelsesprojekt, som meget vel kan dominere resten af året. Muligheden for at forgrene sig i en ny retning præsenterer sig selv, og hvis du ønsker mere plads, frihed og kreativitet, så er det på dette tidspunkt en god ide at eksperimentere en smule, endda rejser eller en arbejdsferie for at forbedre dit sind og lære noget nyt. Om du engagerer dig i det ene eller andet så kræver det hårdt arbejde og dedikation, men du hilser udfordringen velkommen. Den sidste uge af måneden er et storartet tidspunkt til kreative initiativer og selvudfoldelse. Der er noget der bobler i dig som har brug for at komme ud, og denne periode er god til at starte noget nyt og lade dig involvere med en gruppe af ukonventionelle folk, som bryder barrikader ned og udvider dine horisonter. Uanset hvilke kreative projekter du lader dig involvere i på dette tidspunkt kan tage lidt tid til at falde på plads, men du har tålmodigheden til at føre tingene til enden.

Skorpionens årshoroskop for 2020

Du tager fat på det nye år ved at føle dig i kontrol over din situation og endnu bedre ved at være din egen mester. At være sød og hyggelig hører ikke til dine højeste prioriteter, og du driver dig selv ret hårdt; bare sig det som det er, det skaber respekt omkring dig for din autenticitet. I løbet af januar er du ret optimistisk men der kan være fare for at komme til at fejlbedømme en situation både romantisk og økonomisk. Kærlighed og tiltrækning er ligesom en Hollywood film, der er en masse glitter, men kun på skærmen. Lad dig ikke narre. Der er i 2020 fokus på de udfordringer der opstår i forbindelse med uddannelse og kommunikation. En større udfordring finder sted i år, som påvirker de nære relationer til søskende, naboer eller medstuderende og der er en del pres på dig. Det er stærkest i marts, hvor der er bud efter en overmenneskelig indsats, måske i forbindelse med en eksamen. Din viljestyrke vil få dig igennem. Fra juli til september går du gennem en række udfordringer som dominerer dit daglige liv. Det er stadig forbundet med forhold vedrørende kommunikation, og det er som om, at du kæmper din vej gennem et minefelt, måske forbundet med kollegaer, eller lærere som er ufleksible. Der er tilbageslag og der er også succes, og nøglen til at forstå det handler om at du engagerer dig 100% i processen. 2020 er en overgangsperiode på hjemmefronten. Allerede i begyndelsen af april er der en vigtig udfordring som finder sted. Det kunne betyde en flytning eller planer om en, eller nogen flytter ind i dit hjem. Det er en forandring som er lidt vanskelig at vænne sig til. Men når julen kommer, så begynder forandringerne på hjemmefronten at dæmre. En ny æra påvirker dit arbejde og din familie.


Skorpionens

Du er optimistisk omkring fremtiden, men de bekymringer andre der står dig nært har, kan sluge din energi. Det er en vigtig dag til økonomiske aftaler.