Skorpionens dagshoroskop

Skorpionens dagshoroskop d. 25 maj 2019

Weekenden er en lovende tid for at være sammen med venner, og senere for at udforske dine romantiske muligheder. Du kan have lyst til at udforske lidt.

Ugehoroskop

Du er i en periode hvor du gerne vil udforske mere og udvide din horisont. Rejse og studier medfører ny indsigt ind i skjulte faktorer, som underbygger dit liv. Det er en belønnende periode for personlige forhold, både i forbindelse med intime partnere og generelle venskaber. Din naturlige evne til at vurdere hvad der foregår bag venlige facader udvikler sig, og du har lyst til at diskutere og opdage andres reelle motivationer. Du er dybt klar over de historier folk fortæller sig selv for, at skjule en dybere psykologisk virkelighed.

Månedshoroskop Årshoroskop

Skorpionens månedshoroskop for maj

Nymånen falder i dit modsatte tegn, Tyren, i det maj måned begynder, og dette understreger nye udviklinger i forhold, som kommer til at være en del af dit liv i fremtiden. Flere og flere mennesker dukker op i dit liv, og de har alle sammen noget at tilføje i forbindelse med frihed og nytænkning. Tidlig maj er en tid, hvor du skal arbejde hårdt på at løse kommunikations og uddannelsesrelaterede udfordringer, helst ved at skille dig af med tidskrævende projekter, eller ved at lade nogle andre overtage. Du er fuld af ideer, og du er meget overbevisende omkring det du lover. Du vil opdage at både partnere og kollegaer har brug for rådgivning og støtte. Som Skorpion er sikkerhed i forhold vigtigt for dig, og det er hvad måneden handler om så længe, at du er åben over for nye muligheder, nye mennesker og nye sociale scenarier. Midten af maj er en tid hvor en stærk partner, med et nyt budskab påvirker dig meget. Det er en overgangsperiode for dig, hvor du er ivrig efter at udforske nye horisonter og at udvide dit følelsesliv. Det er en af de mest interessante perioder i året for harmoniske forholdsudviklinger.

Skorpionens årshoroskop for 2019

Når året 2019 går i gang er du fuld af energi og entusiasme omkring dit arbejde, og du kaster dig ud i nye initiativer. Der er en ny harmoni i dine relationer, og dette kan føre til betydelig forbedring af din økonomi. Når det gælder økonomien er der både gode og dårlige nyheder. Dette skyldes en overdrevet optimisme, som kan føre til at du fejlbedømmer realiteterne eller foretager hensynsløse træk. Eller du ønsker måske at give gaver, som du ikke har råd til. Der er en fare-periode sidst i april, hvor du kan blive snydt hvis du er for naiv. De gode nyheder, hvis du kombinerer optimisme og realisme er, at du kan blive rig. Den mest udfordrende måned dette år er nok juni, som er en ret følelsesmæssigt udmattende tid, især hvis du studerer eller rejser. Du er nødt til at gøre en stor indsats for at få succes på dette tidspunkt – jo mere arbejde du lægger i det, jo bedre resultater vil du opnå. Meninger og overbevisninger tæller, men det er meget vigtigt ikke at blive for rigid eller ideologisk. Vis modtagelighed og fleksibilitet, også selvom andre mennesker ikke er i stand til dette. Sidste del af juli og starten af august er et godt tidspunkt til underholdning, romantik og ferier, men det er også en tid hvor du oplever held på jobbet, som kan give dig et godt økonomisk boost. Det er den perfekte tid til at sælge dig selv og stræbe efter prominens og indflydelse – det ser ud til at kolleger og associerede vil støtte dig, og du kan blive en del af et storartet kreativt team. Venskab og teamwork karakteriserer den sene sommertid, og det er også en ret god tid for kærlighed og romantik. Du kan arbejde sammen med nogen, som har brug for din hjælp og støtte, og sammen kan I skabe en langsigtet effekt på et socialt projekt. Det ser ud til, at du uegennyttigt er motiveret og ønsker at investere en stor indsats for at hjælpe dine venner. Det er meget vigtigt at du kun bruger penge der er til rådighed, og undgå at handle ud fra håb og bønner. Jo strammere tøjler, desto mere vil du opnå.


Skorpionens

Du er optimistisk omkring fremtiden, men de bekymringer andre der står dig nært har, kan sluge din energi. Det er en vigtig dag til økonomiske aftaler.

 

Skorpionens dagshoroskop
4.6 (92.22%) 18 Stemmer