Skorpionens dagshoroskop

Skorpionens dagshoroskop d. 21 januar 2019

En forandring i dit hjem eller på arbejdet vil bringe betydelige forandringer. Arbejdet kan være en kamp, men du er fast besluttet på at vinde.

Ugehoroskop

En harmonisk kontakt mellem Mars og Jupiter finder sted henover ugens gang, hvilket medfører fantastiske resultater i dit arbejdsliv og i alt forbundet med træning, fitness og sport. Dette er en vindende kombination, som bringer succesrig udvidelse på arbejdet og finansielle goder igennem partnerskaber. Penge kommer til dig igennem kærlighed og andre menneskers succes. Samtidigt er du under meget pres på arbejdet og i forbindelse med uddannelse. Tingene bliver ikke sværere, men samtidigt har du nok viljestyrke til at overkomme en hver forhindring.

Månedshoroskop Årshoroskop

Skorpionens månedshoroskop for januar

2019 begynder med et udbrud af entusiasme forbundet med dit arbejdsliv, i det du lægger kaotiske udviklinger bag dig og begynder at tænke på fremtiden i stedet for fortiden. Tidlig Januar indvier en følelse af frigørelse fra forpligtelser i forhold, og en positiv fokus på finansielle initiativer hvilket fører til udvidelse og succes i dit arbejdsliv. Januar d. 6 sætter Nymånen fokus på forpligtelser om forbedringer, særligt i forhold til uddannelse og kommunikation. Der er umiddelbart mange spændinger, måske fordi du føler, at dine initiativer bliver kritiseret eller forsinket. For at overkomme udfordringer i det område, skal du tæmme din entusiasme en smule og prøve at forstå hvorfor samarbejdspartnere har brug for langsom og gennemtænkt planlægning. Din entusiasme kombineret med en god strategi og planlægning, vil medføre succes. Forhold med partnere blomstrer i denne periode, og en masse penge kan blive generet ved at arbejde sammen på kreative projekter. Du bliver nød til at balancere et behov for løbe risici, med en bevidsthed om hvad der vil bringe konkrete resultater, og en boble af håb kan nemt springe. Hvis du spiller dine kort rigtigt, vil alting gå godt og du kan forvente en forøgelse af dine indtægter.

Skorpionens årshoroskop for 2019

Når året 2019 går i gang er du fuld af energi og entusiasme omkring dit arbejde, og du kaster dig ud i nye initiativer. Der er en ny harmoni i dine relationer, og dette kan føre til betydelig forbedring af din økonomi. Når det gælder økonomien er der både gode og dårlige nyheder. Dette skyldes en overdrevet optimisme, som kan føre til at du fejlbedømmer realiteterne eller foretager hensynsløse træk. Eller du ønsker måske at give gaver, som du ikke har råd til. Der er en fare-periode sidst i april, hvor du kan blive snydt hvis du er for naiv. De gode nyheder, hvis du kombinerer optimisme og realisme er, at du kan blive rig. Den mest udfordrende måned dette år er nok juni, som er en ret følelsesmæssigt udmattende tid, især hvis du studerer eller rejser. Du er nødt til at gøre en stor indsats for at få succes på dette tidspunkt – jo mere arbejde du lægger i det, jo bedre resultater vil du opnå. Meninger og overbevisninger tæller, men det er meget vigtigt ikke at blive for rigid eller ideologisk. Vis modtagelighed og fleksibilitet, også selvom andre mennesker ikke er i stand til dette. Sidste del af juli og starten af august er et godt tidspunkt til underholdning, romantik og ferier, men det er også en tid hvor du oplever held på jobbet, som kan give dig et godt økonomisk boost. Det er den perfekte tid til at sælge dig selv og stræbe efter prominens og indflydelse – det ser ud til at kolleger og associerede vil støtte dig, og du kan blive en del af et storartet kreativt team. Venskab og teamwork karakteriserer den sene sommertid, og det er også en ret god tid for kærlighed og romantik. Du kan arbejde sammen med nogen, som har brug for din hjælp og støtte, og sammen kan I skabe en langsigtet effekt på et socialt projekt. Det ser ud til, at du uegennyttigt er motiveret og ønsker at investere en stor indsats for at hjælpe dine venner. Det er meget vigtigt at du kun bruger penge der er til rådighed, og undgå at handle ud fra håb og bønner. Jo strammere tøjler, desto mere vil du opnå.


Skorpionens

Du er optimistisk omkring fremtiden, men de bekymringer andre der står dig nært har, kan sluge din energi. Det er en vigtig dag til økonomiske aftaler.

 

Skorpionens dagshoroskop
4.6 (92.86%) 14 Stemmer