Skorpionens dagshoroskop

Skorpionens dagshoroskop d. 15 september 2019

Du er mere eller mindre overladt til dig selv for at finde ud af de praktiske ting på den sociale scene. Det er godt at finde ud af hvem du ønsker at være sammen med og hvem ikke.

Ugehoroskop

Indtil denne uge har alt gået efter planen, især i relation til de venner og grupper som du er en del af. Du arbejder hårdt og effektivt på kommunikation og uddannelsesmæssige udfordringer, og har stor opmærksomhed på detaljerne. Men omkring fuldmånen den 13. opstår der forvirring og forstyrrelser, som kan være i forbindelse med fejlslagne konklusioner i forbindelse med økonomien, eller det at blive ført på afveje af en ven eller et barn. Det er her du kan miste perspektivet. Begynd ikke med at bruge penge på at hjælpe en anden person, og vær ikke bange for at opridse reglerne.

Månedshoroskop Årshoroskop

Skorpionens månedshoroskop for september

Der er intens fokus på dine venskaber og din rolle i grupper når september starter. Det er en tid hvor du arbejder tæt sammen med andre og presser planer igennem, som sluttelig vil gøre, at alt fungerer meget bedre og mere effektivt. Din rolle som håndhæver dette, egentlig for andre, som enten har autoriteten til at affyre skuddene, eller de organisatoriske evner som er nødvendige for at indføre reformer. Som håndhæver er det ikke din opgave at være sød, det er dit job at være loyal overfor systemet, som vil forbedre livet for gruppen eller samfundet. Som du sikkert kan forestille dig, så er det en prøvelsernes måned, hvor ikke alt går efter planen. Du skal passe på med fejlbedømmelser og der er folk der kan afspore tingene gennem urealistiske ideer, især når det handler om penge. Ikke desto mindre er det en god tid til gruppearbejde, især når det handler om uddannelse og information. Du har en særlig magtfuld no-nonsense rolle, og det er din opgave at finde enhver fejl og at eliminere dem. I løbet af den sidste del af september får du fred til at komme videre med tingene og venner bevæger sig videre, og dette gør du effektivt og godt. Senere vil du være i stand til at komme videre og opleve en smule mere fred og ro.

Skorpionens årshoroskop for 2019

Når året 2019 går i gang er du fuld af energi og entusiasme omkring dit arbejde, og du kaster dig ud i nye initiativer. Der er en ny harmoni i dine relationer, og dette kan føre til betydelig forbedring af din økonomi. Når det gælder økonomien er der både gode og dårlige nyheder. Dette skyldes en overdrevet optimisme, som kan føre til at du fejlbedømmer realiteterne eller foretager hensynsløse træk. Eller du ønsker måske at give gaver, som du ikke har råd til. Der er en fare-periode sidst i april, hvor du kan blive snydt hvis du er for naiv. De gode nyheder, hvis du kombinerer optimisme og realisme er, at du kan blive rig. Den mest udfordrende måned dette år er nok juni, som er en ret følelsesmæssigt udmattende tid, især hvis du studerer eller rejser. Du er nødt til at gøre en stor indsats for at få succes på dette tidspunkt – jo mere arbejde du lægger i det, jo bedre resultater vil du opnå. Meninger og overbevisninger tæller, men det er meget vigtigt ikke at blive for rigid eller ideologisk. Vis modtagelighed og fleksibilitet, også selvom andre mennesker ikke er i stand til dette. Sidste del af juli og starten af august er et godt tidspunkt til underholdning, romantik og ferier, men det er også en tid hvor du oplever held på jobbet, som kan give dig et godt økonomisk boost. Det er den perfekte tid til at sælge dig selv og stræbe efter prominens og indflydelse – det ser ud til at kolleger og associerede vil støtte dig, og du kan blive en del af et storartet kreativt team. Venskab og teamwork karakteriserer den sene sommertid, og det er også en ret god tid for kærlighed og romantik. Du kan arbejde sammen med nogen, som har brug for din hjælp og støtte, og sammen kan I skabe en langsigtet effekt på et socialt projekt. Det ser ud til, at du uegennyttigt er motiveret og ønsker at investere en stor indsats for at hjælpe dine venner. Det er meget vigtigt at du kun bruger penge der er til rådighed, og undgå at handle ud fra håb og bønner. Jo strammere tøjler, desto mere vil du opnå.


Skorpionens

Du er optimistisk omkring fremtiden, men de bekymringer andre der står dig nært har, kan sluge din energi. Det er en vigtig dag til økonomiske aftaler.

 

Skorpionens dagshoroskop
4.3 (85%) 20 Stemmer