Vædderens dagshoroskop

Vædderens dagshoroskop d. 17 januar 2018

Månen som er i dit tegn får håb og optimisme til at stige, og der er en følelse af, at frihed og forbedringer er på vej. Du er blot nødt til at gøre en helhjertet indsats.

Ugehoroskop

Det er en uge med eksperimenter og frigørelse, hvor du er villig til at tage en chance for at møde folk og tage steder hen, især når weekenden nærmer sig. Det er den perfekte tid til at udvide dine horisonter, intellektuelt og gennem rejser og møder, og der opstår særlige udfordringer i forbindelse med studier og kommunikation. Både du og din partner begynder at se veje ud af problemerne, og du mærker at en ny periode med personlig styrke er på vej, efter en ret svær tid med svaghed og kompromisser. Tiden er kommen til at arbejde på en vision for fremtiden.

Månedshoroskop Årshoroskop

Vædderens månedshoroskop for januar

Du går ind i en periode hvor ting i forbindelse med materiel og følelsesmæssig tryghed kræver voksende vigtighed, og dette giver en større interesse for de skjulte faktorer der har indflydelse på trygheden. Dette kan f.eks. være en interesse for psykologi på den ene side, og økonomisk afhængighed på den anden. Dette nye fokus bliver kraftigt aktiveret af fuldmånen den 4. november, hvilket kan give økonomisk vækst, hvis du er villig til at foretage bestemte reformer. November er ellers karakteriseret af relationer, og det er en tid hvor du går planken ud for folk du holder af. I løbet af måneden er der en følelse af at hverken du eller din potentielle partner befinder sig i en særlig stærk position, men hvis du handler ud fra principper om gensidig afhængighed, vil I kunne hjælpe hinanden på områder hvor du er svag. Der er øjeblikke med sårbarhed hvor din afhængighed kan underminere dig, især efter midten af november, hvor det er vigtigt at holde dig ude af konflikter. Det er en tid hvor kompromisser – især på den professionelle side – kan være tilrådelige, men samtidig kan du ikke acceptere ydmygende tilbud. Når måneden går mod slutningen, hævder du din uafhængighed og finder styrke gennem støtte fra mentorer som deler dine principper.

Vædderens årshoroskop for 2018

2017 er et år med stadig fremgang, med mange nye muligheder der dukker op på grund af flere relationer. Udsigterne for studier og rejser er ret favorable, og dette år er perfekt til at bygge bro fra fortiden til fremtiden. Februar og september er især dynamiske og elektriske måneder, hvor der er internationale rejser på dagsordnen, eller møder med folk som giver dig et helt nyt syn på livet. Du er villig til at tage en chance nu, og besluttet på at gøre tingene på din egen måde, uden restriktioner fra andre.

Professionelt er du stadig i en periode, hvor det at have at gøre med autoriteter eller magtfulde mennesker er imod dit behov for personlig frihed. Selvom dine relationer generelt er i fremgang, har du det med at møde folk med ekstreme meninger og ideologier, og dette mærkes især om sommeren, særligt i slutningen af juni. Enhver form for ekstremisme, også hvis det har forbindelse til det der er dig kært, bør undgås.

For den enlige Vædder er der en vigtig romantisk udvikling i februar og starten af marts. På dette tidspunkt kan der komme en person ind i dit liv, og selvom det ser ud til at I skal være sammen, kan der være en tøven i sidste øjeblik, og skulle dette ske, er det usandsynligt at der sker mere før til maj. Partnerskaber foretrækkes også i september og oktober, men det er nok nærmere professionelt, og på et tidspunkt hvor der er en del forvirring omkring hvad der faktisk skal gøres på jobbet. Den stærkeste periode for dig er i slutningen af året, hvor der sker vigtige forandringer rent professionelt. Det er en tid hvor du både kan have succes i karrieren og økonomisk gennem simpel viljestyrke.


Vædderens dagshoroskop

Vædderens dagshoroskop hører ikke til den seriøse gren af astrologien. Det er popsmart, hurtigt læst og hurtigt glemt.

Forhåbentligt sidder du, lige som de fleste, og trækker lidt på smilebåndet, når du læser vædderens dagshoroskop.

Hvis du ikke ved hvordan et dagshoroskop er bygget op, skal jeg komme med en hurtig forklaring til dig.

Der er 12 stjernetegn og hvert stjernetegn har sin egen helt unikke profil eller dna.

De 12 stjernetegn markerer solens bane over himlen på et år, set fra Jorden.

Det vil sige, at når der er gået en måned har solen bevæget sig igennem et stjernetegn. Stadig set fra Jorden.

Nu er det sådan, at stjernetegnene ikke følger månederne og månedernes start, men det er en anden snak. For nuværende er det nok at sige, at Vædderens dagshoroskop er et stemningsbillede for vædderen, uanset hvor i tegnet du er født.

Vædderens periode går fra ca. den 21. marts, som er forårsjævndøgn, og frem til ca. 21. april – og dermed bliver det klart, at med sådan en bred margin på ca. 30 dage for alle stjernetegn, og som samtidig skal gælde for alle mennesker på hele jorden, bliver dagshoroskopets udsagn tilsvarende meget meget vag.

Dog, de bedst skrevne udsagn for eks. Vædderens dagshoroskop har en astrolog tilknyttet, og som selvfølgelig tager højde for og indfletter i teksten, hvad Vædderen i sig selv står for: vilje, igangsættelse, personlig hurtig til at reagere på alt i nuet.

At være født i vædderens tegn betyder at have solen stående i tegnet. Så med god ret kunne stjernetegn også kaldes for sol-tegn. Og solen skal forstås og tydes som den åndelige side af din helhed.

Solen er den grundkvalitet i dig, som ligger som et baggrundstæppe for alt hvad du foretager dig. Modstykket til solen er månen, som er den følelsesmæssige og instinktive side af din natur.

I hvilket stjernetegn ligger din Måne, da du blev født? Det kan en astrolog oplyse dig om, samt mange andre spændende detaljer om dit liv.

For alle planeter i vores solsystem har hver især deres helt egen specielle kraft og kvalitet, der præger sig dybt ind i hele din personlighed.

Hvis du vil vide f. eks om du er født som en hurtig, træg eller dyb tænker, må en astrolog vide i hvilket stjernetegn står din Merkur i, ved din fødsel.

Hvis du vil vide, hvorledes du takler dine udfordringer, vil koden hos en astrolog omsættes til: hvilket stjernetegn står din Saturn i ved din fødsel.

Hvilken partner søger du, og hvad skal du lære sammen med vedkommende?

Da må en astrolog finde hvad stjernetegn Mars befinder sig i ved din fødsel, hvis du er kvinde.

Hos en mand vil en astrolog finde stjernetegns positionen, hvor Venus befinder sig.

Det burde hermed være klart, at vædderens dagshoroskop og de andre stjernetegns dagshoroskoper kun kan udtrykkes i vage formuleringer.

Det kan imidlertid godt have sin berettigelse som inspiration og omdrejningspunkt for åben snak på en arbejdsplads etc, men må endelig ikke tages til indtægt for, hvad astrologi er og hvad det rummer.

Forhåbentlig har teksten pirret din nysgerrighed til at gå lidt videre på Horoskoper.net og undersøge mere om emnet.

På Horoskoper.net kan du nemlig trænge dybere ind i en viden, der har bygger på mere end 5000 år erfaring.

Der bliver hele tiden tilføjet nye artikler til siden, så det vil måske også være en god ide for dig, at tilmelde dig nyhedsbrevet, som du kan gøre her.

Vædderens dagshoroskop
4.75 (95%) 8 Stemmer