Vædderens dagshoroskop

Vædderens dagshoroskop d. 20 marts 2018

Solen bevæger sig ind i dit tegn i dag, og baner dermed vejen for fantastiske udviklinger hvor at du rammer toppen af dit finansielle og karrieremæssige potentiale.

Ugehoroskop

I det ugen starter, bevæger dit tegns hersker Mars sig ind i Stenbukken, hvilket melder om en kritisk periode i din karriere, der måske ikke er ovre før oktober. I det Mars slutter sig til Saturn henover de næste par uger, du vil arbejde ekstremt hårdt og du er nød til at forblive fokuseret. Hvis du har en besværlig chef, kan du forvente pres indtil du leverer varen, når du gør, vil du få din belønning. Når det bliver hårdt, er det de hårdeste der trives, så vær klar til at opstarte nye initiativer, og på at gennemføre dem, selv når du møder bump på vejen, hvilket du sikkert vil.

Månedshoroskop Årshoroskop

Vædderens månedshoroskop for marts

Fuldmånen, i det marts måned begynder, understreger udvikling i dit arbejdsliv, og behovet for at finde et stille rum, fri fra distraheringer, for at komme videre med de ting der interesserer dig. Der er et stærkt behov for at udvikle spirituelle perspektiver lige nu, selvom du vil opdage at dine egne ideer og meninger har en tendens til at sætte sig i modsætning over for nogle af de mennesker du holder af. Elskede har en tendens til at være utilfredse omkring noget, men at få dem til at sige hvad det er specifikt, kan være en udfordring. Det er en tid fyldt med ulykkelig kærlighed og urealistiske romantiske drømme. Til gengæld, i det marts anden uge begynder, går både Merkur og Venus ind i dit tegn, og der er et skift i dynamikken i de vigtige forhold i dit liv. Folk vil gerne være omkring dig, og de er tilfredse med at gøre det du gerne vil, så der er en følelse af at være mere i kontrol. Professionelle udfordringer opstår for både dig og de mennesker der er omkring dig, og der er specifikke problemer der har brug for koncentreret fokus. Når dit tegns hersker Mars går ind i Vædderen i midten af marts, er der en helt ny fokus på din karriere. Det her er tiden til at arbejde tæt, med folk i en magtfuld position, på et ambitiøst projekt. Du vil få brug for at hævde din vilje, hvis du vil undgå at blive domineret, alle vil ende med at se tingene fra dit perspektiv.

Vædderens årshoroskop for 2018

2018 bliver et mere privat og dæmpet år for dig, sammenlignet med sidste år. Det der især vil interessere dig er ærlighed, intimitet og forståelse i dit følelsesmæssige liv, og det kan føre til en større interesse for psykologi og åndelighed. Året starter med intens fokus på alle de økonomiske relationer, som har at gøre med din komfort og tryghed, og du vil være i kontakt med din indre styrke.Din karriere og din mission i livet er også af største vigtighed i år, og du får lavet en meget ambitiøs start. Du vil sikkert synes, at folk med autoritet er dominerende og autokratiske, men dette er måske en indikation på, at du bør påtage dig med ansvar og magt. I marts, april og maj vil du gøre din indflydelse gældende og arbejde enormt hårdt på at overkomme enhver forhindring i dit professionelle liv. Fakta er, at 2018 er en tid hvor presset hober sig op i din karriere, men ved at tage imod udfordringen kan du komme rigtig langt. Succes er ikke en popularitets konkurrence – det handler om at gøre hvad der skal gøres.Du har en ekstraordinær tid igennem hele foråret og sommeren, fordi det er en tid, hvor der er komplikationer professionelt og socialt. De træk, du tager i foråret, vil ikke være nok til at opnå de mål, du stræber efter. Der vil være tilbageslag, og du er nødt til at gå tilbage for at udrede dette. Resultatet vil være mere magt, mere ansvar og mere succes.Romantisk sker der store ting sidst i juni, og det bliver kærlighedens sommer. Der er møder på det tidspunkt, som vil have følgevirkninger, og du vil måske opleve at du genser en person du er forelsket i. Kærlighed er kompliceret, fordi bestemte forpligtelser betyder, at forbindelser brydes og senere genoptages. Romantik og partnerskab fra september til december præges af møder med fantastiske mennesker, hvis liv er i en forandringsproces på grund af rejser eller forstyrrelser. Det er meget spændende, og alt falder fint på plads først i november.


Vædderens dagshoroskop

Vædderens dagshoroskop hører ikke til den seriøse gren af astrologien. Det er popsmart, hurtigt læst og hurtigt glemt.

Forhåbentligt sidder du, lige som de fleste, og trækker lidt på smilebåndet, når du læser vædderens dagshoroskop.

Hvis du ikke ved hvordan et dagshoroskop er bygget op, skal jeg komme med en hurtig forklaring til dig.

Der er 12 stjernetegn og hvert stjernetegn har sin egen helt unikke profil eller dna.

De 12 stjernetegn markerer solens bane over himlen på et år, set fra Jorden.

Det vil sige, at når der er gået en måned har solen bevæget sig igennem et stjernetegn. Stadig set fra Jorden.

Nu er det sådan, at stjernetegnene ikke følger månederne og månedernes start, men det er en anden snak. For nuværende er det nok at sige, at Vædderens dagshoroskop er et stemningsbillede for vædderen, uanset hvor i tegnet du er født.

Vædderens periode går fra ca. den 21. marts, som er forårsjævndøgn, og frem til ca. 21. april – og dermed bliver det klart, at med sådan en bred margin på ca. 30 dage for alle stjernetegn, og som samtidig skal gælde for alle mennesker på hele jorden, bliver dagshoroskopets udsagn tilsvarende meget meget vag.

Dog, de bedst skrevne udsagn for eks. Vædderens dagshoroskop har en astrolog tilknyttet, og som selvfølgelig tager højde for og indfletter i teksten, hvad Vædderen i sig selv står for: vilje, igangsættelse, personlig hurtig til at reagere på alt i nuet.

At være født i vædderens tegn betyder at have solen stående i tegnet. Så med god ret kunne stjernetegn også kaldes for sol-tegn. Og solen skal forstås og tydes som den åndelige side af din helhed.

Solen er den grundkvalitet i dig, som ligger som et baggrundstæppe for alt hvad du foretager dig. Modstykket til solen er månen, som er den følelsesmæssige og instinktive side af din natur.

I hvilket stjernetegn ligger din Måne, da du blev født? Det kan en astrolog oplyse dig om, samt mange andre spændende detaljer om dit liv.

For alle planeter i vores solsystem har hver især deres helt egen specielle kraft og kvalitet, der præger sig dybt ind i hele din personlighed.

Hvis du vil vide f. eks om du er født som en hurtig, træg eller dyb tænker, må en astrolog vide i hvilket stjernetegn står din Merkur i, ved din fødsel.

Hvis du vil vide, hvorledes du takler dine udfordringer, vil koden hos en astrolog omsættes til: hvilket stjernetegn står din Saturn i ved din fødsel.

Hvilken partner søger du, og hvad skal du lære sammen med vedkommende?

Da må en astrolog finde hvad stjernetegn Mars befinder sig i ved din fødsel, hvis du er kvinde.

Hos en mand vil en astrolog finde stjernetegns positionen, hvor Venus befinder sig.

Det burde hermed være klart, at vædderens dagshoroskop og de andre stjernetegns dagshoroskoper kun kan udtrykkes i vage formuleringer.

Det kan imidlertid godt have sin berettigelse som inspiration og omdrejningspunkt for åben snak på en arbejdsplads etc, men må endelig ikke tages til indtægt for, hvad astrologi er og hvad det rummer.

Forhåbentlig har teksten pirret din nysgerrighed til at gå lidt videre på Horoskoper.net og undersøge mere om emnet.

På Horoskoper.net kan du nemlig trænge dybere ind i en viden, der har bygger på mere end 5000 år erfaring.

Der bliver hele tiden tilføjet nye artikler til siden, så det vil måske også være en god ide for dig, at tilmelde dig nyhedsbrevet, som du kan gøre her.

Vædderens dagshoroskop
4.78 (95.56%) 9 Stemmer