Vædderens dagshoroskop

Vædderens dagshoroskop d. 26 februar 2020

Det er en dynamisk, måske stresset dag, hvor du er nødt til at handle. Der er måske nogle professionelle forbindelser fra fortiden der har brug for din opmærksomhed.

Ugehoroskop

En som er stærkt involveret i dit liv – måske en partner – går igennem en hård proces i denne uge, selvom der er kærlighed på din agenda, kan du også være ude for hårde romantiske udfordringer. Det er en uge hvor dine ambitioner absorberer dig og du er og du er i den grad motiveret for at få succes, komme hvad der må komme og andre mennesker er nødt til at tilpasse sig dette og droppe krav som dræner din energi eller nedbryder atmosfæren. For at klare denne høj energi situation du befinder dig i, er denne uge det perfekte tidspunkt til at begynde en bevidst eller spirituel praksis. Sørg for at reservere tid alene, for at genoplade dine batterier.

Månedshoroskop Årshoroskop

Vædderens månedshoroskop for februar

Der er stadig en hel del forvirring omkring dine relationer når måneden starter, især de relationer som er baseret på samme tro og samme værdier. Et sted hen ad vejen har du måske mistet retningen eller er blevet forført til at tro på nogen som måske har mange fine kvaliteter, men som mangler evnen eller magten til at indgå forpligtelser. Tingene ændrer sig omkring weekenden den 8. februar, hvor potentielle partnere er langt mere interesserede i at justere ind på dine behov, og denne gang er der en ny entusiasme omkring parforhold. Omkring midten af februar ændrer også dine prioriteter, og det har at gøre med et behov for at slå dig sammen med indflydelsesrige mennesker i dit professionelle liv, som er et område med forandring og transformation, især når det gælder ledelsesstrukturen. Februar og marts bliver måneder hvor du arbejder hårdt for at nå dine mål, og hvis du spiller dine kort rigtigt kan du få en position med autoritet og magt. Tingene former sig bedst hvis du indtager en position i et team med magt, og du bør stile efter slutningen af marts for at opnå dine mål. Februar er en tid hvor du skal innovere og forgrene dig i nye fantasifulde retninger.

Vædderens årshoroskop for 2020

2020 begynder på en optimistisk måde, og du kan nemt visualisere et billede af hvordan du gerne vil have at alting skal blive. Du skal nok nå dit mål, men det bliver hårdere end du først havde forestillet dig. Det er delvist fordi der er mange udfordringer rent professionelt og i relationen til autoriteter, som har indflydelse på dit liv, forældre, eller på arbejdet eller i samfundet generelt. Midt i februar og indtil slutningen af marts bliver det mere tydeligt, hvilke krav der egentlig stilles til dig. Det er en tid hvor det er nødvendigt at investere al din energi i at opnå de mål, du har sat for dig selv. Vigtige begivenheder finder sted i magtens korridorer sammen med indflydelsesrige mennesker, som dikterer hvordan tingene skal være. Du har brug for at have et klart syn på, hvad du vil opnå og du må tænke på aldrig at give op, og bare kæmpe. Med andre ord det er ikke nu du skal gå på kompromis, det er derimod et tidspunkt, hvor du kan realisere dine ambitioner. Du bliver belønnet når det gælder økonomi og status. Du har masser af fremdrift og overskud i den første del af 2020, og når din planet Mars kommer ind i Vædderens tegn i slutningen af juli, får du et glimt af et mål, som du ønsker at realisere. Det er forbundet med en form for lederrolle og en indflydelsesrig ny alliance der samtidigt skabes, hvis ikke i år, så højst sandsynligt til næste år. Det som gør 2020 så ekstraordinært for dig er Mars retrograde bevægelse, som tre gange støder sammen med den sjældne Jupiter-Saturn-Pluto konjunktion, en astronomisk begivenhed der ikke har fundet sted i hundredevis af år. Du registrerer dette i august måned, hvor de første sammenstød med en autoritetsfigur opstår.


Vædderens dagshoroskop

Vædderens dagshoroskop hører ikke til den seriøse gren af astrologien. Det er popsmart, hurtigt læst og hurtigt glemt.

Forhåbentligt sidder du, lige som de fleste, og trækker lidt på smilebåndet, når du læser vædderens dagshoroskop.

Hvis du ikke ved hvordan et dagshoroskop er bygget op, skal jeg komme med en hurtig forklaring til dig.

Der er 12 stjernetegn og hvert stjernetegn har sin egen helt unikke profil eller dna.

De 12 stjernetegn markerer solens bane over himlen på et år, set fra Jorden.

Det vil sige, at når der er gået en måned har solen bevæget sig igennem et stjernetegn. Stadig set fra Jorden.

Nu er det sådan, at stjernetegnene ikke følger månederne og månedernes start, men det er en anden snak. For nuværende er det nok at sige, at Vædderens dagshoroskop er et stemningsbillede for vædderen, uanset hvor i tegnet du er født.

Vædderens periode går fra ca. den 21. marts, som er forårsjævndøgn, og frem til ca. 21. april – og dermed bliver det klart, at med sådan en bred margin på ca. 30 dage for alle stjernetegn, og som samtidig skal gælde for alle mennesker på hele jorden, bliver dagshoroskopets udsagn tilsvarende meget meget vag.

Dog, de bedst skrevne udsagn for eks. Vædderens dagshoroskop har en astrolog tilknyttet, og som selvfølgelig tager højde for og indfletter i teksten, hvad Vædderen i sig selv står for: vilje, igangsættelse, personlig hurtig til at reagere på alt i nuet.

At være født i vædderens tegn betyder at have solen stående i tegnet. Så med god ret kunne stjernetegn også kaldes for sol-tegn. Og solen skal forstås og tydes som den åndelige side af din helhed.

Solen er den grundkvalitet i dig, som ligger som et baggrundstæppe for alt hvad du foretager dig. Modstykket til solen er månen, som er den følelsesmæssige og instinktive side af din natur.

I hvilket stjernetegn ligger din Måne, da du blev født? Det kan en astrolog oplyse dig om, samt mange andre spændende detaljer om dit liv.

For alle planeter i vores solsystem har hver især deres helt egen specielle kraft og kvalitet, der præger sig dybt ind i hele din personlighed.

Hvis du vil vide f. eks om du er født som en hurtig, træg eller dyb tænker, må en astrolog vide i hvilket stjernetegn står din Merkur i, ved din fødsel.

Hvis du vil vide, hvorledes du takler dine udfordringer, vil koden hos en astrolog omsættes til: hvilket stjernetegn står din Saturn i ved din fødsel.

Hvilken partner søger du, og hvad skal du lære sammen med vedkommende?

Da må en astrolog finde hvad stjernetegn Mars befinder sig i ved din fødsel, hvis du er kvinde.

Hos en mand vil en astrolog finde stjernetegns positionen, hvor Venus befinder sig.

Det burde hermed være klart, at vædderens dagshoroskop og de andre stjernetegns dagshoroskoper kun kan udtrykkes i vage formuleringer.

Det kan imidlertid godt have sin berettigelse som inspiration og omdrejningspunkt for åben snak på en arbejdsplads etc, men må endelig ikke tages til indtægt for, hvad astrologi er og hvad det rummer.

Forhåbentlig har teksten pirret din nysgerrighed til at gå lidt videre på Horoskoper.net og undersøge mere om emnet.

På Horoskoper.net kan du nemlig trænge dybere ind i en viden, der har bygger på mere end 5000 år erfaring.

Der bliver hele tiden tilføjet nye artikler til siden, så det vil måske også være en god ide for dig, at tilmelde dig nyhedsbrevet, som du kan gøre her.