Tvillingernes dagshoroskop

Tvillingens dagshoroskop d. 20 marts 2018

Du sender nogen af sted og håber på det bedste. En magtfuld allieret ankommer for at assistere dig med udfordringer der stadigvæk mangler at blive løst.

Ugehoroskop

Når dit tegns hersker Merkur bevæger sig retrogradt i midten af ugen, vil du blive nød til at skilles fra en ven eller elsket som bliver nød til at fortsætte alene fra nu af. Du har uafsluttede sager, måske fordi du har gået for langt for hurtigt, og der er løse ender der bliver nød til at blive løst. Det virker som om der er stærke magter opstillet imod dig, og det der er brug for er en omhyggelig genfortælling af visse handlinger, forbundet med nylige finansielle eller sociale interaktioner. Det er sandsynligt at du har fjender, undervurder dem ikke.

Månedshoroskop Årshoroskop

Tvillingens månedshoroskop for marts

Der er en stærk fokus på dit professionelle liv i det marts begynder, og du vil virkelig føle trækket imellem dit hjemlige liv og din karriere. Det er en god ide at arbejde tæt med en venlig og generøs person på et kreativt projekt, og de første få dage i måneden er et perfekt tidspunkt for succes på arbejdet. Ved omkring d. 7 marts sker der et skift i fokus, og en meget større vægt på initiativer taget sammen med venner og bekendte, finder sted. Du har et stærkt bånd med nogen, men der er forhindringer på din vej. Selv hvis du umiddelbart overkommer de her forhindringer, vil du opdage at henover de næste to måneder, vil du blive ved med at håndtere problemer der opstår. De her problemer kan være forbundet med en mangel på penge, modstand fra autoriteter, banker, skat etc. I det dit tegns hersker Merkur bevæger sig retrogradt d. 23 finder du ud af at du bliver nød til at skilles ad fra nogen som, måske tåbeligt, pløjer sig fremad med en impulsiv ide, på trods af risiciene. Du foretrækker forsigtighed, og det der er vigtigt for dig er at adressere de magtkampe der er på vej. Den sidste del af marts og det meste af april er karakteriseret af konflikt med folk som er uforsonlige og besluttet på at få deres vilje, folk som du skylder penge måske. For at komme igennem udfordringerne forude er det vigtigt at lave en langsigtet plan.

Tvillingens årshoroskop for 2018

Den overordnede tendens for dig i 2018 er særligt udadvendt, socialt og sonderende. Dine gode konversations og kontaktevner giver mere succes i dine relationer og i forbindelse med uddannelse og kommunikation, men det kan være svært at finde folk på din egen bølgelængde. Mens der sidste år var nye mennesker at møde, nye grupper at være en del af, og spændende romantiske oplevelser, der kunne gøre dig helt elektrisk, føler du at der er ganske andre toner dette år. Folk synes at være mere selvcentrerede og hemmelighedsfulde, og det kræver et meget mere følelsesmæssigt engagement fra dig.Tendenser fra slutningen af sidste år på arbejdspladsen giver en atmosfære af psykisk pres, sikker på grund af at der er dybdegående følelser mellem kollegerne, som har brug for noget mere meningsfyldt at arbejde for. Hvis du kan gå dybere ind i dit arbejde, kan grave problemer frem som det er nødvendigt at tage sig af, og frem for alt at integrere omsorgsfulde idealer, så vil du føle større tilfredshed med dig selv. Arbejdet bør dog være mere kreativt.Også partnerskaber bliver mere komplicerede og krævende. Dine kære kan se ud til at leve en mere hemmelig eksistens. De kan være mindre villige til at åbne op rent følelsesmæssigt, og diskussioner om følelser har en tendens til at forblive under overfladen. 2018 er et år hvor du skal slås med følelsesmæssige blokader, som andre har. En overfladisk tilgang bør undgås, og du er nødt til at finde modet til at tale om skjult frygt og usikkerhed i forbindelse med penge, følelser og sex. Når du gør det, vil dine relationer bevæge sig til et nyt og dybere plan.I november sker der en stor forandring, som både er favorabel for relationer og alletiders til rejser og udadvendte aktiviteter. Den enlige Tvilling kan møde en klog og berejst partner, især på rejser, og det betaler sig at foretage adskillige rejser frem og tilbage, for at være sammen med personen fra dine drømme. Den sidste uge af november er et godt tidspunkt til at skabe plads i din kalender, for der sker store ting i dine relationer. Du er nødt til at adskille drømme fra illusioner, og du kan nemt være langt væk fra din komfort zone, men du vil helt sikkert få en bid af kærlighedskagen på dette tidspunkt.


Tvillingernes

Mens kolleger måske bekymrer eller beklager sig, kan de ikke se det store billede. Store arrangementer kan falde på plads til din fordel.

 

Tvillingernes dagshoroskop
4.8 (96%) 5 Stemmer