Tvillingernes dagshoroskop

Tvillingens dagshoroskop d. 22 marts 2019

Det er en udadvendt dag, som er særligt god for at have det godt med børn og elskede. Hav det sjovt og fjern de mentale spindelvæv.

Ugehoroskop

Desto mere realistisk du er for tiden, desto bedre ender tingene med at blive. Urealistiske forventninger skal efterlades, og det hjælper at vende tilbage til et stykke arbejde, som kræver en indsats for at holde tingene på rette kurs. Der er positive nye udviklinger i forbindelse med venskaber og omkring kreative begivenheder, eller børn og lignende, selvom du kan være opslugt af karriere bekymringer. Du skal finde ud af om, at en drøm du har er realistisk. For at tingene fungerer skal du gå på kompromis, hvilket betyder, at andre mennesker løber risiciene.

Månedshoroskop Årshoroskop

Tvillingens månedshoroskop for marts

Det er en meget speciel måned for dig, i det dit tegns hersker, Merkur, bevæger sig retrogradt, hvilket betyder at professionelle planer, er plaget af forvirring, forsinkelse eller omskrivelse, i det du prøver at etablere noget, som faktisk virker. Tanker om at færdiggøre projekter tidligt i marts skal glemmes. Hvis du prøver at springe over hvor gærdet er lavest, vil det kun skabe flere problemer. Henover den retrograde periode fra d. 6 til d. 31 marts, er det tid til at genoverveje situationen. diskutere tingene med partnere, og eliminere urealistiske forventninger. Du har brug for at skaffe hjælp fra folk, som har resurserne til at støtte din vision, men de har også i sinde at kræve en pris for deres støtte. Det er det værd. Det er åbenlyst at dine idealer og drømme er vigtige i denne måned. Du har en fantastisk fantasi og en altruistisk dagsorden. Du skal bare vælge dine allierede med omhu, og lytte opmærksomt til råd du måske ikke vil høre. Det er bedst at undgå den nemme eller mistænkelige vej, og vælge det moralsk rigtige. Ved slutningen af måneden bevæger tingene sig snart fremad, ikke mindst fordi en bekendt ankommer, som er god til ting, du måske ikke er lige så skarp til.

Tvillingens årshoroskop for 2019

Den største del af 2019 er en god tid for relationer, især hvis det handler om at rejse langt for kærligheden, eller at være sammen med en kosmopolitisk type, som er intelligent og vidende. Du bliver meget inspireret af andre mennesker, selvom det betaler sig at huske på, at det er let at være en drømmer, og mere udfordrende at opnå noget konkret. Januar handler om at arbejde med realiteter frem for fantasier, mens februar er en lykkelig og stimulerende tid, som er fantastisk til internationale rejser og relationer. Tingene bliver lidt sværere i marts, hvor din tegnhersker, Merkur, bevæger sig retrograd, hvilket aktivrer et Jupiter-Neptun kvadrat, som er som en maskine der laver bobler der springer. Du er nødt til at være påpasselig professionelt nu, fordi der er løfter, som ved nærmere eftersyn viser sig at være tomt eller ikke muligt at levere. Selv med de bedste intentioner kan partnere være en skuffelse, men kun hvis du har urealistiske forventninger. En sund portion skepsis anbefales nu og indtil midten af april. Modsat er maj måned alletiders for både venskab og relationer. Fra juni til august opstår en del udfordringer, som kræver en større indsats for at løse. Især sidste del af juni vil du opleve at du er oppe imod uforsonlige mennesker – autoriteter af den ene eller anden slags – som kan sætter dig i et trængt hjørne når det gælder økonomien, og som er svære at forhandle med. Tag modstanden alvorligt på det tidspunkt; gør ikke noget impulsivt, heller ej hvis du er fristet. Truslerne forsvinder hvis du bare går i venteposition. Den mest travle måned i år er september, hvor der sker en fantastisk masse aktivitet i dit privatliv. Det er en tid hvor venner eller børn finder en partner, eller bliver gift, eller får børn, og der er rigtig mange forstyrrelser, som du på en eller anden vis er i stand til at mestre, også selvom det betyder at du skal være flere steder samtidigt. Det er også det perfekte tidspunkt til at købe eller forbedre ejendomme, når bare du husker at holde fødderne på jorden.


Tvillingernes

Mens kolleger måske bekymrer eller beklager sig, kan de ikke se det store billede. Store arrangementer kan falde på plads til din fordel.

 

Tvillingernes dagshoroskop
4.8 (96.67%) 6 Stemmer