Tvillingernes dagshoroskop

Tvillingens dagshoroskop d. 17 januar 2018

Du har placeret din indsats; nu skal du bare vente på resultatet. Alt som har at gøre med gruppe initiativer vil blive en succes, hvis det gives tid nok.

Ugehoroskop

Denne uge er meget vigtig for dig, fordi din tegnhersker, Merkur, er stationær på Saturn, hvilket betyder at der er en særlig udfordring i forbindelse med andre mennesker, som vil kræve en masse af din tålmodighed, og meget mere tid end forventet til at løse det. Du har strakt dig helt ekstremt meget for at opnå en stor vision – og du vil opnå det – du har bare brug for mere hjælp. Du er måske også på ukendt grund, men heldigvis er der mennesker som er der for at udbrede dine ideer. Selv de mennesker eller institutioner der står dig i vejen, vil være hjælpsomme i det lange løb.

Månedshoroskop Årshoroskop

Tvillingens månedshoroskop for januar

Den første uge af november karakteriseres ved et fortsat fokus på vigtige understrømme som har indflydelse på dit daglige liv og arbejdsrytmer. Du er mere end sædvanligt opmærksom på de skjulte problemer med indflydelse på jobbet, og det vil du faktisk være det næste år eller lign., der vil være øget aktivitet i forbindelse med hemmeligheder, penge og magt der har indflydelse på arbejdsstedet, og det er godt at gå i dybden med research og undersøgelser. Når din tegnhersker, Merkur, går ind i dit modsatte tegn, Skytten, i slutningen af den første uge af november, er der skift i fokus og der starter en mere udadvendt fase, som vil dominere resten af november. Det er en tid med rejser og mange møder, hvor du undersøger territorier udenfor din normale komfortzone. Du er nødt til at træde varsomt den anden uge i måneden fordi du har det med at overvurdere dine evner og blive vildledt af falske løfter eller forventninger. Livet bliver meget interessant når november går mod enden, da Merkur aktiverer Saturn og Uranus, hvilket betyder at du bliver involveret i store programmer omkring innovation og forandring. Der vil hvile en masse ansvar på dine skuldre på dette tidspunkt, så du er nødt til at tage overarbejde og passe på ikke at love mere end du kan levere.

Tvillingens årshoroskop for 2018

2017 er et meget positivt år for relationer af mange slags. Det er halespidsen af en tid, hvor du har været konfronteret med udfordringer i dine relationer, hvor du er nødt til at acceptere ansvar og indgå i seriøse forpligtelser. Det bliver en langt sjovere proces nu, og omstændighederne er perfekte til at opbygge et lykkeligt kærlighedsliv, især hvis der er børn involveret. Midten af februar og midten af Juni samt starten af oktober er alletiders tid til at nyde frugterne af et tilfredsstillende forhold.

Det er også en meget spændende tid i dit kreative liv, og det er perfekt til at lade sig involvere med grupper af mennesker, som tror på frihed til at vælge og humanitære værdier. Perioden fra slutningen af marts til først i maj er ekstraordinær i den henseende, og der vil være gentagen kontakt til folk, som virkelig er motiverede til virkelig at højne samvittigheden i samfundet. Du kan opbygge nogle vigtige relationer nu, som på en eller anden måde skaber bro mellem det gamle og det nye. Det er en sjælden tid med inspiration og en tid hvor rejser og nye ansigter sætter strøm til dine oplevelser.

På dette tidspunkt i dit liv er karriere idealer vigtige, og hvis du ikke arbejder med noget der virkelig inspirerer dig, kan det være svært at finde motivationen. August og september er måneder hvor du i den grad ønsker at få styr på din karriere, således at det passer til dit privatliv, men det er noget af en udfordring at skabe orden, på grund af en forstyrrende udvikling derhjemme. September er et godt tidspunkt til at foretage sig noget kreativt i familiemiljøet, og til at arbejde på praktiske planer, men karrierefaktorer kan gøre dette mere vanskeligt end du ønsker. Familiemedlemmer kan være besværlige i september, og det er en god ide at planlægge for det uforudsete.


Tvillingernes

Mens kolleger måske bekymrer eller beklager sig, kan de ikke se det store billede. Store arrangementer kan falde på plads til din fordel.

 

Tvillingernes dagshoroskop
4.75 (95%) 4 Stemmer