Tvillingernes dagshoroskop

Tvillingens dagshoroskop d. 20 november 2018

Venner eller børn medbringer overraskelser i dag, særligt hvis de, af den ene eller den anden grund, er langt væk. Tænk lidt bagud i denne uge.

Ugehoroskop

Fuldmånen i dit tegn hen imod slutningen af arbejdsugen understreger en travl periode i forhold, og en tid hvor du arbejder på overtid for, at holde trit med de forandringer du selv har igangsat. For at undgå kaos og et liv med for mange distraheringer hjælper det, at love mindre, og lade partnere overtage når du kan. Det er en god tid for partnerskaber med karismatiske og kulturelle mennesker, som har set verden og høstet viden og visdom. Det er i orden, at gøre hvad du kan for, at hjælpe dem med deres dagsorden, men stræk dig ikke ud for langt.

Månedshoroskop Årshoroskop

Tvillingens månedshoroskop for november

I det November begynder, bevæger dit tegns hersker, Merkur, sig ind Skytten, hvor den vil være, på grund af retrograd bevægelse, i omkring to måneder (efter at have bevæget sig retrogradt en smule ind i Skorpionen). Dette indikerer en ekstraordinær nye epoke i dine forhold med andre mennesker, og mange nye mennesker kommer ind af døren. Din kontakt med omverdenen forøges eksponentielt i denne periode, og du vil møde velrejste og vise mennesker, som kan lære dig meget om livet. Til gengæld kan den spænding du føler tidligere på måneden føre dig til en euforisk overbevisning om at med en smule positiv tænkning, vil alting gå godt for dig. Samtidigt er dette en positiv periode for fantasien, for musik, poesi, marketing og magi, det er en tid hvor tingene ikke er hvad de ser ud til. Vær særligt opmærksom omkring midten af November, når Merkur bevæger sig retrogradt i Neptuns aspekt hvilket er et klassisk tegn på misforståelse i bedste tilfælde og snyd i værste tilfælde. Det lader til at glatte personer i magtfulde positioner vil sige hvad de skal, for at opnå det de gerne vil have. Det har konsekvenser, som langsomt viser sig mod enden af året.

Tvillingens årshoroskop for 2018

Den overordnede tendens for dig i 2018 er særligt udadvendt, socialt og sonderende. Dine gode konversations og kontaktevner giver mere succes i dine relationer og i forbindelse med uddannelse og kommunikation, men det kan være svært at finde folk på din egen bølgelængde. Mens der sidste år var nye mennesker at møde, nye grupper at være en del af, og spændende romantiske oplevelser, der kunne gøre dig helt elektrisk, føler du at der er ganske andre toner dette år. Folk synes at være mere selvcentrerede og hemmelighedsfulde, og det kræver et meget mere følelsesmæssigt engagement fra dig.Tendenser fra slutningen af sidste år på arbejdspladsen giver en atmosfære af psykisk pres, sikker på grund af at der er dybdegående følelser mellem kollegerne, som har brug for noget mere meningsfyldt at arbejde for. Hvis du kan gå dybere ind i dit arbejde, kan grave problemer frem som det er nødvendigt at tage sig af, og frem for alt at integrere omsorgsfulde idealer, så vil du føle større tilfredshed med dig selv. Arbejdet bør dog være mere kreativt.Også partnerskaber bliver mere komplicerede og krævende. Dine kære kan se ud til at leve en mere hemmelig eksistens. De kan være mindre villige til at åbne op rent følelsesmæssigt, og diskussioner om følelser har en tendens til at forblive under overfladen. 2018 er et år hvor du skal slås med følelsesmæssige blokader, som andre har. En overfladisk tilgang bør undgås, og du er nødt til at finde modet til at tale om skjult frygt og usikkerhed i forbindelse med penge, følelser og sex. Når du gør det, vil dine relationer bevæge sig til et nyt og dybere plan.I november sker der en stor forandring, som både er favorabel for relationer og alletiders til rejser og udadvendte aktiviteter. Den enlige Tvilling kan møde en klog og berejst partner, især på rejser, og det betaler sig at foretage adskillige rejser frem og tilbage, for at være sammen med personen fra dine drømme. Den sidste uge af november er et godt tidspunkt til at skabe plads i din kalender, for der sker store ting i dine relationer. Du er nødt til at adskille drømme fra illusioner, og du kan nemt være langt væk fra din komfort zone, men du vil helt sikkert få en bid af kærlighedskagen på dette tidspunkt.


Tvillingernes

Mens kolleger måske bekymrer eller beklager sig, kan de ikke se det store billede. Store arrangementer kan falde på plads til din fordel.

 

Tvillingernes dagshoroskop
4.8 (96%) 5 Stemmer