Tvillingernes dagshoroskop

Tvillingens dagshoroskop d. 15 september 2019

Det er en sjov søndag – dejligt sammen med børn og god til dating og romantik også. Du finder sammen med folk som har de samme æstetiske værdier som du.

Ugehoroskop

Både dit privatliv og dine professionelle aktiviteter holder dig travlt beskæftiget denne uge, og du kan få løst en hel del detaljer på en tilfredsstillende måde. Når du har vist dem du holder af hvordan de skal gribe tingene an, kan du lade dem fortsætte med de manglende opgaver der skal gøres. Der er meget der skal ryddes op i, og meget der burde smides ud. Når dette er gjort virker alt langt mere effektivt. I weekenden kan du slappe af. Fokus ændres og livet bliver mindre arbejde og mere sjov. Det er et godt tidspunkt til både dating og til at nyde livet med børn og dine kære.

Månedshoroskop Årshoroskop

Tvillingens månedshoroskop for september

September starter med en intens atmosfære på hjemmefronten, hvor der er myriader af ting der skal gøres, og en hel masse mennesker der kæmper for at få det gjort. Du har det med at brænde dit lys i begge ender, og at tage det organisatoriske ansvar. At arbejde tæt sammen med børn, venner og hjælpere af alle slags, vil du være modellen for effektivitet og et godt eksempel for alle. Det er en tid, hvor forbedringer i hjemmet er på dagsordnen og opnås med succes. Det er en praktisk periode hvor indsatser belønnes med succes. Hvis du har brug for finansiering, vil det være sikret, fordi du har sådan en god plan. Det er svært at være både diplomatisk og effektiv på samme tid, og du er nødt til aggressivt, at presse dine ideer igennem. Dette ændrer sig midt i september, som er en tid med en følelse af at missionen lykkedes, og du kan nu slappe af. Da det også er et godt tidspunkt for børn og romantik, flyttes fokus til selv-promovering og en demonstration af dine talenter for selv-udtrykkelse og underholdning. Hvis der er dating på dagsordnen bliver indsatsen kronet med succes, og slutningen af september er et godt tidspunkt til et givende partnerskab med en klog og humoristisk person. Den sidste del af september er beregnet til kærligheden.

Tvillingens årshoroskop for 2019

Den største del af 2019 er en god tid for relationer, især hvis det handler om at rejse langt for kærligheden, eller at være sammen med en kosmopolitisk type, som er intelligent og vidende. Du bliver meget inspireret af andre mennesker, selvom det betaler sig at huske på, at det er let at være en drømmer, og mere udfordrende at opnå noget konkret. Januar handler om at arbejde med realiteter frem for fantasier, mens februar er en lykkelig og stimulerende tid, som er fantastisk til internationale rejser og relationer. Tingene bliver lidt sværere i marts, hvor din tegnhersker, Merkur, bevæger sig retrograd, hvilket aktivrer et Jupiter-Neptun kvadrat, som er som en maskine der laver bobler der springer. Du er nødt til at være påpasselig professionelt nu, fordi der er løfter, som ved nærmere eftersyn viser sig at være tomt eller ikke muligt at levere. Selv med de bedste intentioner kan partnere være en skuffelse, men kun hvis du har urealistiske forventninger. En sund portion skepsis anbefales nu og indtil midten af april. Modsat er maj måned alletiders for både venskab og relationer. Fra juni til august opstår en del udfordringer, som kræver en større indsats for at løse. Især sidste del af juni vil du opleve at du er oppe imod uforsonlige mennesker – autoriteter af den ene eller anden slags – som kan sætter dig i et trængt hjørne når det gælder økonomien, og som er svære at forhandle med. Tag modstanden alvorligt på det tidspunkt; gør ikke noget impulsivt, heller ej hvis du er fristet. Truslerne forsvinder hvis du bare går i venteposition. Den mest travle måned i år er september, hvor der sker en fantastisk masse aktivitet i dit privatliv. Det er en tid hvor venner eller børn finder en partner, eller bliver gift, eller får børn, og der er rigtig mange forstyrrelser, som du på en eller anden vis er i stand til at mestre, også selvom det betyder at du skal være flere steder samtidigt. Det er også det perfekte tidspunkt til at købe eller forbedre ejendomme, når bare du husker at holde fødderne på jorden.


Tvillingernes

Mens kolleger måske bekymrer eller beklager sig, kan de ikke se det store billede. Store arrangementer kan falde på plads til din fordel.

 

Tvillingernes dagshoroskop
4.9 (97.5%) 8 Stemmer