Tvillingernes dagshoroskop

Tvillingens dagshoroskop d. 26 februar 2020

Efter at have konfereret med en leder er det næste skridt at tage kontakt til en flittig kollega, som kan give dig bemyndigelse til at fortsætte.

Ugehoroskop

Som Tvilling er du stærkt opmærksom på Merkurs bevægelser og da denne planet nu går retrograd, i yderligere to uger, er din mission at tjekke fakta informationer og konferere med folk som du respekterer, for at få større klarhed. Mandag er en af de dage hvor du hvor du virkelig føler desorientering. Under disse omstændigheder bør du udsætte enhver beslutning og søge støtte udefra, især hvis du planlægger et kreativt eventyr. Brug ikke unødig energi på at forsøge at få svar; start med at formulere de rigtige spørgsmål og arbejd på dem i et par uger.

Månedshoroskop Årshoroskop

Tvillingens månedshoroskop for februar

I begyndelsen af februar går din tegnhersker, Merkur, ind i Fisken, og på grund af den retrograde bevægelsen vil den forblive der indtil midt i april. Dette repræsenterer en vigtig proces i dit professionelle liv, hvor du kan bruge alle de ideer og metoder du har lært den sidste måned og bruge det til dine karriere aspirationer. Det du gør, er at bygge en bro af kreativitet og lidenskab i dit arbejde. Det er en tid i din karriere hvor bekymring for andre og miljøet kan vokse i vigtighed, og det er også en tid hvor du er nødt til at arbejde med noget kreativt og meningsfuldt. Nymånen den 23. februar sætter fokus på karriere aspirationer og kan bringe ny drivkraft til innovationsplaner. Den sidste uge af måneden er en fantastisk tid til at mobilisere disse ting med magtfulde kolleger, og du har en chance for at fremme storartede forandringer i denne periode. Du har adgang til resurser fra magtfulde mennesker og institutioner i denne tid – alt hvad de kræver fra dig, er at du har en struktureret plan, så du er nødt til at nedtone ideer som synes urealistiske og fokusere på det opnåelige. Når du gør det vil du have dem på din side, og penge og resurser er til rådighed – selvfølgelig med visse restriktioner.

Tvillingens årshoroskop for 2020

2020 begynder med en konjunktion mellem din planet Merkur som er sammen med Jupiter, og det peger på at der er vigtige relationer under udvikling i begyndelsen af året. Disse nye omstændigheder kendetegner nogle af de vigtigste partnerskaber eller relationer i dit liv. Dette kunne være på det økonomiske område, og det er et fremragende tidspunkt for få dine investeringer tilbage og for at skrive under på kontrakter, ligesom det er godt for dybere forpligtigelser i dit privatliv. Din partnerskabs situation har forandret sig siden sidste år, og i slutningen af dette år, vil den forandre sig endnu mere. Det mest udfordrende tidspunkt for dig er i februar og marts, hvor der er omstændigheder i din karriere, som kan skabe forvirring omkring hvor du er på vej hen. Det som er vigtigt for dig er at udtrykke dine idealer og lytte til de følelser af utilfredshed, sådan at du kan definere dine mål og arbejde med din fantasi. Hvis du holder dig til din vision af hvordan du gerne vil have at tingene skal være, så finder du måske støtte fra din forestillingsevne. Hvis du holder dig til dine visioner så får du måske opbakning fra nogle meget indflydelsesrige personer. Selvom Tvillinger er kendte for at være rationelle, så er 2020 faktisk et år, hvor følelser og instinkter spiller en stor rolle. Disse følelser er undertiden forbundet med arbejde, økonomi, og karriere, og de drømme du har om at opnå kreativ tilfredsstillelse, der samtidigt gerne må være indbringende. Der kan være fokus på forhold vedrørende banker, skat, fagforeninger og lignende, og du må skære ned på evt. gæld og leve op til dine forpligtigelser. I slutningen af året sker der en ændring af det pres du er under, både for dig og din partner. Optimistiske omstændigheder opstår og de åbner op for nye horisonter vedrørende studier og rejser, samtidigt med at en udadvendt periode begynder hvor du tænker mere på fremtiden end på fortiden.


Tvillingernes

Mens kolleger måske bekymrer eller beklager sig, kan de ikke se det store billede. Store arrangementer kan falde på plads til din fordel.