Tvillingernes dagshoroskop

Tvillingens dagshoroskop d. 20 maj 2018

Det er en god shopping dag for specielle ting, der forbedrer sanseoplevelser. Folk vil gerne eksperimentere, og du er åben.

Ugehoroskop

Denne uge starter på en overraskende note, i det du fjerner dig selv fra en konflikt zone og opdager dig selv i en ny verden, hvor du føler dig energisk og åben over for nogle vilde ideer. Din fokus vender sig mod indre opdagelse, og der kan være en stærk tiltrækningskraft til alternative metoder, både mentale og fysiske, fokuseret på at opnå visdom og indre harmoni. Det er en god tid til at dedikere dig til studier i områder såsom psykologi og spiritualitet, særligt hvis du kan være en del af en gruppe der deler de samme interesser. Du vil opdage at folk du møder har provokerende ideer.

Månedshoroskop Årshoroskop

Tvillingens månedshoroskop for maj

Du begynder måneden med halvt afviklede problemer om at håndtere folk der har en form for kontrol eller uønsket magt over dit liv. Den anden uge i Maj er en tid hvor stress niveauer når et højdepunkt, måske på grund af bedrag eller en uvelkommen overraskelse. Det er en igangværende kamp, og hvis der er nogen specifikt der forstyrrer dig, en kollega måske, du bliver nød til at være hurtig for at undgå aggressioner i de kommende måneder. I midten af Maj finder du lindring i mere fredfyldte aktiviteter og du vender ryggen til den sociale hvirvelvind, og leder efter mere meditative interesser, og arbejde på private hobbyer, hvilket kan være forbundet med uddannelsesmæssige, spirituelle eller psykologiske sysler. Der er ekstraordinære ting der sker i dit indre liv, og en ny langsigtet forpligtelse om at kortlægge psykens mysterier, kan holde dig optaget i det næste stykke tid. I slutningen af måneden, hvor dit tegns hersker Merkur går ind i Tvillingerne, du dukker op fra en periode af indelukkethed, og har et stærkt behov for at komme ud i verden, engager dig med utraditionelle folk fra alle livets hjørner, og gør noget super-spændende. Det er en perfekt tid for rejser og for at udvide dit netværk.

Tvillingens årshoroskop for 2018

Den overordnede tendens for dig i 2018 er særligt udadvendt, socialt og sonderende. Dine gode konversations og kontaktevner giver mere succes i dine relationer og i forbindelse med uddannelse og kommunikation, men det kan være svært at finde folk på din egen bølgelængde. Mens der sidste år var nye mennesker at møde, nye grupper at være en del af, og spændende romantiske oplevelser, der kunne gøre dig helt elektrisk, føler du at der er ganske andre toner dette år. Folk synes at være mere selvcentrerede og hemmelighedsfulde, og det kræver et meget mere følelsesmæssigt engagement fra dig.Tendenser fra slutningen af sidste år på arbejdspladsen giver en atmosfære af psykisk pres, sikker på grund af at der er dybdegående følelser mellem kollegerne, som har brug for noget mere meningsfyldt at arbejde for. Hvis du kan gå dybere ind i dit arbejde, kan grave problemer frem som det er nødvendigt at tage sig af, og frem for alt at integrere omsorgsfulde idealer, så vil du føle større tilfredshed med dig selv. Arbejdet bør dog være mere kreativt.Også partnerskaber bliver mere komplicerede og krævende. Dine kære kan se ud til at leve en mere hemmelig eksistens. De kan være mindre villige til at åbne op rent følelsesmæssigt, og diskussioner om følelser har en tendens til at forblive under overfladen. 2018 er et år hvor du skal slås med følelsesmæssige blokader, som andre har. En overfladisk tilgang bør undgås, og du er nødt til at finde modet til at tale om skjult frygt og usikkerhed i forbindelse med penge, følelser og sex. Når du gør det, vil dine relationer bevæge sig til et nyt og dybere plan.I november sker der en stor forandring, som både er favorabel for relationer og alletiders til rejser og udadvendte aktiviteter. Den enlige Tvilling kan møde en klog og berejst partner, især på rejser, og det betaler sig at foretage adskillige rejser frem og tilbage, for at være sammen med personen fra dine drømme. Den sidste uge af november er et godt tidspunkt til at skabe plads i din kalender, for der sker store ting i dine relationer. Du er nødt til at adskille drømme fra illusioner, og du kan nemt være langt væk fra din komfort zone, men du vil helt sikkert få en bid af kærlighedskagen på dette tidspunkt.


Tvillingernes

Mens kolleger måske bekymrer eller beklager sig, kan de ikke se det store billede. Store arrangementer kan falde på plads til din fordel.

 

Tvillingernes dagshoroskop
4.8 (96%) 5 Stemmer