Tvillingernes dagshoroskop

Tvillingens dagshoroskop d. 25 maj 2019

Du er i et snaksaligt humør i dag og kommer i forbindelse med venligtsindede folk fra nær og fjern. Fremmede miljøer er kilde til inspiration.

Ugehoroskop

Tidligt i denne uge bevæger dit tegns hersker, Merkur, sig ind i Tvillingerne sammen med Solen, hvilket medfører et stort energioverskud. Tiden er kommet til at komme ud af skyggerne og aktivt videregive din dagsorden. Du vil gerne have tingene på din måde, og desto mere opmærksomhed du får desto bedre. Det bliver ganske intenst, og du kan nemt brænde lyset i begge ender, så sørg for at prioritere afslapning for, at genoplade dine batterier. Selv hvis det er en udadvendt uge, vækker nylige møder med folk, som er interesseret i personlig vækst, der er en interesse i meditative aktiviteter.

Månedshoroskop Årshoroskop

Tvillingens månedshoroskop for maj

Den tidlige del af maj er en styrkende periode for dig, på grund af et særligt bånd til en ven, som deler din entusiasme og vil sætte tingene i bevægelse. Det er en fantastisk gensidig forståelse, som du kan udnytte i den første uge, og derved få udvidet dine sociale forbindelser og kommunikere dine ideer professionelt. Tidlig maj er et ideelt tidspunkt for rejse, særligt i forbindelse med gruppe projekter. Romantisk er der både harmoni og spænding, med en stærk sandsynlig for rejse hvilket kan åbne for nye horisonter. Den mulighed lukker sig dog i perioden fra d. 7 Maj til d. 14 Maj, når tingene dæmper sig betydeligt. Henover den anden halvdel af måneden har du brug for tid og plads til at være dig selv, eller til at være sammen med grupper af mennesker som arbejder i det skjulte. Spirituelle interesser og livskvalitet, bliver vigtigere for dig, og dette kunne betyde at du rydder ud i indre urenheder igennem sunde vaner, yoga, meditation, terapi og lignende. Det er faktisk en ny epoke af selvudfoldelse for dig, hvis du tilpasser dig til de universelle problemer i livet, som du ikke har haft meget kontrol over.

Tvillingens årshoroskop for 2019

Den største del af 2019 er en god tid for relationer, især hvis det handler om at rejse langt for kærligheden, eller at være sammen med en kosmopolitisk type, som er intelligent og vidende. Du bliver meget inspireret af andre mennesker, selvom det betaler sig at huske på, at det er let at være en drømmer, og mere udfordrende at opnå noget konkret. Januar handler om at arbejde med realiteter frem for fantasier, mens februar er en lykkelig og stimulerende tid, som er fantastisk til internationale rejser og relationer. Tingene bliver lidt sværere i marts, hvor din tegnhersker, Merkur, bevæger sig retrograd, hvilket aktivrer et Jupiter-Neptun kvadrat, som er som en maskine der laver bobler der springer. Du er nødt til at være påpasselig professionelt nu, fordi der er løfter, som ved nærmere eftersyn viser sig at være tomt eller ikke muligt at levere. Selv med de bedste intentioner kan partnere være en skuffelse, men kun hvis du har urealistiske forventninger. En sund portion skepsis anbefales nu og indtil midten af april. Modsat er maj måned alletiders for både venskab og relationer. Fra juni til august opstår en del udfordringer, som kræver en større indsats for at løse. Især sidste del af juni vil du opleve at du er oppe imod uforsonlige mennesker – autoriteter af den ene eller anden slags – som kan sætter dig i et trængt hjørne når det gælder økonomien, og som er svære at forhandle med. Tag modstanden alvorligt på det tidspunkt; gør ikke noget impulsivt, heller ej hvis du er fristet. Truslerne forsvinder hvis du bare går i venteposition. Den mest travle måned i år er september, hvor der sker en fantastisk masse aktivitet i dit privatliv. Det er en tid hvor venner eller børn finder en partner, eller bliver gift, eller får børn, og der er rigtig mange forstyrrelser, som du på en eller anden vis er i stand til at mestre, også selvom det betyder at du skal være flere steder samtidigt. Det er også det perfekte tidspunkt til at købe eller forbedre ejendomme, når bare du husker at holde fødderne på jorden.


Tvillingernes

Mens kolleger måske bekymrer eller beklager sig, kan de ikke se det store billede. Store arrangementer kan falde på plads til din fordel.

 

Tvillingernes dagshoroskop
4.9 (97.14%) 7 Stemmer