Tvillingernes dagshoroskop

Tvillingens dagshoroskop d. 21 juli 2018

Du kan føle at du bliver holdt uden for når det kommer til hvad tætte bekendte går og laver. Hvis du ikke koncentrerer dig og spørger, finder du måske aldrig ud af det.

Ugehoroskop

Det er en periode hvor kommunikation, indlæring og selvudfoldelse er vigtige, men det er også en ferie periode, så du kan gøre meget af det i din ferie og nyde livet. Rejse er på dagsordenen, og det er også en ideel tid for at komme i forbindelse med brødre, søstre og folk omkring dig. Det kan være sjovt, men det kan også være en udfordring at balancere dine behov med partnere eller de folk du arbejder sammen med, som har andre prioriteter i denne periode, og som kan have et behov for at tage livet mere seriøst. Din eneste pligt er at sprede glæde.

Månedshoroskop Årshoroskop

Tvillingens månedshoroskop for juli

Juli starter med en fokus på fjerne horisonter, og ferierejser er på dagsordenen. Du føler dig i et kreativt humør, og vil gerne udtrykke ideer som går imod normen og som er ganske provokerende. Du kan omgås med folk som har meget radikale synspunkter, hvilket kan skabe forstyrrelser lokalt og på sociale medier. Tidligt denne måned kan det skabe konflikt med partnere, kollegaer eller chefer, som gerne vil have du holder lavere profil. Nymånen d. 13 Juli bringer en stærk fokus på de materielle aspekter af dit liv, hvordan du skal dele og hvordan du skal fjerne unødvendige udgifter. En fornuftig tendens omkring familie sager er ideel når der skal arbejdes i hjemmet, organiseres familie, bygges og skabes forbedringer i hjemmet, med et moderniserende perspektiv. Ting du påbegynder kommer til at tage længere tid end du tror og forandringer vil være mere radikale end du forventer. Der er en stærk fokus på aktiviteter i nabolaget henover Julis sidste uge, og du kan spille en central rolle i et kommunikationsprojekt. Du vil genoverveje nogle gamle ideer og komme i forbindelse med gamle bekendte, søskende og andre mennesker som er modtagelige over for dine ideer. Nu ved du hvordan du skal undgå kontroverser som ellers har været dominante i starten af måneden.

Tvillingens årshoroskop for 2018

Den overordnede tendens for dig i 2018 er særligt udadvendt, socialt og sonderende. Dine gode konversations og kontaktevner giver mere succes i dine relationer og i forbindelse med uddannelse og kommunikation, men det kan være svært at finde folk på din egen bølgelængde. Mens der sidste år var nye mennesker at møde, nye grupper at være en del af, og spændende romantiske oplevelser, der kunne gøre dig helt elektrisk, føler du at der er ganske andre toner dette år. Folk synes at være mere selvcentrerede og hemmelighedsfulde, og det kræver et meget mere følelsesmæssigt engagement fra dig.Tendenser fra slutningen af sidste år på arbejdspladsen giver en atmosfære af psykisk pres, sikker på grund af at der er dybdegående følelser mellem kollegerne, som har brug for noget mere meningsfyldt at arbejde for. Hvis du kan gå dybere ind i dit arbejde, kan grave problemer frem som det er nødvendigt at tage sig af, og frem for alt at integrere omsorgsfulde idealer, så vil du føle større tilfredshed med dig selv. Arbejdet bør dog være mere kreativt.Også partnerskaber bliver mere komplicerede og krævende. Dine kære kan se ud til at leve en mere hemmelig eksistens. De kan være mindre villige til at åbne op rent følelsesmæssigt, og diskussioner om følelser har en tendens til at forblive under overfladen. 2018 er et år hvor du skal slås med følelsesmæssige blokader, som andre har. En overfladisk tilgang bør undgås, og du er nødt til at finde modet til at tale om skjult frygt og usikkerhed i forbindelse med penge, følelser og sex. Når du gør det, vil dine relationer bevæge sig til et nyt og dybere plan.I november sker der en stor forandring, som både er favorabel for relationer og alletiders til rejser og udadvendte aktiviteter. Den enlige Tvilling kan møde en klog og berejst partner, især på rejser, og det betaler sig at foretage adskillige rejser frem og tilbage, for at være sammen med personen fra dine drømme. Den sidste uge af november er et godt tidspunkt til at skabe plads i din kalender, for der sker store ting i dine relationer. Du er nødt til at adskille drømme fra illusioner, og du kan nemt være langt væk fra din komfort zone, men du vil helt sikkert få en bid af kærlighedskagen på dette tidspunkt.


Tvillingernes

Mens kolleger måske bekymrer eller beklager sig, kan de ikke se det store billede. Store arrangementer kan falde på plads til din fordel.

 

Tvillingernes dagshoroskop
4.8 (96%) 5 Stemmer