Tvillingernes dagshoroskop

Tvillingens dagshoroskop d. 21 januar 2019

Tingene lysner op efter nogle intense dage. Der er muligheder for rejse og udvidelse, idet folk kæmper for at overkomme udfordringer.

Ugehoroskop

I denne uge føler du, at du skal komme ud af stressede følelsesmæssige interaktioner, som udmatter dig. Ved midten af ugen efter en ganske stresset proces, kommer du ud i en langt mere håbefuld situation, og mulighederne bliver straks langt bedre. Et vindue af muligheder opstår for at udvide dine horisonter, og der er alle muligheder for at være optimistiske omkring de næste par uger. Muligheder i forhold blomstrer, rejse er på dagsordenen og dynamiske individer hjælper dig med at skubbe grænser igennem eventyrlige aktiviteter. Det er tid til at blomstre socialt og individuelt.

Månedshoroskop Årshoroskop

Tvillingens månedshoroskop for januar

Så snart du har kommet dig efter spændingen under Jul og Nytår, føler du at det er tid til at handle. Du er mindre interesseret i at fjolle rundt, særligt hvis det ville betyde, at du ikke ville blive taget seriøst, eller hvis det betyder, at du ville være afhængig af andre. Du har ambitioner, og det betyder, at du kan investere i at knytte et mere følelsesmæssigt belønnende bånd med en partner. De store udviklinger i Januar er forbundet med at dele indsigter og følelser på et intimt niveau, og på at overkomme blokader, som forhindrer en lige balance i forhold. Du bliver mere klar over hvordan tingene er delt, og hvorvidt de bliver delt retfærdigt. I din omgang med autoriterne, særligt de finansielle af slagsen, er Januar en konfrontationsperiode, hvor du skal bruge alle dine evner som Tvilling til at undgå forhindringer. For at opsummere, er det en måned hvor det er vigtigere at være hård end at være charmerende, og du bliver nød til at mobilisere betydelig beslutsomhed og modstandskraft. For partnere, elskede og venner, bliver det en enormt positiv periode, med glæde, optimisme og muligheder for rejse og initiativer, så du kan få på fornemmelsen af, at du arbejder hårdt, imens andre har det sjovt. Din tur skal nok komme.

Tvillingens årshoroskop for 2019

Den største del af 2019 er en god tid for relationer, især hvis det handler om at rejse langt for kærligheden, eller at være sammen med en kosmopolitisk type, som er intelligent og vidende. Du bliver meget inspireret af andre mennesker, selvom det betaler sig at huske på, at det er let at være en drømmer, og mere udfordrende at opnå noget konkret. Januar handler om at arbejde med realiteter frem for fantasier, mens februar er en lykkelig og stimulerende tid, som er fantastisk til internationale rejser og relationer. Tingene bliver lidt sværere i marts, hvor din tegnhersker, Merkur, bevæger sig retrograd, hvilket aktivrer et Jupiter-Neptun kvadrat, som er som en maskine der laver bobler der springer. Du er nødt til at være påpasselig professionelt nu, fordi der er løfter, som ved nærmere eftersyn viser sig at være tomt eller ikke muligt at levere. Selv med de bedste intentioner kan partnere være en skuffelse, men kun hvis du har urealistiske forventninger. En sund portion skepsis anbefales nu og indtil midten af april. Modsat er maj måned alletiders for både venskab og relationer. Fra juni til august opstår en del udfordringer, som kræver en større indsats for at løse. Især sidste del af juni vil du opleve at du er oppe imod uforsonlige mennesker – autoriteter af den ene eller anden slags – som kan sætter dig i et trængt hjørne når det gælder økonomien, og som er svære at forhandle med. Tag modstanden alvorligt på det tidspunkt; gør ikke noget impulsivt, heller ej hvis du er fristet. Truslerne forsvinder hvis du bare går i venteposition. Den mest travle måned i år er september, hvor der sker en fantastisk masse aktivitet i dit privatliv. Det er en tid hvor venner eller børn finder en partner, eller bliver gift, eller får børn, og der er rigtig mange forstyrrelser, som du på en eller anden vis er i stand til at mestre, også selvom det betyder at du skal være flere steder samtidigt. Det er også det perfekte tidspunkt til at købe eller forbedre ejendomme, når bare du husker at holde fødderne på jorden.


Tvillingernes

Mens kolleger måske bekymrer eller beklager sig, kan de ikke se det store billede. Store arrangementer kan falde på plads til din fordel.

 

Tvillingernes dagshoroskop
4.8 (96.67%) 6 Stemmer