Tvillingernes dagshoroskop

Tvillingens dagshoroskop d. 17 juli 2019

Kommunikation med venner som er på rejse giver dig en trang til selv at rejse, men der kan være andre ting at tage sig af. Familien og økonomien har brug for opmærksomhed.

Ugehoroskop

Nu hvor din tegnhersker, Merkur, går retrograd, er det tid til at gå tilbage til familieområdet, hvor du tidligere oplevede en masse svære udfordringer. Dette kan være i forbindelse med økonomi og tidligere trusler mod den økonomiske tryghed – der er nogle få løse ender som du er nødt til at få styr på. Måske er en du holder af under samme form for pres i denne uge, og generelt er det en tid hvor du skal eliminere afhængighed og gæld. Så, selvom ugen starter lethjertet, vil du i weekenden involvere dig i at klare de ufærdige opgaver.

Månedshoroskop Årshoroskop

Tvillingens månedshoroskop for juli

Juli d. 7 går dit tegns hersker, Merkur, retrogradt i Løven, og bevæger sig senere ind i Krebsen, hvilket understreger vigtige problemer forbundet med følelsesmæssig og finansiel sikkerhed, som har været emne for udmattende diskussioner i juni. Det kan have været en periode hvor du kæmpede for noget, kun for at blive stoppet af regler og reguleringer, og modstand fra ukendte autoriteter. Du kan blive nødt til at genoverveje disse problemer, særligt hen imod slutningen af måneden, og det vigtige er at genkende, at de trusler du står over for har deres rødder i fortiden, hvilket er gør dem besværlige. Hvis du koncentrerer dig og arbejder hårdt, vil du være i stand til at eliminere en økonomisk byrde. På trods af disse bekymringer lader den første del af juli til at blive sjov. Du kan forvente at være sammen med gode kollegaer elle venner, måske en bror eller søster, og tage ud på eventyr. Det er en vidunderlig måned for at udforske lokale og internationale destinationer, for at kommunikere og lære, og generelt udtrykke din kreative side. Det er også en ideel tid for partnere (det bliver endnu bedre i august), som kan komme spændende forslag omkring eventyr og leg.

Tvillingens årshoroskop for 2019

Den største del af 2019 er en god tid for relationer, især hvis det handler om at rejse langt for kærligheden, eller at være sammen med en kosmopolitisk type, som er intelligent og vidende. Du bliver meget inspireret af andre mennesker, selvom det betaler sig at huske på, at det er let at være en drømmer, og mere udfordrende at opnå noget konkret. Januar handler om at arbejde med realiteter frem for fantasier, mens februar er en lykkelig og stimulerende tid, som er fantastisk til internationale rejser og relationer. Tingene bliver lidt sværere i marts, hvor din tegnhersker, Merkur, bevæger sig retrograd, hvilket aktivrer et Jupiter-Neptun kvadrat, som er som en maskine der laver bobler der springer. Du er nødt til at være påpasselig professionelt nu, fordi der er løfter, som ved nærmere eftersyn viser sig at være tomt eller ikke muligt at levere. Selv med de bedste intentioner kan partnere være en skuffelse, men kun hvis du har urealistiske forventninger. En sund portion skepsis anbefales nu og indtil midten af april. Modsat er maj måned alletiders for både venskab og relationer. Fra juni til august opstår en del udfordringer, som kræver en større indsats for at løse. Især sidste del af juni vil du opleve at du er oppe imod uforsonlige mennesker – autoriteter af den ene eller anden slags – som kan sætter dig i et trængt hjørne når det gælder økonomien, og som er svære at forhandle med. Tag modstanden alvorligt på det tidspunkt; gør ikke noget impulsivt, heller ej hvis du er fristet. Truslerne forsvinder hvis du bare går i venteposition. Den mest travle måned i år er september, hvor der sker en fantastisk masse aktivitet i dit privatliv. Det er en tid hvor venner eller børn finder en partner, eller bliver gift, eller får børn, og der er rigtig mange forstyrrelser, som du på en eller anden vis er i stand til at mestre, også selvom det betyder at du skal være flere steder samtidigt. Det er også det perfekte tidspunkt til at købe eller forbedre ejendomme, når bare du husker at holde fødderne på jorden.


Tvillingernes

Mens kolleger måske bekymrer eller beklager sig, kan de ikke se det store billede. Store arrangementer kan falde på plads til din fordel.

 

Tvillingernes dagshoroskop
4.9 (97.14%) 7 Stemmer