Tvillingernes dagshoroskop

Tvillingens dagshoroskop d. 23 september 2018

Det er en ideel søndag for sjov og leg med børn og elskede. En ekspedition for at mødes med en spændende karakter kunne være på dagsordenen.

Ugehoroskop

Dette er en intens uge og stressniveauerne er ganske høje, måske på grund af familiesager, hvor du overtager fra nogle andre i en planlægning eller organiseringssag. Ved slutningen af ugen, forsvinder det hårde arbejde og koncentrationen fordufter, og en ny periode begynder, der er mere orienteret mod kreativitet og selvudfoldelse. For fuldt ud at realisere dit potentiale, og for succesfuldt at kommunikere med børn eller elskede, vil du få brug for at overvinde din usikkerhed i weekenden. Folk kan være modstandere af din charme, men lad det ikke ligge en dæmper på din entusiasme.

Månedshoroskop Årshoroskop

Tvillingens månedshoroskop for september

I det september begynder føles det som om du kan komme videre efter en masse rejseaktivitet, møder og engagement i lokalmiljøet, hvilket er virkelig sjovt, det kan være en smule udmattende. På d. 5, hvor dit tegns hersker, Merkur, bevæger sig fra Løven til Jomfruen, begynder du at vende din opmærksomhed mod hjemmet og familiesager. Henover septembers anden uge, er der en del forandringer og overgange som finder sted. Nymånen d. 9 handler om effektivitet i hjemmet hvor tingene bliver opklaret, både fysisk og følelsesmæssigt, og nye og sundere vaner i hjemmet bliver igangsat. Du er fuld af brillante ideer, og folk bliver nød til at lytte. Du indser at der er en ny æra på vej, og du ved præcis hvad du skal gøre for at få overgangen til at gå glat. Det gør sig gældende både i hjemmet og på arbejdet. Henover ugens sidste måned, forandrer tingene sig igen, og der er mere fokus på dit sociale liv på den ene side, og på børn og romantik på den anden. Det er en udadvendt periode hvor du skruer op for charmen og det er en ideel tid for at date, både formelt og uformelt. Det er en ideel periode for rejse, eventyr med børn og store begivenheder med venner.

Tvillingens årshoroskop for 2018

Den overordnede tendens for dig i 2018 er særligt udadvendt, socialt og sonderende. Dine gode konversations og kontaktevner giver mere succes i dine relationer og i forbindelse med uddannelse og kommunikation, men det kan være svært at finde folk på din egen bølgelængde. Mens der sidste år var nye mennesker at møde, nye grupper at være en del af, og spændende romantiske oplevelser, der kunne gøre dig helt elektrisk, føler du at der er ganske andre toner dette år. Folk synes at være mere selvcentrerede og hemmelighedsfulde, og det kræver et meget mere følelsesmæssigt engagement fra dig.Tendenser fra slutningen af sidste år på arbejdspladsen giver en atmosfære af psykisk pres, sikker på grund af at der er dybdegående følelser mellem kollegerne, som har brug for noget mere meningsfyldt at arbejde for. Hvis du kan gå dybere ind i dit arbejde, kan grave problemer frem som det er nødvendigt at tage sig af, og frem for alt at integrere omsorgsfulde idealer, så vil du føle større tilfredshed med dig selv. Arbejdet bør dog være mere kreativt.Også partnerskaber bliver mere komplicerede og krævende. Dine kære kan se ud til at leve en mere hemmelig eksistens. De kan være mindre villige til at åbne op rent følelsesmæssigt, og diskussioner om følelser har en tendens til at forblive under overfladen. 2018 er et år hvor du skal slås med følelsesmæssige blokader, som andre har. En overfladisk tilgang bør undgås, og du er nødt til at finde modet til at tale om skjult frygt og usikkerhed i forbindelse med penge, følelser og sex. Når du gør det, vil dine relationer bevæge sig til et nyt og dybere plan.I november sker der en stor forandring, som både er favorabel for relationer og alletiders til rejser og udadvendte aktiviteter. Den enlige Tvilling kan møde en klog og berejst partner, især på rejser, og det betaler sig at foretage adskillige rejser frem og tilbage, for at være sammen med personen fra dine drømme. Den sidste uge af november er et godt tidspunkt til at skabe plads i din kalender, for der sker store ting i dine relationer. Du er nødt til at adskille drømme fra illusioner, og du kan nemt være langt væk fra din komfort zone, men du vil helt sikkert få en bid af kærlighedskagen på dette tidspunkt.


Tvillingernes

Mens kolleger måske bekymrer eller beklager sig, kan de ikke se det store billede. Store arrangementer kan falde på plads til din fordel.

 

Tvillingernes dagshoroskop
4.8 (96%) 5 Stemmer