Jomfruens dagshoroskop

Jomfruens dagshoroskop d. 20 november 2018

Du kan have en forstyrrende fornemmelse i dag, særligt når det kommer til at dele og omkring penge. Kig lidt tilbage for at opnå mere klarsyn.

Ugehoroskop

For nogle uger tilbage bevægede Jupiter sig ind i dit 4. sol-hus det, der repræsenterer hjemmet og familien, og bringer dermed en årelang periode af en slags udvidelse. Ved slutningen af ugen, slutter Solen sig til Jupiter i at fremskynde familieplaner. Du kan opleve, at der er en masse diskussion og uenighed, fordi alle har deres egen ide om, hvad der er rigtigt. Det kan blive kaotisk, så undersøg alting før du handler. Det er et godt tidspunkt for, at genetablere forbindelsen med en partner eller et familiemedlem, som er mere i kontrol end du er.

Månedshoroskop Årshoroskop

Jomfruens månedshoroskop for november

D. 1 November, bevæger dit tegns hersker, Merkur, sig ind i Skytten, og et par dage senere følger Jupiter efter, og går ind i Skytten for første gang i 12 år. Dette annoncerer en årelang periode af udvidelse for dit hjem og for dine familiemedlemmer, i det nye horisonter åbner sig og vækker dine drømme. Du har mange drømme. Det er en tid hvor du tillader dine forventninger at udvide sig ud over virkeligheden, hvis du ikke forbliver jordnær vil du opleve skuffelse. Lyt til en partner eller et familiemedlem, som også vil være optimistisk, men måske en smule mere realistisk. I din omgang med andre mennesker, har du en tendens til møde folk som ikke er troværdige i denne periode, og det er særligt relevant i slutningen af November, hvor fejlberegninger bliver opgjort. Hvis dine instinkter fortæller dig at nogle snyder dig, så har du nok fat i noget. Den sidste uge af November er en vigtig tid i forbindelse med hjemmet og familiesager. Noget stort er på vej, og det kunne være en tid med succes og anerkendelse for en partner. Du kan ønske at udvide din indflydelse på dette tidspunkt, ved at erhverve dig land eller ejendom, eller ved at flytte, men sørg for du har styr på alle faktaene inden du tager en beslutning. Overvej så faktaene igen.

Jomfruens årshoroskop for 2018

Du vil få et langt større ansvar på dine skuldre i løbet af 2018, især når det handler om at sætte dig selv på den kreative linje. Udfordringen består i at overkomme hæmninger, som forhindrer dig i at nyde livet fuldt ud, og der vil være tider, hvor dine nerver står på højkant, når du har med situationer at gøre, som vækker usikkerhed. Marts og april er måneder hvor du er meget opmærksom på personlige blokeringer og er desperat for at bryde igennem dem. Dette kan både være følelsesmæssigt og i dit intime liv, eller i forbindelse med børn, som bare er for dominerende.Det, som kan hjælpe dig med at smide hæmningerne i år, er en dybere indsigt i følelser, og det er den perfekte tid til uddannelsesprojekter, som giver dig nøglen til at forstå den måde andre tænker og handler på. Dette er mere en intuitiv frem for intellektuel proces – hvis du ønsker at lære hvad der tænder folk, er du nødt til at lytte til de ubevidste signaler og tune ind på det, der sker under overfladen. Du får dyb indsigt i livet hos dem du holder af. Din medfølelse vækkes, og når du lytter med hjertet, vil du opdage nye dimensioner i børn, partnere og venner, som i den grad beriger dine relationer.Fra sidst i maj til oktober er det en tid, hvor der sker usædvanlige ting på jobbet, og du er nødt til at geare op til nogle seriøse forstyrrelser, som kan være forårsaget af en ny kollega, som faktisk ikke rigtig passer ind, eller af innovationer som skaber flere problemer end de løser. Det er en tid hvor stresset er højt, og folk synes at have de særeste ideer eller filosofier. Den kloge Jomfru holder sig udenfor kontroverser i denne periode, og fokuserer på den følelsesmæssige balance, frem for vilde teorier.Som året skrider frem, får du mere og mere selvtillid over din egen kreative styrke. September er alletiders måned, hvor du har mere kontrol over dit liv, og er klar til at integrere nogle fantastiske nye ideer, som du har udviklet gennem en fordybelse i selvudviklings kurser, mentorskab programmer eller rejser. November er den bedste måned for familieharmoni og dine relationer, og der sker vidunderlige ting i hjemmet på det tidspunkt.


Jomfruens

Du er villig til at påtage dig en stor udfordring, som kan få indflydelse på dit familieliv, men du har en solid, langsigtet støtte fra partnere og deres store resurser.

 

Jomfruens dagshoroskop
4.1 (81.11%) 18 Stemmer