Jomfruens dagshoroskop

Jomfruens dagshoroskop d. 23 september 2018

Det kan være en god dag for at kaste noget lys over, hvordan du administrerer dine resurser. Børn og elskede har behov som ikke kan ignoreres.

Ugehoroskop

Henover ugens gang vil dit tegns hersker, Merkur, og Solen gå sammen, hvilket tyder på at det er en meget intens og hårdtarbejdende uge, hvor du har brug for at lede i stedet for at følge nogle andre. Der er en masse svære beslutninger at tage, særligt i forbindelse med børn eller andre kreative projekter du arbejder på. Desto mere indsats du ligger, desto mere struktur og ansvar du etablerer, desto mere succesfuldt vil tingene være. Weekenden bringer et sceneskift, og du har lyst til, at diskutere finansielle sager og skabe bedre systemer.

Månedshoroskop Årshoroskop

Jomfruens månedshoroskop for september

I september måned begynder du at have på fornemmelsen af at du har fået nok af dit eget selskab. Det er en periode hvor at kreative ideer har gæret, og nu er du klar til at præsentere dem. Omkring torsdag d. 6, vælter du ud med dine planer, og det er som om du ved præcis hvordan du skal tilpasse dig nylige forandringer og bygger en bro fra fortiden til fremtiden, en inkluderende bro, som alle kan krydse. Det er en ideel tid for kreativt arbejde med store grupper, med børn og for din karriere generelt. Hen imod midten af september, kan du opdage at du bliver nød til at håndtere en velkendt situation på arbejdet, hvor nogle mennesker, eller nogle ideer, skaber forstyrrelse. Dette kunne være forbundet med folk på arbejdet som ikke kan enes, elle med introduktionen af nye ideer som er besværlige at tilpasse sig til. Det ville hjælpe hvis folk var mere diplomatiske, men det er de ikke. Du forstår højst sandsynligt hvordan du skal få folk til at arbejde bedre sammen henover den sidste del af september. Måske er det folk har brug for, noget finansiel motivation og opmuntring i at implementere nye ideer. Når folk bliver givet mere frihed til at handle, de har en tendens til at arbejde bedre.

Jomfruens årshoroskop for 2018

Du vil få et langt større ansvar på dine skuldre i løbet af 2018, især når det handler om at sætte dig selv på den kreative linje. Udfordringen består i at overkomme hæmninger, som forhindrer dig i at nyde livet fuldt ud, og der vil være tider, hvor dine nerver står på højkant, når du har med situationer at gøre, som vækker usikkerhed. Marts og april er måneder hvor du er meget opmærksom på personlige blokeringer og er desperat for at bryde igennem dem. Dette kan både være følelsesmæssigt og i dit intime liv, eller i forbindelse med børn, som bare er for dominerende.Det, som kan hjælpe dig med at smide hæmningerne i år, er en dybere indsigt i følelser, og det er den perfekte tid til uddannelsesprojekter, som giver dig nøglen til at forstå den måde andre tænker og handler på. Dette er mere en intuitiv frem for intellektuel proces – hvis du ønsker at lære hvad der tænder folk, er du nødt til at lytte til de ubevidste signaler og tune ind på det, der sker under overfladen. Du får dyb indsigt i livet hos dem du holder af. Din medfølelse vækkes, og når du lytter med hjertet, vil du opdage nye dimensioner i børn, partnere og venner, som i den grad beriger dine relationer.Fra sidst i maj til oktober er det en tid, hvor der sker usædvanlige ting på jobbet, og du er nødt til at geare op til nogle seriøse forstyrrelser, som kan være forårsaget af en ny kollega, som faktisk ikke rigtig passer ind, eller af innovationer som skaber flere problemer end de løser. Det er en tid hvor stresset er højt, og folk synes at have de særeste ideer eller filosofier. Den kloge Jomfru holder sig udenfor kontroverser i denne periode, og fokuserer på den følelsesmæssige balance, frem for vilde teorier.Som året skrider frem, får du mere og mere selvtillid over din egen kreative styrke. September er alletiders måned, hvor du har mere kontrol over dit liv, og er klar til at integrere nogle fantastiske nye ideer, som du har udviklet gennem en fordybelse i selvudviklings kurser, mentorskab programmer eller rejser. November er den bedste måned for familieharmoni og dine relationer, og der sker vidunderlige ting i hjemmet på det tidspunkt.


Jomfruens

Du er villig til at påtage dig en stor udfordring, som kan få indflydelse på dit familieliv, men du har en solid, langsigtet støtte fra partnere og deres store resurser.

 

Jomfruens dagshoroskop
4.24 (84.71%) 17 Stemmer