Jomfruens dagshoroskop

Jomfruens dagshoroskop d. 22 marts 2019

Når det kommer til finans og sager i hjemmet, kan partnere eller familie have en mere positiv attitude end dig. Du føler, at du løber tør for resurser.

Ugehoroskop

Du kan være på vej til at rydde ud i gamle problemer, i dit livs vigtige forhold. Du føler måske, at du ikke kommer nogle vegne, men denne periode handler om at fokusere på hvad der er praktisk og muligt, hvilket kræver, at du dropper nogle af dine mere urealistiske forventninger. Der kan være misforståelser, om hvad der kan opklares lige nu, både i forbindelse med kollegaer og med folk tæt på dit hjerte. Kommunikation er den stor udfordring, og det sker ofte at tingene forstås intuitivt og den empati du udviser, er det allervigtigste.

Månedshoroskop Årshoroskop

Jomfruens månedshoroskop for marts

Fra d. 6 marts til slutningen af måneden bevæger dit tegns hersker, Merkur, sig retrogradt i dit modsatte tegn Fiskene, hvilket medfører en masse kommunikationsudfordringer i forhold. Du kan være ude på dybt vand, som Jomfru kæmper du for at opnå klarsyn og orden så vel som perfektion af detaljer, men du omgås folk eller er i et partnerskab, hvor andre mennesker er vage, og upræcise om hvad de vil have. Ikke dermed sagt, at de tager fejl, for deres hjerter er på det rette sted. Dog skal du ikke lade dig forføre af grandiose ideer, som ikke bliver ført ud i livet. Det du skal gøre, er at vende tilbage og undersøge planer og løfter, eliminere urealistiske forventninger og arbejde tæt sammen med praktiske mennesker, som kan etablere effektive rammer for at handle. Marts kunne være en måned hvor du bliver bedt om at hjælpe partnere eller en elsket, som gerne vil løse et kronisk problem eller, der vil hjælpe ud fra en følelse af medmenneskelighed. Ansvar over for børn eller en kreativ gruppe tager højeste prioritet for tiden, og selv hvis det kræver et element af selvopofrelse kunne det betale sig. Du kan blive tvunget til at navigere igennem, hvad der er moralsk acceptabelt, og hvad der ikke er.

Jomfruens årshoroskop for 2019

2019 er en tid hvor du stræber efter at udtrykke dine kreative talenter, mens du samtidig skal overkomme generthed og hæmninger omkring det. Du kan arbejde i et kreativt team, men arbejdet kan være yderst krævende, enten fordi nogle personer er dominerende, eller fordi du forlanger for meget af dig selv. Januar er særligt udmattende i den henseende. Hvis du har børn vil de have brug for masser af hårdt arbejde og opmærksomhed, og det hjælper at vise din autoritet og sætte grænser. Dette år er vigtigt for familieemner og relationer, og du vil opleve at tiden fra marts til midten af april er en tid hvor du opdager forskellen på drømme og realiteter. Partnere har store håb og overbevisende argumenter, men jo større bobler de skaber, desto lettere vil de briste. Det er ikke tiden til at købe drømmehuset uden først at undersøge alle fakta og detaljer, eller til at gøre noget som helst andet i en relation, som er baseret på blind tro. Men ellers kan man være sikker på skuffelse. Denne tendens til at blive ledt på afveje af alt for høje forventninger gentager sig sidst i maj og først i september. Når det er sagt, er september en ekstraordinær måned for dig, hvor din tegnhersker, Merkur, mødes med Mars, Venus og solen i dit tegn, hvilket indikerer at du på det tidspunkt vil have mange mennesker omkring dig, og at der indgås vigtige relations forpligtelser. Det er en fantastisk måned til at arbejde kreativt med talentfulde mennesker på detaljerede projekter, og stadig have tid til behagelige romantiske oplevelser. Når efteråret indfinder sig har du fokus på uddannelse, kommunikation og research, og oktober og november er alletiders måneder til at arbejde tæt sammen med en som du er på bølgelængde med. Desto dybere du graver jo mere finder du, og der er mange hemmeligheder som afsløres og deles med særlige personer, både på jobbet og også i relation til folk der står dig nært i dit daglige liv, så som søskende og naboer.


Jomfruens

Du er villig til at påtage dig en stor udfordring, som kan få indflydelse på dit familieliv, men du har en solid, langsigtet støtte fra partnere og deres store resurser.

 

Jomfruens dagshoroskop
4.1 (81.05%) 19 Stemmer