Jomfruens dagshoroskop

Jomfruens dagshoroskop d. 20 maj 2018

Du har en tendens til at holde dig til dit synspunkt denne søndag, og partnere og familie holder sig til deres. Folk er for stolte til at lytte, lader det til.

Ugehoroskop

Denne uge formår du at ekstrahere dig selv fra en ubehagelig situation, hvilket har tilføjet til den betydelige følelsesmæssige stres i de seneste uger. Der er et dramatisk skift i fokus fra fortiden til fremtiden i det ugen begynder, og du er i en bedre position til at planlægge forud. Nye interesser opstår, hvilket åbner din bevidsthed over for inspiration igennem studier eller rejser. Internationale kontakter er på dagsordenen, og på arbejdet bringer nye ankomster forandring og måske forstyrrelse. Det er en god tid for at tage en beslutning om fremtiden.

Månedshoroskop Årshoroskop

Jomfruens månedshoroskop for maj

Henover den tidlige del af Maj, takler du en mængde af angstprovokerende situationer ganske vel, delvist ved at komme af med forbindelse som dræner dine resurser, og delvist ved at fjerne dig selv fra kompromitterende omstændigheder. Det er ganske sandsynligt at du har et meget anstrengt forhold med nogen, en bror eller et barn eller en elsker, som er ekstremt provokerende. Ved midten af Maj har du fået nok og trækker i katapultsædet, hvilket med det samme kaster dig ud i en fuldstændig ny og langt mere håbefuld situation. Muligheder opstår for at du kan udvide dine horisonter igennem rejse eller studie, og måske kommer en uventet job mulighed til dig, hvilket kan kræve at du flytter dig. Den sidste halvdel af Maj er ideel for aktiviteter som forbedrer dit sind og din forståelse, og for at promovere langsigtede kreative projekter og planer forbundet med børn. Der er vigtige forandringer på arbejdet henover den sidste del af Maj, når nye mennesker ankommer, der kan forstyrre normale arbejdsrytmer. Det er vigtigt for dig at tilpasse dig, fordi det her er en god tid for innovation, udvidelse af dit netværk og international rækkevidde, hvilket betyder at alle bliver nød til at tænke anderledes.

Jomfruens årshoroskop for 2018

Du vil få et langt større ansvar på dine skuldre i løbet af 2018, især når det handler om at sætte dig selv på den kreative linje. Udfordringen består i at overkomme hæmninger, som forhindrer dig i at nyde livet fuldt ud, og der vil være tider, hvor dine nerver står på højkant, når du har med situationer at gøre, som vækker usikkerhed. Marts og april er måneder hvor du er meget opmærksom på personlige blokeringer og er desperat for at bryde igennem dem. Dette kan både være følelsesmæssigt og i dit intime liv, eller i forbindelse med børn, som bare er for dominerende.Det, som kan hjælpe dig med at smide hæmningerne i år, er en dybere indsigt i følelser, og det er den perfekte tid til uddannelsesprojekter, som giver dig nøglen til at forstå den måde andre tænker og handler på. Dette er mere en intuitiv frem for intellektuel proces – hvis du ønsker at lære hvad der tænder folk, er du nødt til at lytte til de ubevidste signaler og tune ind på det, der sker under overfladen. Du får dyb indsigt i livet hos dem du holder af. Din medfølelse vækkes, og når du lytter med hjertet, vil du opdage nye dimensioner i børn, partnere og venner, som i den grad beriger dine relationer.Fra sidst i maj til oktober er det en tid, hvor der sker usædvanlige ting på jobbet, og du er nødt til at geare op til nogle seriøse forstyrrelser, som kan være forårsaget af en ny kollega, som faktisk ikke rigtig passer ind, eller af innovationer som skaber flere problemer end de løser. Det er en tid hvor stresset er højt, og folk synes at have de særeste ideer eller filosofier. Den kloge Jomfru holder sig udenfor kontroverser i denne periode, og fokuserer på den følelsesmæssige balance, frem for vilde teorier.Som året skrider frem, får du mere og mere selvtillid over din egen kreative styrke. September er alletiders måned, hvor du har mere kontrol over dit liv, og er klar til at integrere nogle fantastiske nye ideer, som du har udviklet gennem en fordybelse i selvudviklings kurser, mentorskab programmer eller rejser. November er den bedste måned for familieharmoni og dine relationer, og der sker vidunderlige ting i hjemmet på det tidspunkt.


Jomfruens

Du er villig til at påtage dig en stor udfordring, som kan få indflydelse på dit familieliv, men du har en solid, langsigtet støtte fra partnere og deres store resurser.

 

Jomfruens dagshoroskop
4.19 (83.75%) 16 Stemmer