Jomfruens dagshoroskop

Jomfruens dagshoroskop d. 21 januar 2019

Nye mennesker på arbejdet lysner din dag, og kollegiale forhold blomstrer snart. Bekymringerne er overstået, der er familiesager at fejre.

Ugehoroskop

De sidste par uger har sat dig i en ubehagelig position og under betydeligt pres, men i midten af ugen lysner tingene sig, og nye muligheder kommer til dig. En ideel periode starter i din dagligdag, og du kan alliere dig med en gruppe på arbejdet, som er dedikeret til det fælles bedste. Heldet kommer til dig i dit hjem og familieliv, og folk er bare heldige. På arbejdet er der nye muligheder for at udvide din rækkevidde lokalt og internationalt, og i hjemmet er der mindre pres og mere glæde og harmoni.

Månedshoroskop Årshoroskop

Jomfruens månedshoroskop for januar

Henover Januar måned, er der en udtalt fokus på selvudfoldelse i alle dets former. Det kan for eksempel være i forbindelse med børn, som arbejder hårdt for at leve op til dit eksempel, eller i forbindelse med holdarbejde, hvor folk sætter høje krav til dit bidrag, eller i dit romantiske liv, hvor du er sensitiv over for det indtryk du giver folk. Nye projekter starter her i Januar, og projekter som slår fejl, bliver sat på pause. Større udfordringer opstår når dit tegns hersker, Merkur, slutter sig til Saturn i midten af Januar, og det er tid til at forpligte dig. Regler omkring opførsel bliver aftalt, og du er villig til at disciplinere dig selv, og over for elskede. Det kan være en kreativ periode for dig, og hårdt arbejde bliver belønnet med konkrete resultater. Der er ekstremt positive resultater i hjemmet denne måned, enten på grund af familiemedlemmer, som gerne vil fejre de gode ting i livet, eller på grund af ferieplaner eller andre lykkelige udviklinger i familien, såsom flere penge, bryllupper osv. I januars sidste uge, tager du en pause fra en periode med koncentreret hårdt arbejde, og begynder at nyde livet mere, ikke mindst på grund af meget positive udviklinger blandt kollegaer.

Jomfruens årshoroskop for 2019

2019 er en tid hvor du stræber efter at udtrykke dine kreative talenter, mens du samtidig skal overkomme generthed og hæmninger omkring det. Du kan arbejde i et kreativt team, men arbejdet kan være yderst krævende, enten fordi nogle personer er dominerende, eller fordi du forlanger for meget af dig selv. Januar er særligt udmattende i den henseende. Hvis du har børn vil de have brug for masser af hårdt arbejde og opmærksomhed, og det hjælper at vise din autoritet og sætte grænser. Dette år er vigtigt for familieemner og relationer, og du vil opleve at tiden fra marts til midten af april er en tid hvor du opdager forskellen på drømme og realiteter. Partnere har store håb og overbevisende argumenter, men jo større bobler de skaber, desto lettere vil de briste. Det er ikke tiden til at købe drømmehuset uden først at undersøge alle fakta og detaljer, eller til at gøre noget som helst andet i en relation, som er baseret på blind tro. Men ellers kan man være sikker på skuffelse. Denne tendens til at blive ledt på afveje af alt for høje forventninger gentager sig sidst i maj og først i september. Når det er sagt, er september en ekstraordinær måned for dig, hvor din tegnhersker, Merkur, mødes med Mars, Venus og solen i dit tegn, hvilket indikerer at du på det tidspunkt vil have mange mennesker omkring dig, og at der indgås vigtige relations forpligtelser. Det er en fantastisk måned til at arbejde kreativt med talentfulde mennesker på detaljerede projekter, og stadig have tid til behagelige romantiske oplevelser. Når efteråret indfinder sig har du fokus på uddannelse, kommunikation og research, og oktober og november er alletiders måneder til at arbejde tæt sammen med en som du er på bølgelængde med. Desto dybere du graver jo mere finder du, og der er mange hemmeligheder som afsløres og deles med særlige personer, både på jobbet og også i relation til folk der står dig nært i dit daglige liv, så som søskende og naboer.


Jomfruens

Du er villig til at påtage dig en stor udfordring, som kan få indflydelse på dit familieliv, men du har en solid, langsigtet støtte fra partnere og deres store resurser.

 

Jomfruens dagshoroskop
4.1 (81.11%) 18 Stemmer