Jomfruens dagshoroskop

Jomfruens dagshoroskop d. 17 juli 2019

Det er en travl dag med møder med usædvanlige mennesker. Det kan blive meget spændende, men du er nok glad for ikke at involvere dig for meget med noget der synes uforudsigeligt.

Ugehoroskop

Det er en intens og krævende uge, især i forbindelse med børn eller nogen du holder af, som gennemgår nogle prøvelser med udfordringer der stakker sig op. Der kan også være et pres i forbindelse med venner som føler sig uelskede eller ikke værdsatte. Du erkender sikkert at du er nødt til at gå tilbage og hjælpe dem, da du har en del erfaring med hensyn til hvad andre mennesker gennemgår. Du kender territoriet og folk har brug for dine råd. Du vil klare en del gamle emner de kommende fjorten dag, og gense folk som har savnet dig.

Månedshoroskop Årshoroskop

Jomfruens månedshoroskop for juli

Der ligger dig mange ting på sinde i det juli begynder. Det er en tid, hvor du møder eller udforsker usædvanlige ideer, hvilket er en del af en intellektuel opdagelse, som karakteriserer dit liv for tiden. Du kan være mere end sædvanligt bekymret omkring identitetsproblemer, og du bliver mere direkte og måske en smule irritabel. Noget irriterer dig og det er forbundet med at leve og arbejde på kanten eller med at være en outsider. Efter midten af juli bevæger din fokus sig hen imod sager forbundet med fortiden, og som påvirker udviklinger i dit sociale liv der fandt sted i juni. Det var en tid med stress og problemer med venner, eller muligvis med børn. Du løb ind i en masse modstand i denne måned og senere i juli bruger du mere tid på at genoverveje disse begivenheder. En rolig og omsorgsrig ven, som har de samme slags problemer, gør en verden til forskel for dig. Der er kritiske udviklinger i dit sociale liv i midten af juli. Nogle venskaber vender tilbage fra den fjerne fortid, og nogle gamle venskaber forsvinder i det du ændrer dine kriterier, for hvem du gerne vil hjælpe. Du er villig til at påtage dig en masse ansvar, men du har også dine begrænsninger.

Jomfruens årshoroskop for 2019

2019 er en tid hvor du stræber efter at udtrykke dine kreative talenter, mens du samtidig skal overkomme generthed og hæmninger omkring det. Du kan arbejde i et kreativt team, men arbejdet kan være yderst krævende, enten fordi nogle personer er dominerende, eller fordi du forlanger for meget af dig selv. Januar er særligt udmattende i den henseende. Hvis du har børn vil de have brug for masser af hårdt arbejde og opmærksomhed, og det hjælper at vise din autoritet og sætte grænser. Dette år er vigtigt for familieemner og relationer, og du vil opleve at tiden fra marts til midten af april er en tid hvor du opdager forskellen på drømme og realiteter. Partnere har store håb og overbevisende argumenter, men jo større bobler de skaber, desto lettere vil de briste. Det er ikke tiden til at købe drømmehuset uden først at undersøge alle fakta og detaljer, eller til at gøre noget som helst andet i en relation, som er baseret på blind tro. Men ellers kan man være sikker på skuffelse. Denne tendens til at blive ledt på afveje af alt for høje forventninger gentager sig sidst i maj og først i september. Når det er sagt, er september en ekstraordinær måned for dig, hvor din tegnhersker, Merkur, mødes med Mars, Venus og solen i dit tegn, hvilket indikerer at du på det tidspunkt vil have mange mennesker omkring dig, og at der indgås vigtige relations forpligtelser. Det er en fantastisk måned til at arbejde kreativt med talentfulde mennesker på detaljerede projekter, og stadig have tid til behagelige romantiske oplevelser. Når efteråret indfinder sig har du fokus på uddannelse, kommunikation og research, og oktober og november er alletiders måneder til at arbejde tæt sammen med en som du er på bølgelængde med. Desto dybere du graver jo mere finder du, og der er mange hemmeligheder som afsløres og deles med særlige personer, både på jobbet og også i relation til folk der står dig nært i dit daglige liv, så som søskende og naboer.


Jomfruens

Du er villig til at påtage dig en stor udfordring, som kan få indflydelse på dit familieliv, men du har en solid, langsigtet støtte fra partnere og deres store resurser.

 

Jomfruens dagshoroskop
4.1 (82.86%) 21 Stemmer