Jomfruens dagshoroskop

Jomfruens dagshoroskop d. 25 maj 2019

Det er den slags lørdag hvor venner kan have brug for din hjælp, eller måske vil hjælpe dig i hjemmet. Der er en lykkelig atmosfære.

Ugehoroskop

I det ugen begynder vil dit tegns hersker, Merkur, sammen med Solen bevæge sig ind i Tvillingerne, hvilket medfører en masse nye udviklinger i dit professionelle liv, i det du rejser eller kommer i forbindelse med bekendte, kunder eller muligheder. Livet er intenst og måske en smule stressende, og du kan blive nødt til at overtage fra en leder for at spejde forud. Dine kommunikations og informationsevner bliver værdsat for tiden. Det er også en ideel periode for gruppe arbejder og studier, og der kan være en ideel lærer, måske ude i verden, som du kan søge vejledning fra.

Månedshoroskop Årshoroskop

Jomfruens månedshoroskop for maj

Maj starter godt ud. Det er et tidspunkt, hvor du er i øjenhøjde med partnere og familien, og hvor ærlige diskussioner rydder luften. Finansielle muligheder og økonomisk succes kan være på dagsordenen, og afmålte risici kan betale sig når det kommer til problemer i hjemmet. Henover månedens anden uge er der større udviklinger. Det er et tidspunkt, hvor du kan realisere en drøm, som du har haft i et år, forbundet med udvidelse af dine horisonter igennem studier eller rejser. Der er en ny åbenhed forbundet med ukonventionelle interesser, såsom astrologi, og det kan føles som om dine spirituelle antenner er sensitive og klar til at modtage inspiration og instruktion. Dette melder om en spændende periode på flere år, hvor du deler inspirerede ideer med folk fra alle livets hjørner, og fra nær og fjern. Det er en intens måned og de sidste ti dag af maj er karakteriseret af intense og interessante udviklinger professionelt, i det du har brug for at arbejde på og udvide dit sociale netværk. På grund af din ekspertise kan du tage over for andre menneske, som hellere vil følge i dine fodspor, i stedet for selv at føre an.

Jomfruens årshoroskop for 2019

2019 er en tid hvor du stræber efter at udtrykke dine kreative talenter, mens du samtidig skal overkomme generthed og hæmninger omkring det. Du kan arbejde i et kreativt team, men arbejdet kan være yderst krævende, enten fordi nogle personer er dominerende, eller fordi du forlanger for meget af dig selv. Januar er særligt udmattende i den henseende. Hvis du har børn vil de have brug for masser af hårdt arbejde og opmærksomhed, og det hjælper at vise din autoritet og sætte grænser. Dette år er vigtigt for familieemner og relationer, og du vil opleve at tiden fra marts til midten af april er en tid hvor du opdager forskellen på drømme og realiteter. Partnere har store håb og overbevisende argumenter, men jo større bobler de skaber, desto lettere vil de briste. Det er ikke tiden til at købe drømmehuset uden først at undersøge alle fakta og detaljer, eller til at gøre noget som helst andet i en relation, som er baseret på blind tro. Men ellers kan man være sikker på skuffelse. Denne tendens til at blive ledt på afveje af alt for høje forventninger gentager sig sidst i maj og først i september. Når det er sagt, er september en ekstraordinær måned for dig, hvor din tegnhersker, Merkur, mødes med Mars, Venus og solen i dit tegn, hvilket indikerer at du på det tidspunkt vil have mange mennesker omkring dig, og at der indgås vigtige relations forpligtelser. Det er en fantastisk måned til at arbejde kreativt med talentfulde mennesker på detaljerede projekter, og stadig have tid til behagelige romantiske oplevelser. Når efteråret indfinder sig har du fokus på uddannelse, kommunikation og research, og oktober og november er alletiders måneder til at arbejde tæt sammen med en som du er på bølgelængde med. Desto dybere du graver jo mere finder du, og der er mange hemmeligheder som afsløres og deles med særlige personer, både på jobbet og også i relation til folk der står dig nært i dit daglige liv, så som søskende og naboer.


Jomfruens

Du er villig til at påtage dig en stor udfordring, som kan få indflydelse på dit familieliv, men du har en solid, langsigtet støtte fra partnere og deres store resurser.

 

Jomfruens dagshoroskop
4.1 (82%) 20 Stemmer