Jomfruens dagshoroskop

Jomfruens dagshoroskop d. 17 januar 2018

I forbindelse med professionelle eller planer på hjemmefronten er alt nu på plads, men du er nødt til at blive hængende og gøre en ekstra indsats, hvis du ønsker at op de resultater du håbede på.

Ugehoroskop

Din tegnhersker, Merkur, går stationært denne uge, lige på planeten Saturn, hvilket indikerer et særligt problem på hjemmefronten, som får brug for meget mere tid og tålmodighed end du forventede. Det er en ekstremt vigtig periode for at tage dine familierelationer til et helt nyt niveau, men du får brug for mere støtte fra folk, som har den samme dagsorden som du. Du er overanstrengt og har behov for at gå tilbage og samle resurser og støtte, og når en ny person dukker op i løbet af ugen, vil du have et venligt ansigt at relatere til. Weekenden er en travl tid med rejser og nye familiemøder.

Månedshoroskop Årshoroskop

Jomfruens månedshoroskop for januar

I starten af november ligger din interesse i at fordybe dig i materiale for at afdække hvad der enten måtte ligge af hemmeligheder her. Dette handler især om kommunikation med folk der er tæt på dig, hvor det er vigtigt at finde ud af hvad de tænker, og måske også hvad de skjuler. I øjeblikket, og faktisk det næste år, er der ny fokus på dybdegående indlæring og kommunikation. Det er den perfekte tid til studier og uddannelse, men de emner du er nødt til at mestre er på et dybt emotionelt niveau. Det er en tid hvor du kan lære en fantastisk masse omkring psykologisk motivation af både individer og grupper. Sensitive emner kommer op til overfladen, og din egen intuition og modtagelighed forøges, hvilket gør det til en interessant periode for musik, kreative skriverier og film. Der er også stærk fokus på hjem og familie efter den første uge af november, hvor der måske er rejser væk fra hjemmet. Rejser eller familieplaner op til midten af november har det med at være tynget af over-selvtillid og mangel på realiteter. Men når du når mod slutningen af måneden vil store planer bringe frugt, og det er alletiders tid til planer om rejser, flytning og modernisering. Du vil få meget ansvar på dine skuldre, så påtag dig ikke mere end du kan klare.

Jomfruens årshoroskop for 2018

Generelt befinder du dig i en periode hvor tilfredshed i dine relationer kan være flygtige, måske fordi du søger efter en dybere mening med dit liv, og har behov for at være sammen med folk, hvis værdier er mere kreative eller åndelige end materialistiske. Dog kan dine drømme omkring en partner stadig lede dig på afveje, og den spæde start på 2017 kan være en tid, hvor den enlige Jomfru render ind i den forkerte type mennesker, som sluttelig kan føre til skuffelser. Det er også muligt at solformørkelsen sidst i februar, som falder i dit 7. hus (Huset for parforhold) kan give en større udvikling i dit kærlighedsliv, hvor illusioner og afhængighed spiller en rolle.

I 2017 er der overvejende fokus på din økonomi og dit hjemmeliv. Besværligheder der plagede i 2016 forsvinder helt, og nu begynder de gode resultater at komme. Det betyder at det er en god periode til investeringer i hjemmet, familie forpligtelser og et helt væld af af nye muligheder, fordi der er ændringer i økonomien. Der kan være særlige tider med overraskende held rent økonomisk, f.eks. midt i juni, og der kan også være nogle uforudsigelige begivenheder, især når det handler om dele økonomi, måske i slutningen af februar.

Du vil opdage at der er store forandringer i det der er vigtigt i dit liv omkring midten af oktober, og det er en god tid for relationer, rejser og uddannelse. Du kan slå kræfterne sammen med en partner nu, måske grave dybt i hemmelig viden, psykologi, og skjulte mysterier i verden. I slutningen af december kommer der også en vigtig overgang, med et nyt fokus på ansvar i forbindelse med børn, og dette varsler en lang periode, hvor målet er at overkomme dine kreative hæmninger.


Jomfruens

Du er villig til at påtage dig en stor udfordring, som kan få indflydelse på dit familieliv, men du har en solid, langsigtet støtte fra partnere og deres store resurser.

 

Jomfruens dagshoroskop
4.08 (81.67%) 12 Stemmer