Jomfruens dagshoroskop

Jomfruens dagshoroskop d. 20 marts 2018

Svært trængt støtte ankommer på scenen for at styrke din position. Samtidigt giver du slip på nogen som havde brug for din hjælp, og justerer din fokus.

Ugehoroskop

Lige nu er du i en periode med komplikationer som har en indflydelse på forhold, enten finansielle eller følelsesmæssige, så du vil få brug for at tæmme impulsivitet og acceptere at tingene kommer til at kræve tid og tålmodighed. Det kan også har en indflydelse på forhold til børn eller folk du arbejder på kreative projekter sammen med. Du forlader nogens selskab i midten af ugen for at fokusere på at sortere ud i ufærdiggjorte sager. Det kræver at du tager endnu et kig på udtalelser eller genovervejer formelle arrangementer, for at identificere fejl og mangler. Du vil få brug for at dele information med nogen der er magtfuld nok til at hjælpe dig.

Månedshoroskop Årshoroskop

Jomfruens månedshoroskop for marts

D. 1 marts er der en magtfuld fuldmåne i dit tegn, hvilket ligger fokus på ganske desorienterende udviklinger i de vigtige forhold i dit liv. Der er mange forskellige slags mennesker du møder i øjeblikket. Nogle meget kreative og inspirerende, og berigende partnerskaber kan blive skabt. Andre er kaotiske og upålidelige, så du bliver nød til at bruge dine evner til at diskriminere. Tingene ændrer sig henover den sidste uge på måneden, og i de kommende uger vil du være langt mindre naiv og langt mere udfordrende. Du er bestemt villig til at tage nogle følelsesmæssige risici, men du løber hurtigt ind i forhindringer, som vil tvinge dig til at genoverveje planer. Børn og elskede repræsenterer begrænsninger som tvinger dig til at mere forsigtig. Det kan ikke betale sig at være naiv, hverken romantisk eller når det kommer til at dele og økonomien. Regler bliver nød til at blive lavet, og det er dit job at sørge for at de bliver overholdt. Over de sidste 10 dage i marts, kan du se dig selv skilles fra en person, som er villig til at risikere mere end dig ved at kaste sig fremad. Du ser fordelen i at stoppe før det er for sent. Partnere ser også dyden i at tage en pause og sørge for at alting er på plads før i går i gang.

Jomfruens årshoroskop for 2018

Du vil få et langt større ansvar på dine skuldre i løbet af 2018, især når det handler om at sætte dig selv på den kreative linje. Udfordringen består i at overkomme hæmninger, som forhindrer dig i at nyde livet fuldt ud, og der vil være tider, hvor dine nerver står på højkant, når du har med situationer at gøre, som vækker usikkerhed. Marts og april er måneder hvor du er meget opmærksom på personlige blokeringer og er desperat for at bryde igennem dem. Dette kan både være følelsesmæssigt og i dit intime liv, eller i forbindelse med børn, som bare er for dominerende.Det, som kan hjælpe dig med at smide hæmningerne i år, er en dybere indsigt i følelser, og det er den perfekte tid til uddannelsesprojekter, som giver dig nøglen til at forstå den måde andre tænker og handler på. Dette er mere en intuitiv frem for intellektuel proces – hvis du ønsker at lære hvad der tænder folk, er du nødt til at lytte til de ubevidste signaler og tune ind på det, der sker under overfladen. Du får dyb indsigt i livet hos dem du holder af. Din medfølelse vækkes, og når du lytter med hjertet, vil du opdage nye dimensioner i børn, partnere og venner, som i den grad beriger dine relationer.Fra sidst i maj til oktober er det en tid, hvor der sker usædvanlige ting på jobbet, og du er nødt til at geare op til nogle seriøse forstyrrelser, som kan være forårsaget af en ny kollega, som faktisk ikke rigtig passer ind, eller af innovationer som skaber flere problemer end de løser. Det er en tid hvor stresset er højt, og folk synes at have de særeste ideer eller filosofier. Den kloge Jomfru holder sig udenfor kontroverser i denne periode, og fokuserer på den følelsesmæssige balance, frem for vilde teorier.Som året skrider frem, får du mere og mere selvtillid over din egen kreative styrke. September er alletiders måned, hvor du har mere kontrol over dit liv, og er klar til at integrere nogle fantastiske nye ideer, som du har udviklet gennem en fordybelse i selvudviklings kurser, mentorskab programmer eller rejser. November er den bedste måned for familieharmoni og dine relationer, og der sker vidunderlige ting i hjemmet på det tidspunkt.


Jomfruens

Du er villig til at påtage dig en stor udfordring, som kan få indflydelse på dit familieliv, men du har en solid, langsigtet støtte fra partnere og deres store resurser.

 

Jomfruens dagshoroskop
4 (80%) 13 Stemmer