Jomfruens dagshoroskop

Jomfruens dagshoroskop d. 21 juli 2018

Der er en masse hemmeligheder og følelsesmæssige undertoner i øjeblikket, måske fordi du fortrækker at holde nogle af dine aktiviteter for dig selv.

Ugehoroskop

Arbejds (eller ferie) ugen begynder med en blød konjunktion af Månen og Venus i dit tegn, hvilket virkelig fremhæver din hjælpsomme og elskende natur, særligt med familie og venner. Folk vender sig imod dig for at dele deres intime hemmeligheder og du er forberedt på diskret at hjælpe dem, selv hvis det kræver selvopofrelse, og selv hvis du er uenig. Det er en god ide at sætte nogle grænser, så du ikke bliver udnyttet. Det er en ideel tid for ferier til eksotiske destinationer med børn og elskede, og du har brug for et fredeligt og uforstyrret sted væk fra det hele.

Månedshoroskop Årshoroskop

Jomfruens månedshoroskop for juli

Juli starter på en afvigende tone, hvilket kan være forbundet til uenigheder med kollegaer, eller en anden slags kontrovers eller en principsag. Hvis det sker, så hold dig uden for og lad andre mennesker tro hvad de gerne vil tro, du bliver ikke nød til at ændre dine synspunkter. Henover månedens anden uge bevæger kærlighedens planet, Venus, sig ind i dit tegn, hvilket fremhæver en blid og rar del af din natur. Det er godt for at rejse og arbejde eller sundhedsrelaterede ferier, og henover midten af Juli er du fuldstændig forstående over for folk du møder, villig til at hjælpe dem, og inspireret af en spirituel, kreativ eller kunstnerisk vision. Din styrende planet, Merkur, bevæger sig faktisk retrogradt, hvilket den gør tre gange om året, hen imod slutningen af Juli, hvilket indikerer at du fortrækker at holde lav profil henover Juli og August, udvikle dine egne ideer, hobbyer og interesser. Det er en periode hvor du måske ikke ses i øjenhøjde med en partner, men det betaler sig at lytte og udveksle synspunkter. Partnere kan have en meget vis tilgang til livets mysterier, men de vil ikke dele den med dig med mindre du spørger.

Jomfruens årshoroskop for 2018

Du vil få et langt større ansvar på dine skuldre i løbet af 2018, især når det handler om at sætte dig selv på den kreative linje. Udfordringen består i at overkomme hæmninger, som forhindrer dig i at nyde livet fuldt ud, og der vil være tider, hvor dine nerver står på højkant, når du har med situationer at gøre, som vækker usikkerhed. Marts og april er måneder hvor du er meget opmærksom på personlige blokeringer og er desperat for at bryde igennem dem. Dette kan både være følelsesmæssigt og i dit intime liv, eller i forbindelse med børn, som bare er for dominerende.Det, som kan hjælpe dig med at smide hæmningerne i år, er en dybere indsigt i følelser, og det er den perfekte tid til uddannelsesprojekter, som giver dig nøglen til at forstå den måde andre tænker og handler på. Dette er mere en intuitiv frem for intellektuel proces – hvis du ønsker at lære hvad der tænder folk, er du nødt til at lytte til de ubevidste signaler og tune ind på det, der sker under overfladen. Du får dyb indsigt i livet hos dem du holder af. Din medfølelse vækkes, og når du lytter med hjertet, vil du opdage nye dimensioner i børn, partnere og venner, som i den grad beriger dine relationer.Fra sidst i maj til oktober er det en tid, hvor der sker usædvanlige ting på jobbet, og du er nødt til at geare op til nogle seriøse forstyrrelser, som kan være forårsaget af en ny kollega, som faktisk ikke rigtig passer ind, eller af innovationer som skaber flere problemer end de løser. Det er en tid hvor stresset er højt, og folk synes at have de særeste ideer eller filosofier. Den kloge Jomfru holder sig udenfor kontroverser i denne periode, og fokuserer på den følelsesmæssige balance, frem for vilde teorier.Som året skrider frem, får du mere og mere selvtillid over din egen kreative styrke. September er alletiders måned, hvor du har mere kontrol over dit liv, og er klar til at integrere nogle fantastiske nye ideer, som du har udviklet gennem en fordybelse i selvudviklings kurser, mentorskab programmer eller rejser. November er den bedste måned for familieharmoni og dine relationer, og der sker vidunderlige ting i hjemmet på det tidspunkt.


Jomfruens

Du er villig til at påtage dig en stor udfordring, som kan få indflydelse på dit familieliv, men du har en solid, langsigtet støtte fra partnere og deres store resurser.

 

Jomfruens dagshoroskop
4.19 (83.75%) 16 Stemmer