Jomfruens dagshoroskop

Jomfruens dagshoroskop d. 26 februar 2020

Relationer til dine kære og kreative partnere er intense. Grav dybt ned i måden tingene blev gjort på i fortiden, for at finde inspiration til fremtiden.

Ugehoroskop

Nymånen i dit modsatte tegn, Jomfruen, når ugen starter sætter intenst fokus på nye initiativer i partnerskaber og på relationer generelt. Folk har svært ved at definere hvad de ønsker – også du – delvist fordi de kan blive skræmte af udfordringerne forude. Du er heller ikke i en misundelsesværdig situation, fordi du er nødt til at navigere relationer med manglende definition og retning og din svaghed kan meget vel komme til skue i denne uge. Tag ingen beslutninger - det er langt bedre at samle informationer og at være åben overfor andres input, som ser ud til at vide hvad de laver.

Månedshoroskop Årshoroskop

Jomfruens månedshoroskop for februar

Der er kraftigt fokus på hvordan dit arbejdsliv har indflydelse på dine relationer i løbet af de næste par måneder. Det du lærer af partnerskaber kan du bruge i dit arbejde og det du lærer på jobbet, kan du bruge i dit privatliv. Det er vigtigt at erkende at februar og marts udgør en tid hvor du er udenfor din komfort zone, fordi du er nødt til at justere ind på andres behov. I denne periode bliver du dygtig til at dechifrere de subtile signaler som folk sender, således at du kan få konkrete resultater. 2020 er et år hvor du udfordres til at indsætte din kreativitet og være mere udtryksfuld. Dette gælder både at arbejde i et team, og måske også arbejde med børn, som har brug for at du har en praktisk tilgang til tingene. Den sidste del af februar karakteriseres ved kreative initiativer, som kan åbne for nye horisonter. Ved at alliere dig med en partner vil du være i stand til at skabe inspirerende innovationer og det er muligt at internationale eller indenlandske rejser bliver involveret. Denne udvikling cementeres omkring den tid hvor der er nymåne i dit modsatte tegn, Fiskene, den 23. februar, som kan varsle om en ny afgang i relationer som er spændende, hvis du er klar til det vilde ridt ind på nyt territorie.

Jomfruens årshoroskop for 2020

Januar 2020 begynder på en meget positiv måde, og de møder der finder sted ved Nytår kan for den Jomfru som er single, vise sig at blive mere vedvarende. Begyndelsen af januar er en tid hvor der er mere fokus på dig, og du bliver udfordret til at overvinde skyhed og manglende selvtillid, i stedet har du mulighed for at vise hvor kraftfuld og karismatisk du kan være. Hele spørgsmålet om kreativitet og stolthed i forbindelse med dine resultater er helt centrale for dig i år, og der er fokus på at overvinde tilbageholdenheden ved at promovere dig selv. Du kunne f. eks blive involveret i et team med meget dominerende spillere og med en autokratisk lederstil. I stedet for at lade dig overvælde af disse personer, så indser du der er brug for dig, i forhold til at smidiggøre processerne og få tingene til at ske. På samme måde, hvis du har børn, kan der være nogle specifikke omstændigheder i forbindelse med dem. Omfavn disse udfordringer og forstå at den adfærd der ser urimelig ud, måske handler om at du skaber struktur og rammer. Eller i kærlighed hvis der er romantik på dagsordenen, og der er enhver indikation på at der vil ske, så må du forstå det pres, som nogen er under og tilbyde din hjælp. Men hvis du er tiltrukket af nogen som er alt for dominerende, i midt marts f. eks, så er tiden måske inde til at droppe det. Der er en epoke for partnere, som har specielle udfordringer, og det er mest fordi en potential partner er så dårlig til at forpligte sig, eller forklare hvad de ønsker. Denne periode fra februar til marts kan være forvirrende i denne henseende. Det kunne være fordi at dette år er en krise for partnere, specielt i forbindelse med deres sociale relationer. Du kan forvente at gamle venskaber måske slippes, fordi de har udlevet deres levetid eller relevans. I slutningen af 2020 skifter situationen for dig og for en partner. En ny og positiv periode begynder, specielt på arbejdet, som kan føre til at have en vedvarende effekt på den måde du organiserer dit daglige liv på.


Jomfruens

Du er villig til at påtage dig en stor udfordring, som kan få indflydelse på dit familieliv, men du har en solid, langsigtet støtte fra partnere og deres store resurser.