Jomfruens dagshoroskop

Jomfruens dagshoroskop d. 15 september 2019

Du er fyldt med ideer omkring hvordan du bedst gør brug af dine forbindelser og de ting i livet, som du sætter højt. Du ønsker måske at købe noget smukt til hjemmet.

Ugehoroskop

I denne uge går du mod enden af en højspændt og hårdtarbejdende periode, hvor du har været intenst involveret med folk, som har været motiverede til at arbejde med dig og hjælpe dig. Dette kan både være i forbindelse med dit professionelle liv, men også i forbindelse med børn i alle aldre. Alle har brug for mere disciplin og at være organiserede, og du ved lige hvordan man gør det. Ikke desto mindre kan relationer være temmelig tricky nu, måske fordi nogle mennesker er helt urealistiske. Det betaler sig at huske: En fugl i hånden er bedre end ti på taget. Weekenden bringer dejlig forandring.

Månedshoroskop Årshoroskop

Jomfruens månedshoroskop for september

September bliver en meget travl måned, især i starten. Når Merkur, solen og Mars mødes i Jomfruen, vil du arbejde til over midnat og være involveret i hektisk aktivitet med at få alting organiseret. Dette gælder især personlige kreative projekter, hvor der er brug for en del organisation, så vel som alt som har med praktiske ting omkring børn at gøre. Du er heldig at du har en masse mennesker som er lige så involverede i dine projekter og som er stærkt motiverede til at hjælpe dig, og det gør det muligt for dig at arbejde hårdt på at nå dine mål. Du er modellen for effektivitet, og succes er garanteret, fordi du arbejder så hårdt og velorganiseret. Du er utålmodig, og du har ikke tid til diplomati mens du presser din dagsorden igennem. Nogle familie- og parforholdsproblemer kan underminere din dagsorden, så du er nødt til at bevare fokus og kæmpe hårdt. Fuldmånen den 14. september bringer forandringer. På det tidspunkt slår du dig sammen med en venlig og hjælpsom person og sammen finder du dig selv i en ny og lykkelig situation med balance og harmoni. Dette kan være på grund af en ny økonomisk udvikling, eller simpelthen fordi, at du kan bruge dine evner for kommunikation og din dømmekraft på en langt bedre måde – især når det handler om økonomiske beslutninger.

Jomfruens årshoroskop for 2019

2019 er en tid hvor du stræber efter at udtrykke dine kreative talenter, mens du samtidig skal overkomme generthed og hæmninger omkring det. Du kan arbejde i et kreativt team, men arbejdet kan være yderst krævende, enten fordi nogle personer er dominerende, eller fordi du forlanger for meget af dig selv. Januar er særligt udmattende i den henseende. Hvis du har børn vil de have brug for masser af hårdt arbejde og opmærksomhed, og det hjælper at vise din autoritet og sætte grænser. Dette år er vigtigt for familieemner og relationer, og du vil opleve at tiden fra marts til midten af april er en tid hvor du opdager forskellen på drømme og realiteter. Partnere har store håb og overbevisende argumenter, men jo større bobler de skaber, desto lettere vil de briste. Det er ikke tiden til at købe drømmehuset uden først at undersøge alle fakta og detaljer, eller til at gøre noget som helst andet i en relation, som er baseret på blind tro. Men ellers kan man være sikker på skuffelse. Denne tendens til at blive ledt på afveje af alt for høje forventninger gentager sig sidst i maj og først i september. Når det er sagt, er september en ekstraordinær måned for dig, hvor din tegnhersker, Merkur, mødes med Mars, Venus og solen i dit tegn, hvilket indikerer at du på det tidspunkt vil have mange mennesker omkring dig, og at der indgås vigtige relations forpligtelser. Det er en fantastisk måned til at arbejde kreativt med talentfulde mennesker på detaljerede projekter, og stadig have tid til behagelige romantiske oplevelser. Når efteråret indfinder sig har du fokus på uddannelse, kommunikation og research, og oktober og november er alletiders måneder til at arbejde tæt sammen med en som du er på bølgelængde med. Desto dybere du graver jo mere finder du, og der er mange hemmeligheder som afsløres og deles med særlige personer, både på jobbet og også i relation til folk der står dig nært i dit daglige liv, så som søskende og naboer.


Jomfruens

Du er villig til at påtage dig en stor udfordring, som kan få indflydelse på dit familieliv, men du har en solid, langsigtet støtte fra partnere og deres store resurser.

 

Jomfruens dagshoroskop
4.1 (81.82%) 22 Stemmer