Løvens daghoroskop

Løvens dagshoroskop d. 25 maj 2019

Det er en vidunderlig lørdag for at være sammen med børn og dem du elsker. Venskaber blomstrer og blandt venner er der romantiske muligheder.

Ugehoroskop

Tidligt i denne uge bevæger dit tegns hersker, Solen sig ind i Tvillingerne, og der er et skift i fokus fra karrieresager til sociale begivenheder. Det er en intens uge for at møde nye mennesker, engagere sig med venner og at involvere sig med grupper. Du kan forvente at være tæt involveret med en klog ven, og du kan nemt uddelegere noget til denne person og lade ham eller hende føre an. Henover de næste par uger bliver forhåbninger udtrykt, og ikke alle af dem er realistiske. Professionelt er der interessant udviklinger i det innovative bekendte opdager nye måder at opnå resurser på.

Månedshoroskop Årshoroskop

Løvens månedshoroskop for maj

Maj er et tidspunkt, hvor du begynder at realisere dit professionelle potentiale. Der har været tegn på forandring i over et år lige nu, forbundet med et behov for mere uafhængighed og frihed, Nymånen d. 4 igangsætter begivenheder, som skaber en åbning for dig. Det kunne være så småt som et nyt interessefelt, og så stort som en revurdering af din karriere. Internationale, menneskelige og oplyste synspunkter er vigtige lige nu, og du kan have lyst til at alliere dig med en professionel gruppe, som deler dine synspunkter. En større del af fokus i maj er på din karriere, og hvordan du konsolidere tingene du vil beholde, og eliminere opgaver som ikke længere har betydning for dig. Det er et godt tidspunkt for at tage føringen, og i midten af maj kan du ende med, at arbejde med partnere og kollegaer på udfordrende projekter, ikke mindst noget omstrukturering på arbejdet. Maj er også en måned, hvor du kan nyde kærlighed, romantik og samvær med børn. En ferie eller en behagelig kulturel oplevelse kunne være på dagsordenen omkring d. 10 – 12, og det er en tid, hvor du nyder en pause fra dit arbejde. Ved slutningen af måneden er der mere fokus på venskaber og socialisering, samtidig med at du nyder professionel succes.

Løvens årshoroskop for 2019

I 2019 og 2020 opbygges planet energien i dit solarhoroskops sjette hus, som repræsenterer faktorer der har indflydelse på dit daglige liv, især arbejde og helbred. Det er meget sandsynligt, at det arbejde du udfører i øjeblikket ikke ligefrem svarer til dine forventninger, og at du er nødt til at indgå mange kompromisser for at klare arbejdsdagens udfordringer. Når 2019 begynder er dette i den grad tilfældet, og der er ikke bare mange krav til dig, men dem der har fingeren på aftrækkeren på jobbet har det også med at være autokratiske. Jo mere myndighed du selv tager på dine skuldre, jo bedre vil du være i stand til at klare presset. På andre områder er livet langt sjovere i 2019. Helt generelt er det et romantisk år, og en tid hvor du kan udtrykke dig kreativt, udvide dine horisonter, rejse og mødes med dejlige mennesker, især i slutningen af januar og starten af februar. Der kan være nogle internationale begivenheder du skal deltage i på det tidspunkt, og nogle rigtig gode venner at have det sjovt sammen med – og for den enlige Løve kunne der være en eksotisk og romantisk tur på dagsordenen. November er også et godt tidspunkt til rejser og romantik, enten i dit eget liv eller i forbindelse med børn. Du kan forvente lykke og succes på det tidspunkt. Selvom der er udfordringer på jobbet, er der også mulighed for at bryde ud på egen hånd og skabe en karriere som bedre svarer til dine højeste ønsker, og vil give dig større uafhængighed. Sidst i april og i maj kan være en udmærket periode til at gøre netop dette, enten ved at søge en jobmulighed, eller ved at udpege dit eget område for ekspertise, der hvor du i øjeblikket arbejder. Sidst i oktober opstår samme tema omkring karriere eksperimenter og fornyelse, og på det tidspunkt kan der være forandringer på hjemmefronten – for eksempel en flytning. Når du når til slutningen af 2019 ændres situationen på jobbet, og dit ansvarsområde bliver udvidet. Dette fører ind i 2020, som er et ekstraordinært intenst år når det gælder dit arbejde. Dette fører dig til en helt anden scene, når året går mod enden.


Løvens

Der kan være nogle økonomiske bekymringer, men ellers er det en dejlig dag til børn, partnere og kreative oplevelser. Du overvældes af en ny optimisme.

 

Løvens daghoroskop
4.6 (92%) 15 Stemmer