Løvens daghoroskop

Løvens dagshoroskop d. 21 juli 2018

Din fokus er meget på at rydde ud i familiens skeletter i skabene, og rydde op generelt. Denne lørdag er du ikke åben over for offentligheden.

Ugehoroskop

Du begynder ugen med at fordøje begivenheder i din dagligdag og på dit arbejde, hvilket bringer en form for forandring, og måske er der nye muligheder for at arbejde på din kreative vision, i stedet for at knokle i et uvenligt miljø. Når Solen bevæger sig ind i dit eget tegn, Løven, denne weekend, kommer du ud af din hule og gør et indtryk på verden omkring dig. Du er klar til at skabe forandringer som kan have en effekt på forhold og karriere, og du er draget imod folk som har en anderledes vision i livet. Gode venner hjælper dig med at samle mere information.

Månedshoroskop Årshoroskop

Løvens månedshoroskop for juli

Med Merkur i dit tegn i det Juli begynder, kommer det til at være en travl og social periode for dig. Faktisk kan du have brug for at være afskåret tidligt på måneden, og det er en ideel tid til at nyde frugterne fra hjemmet, haven og naturen, men venner kommer til at ringe rundt og folk vil gerne tage steder hen, del deres nyheder og bliv involveret i spændende gruppeaktiviteter. De folk du kender lader til at være engageret i alle slags kontroverser og provokationer, hvilket kunne være en af grundene til at du fortrækker at blive i din hule. Slutningen på måneden, er dog en langt mere aktiv og udadvendt periode, og det ville være den ideelle måned til at tage af sted på en eventyrlig ferie, særligt hvis det involverer en gruppe af mennesker som du kender fra før. Du kan være en smule usikker omkring dine økonomiske resurser, og det er bestemt ikke tiden til at låne, eller spille hasard, så sørg for at du har et fast greb om dine finanser. Måneformørkelsen i slutningen af måneden finder sted i dit modsatte tegn Vandbæreren, hvilket fremhæver en ekstremt aktiv og spændende tid i forhold, hvor du møder nogle ekstraordinære mennesker, som kan udfordre status quo og skabe en masse ustabilitet hvilket kan have en indflydelse på din karriere.

Løvens årshoroskop for 2018

Der er et område, der tager meget af din opmærksomhed det meste af 2018, og det er dit privat- og familieliv. Det hele handler om at få mere følelsesmæssigt berigende oplevelser, og at være totalt åben overfor de understrømme der findes i hjemmet. Det er et godt tidspunkt til at bygge eller at tilegne sig ejendomme og til at skabe mere plads. Natur, vand, musik og alt, hvad der vækker din mystiske natur, giver lykke – du har brug for at mærke dine rødder.Når solformørkelsen kommer i februar, tyder det på øget aktivitet i dine relationer og blandt venner. Begivenheder på dette tidspunkt vil bringe nye mennesker ind i dit liv, og nogle af de nye venner du får vil være ret usædvanlige. Sommerperioden vil vise, at du bliver involveret med outsider typer, hvis rolle er at chokere dig ud af din inerti og give ekstra spænding i dit liv. Det er først i slutningen af 2018, at du virkelig forstår beskeden, men i november bliver du mere udadvendt, mere åben overfor romantik og eventyr – måske mere som dit gamle selv.Du vil skabe mere struktur i dit daglige liv dette år, og dette involverer at påtage langt mere ansvar på jobbet. Arbejdsmiljøet og det kollegiale miljø er genstand for langt mere fokus i de næste to til tre år, da du påtager dig mere og mere, og presset stiger. Det er godt at hjælpe folk, som har svære livsbetingelser; din medfølende side vækkes, men ikke din bløde side. Du tager ansvar seriøst, og du er nødt til at iværksætte regler på jobbet, eller at adlyde de regler andre skaber. Der opstår forhindringer og dem klarer du fint.September og senere er en interessant tid for dig, på grund af de forandringer, der sker, som har indflydelse på hjemmet på den ene side, og karrieren på den anden. Det er en tid hvor det ser ud til, at nogen bevæger sig ind og ud af dit liv, og det synes lidt irrationelt eller uforudsigeligt. Men sådan er tingenes tilstand, når det handler om din karriere i det mindste, fordi store nye tendenser i 2018 vil betyde at du definerer nye mål, arbejder med spændende nye projekter, og opnår større uafhængighed… en tendens der sluttelig giver en karriereforandring.


Løvens

Der kan være nogle økonomiske bekymringer, men ellers er det en dejlig dag til børn, partnere og kreative oplevelser. Du overvældes af en ny optimisme.

 

Løvens daghoroskop
4.5 (90%) 10 Stemmer