Løvens daghoroskop

Løvens dagshoroskop d. 20 marts 2018

Dit tegns hersker, Solen, bevæger sig ind i den dynamiske Vædder i dag, og nye muligheder opstår. En besværlig situation på arbejdet kan blive transformeret til noget meget produktivt.

Ugehoroskop

Dit tegns hersker bevæger sig ind i den magtfulde Vædder, i den senere del af arbejdsugen, og medbringer dermed en ny dosis af entusiasme og energi, efter en periode der helt bestemt har været forvirrende. Der er også ændringer på arbejdet, og du bliver nød til at huske på, at konflikter nemt kan opstå med kollegaer, som kan slå sig sammen for at pålægge regler og reguleringer i områder, hvor du fortrækker mere frihed. Undervurder ikke oppositionen, de kan have en pointe, og uanset hvad, kommer der til at være besværlige forhandlinger henover de næste par uger, hvilket nogen kan gøre på dine vegne.

Månedshoroskop Årshoroskop

Løvens månedshoroskop for marts

Størstedelen af marts er ganske desorienterende, det kan føles svært at gøre et indtryk eller at vække opsigt. På den anden side er det et følelsesmæssig kreativ periode hvor du er åben og sensitiv over for andre menneskers følelser og ideer, langt ud over det normale. Du kan ønske ar der var mere sikkerhed eller stabilitet, men fokus er virkelig på psykologiske indsigter, og en mere dybdegående forståelse for dit indre liv og behovene hos de mennesker du er tæt på. Ganske tidligt på måneden opstår en ny fokus på at udvide din horisont igennem kontakter ude i verden, gennem højere studier eller kulturel aktivitet. Muligheder lader til at være begrænset på grund af strukturerne og ansvaret i arbejdsmiljøet. Det er en essentielt at du mestrer regler og love hen over de næste to måneder, og den viden der kræves til at få dit liv til at foregå glat. Denne prioritet bliver langt mere akut i de sidste 10 dage på måneden, hvor du har en meget klarere ide om hvad du vil have og hvor du er på vej hen. Du kan forvente at løbe ind i ekstremt svære udfordringer på arbejdet, og kollegaer kan være meget svære at omgås. Du vil få brug for al den viljestyrke og beslutsomhed som du overhovedet kan mobilisere for at få din vilje, og du kan ikke vinde alle kampene.

Løvens årshoroskop for 2018

Der er et område, der tager meget af din opmærksomhed det meste af 2018, og det er dit privat- og familieliv. Det hele handler om at få mere følelsesmæssigt berigende oplevelser, og at være totalt åben overfor de understrømme der findes i hjemmet. Det er et godt tidspunkt til at bygge eller at tilegne sig ejendomme og til at skabe mere plads. Natur, vand, musik og alt, hvad der vækker din mystiske natur, giver lykke – du har brug for at mærke dine rødder.Når solformørkelsen kommer i februar, tyder det på øget aktivitet i dine relationer og blandt venner. Begivenheder på dette tidspunkt vil bringe nye mennesker ind i dit liv, og nogle af de nye venner du får vil være ret usædvanlige. Sommerperioden vil vise, at du bliver involveret med outsider typer, hvis rolle er at chokere dig ud af din inerti og give ekstra spænding i dit liv. Det er først i slutningen af 2018, at du virkelig forstår beskeden, men i november bliver du mere udadvendt, mere åben overfor romantik og eventyr – måske mere som dit gamle selv.Du vil skabe mere struktur i dit daglige liv dette år, og dette involverer at påtage langt mere ansvar på jobbet. Arbejdsmiljøet og det kollegiale miljø er genstand for langt mere fokus i de næste to til tre år, da du påtager dig mere og mere, og presset stiger. Det er godt at hjælpe folk, som har svære livsbetingelser; din medfølende side vækkes, men ikke din bløde side. Du tager ansvar seriøst, og du er nødt til at iværksætte regler på jobbet, eller at adlyde de regler andre skaber. Der opstår forhindringer og dem klarer du fint.September og senere er en interessant tid for dig, på grund af de forandringer, der sker, som har indflydelse på hjemmet på den ene side, og karrieren på den anden. Det er en tid hvor det ser ud til, at nogen bevæger sig ind og ud af dit liv, og det synes lidt irrationelt eller uforudsigeligt. Men sådan er tingenes tilstand, når det handler om din karriere i det mindste, fordi store nye tendenser i 2018 vil betyde at du definerer nye mål, arbejder med spændende nye projekter, og opnår større uafhængighed… en tendens der sluttelig giver en karriereforandring.


Løvens

Der kan være nogle økonomiske bekymringer, men ellers er det en dejlig dag til børn, partnere og kreative oplevelser. Du overvældes af en ny optimisme.

 

Løvens daghoroskop
4.33 (86.67%) 6 Stemmer