Løvens daghoroskop

Løvens dagshoroskop d. 15 september 2019

Denne søndag er alletiders til at besøge lokale familiemedlemmer og fornøjelsesture. I dag har du brug for at brede vingerne ud og komme ud og omkring.

Ugehoroskop

Det er en god uge til at organisere dine resurser og til at arbejde på at få mere klarhed omkring det du giver og det andre folk får. På jobbet bringer dette effektivt drive, og det er en tid hvor du er nødt til usentimentalt at droppe metoder der ikke virker og hilse metoder der gør velkomne. Det er ikke personligt – det er i alles interessere at tingene fungerer ordentligt. Du syntes måske at folk du er intimt involveret med er vage omkring det de har at tilbyde. Faktisk er der nogle mennesker som leverer løfter, som de ikke har tænkt sig at holde, så når det handler om penge, skal du ikke narre dig selv.

Månedshoroskop Årshoroskop

Løvens månedshoroskop for september

Nu hvor din tegnhersker Solen er i tandem med Merkur og i konjunktion til Mars, bliver det en meget intens tid, hvor du har overarbejde og brænder lyset i begge ender, fordi du er opsat på at nå dine mål. Det er en meget konstruktiv periode, hvor du samler dine resurser, gør tingene mere effektive, og får den sidste øre ud af de værdier du har. Det er en dejlig tid for professionelle partnerskaber. Med en sådan dedikation og indsats kan du afværge økonomisk kaos og overkomme faktorer, som ellers kunne have drænet økonomien. Du er nødt til at vedligeholde en rationel og praktisk attitude og at du ikke forføres af urealistiske håb, når det handler om at administrere din økonomi. Først i september handler alt om at sætte system i tingene, hvilket er den sidste indflydelse der er på hvad du tjener og sparer. Hen mod den sidste del af måneden er der en ændring i fokus på arbejdsprioriteter, som træder i baggrunden og du bliver mere interesseret i at komme ud og omkring og skabe forbindelser. Denne periode er skabt til uddannelse og studier, især i selskab med charmerende associerede og den slags. Den sidste uge i september er storartet for romantik og nydelse.

Løvens årshoroskop for 2019

I 2019 og 2020 opbygges planet energien i dit solarhoroskops sjette hus, som repræsenterer faktorer der har indflydelse på dit daglige liv, især arbejde og helbred. Det er meget sandsynligt, at det arbejde du udfører i øjeblikket ikke ligefrem svarer til dine forventninger, og at du er nødt til at indgå mange kompromisser for at klare arbejdsdagens udfordringer. Når 2019 begynder er dette i den grad tilfældet, og der er ikke bare mange krav til dig, men dem der har fingeren på aftrækkeren på jobbet har det også med at være autokratiske. Jo mere myndighed du selv tager på dine skuldre, jo bedre vil du være i stand til at klare presset. På andre områder er livet langt sjovere i 2019. Helt generelt er det et romantisk år, og en tid hvor du kan udtrykke dig kreativt, udvide dine horisonter, rejse og mødes med dejlige mennesker, især i slutningen af januar og starten af februar. Der kan være nogle internationale begivenheder du skal deltage i på det tidspunkt, og nogle rigtig gode venner at have det sjovt sammen med – og for den enlige Løve kunne der være en eksotisk og romantisk tur på dagsordenen. November er også et godt tidspunkt til rejser og romantik, enten i dit eget liv eller i forbindelse med børn. Du kan forvente lykke og succes på det tidspunkt. Selvom der er udfordringer på jobbet, er der også mulighed for at bryde ud på egen hånd og skabe en karriere som bedre svarer til dine højeste ønsker, og vil give dig større uafhængighed. Sidst i april og i maj kan være en udmærket periode til at gøre netop dette, enten ved at søge en jobmulighed, eller ved at udpege dit eget område for ekspertise, der hvor du i øjeblikket arbejder. Sidst i oktober opstår samme tema omkring karriere eksperimenter og fornyelse, og på det tidspunkt kan der være forandringer på hjemmefronten – for eksempel en flytning. Når du når til slutningen af 2019 ændres situationen på jobbet, og dit ansvarsområde bliver udvidet. Dette fører ind i 2020, som er et ekstraordinært intenst år når det gælder dit arbejde. Dette fører dig til en helt anden scene, når året går mod enden.


Løvens

Der kan være nogle økonomiske bekymringer, men ellers er det en dejlig dag til børn, partnere og kreative oplevelser. Du overvældes af en ny optimisme.

 

Løvens daghoroskop
4.4 (87.37%) 19 Stemmer