Løvens daghoroskop

Løvens dagshoroskop d. 23 september 2018

Dit tegns hersker, Solen, bevæger sig ind i Vægten i dag, hvilket annoncerer en periode, hvor du bliver nød til at lytte og gå på kompromis med beslutsomme mennesker.

Ugehoroskop

Det her er en ganske intens uge, med en stærk fokus på at passe økonomien. Alle tegn tyder på at du mestre finansielle sager, selv hvis der er et element af stress involveret. Du overrækker noget administrativt arbejde til en effektiv assistent. I forhold med andre folk, opstår en uforudsigelig situation med en specifik og måske ganske provokerende person, atter en gang denne uge. Andre menneskers handlinger og deres beslutninger, er ikke noget du kan kontrollere, men når weekenden ankommer, kan du være i stand til at give kommunikation et bedre fundament.

Månedshoroskop Årshoroskop

Løvens månedshoroskop for september

Septembers sidste uge er en ideel tid for dig til at konsolidere, og særligt arbejde på dine finanser og opbygge sikre arbejdsvaner og rytmer. Når nymånen kommer forbi d. 9, kan du opdage nogle fantastiske muligheder ved at udnytte dine nye talenter eller nye forbindelser. Dette kunne føre til en sund transformation af din økonomi og dit arbejdsliv. Det er en ny æra for dig som har indflydelse på dine professionelle forhåbninger og dine valg om hvordan du skal leve og hvem du vil være sammen med. Ved midten af september kan du ende med at blive involveret med en ukonventionel gruppe mennesker, måske fra et internationalt miljø, som udfordrer dine forudindtagelser og inspirerer dig til at løbe flere risici. Denne indflydelse kan føre til ændringer i mange områder af dit liv, hjemmet, hvor nye mennesker dukker op, i partnerskaber og i dit professionelle liv. En mere udadvendt periode begynder imod slutningen af måneden, og det er en tid for rejser, møder, studier og generel mental stimulering og vækst. Du bliver nød til at arbejde og studere hårdt, og når du bliver konfronteret med folk, særligt på arbejdet, som har mere autoritet end dig, bliver du nød til at gå på kompromis. Dit job er at vedligeholde freden.

Løvens årshoroskop for 2018

Der er et område, der tager meget af din opmærksomhed det meste af 2018, og det er dit privat- og familieliv. Det hele handler om at få mere følelsesmæssigt berigende oplevelser, og at være totalt åben overfor de understrømme der findes i hjemmet. Det er et godt tidspunkt til at bygge eller at tilegne sig ejendomme og til at skabe mere plads. Natur, vand, musik og alt, hvad der vækker din mystiske natur, giver lykke – du har brug for at mærke dine rødder.Når solformørkelsen kommer i februar, tyder det på øget aktivitet i dine relationer og blandt venner. Begivenheder på dette tidspunkt vil bringe nye mennesker ind i dit liv, og nogle af de nye venner du får vil være ret usædvanlige. Sommerperioden vil vise, at du bliver involveret med outsider typer, hvis rolle er at chokere dig ud af din inerti og give ekstra spænding i dit liv. Det er først i slutningen af 2018, at du virkelig forstår beskeden, men i november bliver du mere udadvendt, mere åben overfor romantik og eventyr – måske mere som dit gamle selv.Du vil skabe mere struktur i dit daglige liv dette år, og dette involverer at påtage langt mere ansvar på jobbet. Arbejdsmiljøet og det kollegiale miljø er genstand for langt mere fokus i de næste to til tre år, da du påtager dig mere og mere, og presset stiger. Det er godt at hjælpe folk, som har svære livsbetingelser; din medfølende side vækkes, men ikke din bløde side. Du tager ansvar seriøst, og du er nødt til at iværksætte regler på jobbet, eller at adlyde de regler andre skaber. Der opstår forhindringer og dem klarer du fint.September og senere er en interessant tid for dig, på grund af de forandringer, der sker, som har indflydelse på hjemmet på den ene side, og karrieren på den anden. Det er en tid hvor det ser ud til, at nogen bevæger sig ind og ud af dit liv, og det synes lidt irrationelt eller uforudsigeligt. Men sådan er tingenes tilstand, når det handler om din karriere i det mindste, fordi store nye tendenser i 2018 vil betyde at du definerer nye mål, arbejder med spændende nye projekter, og opnår større uafhængighed… en tendens der sluttelig giver en karriereforandring.


Løvens

Der kan være nogle økonomiske bekymringer, men ellers er det en dejlig dag til børn, partnere og kreative oplevelser. Du overvældes af en ny optimisme.

 

Løvens daghoroskop
4.45 (89.09%) 11 Stemmer