Løvens daghoroskop

Løvens dagshoroskop d. 17 januar 2018

Det er alletiders dag til at promovere dig selv og dine ideer, og til generelt at have det sjovt, især hvis kultur, rejser eller romantik er på dagsordnen.

Ugehoroskop

Der er stærk fokus på selv-udtrykkelse og kreativitet i øjeblikket, men der kan være et særligt projekt som løber ind i en forhindring. Mere tid og tålmodighed skal investeres i løbet af den næste måned eller to, for at få tingene til at falde på plads. Dette gælder også visse romantiske relationer eller en forbindelse til et barn, hvor der er problemer med kommunikationen på en eller anden måde. Ikke desto mindre er det en god tid for kærlighed og romantik, og weekenden kan blive ret magisk. Søndag er en tid hvor venner ønsker at have det sjovt sammen med dig, og der er en trang til at slippe ud af begrænsninger og grænser.

Månedshoroskop Årshoroskop

Løvens månedshoroskop for januar

I løbet af største del af november vil du være optaget af nye muligheder og udvikling der handler om hjem og familieliv. På det ydre plan, er starten af november en vigtig tid for økonomisk ekspansion og investeringer. Følelsesmæssigt er det en hvor du kan komme ned til rødderne af familieproblemer og forstå familiens dynamik som aldrig før. Faktisk vil det kommende år karakteriseres af en dyb indtuning på skjulte problemer i forbindelse med dine rødder. Hen mod midten af måneden kommer en vigtig tid til at slås med den hjemlige økonomi, og det er en tid hvor du nok har adgang til betydelige resurser. Hvis du spiller dine kort rigtigt, kan du tjene mange penge, men samtidig er du nødt til at være sikker på at du ikke har en irrationel udstråling. De sidste ti dage af november er en langt mere udadvendt tid, og det er en periode hvor du viser dig fra den bedste side, hvis du ønsker at tiltrække opmærksomhed og få succes med din dagsorden. Det er alletiders tidspunkt til at hjælpe børn med deres uddannelse eller planer for fremtiden, og det er også en god tid til rejser og udenlandske kontakter. De sidste stadier af et kreativt projekt kan falde på plads nu, og der kan bygges en kulturel bro, som samler forskellige synspunkter.

Løvens årshoroskop for 2018

Det er et år, hvor du fortsætter med at arbejde på at overkomme kreative hæmninger, og, hvis du har børn, fortsætter med at opbygge en mere disciplineret struktur for dem. Forskellen på 2016 og 2017 er, at dine anstrengelser bliver belønnet og du afleder langt større nydelse, både fra kreative projekter og i forbindelse med børn. Nye horisonter åbnes for dig rent intellektuelt og gennem rejser, og det er et godt tidspunkt til uddannelse, at skrive, og generelt at få dit budskab ud, især på internettet eller internationalt.

Marts og april er måneder hvor der er fokus på rejser, især spontane rejser til eksotiske eller steder langt væk. Denne tid er også god til at opnå indsigt der åbner nye døre for din måde at opfatte tingene på. Måske er den mest signifikante tid den i den sidste del af august, når en solformørkelse på stjernekongen Regulus sker i dit tegn, som kan give dig en form for succes eller fremhævelse. Det er en harmonisk tid for dine relationer, dog ikke nødvendigvis for konventionelle relationer, da der er usædvanlige mennesker og steder inde i billedet.

2017 er tiden til at få større indsigt og til at lære, og du strækker dig langt og bredt for at søge viden, nye forbindelser og interessante emner at gå op i. Det er et kreativt og udadvendt år helt generel, og når det er omme, kommer der store ændringer på fokus i dit liv. Den viden du indsamler nu, vil i fremtiden påhæftes et spring i din karriere, og der vil komme langt større fokus på dit arbejde, dine kolleger og udskiftning af scenen, hvor du så kan koncentrere dig om den slags karriere der virkeligt inspirerer dig.


Løvens

Der kan være nogle økonomiske bekymringer, men ellers er det en dejlig dag til børn, partnere og kreative oplevelser. Du overvældes af en ny optimisme.

 

Løvens daghoroskop
4.5 (90%) 4 Stemmer