Løvens daghoroskop

Løvens dagshoroskop d. 20 november 2018

Rejse og fjerne forbindelser er på dagsordenen i dag, og der kan være en overraskelse. Denne uge er en overgang til en kreativ og optimistisk periode.

Ugehoroskop

I det dit tegns hersker, Solen, slutter sig til Jupiter i Skytten denne uge, er det sikkert på, at være en tid med optimisme grænsende til eufori. Fokus er på en større ydeevne fra din side, så vel som omkring kreative initiativer, romantik og børn. Der er en følelse af, at du har fundet den perfekte melodi, at spille til, dog er det præcis i tider som disse, at du skal være forsigtig. Alle ved hvad der skete med Ikaros, da han fløj for tæt på solen. Derfor skal du holde dig til dit moralske kodeks, idet der er mange fristelser, og folk du møder har en tendens til, at pynte på sandheden og føre dig på afveje.

Månedshoroskop Årshoroskop

Løvens månedshoroskop for november

Tidlig November er et godt tidspunkt for forhold, og det er muligt at du genskaber forbindelsen med en rar person, måske igennem dine rejser og studier. Hvis romantik er på dagsordenen, vil måneden starte godt ud. Faktisk, vil en ny udadvendt periode begynde for dig nu, hvor dine kreative planer og dit behov for selvudfoldelse kommer i front. For de Løver som søger børn, er det en perfekt periode, og det er også en god periode for at opmuntre børn uddannelsesmæssigt. Selvom der er store forhåbninger denne måned, er der en tendens til at overvurdere mulighederne, hvilket kan føre til skuffelse. Venner og børn har en tendens til at forstørre forhåbninger, og selvom du gerne vil tage del i entusiasmen, er det kritisk at opmuntre folk til at forblive realistiske. Det er ikke tid til at investere i en drøm, eller flyve for tæt på solen, eller til at lytte til folk som sælger dig et urealistisk projekt. Det er et godt tidspunkt for kreativitet, film og musik, og generelt at nyde livet. Slutningen på måneden er ideel for at sælge dig selv og dine talenter, og der kan være en radikal udvidelse af dine muligheder for tiden. Kom sammen med gode venner, og gør noget spektakulært.

Løvens årshoroskop for 2018

Der er et område, der tager meget af din opmærksomhed det meste af 2018, og det er dit privat- og familieliv. Det hele handler om at få mere følelsesmæssigt berigende oplevelser, og at være totalt åben overfor de understrømme der findes i hjemmet. Det er et godt tidspunkt til at bygge eller at tilegne sig ejendomme og til at skabe mere plads. Natur, vand, musik og alt, hvad der vækker din mystiske natur, giver lykke – du har brug for at mærke dine rødder.Når solformørkelsen kommer i februar, tyder det på øget aktivitet i dine relationer og blandt venner. Begivenheder på dette tidspunkt vil bringe nye mennesker ind i dit liv, og nogle af de nye venner du får vil være ret usædvanlige. Sommerperioden vil vise, at du bliver involveret med outsider typer, hvis rolle er at chokere dig ud af din inerti og give ekstra spænding i dit liv. Det er først i slutningen af 2018, at du virkelig forstår beskeden, men i november bliver du mere udadvendt, mere åben overfor romantik og eventyr – måske mere som dit gamle selv.Du vil skabe mere struktur i dit daglige liv dette år, og dette involverer at påtage langt mere ansvar på jobbet. Arbejdsmiljøet og det kollegiale miljø er genstand for langt mere fokus i de næste to til tre år, da du påtager dig mere og mere, og presset stiger. Det er godt at hjælpe folk, som har svære livsbetingelser; din medfølende side vækkes, men ikke din bløde side. Du tager ansvar seriøst, og du er nødt til at iværksætte regler på jobbet, eller at adlyde de regler andre skaber. Der opstår forhindringer og dem klarer du fint.September og senere er en interessant tid for dig, på grund af de forandringer, der sker, som har indflydelse på hjemmet på den ene side, og karrieren på den anden. Det er en tid hvor det ser ud til, at nogen bevæger sig ind og ud af dit liv, og det synes lidt irrationelt eller uforudsigeligt. Men sådan er tingenes tilstand, når det handler om din karriere i det mindste, fordi store nye tendenser i 2018 vil betyde at du definerer nye mål, arbejder med spændende nye projekter, og opnår større uafhængighed… en tendens der sluttelig giver en karriereforandring.


Løvens

Der kan være nogle økonomiske bekymringer, men ellers er det en dejlig dag til børn, partnere og kreative oplevelser. Du overvældes af en ny optimisme.

 

Løvens daghoroskop
4.5 (89.09%) 11 Stemmer