Løvens daghoroskop

Løvens dagshoroskop d. 21 januar 2019

Måneformørkelsen i dit tegn understreger positive forandringer, som påvirker dit privatliv og forhold med venner og partnere. Det er en vigtig periode for romantik.

Ugehoroskop

Ugen starter ud med en måneformørkelse i dit tegn, hvilket understreger de vigtige partnerskaber og venskaber i dit liv, og hvor forberedt du er på at gå på kompromis for dem uden at miste forbindelsen med dit indre jeg. Der er faktisk meget positive udviklinger romantisk, kreativt og i forbindelse med børn, og det kan være en glad og heldig tid for dig. Hvis du har børn, så vil Lykkens Gudinde smile til dem og deres forhold. På arbejdet dukker nogen med en jernvilje op, men du føler dig sikkert ud af skudlinjen.

Månedshoroskop Årshoroskop

Løvens månedshoroskop for januar

Nytåret starter med at dit tegns hersker, Solen, er i Saturn, hvilket er en krævende indflydelse, som fremhæver en stærk følelse af pligt og opmærksomhed om de udfordringer der lægger forude. På trods af udfordringerne, er det et godt tidspunkt for partnerskaber og forpligtelser, fordi alle er motiveret til at arbejde hårdt. Ved Nymånen d. 5 Januar er du klar til at kaste dig ud i noget nyt på arbejdet, særligt hvis du planlægger at forlade opgaver, som er for drænende. Romantisk set lader Januar til at være en speciel tid. I det han forlader arbejdet, er der vidunderlige muligheder for at tage ud og have det sjovt, til fester, med rejser eller andre former for underholdning. Hvis du søger kærlighed, er midten af Januar perfekt for at date særligt med nogen, som har set verden og har et tolerant kulturelt perspektiv. Det er også et godt tidspunkt for børn og deres forhold. Fuldmånen d. 21 falder i dit tegn, og dette åbner et vindue til positive udviklinger i dit forhold, både personlige og sociale. Det melder om en vidunderlig periode i dit privatliv, med en masse glæde og større personlig selvtillid, hvilket fremhæver rejser, kreativitet og fejringer.

Løvens årshoroskop for 2019

I 2019 og 2020 opbygges planet energien i dit solarhoroskops sjette hus, som repræsenterer faktorer der har indflydelse på dit daglige liv, især arbejde og helbred. Det er meget sandsynligt, at det arbejde du udfører i øjeblikket ikke ligefrem svarer til dine forventninger, og at du er nødt til at indgå mange kompromisser for at klare arbejdsdagens udfordringer. Når 2019 begynder er dette i den grad tilfældet, og der er ikke bare mange krav til dig, men dem der har fingeren på aftrækkeren på jobbet har det også med at være autokratiske. Jo mere myndighed du selv tager på dine skuldre, jo bedre vil du være i stand til at klare presset. På andre områder er livet langt sjovere i 2019. Helt generelt er det et romantisk år, og en tid hvor du kan udtrykke dig kreativt, udvide dine horisonter, rejse og mødes med dejlige mennesker, især i slutningen af januar og starten af februar. Der kan være nogle internationale begivenheder du skal deltage i på det tidspunkt, og nogle rigtig gode venner at have det sjovt sammen med – og for den enlige Løve kunne der være en eksotisk og romantisk tur på dagsordenen. November er også et godt tidspunkt til rejser og romantik, enten i dit eget liv eller i forbindelse med børn. Du kan forvente lykke og succes på det tidspunkt. Selvom der er udfordringer på jobbet, er der også mulighed for at bryde ud på egen hånd og skabe en karriere som bedre svarer til dine højeste ønsker, og vil give dig større uafhængighed. Sidst i april og i maj kan være en udmærket periode til at gøre netop dette, enten ved at søge en jobmulighed, eller ved at udpege dit eget område for ekspertise, der hvor du i øjeblikket arbejder. Sidst i oktober opstår samme tema omkring karriere eksperimenter og fornyelse, og på det tidspunkt kan der være forandringer på hjemmefronten – for eksempel en flytning. Når du når til slutningen af 2019 ændres situationen på jobbet, og dit ansvarsområde bliver udvidet. Dette fører ind i 2020, som er et ekstraordinært intenst år når det gælder dit arbejde. Dette fører dig til en helt anden scene, når året går mod enden.


Løvens

Der kan være nogle økonomiske bekymringer, men ellers er det en dejlig dag til børn, partnere og kreative oplevelser. Du overvældes af en ny optimisme.

 

Løvens daghoroskop
4.5 (89.09%) 11 Stemmer