Løvens daghoroskop

Løvens dagshoroskop d. 22 marts 2019

Du er åben over for nye og inspirerende ideer, som kan hele splittelser. Udfordringer lægger i at kommunikere med besværlige folk på en måde, som undgår konfrontation.

Ugehoroskop

Tingene lysner betydeligt op i denne uge, og det er som om at tågen løfter sig for at afsløre en fantastisk udsigt og nye horisonter, som skal udforskes og undersøges. Det er et ideelt tidspunkt for at rejse, eller for at møde nye folk og lære nye ting. Balancen imellem afslapning og arbejde er kritisk, og du skal prioritere din tid så, at du har friheden til at gøre hvad du har lyst til, når du ikke arbejder. Der er mange nye professionelle muligheder der opstår, hvilket vil give dig mere frihed i det lange løb. Finansielt og økonomisk er det her en uge, hvor du bør rydde op i gamle misforståelser.

Månedshoroskop Årshoroskop

Løvens månedshoroskop for marts

I det marts begynder, bevæger kærlighedens og harmoniens planet, Venus, sig ind i dit modsatte tegn Vandbæreren, hvilket igangsætter lykkelige tendenser for venskab og partnerskaber, som kun bliver stærkere henover den sidste uge i måneden. Den første del af marts er karakteriseret af kompleksitet i din følelsesmæssige omgang med andre, særligt dine kollegaer. Klarsyn er flygtigt for tiden, men desto højere dine ideal er, og desto hårdere du arbejder på at opnå dem i samarbejde med andre, desto mere tilfredsstillet vil du føle dig. Der kan være mange misforståelser denne måned, primært fordi folk skjuler deres tanker bag et røgslør, eller med vilje er misvisende, eller simpelthen ikke kan forklare hvad der foregår. Dit job er at skære igennem tågen, og sortere sandheden fra det falske. Det kunne også være en psykologisk proces, idet du prøver at rydde ud i dine egne følelser. Fuldmånen d. 21 marts melder om radikale forandringer. Du kommer ud af tågen og ser en klar vej forude. I det misforståelser bliver løst, genopnår du en følelse af formål, og bliver motiveret til at udvide dine horisonter. Det er når Venus positive konsekvenser manifesterer sig, at du mødes med fantastiske venner og romantiske partnere.

Løvens årshoroskop for 2019

I 2019 og 2020 opbygges planet energien i dit solarhoroskops sjette hus, som repræsenterer faktorer der har indflydelse på dit daglige liv, især arbejde og helbred. Det er meget sandsynligt, at det arbejde du udfører i øjeblikket ikke ligefrem svarer til dine forventninger, og at du er nødt til at indgå mange kompromisser for at klare arbejdsdagens udfordringer. Når 2019 begynder er dette i den grad tilfældet, og der er ikke bare mange krav til dig, men dem der har fingeren på aftrækkeren på jobbet har det også med at være autokratiske. Jo mere myndighed du selv tager på dine skuldre, jo bedre vil du være i stand til at klare presset. På andre områder er livet langt sjovere i 2019. Helt generelt er det et romantisk år, og en tid hvor du kan udtrykke dig kreativt, udvide dine horisonter, rejse og mødes med dejlige mennesker, især i slutningen af januar og starten af februar. Der kan være nogle internationale begivenheder du skal deltage i på det tidspunkt, og nogle rigtig gode venner at have det sjovt sammen med – og for den enlige Løve kunne der være en eksotisk og romantisk tur på dagsordenen. November er også et godt tidspunkt til rejser og romantik, enten i dit eget liv eller i forbindelse med børn. Du kan forvente lykke og succes på det tidspunkt. Selvom der er udfordringer på jobbet, er der også mulighed for at bryde ud på egen hånd og skabe en karriere som bedre svarer til dine højeste ønsker, og vil give dig større uafhængighed. Sidst i april og i maj kan være en udmærket periode til at gøre netop dette, enten ved at søge en jobmulighed, eller ved at udpege dit eget område for ekspertise, der hvor du i øjeblikket arbejder. Sidst i oktober opstår samme tema omkring karriere eksperimenter og fornyelse, og på det tidspunkt kan der være forandringer på hjemmefronten – for eksempel en flytning. Når du når til slutningen af 2019 ændres situationen på jobbet, og dit ansvarsområde bliver udvidet. Dette fører ind i 2020, som er et ekstraordinært intenst år når det gælder dit arbejde. Dette fører dig til en helt anden scene, når året går mod enden.


Løvens

Der kan være nogle økonomiske bekymringer, men ellers er det en dejlig dag til børn, partnere og kreative oplevelser. Du overvældes af en ny optimisme.

 

Løvens daghoroskop
4.5 (90.77%) 13 Stemmer