Løvens daghoroskop

Løvens dagshoroskop d. 20 maj 2018

Månen i dit tegn fremhæver dine varme og udadvendte kvaliteter, selvom de mennesker du møder har en tendens til at forstyrre tingene. Du bliver nød til at skabe den rigtige forbindelse.

Ugehoroskop

Det er en uge med en mængde af overraskende udviklinger, og en tid hvor du kan konsolidere din position ved at nyde godt af omstruktureringer på arbejdet. Store forandringer finder sted, hvilket kan føre til et skift i din professionelle fokus. Nye mennesker dukker op i horisonten, som kan provokere dig til at skabe forandringer, hvilket kan tillade dig at arbejde med den slags ting som inspirerer dig professionelt. Du kan blive trukket ind i en mere ukonventionel retning, hvor teknologi og nye medier kan spille en vigtig rolle. Det er værd at løbe en risiko eller to.

Månedshoroskop Årshoroskop

Løvens månedshoroskop for maj

Selvom der stadig er betydeligt pres, som gør dagligdagen svær, er Maj en tid hvor du finder harmonisk sameksistens med presserende kollegaer og andre autoriteter. Din kapacitet for lederskab er værdsat og folk har en tendens til at arbejde for dig, i stedet for imod dig. Denne her forholdsvise harmoni er vigtig, i det Maj er en måned hvor du er klar til lave vigtige forandringer i forbindelse med dine karriere aspirationer. For nogle Løver, kan det betyde at man bliver selvstændig eller opnår mere frihed og plads generelt, for andre kan der være job muligheder, hvilket åbner op for noget nyt og spændende i de kommende år. Omkring midt-Maj er en kritisk tid hvor uventede forandringer og muligheder kommer, når du mindst forventer dem. Det kan involvere en pludselig rejse, internationale eller mellemstatslige kontakter, og møder med folk som læner til den vilde side. Et initiativ kan blive overvejet nu, hvis den rigtige mulighed kommer til dig. Selvom du måske ikke umiddelbart byder forandring velkommen, vil du hurtigt tilpasse dig. Henover den sidste uge i måneden vil du opdage en hel del muligheder der gør det muligt for dig at dynamisk og udnytte et fuldstændigt nyt netværk af ligesindet folk.

Løvens årshoroskop for 2018

Der er et område, der tager meget af din opmærksomhed det meste af 2018, og det er dit privat- og familieliv. Det hele handler om at få mere følelsesmæssigt berigende oplevelser, og at være totalt åben overfor de understrømme der findes i hjemmet. Det er et godt tidspunkt til at bygge eller at tilegne sig ejendomme og til at skabe mere plads. Natur, vand, musik og alt, hvad der vækker din mystiske natur, giver lykke – du har brug for at mærke dine rødder.Når solformørkelsen kommer i februar, tyder det på øget aktivitet i dine relationer og blandt venner. Begivenheder på dette tidspunkt vil bringe nye mennesker ind i dit liv, og nogle af de nye venner du får vil være ret usædvanlige. Sommerperioden vil vise, at du bliver involveret med outsider typer, hvis rolle er at chokere dig ud af din inerti og give ekstra spænding i dit liv. Det er først i slutningen af 2018, at du virkelig forstår beskeden, men i november bliver du mere udadvendt, mere åben overfor romantik og eventyr – måske mere som dit gamle selv.Du vil skabe mere struktur i dit daglige liv dette år, og dette involverer at påtage langt mere ansvar på jobbet. Arbejdsmiljøet og det kollegiale miljø er genstand for langt mere fokus i de næste to til tre år, da du påtager dig mere og mere, og presset stiger. Det er godt at hjælpe folk, som har svære livsbetingelser; din medfølende side vækkes, men ikke din bløde side. Du tager ansvar seriøst, og du er nødt til at iværksætte regler på jobbet, eller at adlyde de regler andre skaber. Der opstår forhindringer og dem klarer du fint.September og senere er en interessant tid for dig, på grund af de forandringer, der sker, som har indflydelse på hjemmet på den ene side, og karrieren på den anden. Det er en tid hvor det ser ud til, at nogen bevæger sig ind og ud af dit liv, og det synes lidt irrationelt eller uforudsigeligt. Men sådan er tingenes tilstand, når det handler om din karriere i det mindste, fordi store nye tendenser i 2018 vil betyde at du definerer nye mål, arbejder med spændende nye projekter, og opnår større uafhængighed… en tendens der sluttelig giver en karriereforandring.


Løvens

Der kan være nogle økonomiske bekymringer, men ellers er det en dejlig dag til børn, partnere og kreative oplevelser. Du overvældes af en ny optimisme.

 

Løvens daghoroskop
4.5 (90%) 8 Stemmer