Løvens daghoroskop

Løvens dagshoroskop d. 26 februar 2020

Du kan få en masse inspiration fra idemennesker og forbindelser i udlandet. Udfordringen er, at sætte tingene i bevægelse uden at ødelægge for meget.

Ugehoroskop

Nymånen når ugen starter fremhæver dine følelsesmæssige handlinger med folk i dit privatliv eller på jobbet. Der dukker informationer op, som bringer nogen klarhed over en forvirrende situation, som kunne have at gøre med tilgængelige resurser og deling. Du føler nok at kolleger er meget motivere i øjeblikket, men at stress niveauet er højt. Du kan hjælpe betydeligt ved at give følelsesmæssig førstehjælp – empati og forståelse – til de mennesker du bekymrer dig om, som er under pres. En irriterende person forsøger måske at bestemme reglerne, men vil være ude af stand til at håndhæve dem.

Månedshoroskop Årshoroskop

Løvens månedshoroskop for februar

Relationer til venner, grupper og partnere er vigtige for størstedelen af februar. Når fuldmånen falder i dit tegn den 8. er der en stærk følelsesmæssig forbindelse, og det skulle blive en tid hvor din kalender er fuld på grund af nye møder og sociale begivenheder. Der åbnes nye horisonter romantisk og det er et udmærket tidspunkt til at kontakte folk i udlandet. Omkring midten af februar er der en ny udvikling i dit daglige liv og rytmer. Det er et udmærket tidspunkt til træning og fitness, især hvis du er interesseret i alternative sportsgrene. Nye ankomster på jobbet giver en følelse af formålet og innovative metoder eller forandringer implementeres, hvilket gør arbejdslivet mere inspirerende og interessant. Der er en mulighed for at gøre noget anderledes og nyde med plads og frihed på jobbet. Den sidste del af februar er en dåb i de komplekse følelsesmæssige interaktioner som udgør de vigtige relationer i dit liv. I løbet af de næste par måneder kommer du dybere og dybere ned i psykodynamikken, både på jobbet og i dine intime relationer. Det er et udmærket tidspunkt til at tune ind på de resurser andre mennesker har. På den måde kan du både berige dit liv og deres på jobbet og i dit privatliv.

Løvens årshoroskop for 2020

I denne periode af dit liv, er der fokus på praktiske anliggender. Det involverer hvordan du bedst kan arranger dit arbejdsliv og kultivere nogle sunde hverdagsrutiner under en presset situation. Ligesom hvordan du kan få det meste ud af professionelle muligheder hvor du har råd til mere frihed og selvrealisering. 2020 begynder med en del fokus på kollegaer og arbejdsrelationer, hvor dit liv pludselig bliver travlt, fordi nye kollegaer dukker op og aftaler bliver indgået. På samme tid er du i færd med at lære nye færdigheder. Over alt andet, så er du nødt til at følge regler og retningslinjer, som bliver håndhævet af autoriteter, som ikke er forberedte på at gå på kompromis. Den kloge Løve tilpasser sig og undgår konfrontationer, selv under ekstreme forhold. Den mest udfordrende periode er sidst i marts og tidligt i april, hvor du måske møder en kollega eller nogen i dit arbejdsmiljø, som er ret ekstreme. Hvis du har retten på din side, så er det ok at kæmpe for det, men det nytter ikke at udmatte dig selv ved at kæmpe med urimelige personer; tag hellere på ferie i stedet for. Denne periode er faktisk en større overgangsperiode for dig, fordi Saturn bevæger sig ind i dit modsatte tegn Vandbæreren den 22. marts, og det er begyndelsen på en større udvikling i dine relationer. Mens der er kampe om principper, specielt i de første måneder af 2020, er der en følelse af at en æra er ved at slutte. Ved juletid opstår der nye omstændigheder. Det er en tid, hvor du kigger ud mod verden snarere end at fokusere på snævre interesser som arbejde og familie. Det er en tid hvor nye grupper, nye venner og for den Løve som er single, nye relationer begynder, som ser ud til at have en lang fremtid foran sig. Det kan føre dig ind i nye sociale og kulturelle miljøer, specielt hen mod slutningen af 2021, hvor livet begynder at være ret spændende.


Løvens

Der kan være nogle økonomiske bekymringer, men ellers er det en dejlig dag til børn, partnere og kreative oplevelser. Du overvældes af en ny optimisme.