Løvens daghoroskop

Løvens dagshoroskop d. 17 juli 2019

Læg bekymringer fra jobbet bag dig – der er en masse spændende mennesker at møde. Der er masser af muligheder for at finde sammen med nogen i aften.

Ugehoroskop

Nogen forlader senen for en kort stund i denne uge, og livet bliver mere stille, men ikke mindre intenst. Du kæmper måske med nogle essentielle spørgsmål i øjeblikket, som handler om hvordan du tilbringer din tid, og om det ville være bedre men en forandring for dig. Arbejdspresset kan være stort, og du kæmper måske også med en følelse af isolation eller ikke at føle dig værdsat. Dette vil ændre sig i løbet af juli, hvor du kommer ud af skyggerne, men lige nu er der mulighed for introspektion og en revurdering af prioriteter.

Månedshoroskop Årshoroskop

Løvens månedshoroskop for juli

I det juli begynder, bevæger Mars sig ind i dit tegn, hvor den vil møde Merkur, som bevæger sig retrograd, i den første uge af måneden. Dette indikerer en meget aktiv start på måneden, hvor venner og familie er snaksalige og ivrige efter at gøre ting. For dig er tidlig juli en indadvendt periode med spirituelle tanker, så det vil passe dig at kombinere dynamisk aktivitet med perioder af isolation. Solformørkelsen d. 3 juli sætter fokus på behovet for at rejse tilbage til fortiden for at finde mening med tingene. Der er en stærk fokus på fortiden efter midten af juli, og der kan være et vigtigt møde, som opklarer et problem. Det kunne være arbejdsrelateret i det spændinger sidst på måneden har en tendens til at komme op til overfladen i hvert fald i dit sind, i det du genovervejer tidens kommunikationsudfordringer, og beslutninger bliver taget. I det Solen bevæger sig ind i Løven d. 23 juli, begynder en ny og langt mere selvsikker periode. Den sidste del af juli er en fantastisk periode, og det er en ideel periode for at tage på et ferieeventyr, særligt med børn og særligt hvis det involverer langdistance rejser. Alting går godt. Din selvsikkerhed er smitsom, og du er fast besluttet på, at vinde hvis du er involveret i noget konkurrencepræget.

Løvens årshoroskop for 2019

I 2019 og 2020 opbygges planet energien i dit solarhoroskops sjette hus, som repræsenterer faktorer der har indflydelse på dit daglige liv, især arbejde og helbred. Det er meget sandsynligt, at det arbejde du udfører i øjeblikket ikke ligefrem svarer til dine forventninger, og at du er nødt til at indgå mange kompromisser for at klare arbejdsdagens udfordringer. Når 2019 begynder er dette i den grad tilfældet, og der er ikke bare mange krav til dig, men dem der har fingeren på aftrækkeren på jobbet har det også med at være autokratiske. Jo mere myndighed du selv tager på dine skuldre, jo bedre vil du være i stand til at klare presset. På andre områder er livet langt sjovere i 2019. Helt generelt er det et romantisk år, og en tid hvor du kan udtrykke dig kreativt, udvide dine horisonter, rejse og mødes med dejlige mennesker, især i slutningen af januar og starten af februar. Der kan være nogle internationale begivenheder du skal deltage i på det tidspunkt, og nogle rigtig gode venner at have det sjovt sammen med – og for den enlige Løve kunne der være en eksotisk og romantisk tur på dagsordenen. November er også et godt tidspunkt til rejser og romantik, enten i dit eget liv eller i forbindelse med børn. Du kan forvente lykke og succes på det tidspunkt. Selvom der er udfordringer på jobbet, er der også mulighed for at bryde ud på egen hånd og skabe en karriere som bedre svarer til dine højeste ønsker, og vil give dig større uafhængighed. Sidst i april og i maj kan være en udmærket periode til at gøre netop dette, enten ved at søge en jobmulighed, eller ved at udpege dit eget område for ekspertise, der hvor du i øjeblikket arbejder. Sidst i oktober opstår samme tema omkring karriere eksperimenter og fornyelse, og på det tidspunkt kan der være forandringer på hjemmefronten – for eksempel en flytning. Når du når til slutningen af 2019 ændres situationen på jobbet, og dit ansvarsområde bliver udvidet. Dette fører ind i 2020, som er et ekstraordinært intenst år når det gælder dit arbejde. Dette fører dig til en helt anden scene, når året går mod enden.


Løvens

Der kan være nogle økonomiske bekymringer, men ellers er det en dejlig dag til børn, partnere og kreative oplevelser. Du overvældes af en ny optimisme.

 

Løvens daghoroskop
4.3 (86.67%) 18 Stemmer