Tyrens dagshoroskop

Tyrens dagshoroskop d. 22 marts 2019

Det er en ideel dag for forhold til kollegaer og dit professionelle netværk, som er oppe imod reglerne, hvilket begrænser autonomi og gør tingene for formelle.

Ugehoroskop

På nuværende tidspunkt er der en stærk fokus på at have friheden i dit liv til at tage beslutninger. Medlemskab af en gruppe professionelle, som har en inspirerende vision, er en måde at skabe spænding og fornyelse i dit liv. Der er en stærk fokus på partnerskaber, både på arbejdet og i dit privatliv. Du kan opdage at partnere både er afhængige af dig, og ikke er enige med dine mål. Dog er du stadigvæk i en position, hvor du bestemmer hvordan tingene skal være. Det er en god uge for at revurdere og ændre planerne.

Månedshoroskop Årshoroskop

Tyrens månedshoroskop for marts

I det marts begynder, bevæger dit tegns hersker, Venus, sig fra Stenbukken til Vandbæreren, hvilket viser et skift i fokus fra planlægning, etik og højere uddannelse, til brugen af den viden du har opnået igennem din professionelle indsats. Det har meget, at gøre med hvordan du bruger dit netværk, og denne måned vil der være positiv støtte fra dit netværk, særligt i form af finansiel hjælp og gode råd. Det er også en måned, hvor Mars er i dit eget tegn Tyren, så er det en periode, hvor du er i stand til at fremme din egen dagsorden. Partnere og andre vil være motiveret til at hjælpe i stedet for at stoppe dig, og du vil være i en position, hvor du styrer hvad der sker. Det betyder ikke at der ikke er en grad af spænding, som vil være særligt åbenlyst med Nymånen d. 21 marts, hvor din egen oplyste dagsorden lader til at være i konflikt med dine egne personlige behov. Socialt er det en engageret tid med naive grupper eller venner, som desperat prøver at realisere en drøm eller et ideal. Der er en ingen tvivl om, at en altruistisk attitude er socialt gavnlig, men ideer skal snævres ned til noget, som realistisk kan opnås. Ved slutningen af Marts vil du være mere engageret i processen.

Tyrens årshoroskop for 2019

Det nye år starter ret positivt for dig, og signalerer slutningen på en svær tid i relationer hvor du har strukket dig betydeligt for kærlighed og venskab. Selv om der manglede konkrete resultater, var der mange åndelig følelsesmæssige belønninger på grund af din naturlige empati og forståelse. I januar er der dog langt større harmoni og intimitet, krydret med betydelig erotisk spænding og måske et element af hemmelighedsfuldhed. Du tillader dig selv den luksus at have store drømme i januar og februar, både når det handler om kærlighed og penge, men når vinteren lakker mod enden, vil dit fokus især være rettet mod intellektuelle udfordringer og på din tro og dine overbevisninger, som kommer under en hel del pres og kræver intenst arbejde. Denne trend varer faktisk hele året og ind i det næste, og denne periode er helt sikkert en ideel tid til et langtids studieprojekt. Den langsomt gående planet Uranus, med sit 84-årige kredsløb om solen, kommer tilbage i dit tegn først i marts, hvilket indikerer at store forandringer som er sat på hold, igen bliver meget relevante – og det for de næste 5-6 år. Det handler om at adoptere en ny og mere liberale livsstil, og at være åben overfor nye sociale tendenser og grupper. Ved at være en del af en gruppe som har store ideer – faktisk utopiske ideer – finder du udtryk for din mere kærlige og empatiske side, især i april. Når din tegnhersker, Venus, mødes med Uranus sidst i maj, har du et stærkt behov for at foretage noget ekstraordinært og nyt. Det er en spændende tid for dine relationer, og potentielle partnere tager rigtig godt imod dine ideer, i hvert fald i starten, selvom der sidst i juni kan være nogle svære kommunikationsproblemer og partnere kæmper med problemer med autoriteter, uddannelse, rejser og ideologiske eller juridiske emner. Den bedste tid for kærligheden er i august, som er storartet til rejser, og i september, som er perfekt til at konsolidere relationer og for børn.


Tyrens

Der laves arrangementer på jobbet, men du er ikke sikker på at de er til din fordel. Hvis det var dig der satte reglerne, ville du sikkert gøre meget anderledes.

 

Tyrens dagshoroskop
4.2 (84.29%) 14 Stemmer