Tyrens dagshoroskop

Tyrens dagshoroskop d. 17 juli 2019

Der er stærkt fokus på om du bliver hørt, værdsat og forstået. Faktorer fra fortiden konfronterer dig med en situation, som du er nødt til at træffe beslutning omkring.

Ugehoroskop

I denne uge, hvor din tegnhersker Venus står modsat Saturn og Pluto, hvilket indikerer at der er udfordringer forude, især i forbindelse med rejser, kommunikation, eller søskendeforhold. Du føler dig nede og trist, mens partnere og familien er uvidende om dine bekymringer. Du er måske nødt til at påtage dig mere ansvar, men du skal også være opmærksom på hvad du kan klare. Drop de forbindelser som fører til udmattelse og fokuser på det som virkelig betyder noget. Hvis du er på rejse er dette tiden til at velkomme en udfordring og grave dybt ind på ukendt territorie – Det kan ændre din måde at tænke på.

Månedshoroskop Årshoroskop

Tyrens månedshoroskop for juli

Der er en overgang flere forskellige steder i det Juli begynder. Dit tegns hersker, Venus, bevæger sig ind i den bløde og sensitive Krebs hvilket medfører, at du vil opdage en stærk fokus på visse forhold, måske til naboer eller til en søster eller en bror. Disse forhold er fokus for formørkelsescyklussen lige nu, der vil være betydelige udviklinger og specifikke udfordringer. I det måneformørkelsen finder sted d. 16, vil du være klar over de problemer, som påvirker kommunikation, og du vil være sensitiv omkring hvorvidt du bliver hørt af dem du holder af. Der er en tendens til ikke at føle sig værdsat, og det er også sandsynligt at giftigt materiale fra fortiden kommer op i samtaler. Der kan også være problemer forbundet med uddannelse, som vejer dig ned. Midten af juli er en tid, hvor du omhyggeligt skal overveje hvor meget ansvar du påtager dig og at eliminere forhold eller forpligtelser, som tynger dig ned. I hjemmet og i romantiske partnerskaber er tendenserne lykkelige og positive. Familien er i et lykkeligt og udadvendt humør, og klar til eventyr. Sen juli er en ideel periode for ferieeventyr, og for at have folk omkring dig, og de sidste dage i måneden er karakteriseret af romantik og spænding.

Tyrens årshoroskop for 2019

Det nye år starter ret positivt for dig, og signalerer slutningen på en svær tid i relationer hvor du har strukket dig betydeligt for kærlighed og venskab. Selv om der manglede konkrete resultater, var der mange åndelig følelsesmæssige belønninger på grund af din naturlige empati og forståelse. I januar er der dog langt større harmoni og intimitet, krydret med betydelig erotisk spænding og måske et element af hemmelighedsfuldhed. Du tillader dig selv den luksus at have store drømme i januar og februar, både når det handler om kærlighed og penge, men når vinteren lakker mod enden, vil dit fokus især være rettet mod intellektuelle udfordringer og på din tro og dine overbevisninger, som kommer under en hel del pres og kræver intenst arbejde. Denne trend varer faktisk hele året og ind i det næste, og denne periode er helt sikkert en ideel tid til et langtids studieprojekt. Den langsomt gående planet Uranus, med sit 84-årige kredsløb om solen, kommer tilbage i dit tegn først i marts, hvilket indikerer at store forandringer som er sat på hold, igen bliver meget relevante – og det for de næste 5-6 år. Det handler om at adoptere en ny og mere liberale livsstil, og at være åben overfor nye sociale tendenser og grupper. Ved at være en del af en gruppe som har store ideer – faktisk utopiske ideer – finder du udtryk for din mere kærlige og empatiske side, især i april. Når din tegnhersker, Venus, mødes med Uranus sidst i maj, har du et stærkt behov for at foretage noget ekstraordinært og nyt. Det er en spændende tid for dine relationer, og potentielle partnere tager rigtig godt imod dine ideer, i hvert fald i starten, selvom der sidst i juni kan være nogle svære kommunikationsproblemer og partnere kæmper med problemer med autoriteter, uddannelse, rejser og ideologiske eller juridiske emner. Den bedste tid for kærligheden er i august, som er storartet til rejser, og i september, som er perfekt til at konsolidere relationer og for børn.


Tyrens

Der laves arrangementer på jobbet, men du er ikke sikker på at de er til din fordel. Hvis det var dig der satte reglerne, ville du sikkert gøre meget anderledes.

 

Tyrens dagshoroskop
4.2 (83.53%) 17 Stemmer