Tyrens dagshoroskop

Tyrens dagshoroskop d. 15 september 2019

Du oplever at du er i dejligt selskab i dag og det er et godt tidspunkt til dynamiske aktiviter sammen med andre mennesker som har et kommunikationsprojekt i tankerne.

Ugehoroskop

I løbet af arbejdsugen er der stadig megen fokus på at få livet til at fungere effektivt, både i forbindelse med opdragelse og børn, og når man er engageret i kreative projekter i et team. Det er bedst at lade andre arbejde på alle de krævende detaljer – du har gjort din del, og i slutningen af ugen dukker udmattelsen op. Atmosfæren ændres i weekenden, og du begynder at føle dig mindre som et serviceorgan og mere som om du har kontrol over tingene. Dine diplomatiske talenter kommer frem i lyset, og du kan arbejde ekstremt godt med en god ven eller kollega på opgaver som du gerne udfører og er god til.

Månedshoroskop Årshoroskop

Tyrens månedshoroskop for september

Den første del af september er en meget kreativ periode, hvor du arbejder godt i et team, som tager sig af detaljerne og generelt hjælper til. Det er en travl tid med meget skubben og masen, hvor du er nødt til at kunne klare kritik eller intern selv-kritik. Du får måske ikke den anerkendelse du ønsker, men du er limen som holder tingene sammen, og dette gælder også i romantiske anliggender og i at organisere børns daglige liv. Frem for at bekymre dig om hvad folk tænker om dig, er det som virkelig virker, at sætte dig selv et mål og arbejde hårdt for at nå det – især hvis der er involveret en intellektuel udfordring. På et punkt er du dog nødt til at sætte grænser for, hvor meget du er villig til at hjælpe andre – du ønsker ikke at være en dørmåtte. Tonen ændres midt i september, og på dette tidspunkt finder du din egen tone i dit daglige liv og på jobbet. Dine diplomatiske evner og evne til at skabe en afbalanceret atmosfære i arbejdsmiljøet, vil blive påskønnet af mange og du får større selvtillid. Du vil opleve at du er i selskab med en kollega, som deler dine synspunkter og som er en fornøjelse at arbejde sammen med. Nye tendenser i slutningen af måneden bringer stor succes, på grund af din professionalisme og din optimistiske attitude.

Tyrens årshoroskop for 2019

Det nye år starter ret positivt for dig, og signalerer slutningen på en svær tid i relationer hvor du har strukket dig betydeligt for kærlighed og venskab. Selv om der manglede konkrete resultater, var der mange åndelig følelsesmæssige belønninger på grund af din naturlige empati og forståelse. I januar er der dog langt større harmoni og intimitet, krydret med betydelig erotisk spænding og måske et element af hemmelighedsfuldhed. Du tillader dig selv den luksus at have store drømme i januar og februar, både når det handler om kærlighed og penge, men når vinteren lakker mod enden, vil dit fokus især være rettet mod intellektuelle udfordringer og på din tro og dine overbevisninger, som kommer under en hel del pres og kræver intenst arbejde. Denne trend varer faktisk hele året og ind i det næste, og denne periode er helt sikkert en ideel tid til et langtids studieprojekt. Den langsomt gående planet Uranus, med sit 84-årige kredsløb om solen, kommer tilbage i dit tegn først i marts, hvilket indikerer at store forandringer som er sat på hold, igen bliver meget relevante – og det for de næste 5-6 år. Det handler om at adoptere en ny og mere liberale livsstil, og at være åben overfor nye sociale tendenser og grupper. Ved at være en del af en gruppe som har store ideer – faktisk utopiske ideer – finder du udtryk for din mere kærlige og empatiske side, især i april. Når din tegnhersker, Venus, mødes med Uranus sidst i maj, har du et stærkt behov for at foretage noget ekstraordinært og nyt. Det er en spændende tid for dine relationer, og potentielle partnere tager rigtig godt imod dine ideer, i hvert fald i starten, selvom der sidst i juni kan være nogle svære kommunikationsproblemer og partnere kæmper med problemer med autoriteter, uddannelse, rejser og ideologiske eller juridiske emner. Den bedste tid for kærligheden er i august, som er storartet til rejser, og i september, som er perfekt til at konsolidere relationer og for børn.


Tyrens

Der laves arrangementer på jobbet, men du er ikke sikker på at de er til din fordel. Hvis det var dig der satte reglerne, ville du sikkert gøre meget anderledes.

 

Tyrens dagshoroskop
4.2 (84.44%) 18 Stemmer