Tyrens dagshoroskop

Tyrens dagshoroskop d. 21 juli 2018

Du har en dybfølt følelsesmæssig forbindelse med nogen som er uransagelige. Denne her person sætter virkelig pris på din hjælp og støtte.

Ugehoroskop

Du er i en periode med en stærk fokus på at arbejde kreativt for at udvikle nye måder at udføre gamle opgaver på. Børn kan kræve mere hjælp og hårdt arbejde end normalt, det samme gør sig gældende for kreative hold du arbejder sammen med. Det er en ideel tid for at samarbejde med venner og allierede som har en menneskelig vision og har brug for din assistance, særligt i weekenden. Der er en ny og stærkere fokus på familie lederskab og på stress der følger med forandringer, hvilket kan have en masse at gøre med beslutninger forbundet med partnerskaber og din karriere. Din egen udvikling er vigtig for dig.

Månedshoroskop Årshoroskop

Tyrens månedshoroskop for juli

Juli begynder med fokus på hjemmet og familien, og på at nyde de luksusting som du har råd til. Det er en ideel tid til at bruge penge på hjemmet og til at invitere folk hjem til dig. Det er skiftende tider, og partnere i dit personlige eller professionelle liv lader til at genoverveje planer, hvilket kan være forstyrrende for alle der er involveret. Så snart tingene kommer i gang, så er det helt ustoppeligt. Lidt før midt Juli er der en overgang, med fokus på at bevæge sig mod kreative interesser hvilket åbner nye horisonter for dig. Det er også en ideel tid for at gøre noget spændende med børn, og international rejse kan være på dagsordenen. Der er vidunderlige muligheder for vækst, og for at implementere en fuldstændig ny livsstil på grund af intellektuelle, politiske og kulturelle interesser. Sen Juli er en romantisk periode, og selvom du har en tendens til at være tøvende og en smule usikker på dig selv, så er din romantiske fantasi meget aktiv og du er åben over for folk som har en drøm og en magisk effekt. Du skal bare være forsigtig, så at du ikke lader dine håb og drømme løbe af med dig.

Tyrens årshoroskop for 2018

2018 starter med enormt fokus på dine relationer. Du vil opdage, at de mennesker du møder, og især dem du holder af, er ekstra intense og krævende i januar. Samtidig er du absolut besluttet på at forsøge at nå dine egne ambitioner, især i forbindelse med studier og at få en højere intellektuel status. Der er alle muligheder for, at du kan arbejde sammen med en partner på at opnå dine mål.Det, der er vigtigt i et partnerskab, i hvert fald indtil november 2018, er at du lærer at sætte pris på mere dybde og ægthed i dine relationer. Overfladiskhed forsvinder helt. Dette er fantastisk for sex og intimitet, men også storartet for at opleve livet og kærligheden på en mere meningsfuld måde. September og oktober er ekstraordinære måneder med hensyn til det, men det er vigtigt at forstå, at for at relationerne kan udforme sig godt, er du nødt til at tilpasse dig hvad din partner ønsker. Forsøg på at dominere virker ikke på dette tidspunkt. Det er meget sandsynligt at en, du holder af, enten rejser eller arbejder meget hårdt, så han eller hun har brug for psykisk og følelsesmæssig støtte.Du må forvente store forandringer i maj 2018, fordi planeten for spænding og forandring, Uranus, bevæger sig ind i dit tegn, hvor den bliver i hele 7 år. For en Tyr, som normalt sætter pris på stabilitet, vil det blive en tid med radikale og spændende forandringer, som også går ud over din komfort zone. I starten vil du være besat af en stærk trang til at lære noget radikalt og for at åbne nye horisonter. Det er en perfekt tid til at engagere sig i flere uddannelsesmæssige projekter, eller påtage sig en helt ny karriereudfordring, eller rejser som en oplevelse med lærdom. Du ønsker luft og frihed på det tidspunkt, men du vil også gerne have stabilitet.Et andet interessant område dette år er i forbindelse med folk, du ønsker at være associeret til. Du har brug for at være en del af en gruppe, som har idealer og sociale interesser, med venner som ønsker at komme til bunds i problemerne og få indflydelse på dyberegående forandringer i den måde tingene gøres på. Det er som om du føler mere kærlighed og empati, især omkring februar, og ønsker at gøre en forskel i samfundet.


Tyrens

Der laves arrangementer på jobbet, men du er ikke sikker på at de er til din fordel. Hvis det var dig der satte reglerne, ville du sikkert gøre meget anderledes.

 

Tyrens dagshoroskop
4.27 (85.45%) 11 Stemmer