Tyrens dagshoroskop

Tyrens dagshoroskop d. 20 november 2018

Der ligger flere forandringer forude, i det du understreger din frihed og uafhængighed, selvom du ved, at ude i fremtiden skal du acceptere et kompromis.

Ugehoroskop

Du rydder nemt op på arbejdet henover ugens gang, og det føles som om du er i dit element, ikke mindst i succesfuld omgang med kollegaer og kunder. Kort efter vil du gennemgå endnu en forandring, og dette betyder, at der er en gentagelse af forandringer i din dagligdag, måske på grund af rejse eller internationale forbindelser eller forbundet med, at finde en balance imellem uafhængighed og afhængighed. Der er vigtige udviklinger i forhold, særligt når det kommer til finansielle situationer. Folk har ideer, men de kan være urealistiske.

Månedshoroskop Årshoroskop

Tyrens månedshoroskop for november

I det November måned begynder vil dit tegns hersker, Venus, vende tilbage til Vægten (retrogradt), hvor den vil blive direkte igen d. 16, igen vende tilbage til Skorpionen i begyndelsen af December. Dette indikerer at November er en tid hvor arbejdsforhold er vigtige, og hvor du med succes vil håndtere en masse løse ender. Det bedste er at gamle uenigheder med ledere på arbejdet bliver lagt til hvile, og du er i stand til at genetablere harmoni i din karriere. I det Nymånen falder i dit modsatte tegn, Skorpionen, d. 7 er der en mulighed for at give forhold et nyt fundament, og for at have et meget dybere følelsesmæssigt bånd med folk som har betydning for dig. Det er en vidunderlig tid for at engagere sig med grupper af folk, som udtrykker sociale bekymringer, for dem som har brug for materiel og psykologisk støtte. Der er vigtige økonomiske udviklinger denne måned, fordi Jupiter vender tilbage til Skytten for første gang i 12 år, hvilket sætter fokus på sikkerhedsproblemer og de penge du modtager fra andre mennesker. Det er et godt tidspunkt for at snakke med venner og folk, du deler ting med, om nye ideer vedrørende resurser. Der er en mulighed for udvidelse, og penge kan komme til dig, men det er også muligt at blive snydt af kloge mennesker. Du vil blive nød til at undersøge al fakta omhyggeligt. Undersøg det så igen.

Tyrens årshoroskop for 2018

2018 starter med enormt fokus på dine relationer. Du vil opdage, at de mennesker du møder, og især dem du holder af, er ekstra intense og krævende i januar. Samtidig er du absolut besluttet på at forsøge at nå dine egne ambitioner, især i forbindelse med studier og at få en højere intellektuel status. Der er alle muligheder for, at du kan arbejde sammen med en partner på at opnå dine mål.Det, der er vigtigt i et partnerskab, i hvert fald indtil november 2018, er at du lærer at sætte pris på mere dybde og ægthed i dine relationer. Overfladiskhed forsvinder helt. Dette er fantastisk for sex og intimitet, men også storartet for at opleve livet og kærligheden på en mere meningsfuld måde. September og oktober er ekstraordinære måneder med hensyn til det, men det er vigtigt at forstå, at for at relationerne kan udforme sig godt, er du nødt til at tilpasse dig hvad din partner ønsker. Forsøg på at dominere virker ikke på dette tidspunkt. Det er meget sandsynligt at en, du holder af, enten rejser eller arbejder meget hårdt, så han eller hun har brug for psykisk og følelsesmæssig støtte.Du må forvente store forandringer i maj 2018, fordi planeten for spænding og forandring, Uranus, bevæger sig ind i dit tegn, hvor den bliver i hele 7 år. For en Tyr, som normalt sætter pris på stabilitet, vil det blive en tid med radikale og spændende forandringer, som også går ud over din komfort zone. I starten vil du være besat af en stærk trang til at lære noget radikalt og for at åbne nye horisonter. Det er en perfekt tid til at engagere sig i flere uddannelsesmæssige projekter, eller påtage sig en helt ny karriereudfordring, eller rejser som en oplevelse med lærdom. Du ønsker luft og frihed på det tidspunkt, men du vil også gerne have stabilitet.Et andet interessant område dette år er i forbindelse med folk, du ønsker at være associeret til. Du har brug for at være en del af en gruppe, som har idealer og sociale interesser, med venner som ønsker at komme til bunds i problemerne og få indflydelse på dyberegående forandringer i den måde tingene gøres på. Det er som om du føler mere kærlighed og empati, især omkring februar, og ønsker at gøre en forskel i samfundet.


Tyrens

Der laves arrangementer på jobbet, men du er ikke sikker på at de er til din fordel. Hvis det var dig der satte reglerne, ville du sikkert gøre meget anderledes.

 

Tyrens dagshoroskop
4.2 (83.08%) 13 Stemmer