Tyrens dagshoroskop

Tyrens dagshoroskop d. 20 marts 2018

Månen går ind i dit tegn i dag og et vindue åbner for muligheder i forhold og nye, afmålte intellektuelle mål. Du bliver nød til at komme igennem nåleøjet.

Ugehoroskop

Der er en ny fokus på studier og planlægning i det ugen starter, og du kan forvente at intellektuelle autoriteter er endnu mere krævende end sidste uge. Du er under pres, men det er bedst at holde lav profil indtil du er i en stærkere position, hvilket du vil være inden to uger. Weekenden er særligt anstrengende, drop enhver forbindelse som kun gør dig ondt. Du vil opdage at ved at forlade ting forbundet med fortiden, og omfavne en ny vision om fremtiden, vil du være klar på befriende muligheder, der kommer til dig i maj.

Månedshoroskop Årshoroskop

Tyrens månedshoroskop for marts

Venskaber og/eller børn har stor betydning for i denne måned, og du vil udvikle tætte forbindelser i det meste af marts. Måneden starter positivt ud med fokus på at udleve dine drømme og idealer i vigtige forhold. Til gengæld kan du komme på tværs af en partner som er motiveret af individuel gevinst i stedet for solidaritet med et ideal. Når dit tegns hersker Venus går ind i vædderen den 6. marts, sker der et sceneskift, og det her er en tid hvor, i tæt alliance med en god ven, du drager ud i sværere territorier, måske fordi du har valgt at være i en isoleret position. Du løber ind i konflikter med indflydelsesrige mennesker på det her tidspunkt på grund af forskellige meninger, og du kan føle dig presset til at handle eller tænke på måder du ikke føler dig komfortabel med. Der er en mængde af ændringer henover den sidste del af måneden, og nogen du har rejst med løsriver sig fordi de har ufærdiggjorte problemer. Ganske formidable intellektuelle autoriteter stiller sig imod dig. Din position er ikke så stærk, så du kan blive nød til at efterlade en plan på grund af modstand. Det betaler sig ikke at gå ind i konkurrencer nu, du kommer til at være i en meget stærkere position næste måned.

Tyrens årshoroskop for 2018

2018 starter med enormt fokus på dine relationer. Du vil opdage, at de mennesker du møder, og især dem du holder af, er ekstra intense og krævende i januar. Samtidig er du absolut besluttet på at forsøge at nå dine egne ambitioner, især i forbindelse med studier og at få en højere intellektuel status. Der er alle muligheder for, at du kan arbejde sammen med en partner på at opnå dine mål.Det, der er vigtigt i et partnerskab, i hvert fald indtil november 2018, er at du lærer at sætte pris på mere dybde og ægthed i dine relationer. Overfladiskhed forsvinder helt. Dette er fantastisk for sex og intimitet, men også storartet for at opleve livet og kærligheden på en mere meningsfuld måde. September og oktober er ekstraordinære måneder med hensyn til det, men det er vigtigt at forstå, at for at relationerne kan udforme sig godt, er du nødt til at tilpasse dig hvad din partner ønsker. Forsøg på at dominere virker ikke på dette tidspunkt. Det er meget sandsynligt at en, du holder af, enten rejser eller arbejder meget hårdt, så han eller hun har brug for psykisk og følelsesmæssig støtte.Du må forvente store forandringer i maj 2018, fordi planeten for spænding og forandring, Uranus, bevæger sig ind i dit tegn, hvor den bliver i hele 7 år. For en Tyr, som normalt sætter pris på stabilitet, vil det blive en tid med radikale og spændende forandringer, som også går ud over din komfort zone. I starten vil du være besat af en stærk trang til at lære noget radikalt og for at åbne nye horisonter. Det er en perfekt tid til at engagere sig i flere uddannelsesmæssige projekter, eller påtage sig en helt ny karriereudfordring, eller rejser som en oplevelse med lærdom. Du ønsker luft og frihed på det tidspunkt, men du vil også gerne have stabilitet.Et andet interessant område dette år er i forbindelse med folk, du ønsker at være associeret til. Du har brug for at være en del af en gruppe, som har idealer og sociale interesser, med venner som ønsker at komme til bunds i problemerne og få indflydelse på dyberegående forandringer i den måde tingene gøres på. Det er som om du føler mere kærlighed og empati, især omkring februar, og ønsker at gøre en forskel i samfundet.


Tyrens

Der laves arrangementer på jobbet, men du er ikke sikker på at de er til din fordel. Hvis det var dig der satte reglerne, ville du sikkert gøre meget anderledes.

 

Tyrens dagshoroskop
4.33 (86.67%) 9 Stemmer