Tyrens dagshoroskop

Tyrens dagshoroskop d. 23 september 2018

Mellem dig og dine venner er der en gensidig forståelse omkring følelsesmæssige problemer. Partnere og kollegaer har en tendens til at være meget aktive denne søndag.

Ugehoroskop

Lige nu er du i forbindelse med, og afhængig af, visse partnere som er engageret i en forandringsproces, som har stået på i månedsvis. I det dagene passerer, vil du undre dig over dine beslutningers visdom, som lader til at trække dig ud på dybt vand. Det er sikkert at der er for meget uforudsigelighed med partnere, enten professionelle eller personlige, og selvom forandring er på dagsordenen, kan du få brug for ånderum før du tager det næste skridt. Det er en igangværende diskussion, og du kan ikke forvente at gode aftaler bliver skabt.

Månedshoroskop Årshoroskop

Tyrens månedshoroskop for september

Henover septembers første uge konkluderer du arbejdsprojekter, hvor dit talent for at hjælpe folk på en venlig måde fører til større harmoni på arbejdspladsen. Der kan stadigvæk være en viljekamp mellem ambitiøse folk som har deres egen dagsorden, men du kan sandsynligvis vende en konflikt til din egen fordel. Henover septembers anden uge, ændrer tingene sig radikalt. På det her tidspunkt bevæger dit tegns hersker, Venus, sig ind i dit modsatte tegn Skorpionen. Dette sætter fokus på dine forhold med andre mennesker, særligt dem du er intime med. Partnere er fikseret på en ide om et meget specielt projekt eller situation, som tidligere er blevet sat på pause. Nu hvor den er tilbage og situationen kan føles eksplosiv. Det er ikke tiden for dig til at handle, delvist fordi andre mennesker er ubekymret om hvordan andre har det, og også fordi du ikke har lyst til at overskære den gren du sidder på. Den senere del af september kan være en konstruktiv tid, særligt når det kommer til familie og børn, eller hvis du arbejder på noget kreativt. Folk finder ideelle praktiske løsninger, og nye metoder bliver igangsat, hvilket gør tingene mere effektive. Det der fungerer for dig i denne periode er at holde en lav profil og tage al den hjælp der bliver tilbudt.

Tyrens årshoroskop for 2018

2018 starter med enormt fokus på dine relationer. Du vil opdage, at de mennesker du møder, og især dem du holder af, er ekstra intense og krævende i januar. Samtidig er du absolut besluttet på at forsøge at nå dine egne ambitioner, især i forbindelse med studier og at få en højere intellektuel status. Der er alle muligheder for, at du kan arbejde sammen med en partner på at opnå dine mål.Det, der er vigtigt i et partnerskab, i hvert fald indtil november 2018, er at du lærer at sætte pris på mere dybde og ægthed i dine relationer. Overfladiskhed forsvinder helt. Dette er fantastisk for sex og intimitet, men også storartet for at opleve livet og kærligheden på en mere meningsfuld måde. September og oktober er ekstraordinære måneder med hensyn til det, men det er vigtigt at forstå, at for at relationerne kan udforme sig godt, er du nødt til at tilpasse dig hvad din partner ønsker. Forsøg på at dominere virker ikke på dette tidspunkt. Det er meget sandsynligt at en, du holder af, enten rejser eller arbejder meget hårdt, så han eller hun har brug for psykisk og følelsesmæssig støtte.Du må forvente store forandringer i maj 2018, fordi planeten for spænding og forandring, Uranus, bevæger sig ind i dit tegn, hvor den bliver i hele 7 år. For en Tyr, som normalt sætter pris på stabilitet, vil det blive en tid med radikale og spændende forandringer, som også går ud over din komfort zone. I starten vil du være besat af en stærk trang til at lære noget radikalt og for at åbne nye horisonter. Det er en perfekt tid til at engagere sig i flere uddannelsesmæssige projekter, eller påtage sig en helt ny karriereudfordring, eller rejser som en oplevelse med lærdom. Du ønsker luft og frihed på det tidspunkt, men du vil også gerne have stabilitet.Et andet interessant område dette år er i forbindelse med folk, du ønsker at være associeret til. Du har brug for at være en del af en gruppe, som har idealer og sociale interesser, med venner som ønsker at komme til bunds i problemerne og få indflydelse på dyberegående forandringer i den måde tingene gøres på. Det er som om du føler mere kærlighed og empati, især omkring februar, og ønsker at gøre en forskel i samfundet.


Tyrens

Der laves arrangementer på jobbet, men du er ikke sikker på at de er til din fordel. Hvis det var dig der satte reglerne, ville du sikkert gøre meget anderledes.

 

Tyrens dagshoroskop
4.17 (83.33%) 12 Stemmer