Tyrens dagshoroskop

Tyrens dagshoroskop d. 17 januar 2018

Du er nødt til at skubbe hårdt på for at få hvad du ønsker, og du kan føle dig ret udmattet. Det er dog stadig alletiders dag til mere indadvendte aktiviteter.

Ugehoroskop

I løbet af ugen bevæger din tegnhersker, Venus, sig ud af Skorpionen og ind i Skytten, hvilket indikerer en ny åbenhed omkring din måde at interagere med andre på, og en større opmærksomhed på de områder, hvor du før hen er blevet tvunget til at gå på kompromis, men nu kan se mere inspirerende alternativer. Når det bliver weekend er der fokus på penge og det at dele, og du vil have et nyt, forøget øje for hvad du selv er værd. En partner eller en kollega foretager et længe ventet træk, som giver større plads og frihed, og udsigterne er generelt mere optimistiske for dig.

Månedshoroskop Årshoroskop

Tyrens månedshoroskop for januar

Når Jupiter påbegynder en transit fra dit syvende hus (huset for parforhold), kan du forvente at det næste år kommer med en vigtig udvikling. I starten af november er der stærk fokus på arbejdsrelationer, som går godt, men som også kan komme under forandring, da du søger mere plads og frihed, og arbejdsrutiner moderniseres. Fuldmånen i starten af november falder i dit tegn, hvilket sætter fokus på et behov for langt større indsigt i dine relationer generelt, med størst fokus på den psykologiske dybde. Og når din tegnhersker, Venus, bevæger sig ind i Skorpionen for at mødes med Jupiter i løbet af den anden uge af måneden, går den sande betydning af relationer op for dig. Basalt set er du mere tunet ind på dem du elsker end nogensinde før, men du er også mere opmærksom på deres problemer, især når det handler om jalousi. Det der i virkeligheden sker i denne tid, er at du er mere tunet ind på andre, ikke kun på det personlige plan, men også på et universelt niveau. Mens intime relationer kræver en ny dybde, bliver du og din partner også mere socialt opmærksomme. Dette vækker idealer og drømme om at livet kunne være bedre for dine venner, og endda for dem du ikke kender, men som har sorger at beskæftige sig med.

Tyrens årshoroskop for 2018

Den største del af 2017 kendetegnes ved et behov for at skabe større tryghed og stabilitet på to vigtige områder i dit liv: parforhold og arbejde. Der er en meget heldig udvikling på jobbet, med bedre relationer til en større kreds af kolleger, og nogle spændende indput fra forbindelser langvejs fra, eller måske internationale rejser i forbindelse med jobbet. Det ser ud til, at der opstår spændende muligheder først i marts, men dem er du måske nødt til at sætte på hold indtil senere på året.

Din tegnhersker, Venus, går retrograd den 3. marts, og indtil først i maj vil du sikkert opleve at du er tøvende omkring hvad du skal gøre, især når det handler om dine relationer. Det er som om du mærker at der er storme og hvirvelstrømme forude og har brug for at samle flere resurser. Måske er dit spørgsmål: bør du tage chancen med kærlighed, hvilket kunne være unødvendigt eller en dårlig ide? Mens marts og april er tiden hvor en partner spiller en stor rolle i dit liv, er det også en tid hvor denne kan være for afhængig. Situationen stabiliseres tidligt i juni, selvom oktober til december nok er den bedste tid for relationer til stærke personer med karakter. Du møder dybe og intelligente mennesker til den tid, og relationerne er intense, men betaler sig.

Udover den dejlige udvikling i dit arbejdsliv, sker det meste af vigtige processer i dit indre. Det er et dejligt år til psykologisk og åndelig udvikling og opdagelser, og det du lærer hjælper med at fjerne blokeringer, som kan have forhindret intimitet. Omkring december vil det indre pres aftage, og 2018 vil blive et år der bringer nye horisonter og en ændring af livsstil.


Tyrens

Der laves arrangementer på jobbet, men du er ikke sikker på at de er til din fordel. Hvis det var dig der satte reglerne, ville du sikkert gøre meget anderledes.

 

Tyrens dagshoroskop
4.33 (86.67%) 9 Stemmer