Tyrens dagshoroskop

Tyrens dagshoroskop d. 21 januar 2019

Hold øje med målet i dag, og lad andre folk kæmpe med problemerne. Tingene ændrer sig i dit private og professionelle liv.

Ugehoroskop

Tidligt i denne uge slutter dit tegns hersker, Venus, sig til Jupiter i Skytten, hvilket er en positiv indflydelse, som kunne føre til flere penge i dit liv. Det er også en særlig uge for kærlighed og intimitet. Der er en intuitiv forståelse, for hvad kærlighed og forbindelser er, ikke mindst på et personligt niveau, men også spirituelt og sensuelt. Du kan opdage at partnere gennemgår hårde tider på arbejdet, og de har brug for al den støtte, som du kan give i alle områder. Involvering i ideologiske diskussioner med ufleksible folk burde bestemt undgås.

Månedshoroskop Årshoroskop

Tyrens månedshoroskop for januar

I det Januar begynder kan du stadigvæk føle dig svækket eller for afhængig af nogen, men du føler også en masse positive forandringer i luften. Efter månedens første uge, kommer du ud af en følelsesmæssigt udmattende periode der varede i månedsvis. Nu føler du dig friere og mere i kontrol, fast besluttet på at kæmpe for dig selv, og motiveret af en fornemmelse af at der er guld ved enden af regnbuen. Der er et sceneskift i dit kærlighedsliv og partnerskaber tidligere på måneden, og på en måde føler du dig mere forstående over for elskede. Der er en ny åbenhed på et følelsesmæssigt niveau, og det er en ideel periode for at udforske psykologiske og erotiske grænser og for at gøre interessante indre opdagelser. Single Tyren kan skabe en forbindelse med nogen, som er besværlige at mødes med i den fysiske verden, men belønnende at komme i forbindelse med online. Henover Januars sidste uge kan du føle, at lykken smiler til dig. Det er en bekræftende tid både privat og professionelt, og det er også muligt, at penge vil komme din vej, ikke så meget fra dine egne anstrengelser, men mere igennem andres generøsitet.

Tyrens årshoroskop for 2019

Det nye år starter ret positivt for dig, og signalerer slutningen på en svær tid i relationer hvor du har strukket dig betydeligt for kærlighed og venskab. Selv om der manglede konkrete resultater, var der mange åndelig følelsesmæssige belønninger på grund af din naturlige empati og forståelse. I januar er der dog langt større harmoni og intimitet, krydret med betydelig erotisk spænding og måske et element af hemmelighedsfuldhed. Du tillader dig selv den luksus at have store drømme i januar og februar, både når det handler om kærlighed og penge, men når vinteren lakker mod enden, vil dit fokus især være rettet mod intellektuelle udfordringer og på din tro og dine overbevisninger, som kommer under en hel del pres og kræver intenst arbejde. Denne trend varer faktisk hele året og ind i det næste, og denne periode er helt sikkert en ideel tid til et langtids studieprojekt. Den langsomt gående planet Uranus, med sit 84-årige kredsløb om solen, kommer tilbage i dit tegn først i marts, hvilket indikerer at store forandringer som er sat på hold, igen bliver meget relevante – og det for de næste 5-6 år. Det handler om at adoptere en ny og mere liberale livsstil, og at være åben overfor nye sociale tendenser og grupper. Ved at være en del af en gruppe som har store ideer – faktisk utopiske ideer – finder du udtryk for din mere kærlige og empatiske side, især i april. Når din tegnhersker, Venus, mødes med Uranus sidst i maj, har du et stærkt behov for at foretage noget ekstraordinært og nyt. Det er en spændende tid for dine relationer, og potentielle partnere tager rigtig godt imod dine ideer, i hvert fald i starten, selvom der sidst i juni kan være nogle svære kommunikationsproblemer og partnere kæmper med problemer med autoriteter, uddannelse, rejser og ideologiske eller juridiske emner. Den bedste tid for kærligheden er i august, som er storartet til rejser, og i september, som er perfekt til at konsolidere relationer og for børn.


Tyrens

Der laves arrangementer på jobbet, men du er ikke sikker på at de er til din fordel. Hvis det var dig der satte reglerne, ville du sikkert gøre meget anderledes.

 

Tyrens dagshoroskop
4.2 (84.29%) 14 Stemmer