Tyrens dagshoroskop

Tyrens dagshoroskop d. 25 maj 2019

Det er en ideel lørdag for at række ud til dit netværk efter støtte. Folk kan være generøse med deres tid og resurser. Det er en tid med overflod.

Ugehoroskop

Konjunktionen af Venus med elektriske Uranus sidste weekend igangsætter en ny retning i forhold. Der er en følelse af, at du er i kontrol over din skæbne, og at du er åben over for eksperimentering og forandring. Nye mennesker og grupper kommer ind i dit liv, hvilket igangsætter nye interesser og et skift i livsstil og fremtoning, du er villig til at være mere provokerende. Nye ideer dukker op omkring din finansielle situation, og penge kan tjenes igennem udnyttelse af dine forbindelser og dit netværk. Du tager store fremskridt i verden.

Månedshoroskop Årshoroskop

Tyrens månedshoroskop for maj

Maj d. 4 er Nymånen i dit tegn, og betydningen af det er, at den slutter sig til forandringens og udforskningens planet, Uranus. Dette melder om en ny begyndelse i din livsstil, som har været i gang i et år, men endnu ikke er færdiggjort. I den første del af måneden er der en masse problemer, som skal løses og du går i gang med beslutsomhed og entusiasme. Du kan ende med at være i problemer med autoriteterne, men i stedet for at kæmpe imod urokkelige regler, er det bedst at holde lav profil og vente indtil du har samlet mere styrke. Du vil føle en bølge af styrke omkring d. 16 maj, og det er en tid hvor du føler dig mere selvsikker og i kontrol. Tingene er i forandring, og det er dig som har alle de bedste kort. Alle uenigheder kan løses fra en magtfuld position. Den sidste halvdel af maj er en ideel periode for kommunikation og studier, og nu er tiden kommet til at gøre hvad du vil, og fastslå din individualitet. Omkring Fuldmånen d. 18 er du i stand til at sætte dit personlige aftryk på de vigtige forhold i dit liv. Det er et godt tidspunkt for at tage af sted i en ny retning med et nyt sæt regler, som styrer hvad der er vigtigt for dig.

Tyrens årshoroskop for 2019

Det nye år starter ret positivt for dig, og signalerer slutningen på en svær tid i relationer hvor du har strukket dig betydeligt for kærlighed og venskab. Selv om der manglede konkrete resultater, var der mange åndelig følelsesmæssige belønninger på grund af din naturlige empati og forståelse. I januar er der dog langt større harmoni og intimitet, krydret med betydelig erotisk spænding og måske et element af hemmelighedsfuldhed. Du tillader dig selv den luksus at have store drømme i januar og februar, både når det handler om kærlighed og penge, men når vinteren lakker mod enden, vil dit fokus især være rettet mod intellektuelle udfordringer og på din tro og dine overbevisninger, som kommer under en hel del pres og kræver intenst arbejde. Denne trend varer faktisk hele året og ind i det næste, og denne periode er helt sikkert en ideel tid til et langtids studieprojekt. Den langsomt gående planet Uranus, med sit 84-årige kredsløb om solen, kommer tilbage i dit tegn først i marts, hvilket indikerer at store forandringer som er sat på hold, igen bliver meget relevante – og det for de næste 5-6 år. Det handler om at adoptere en ny og mere liberale livsstil, og at være åben overfor nye sociale tendenser og grupper. Ved at være en del af en gruppe som har store ideer – faktisk utopiske ideer – finder du udtryk for din mere kærlige og empatiske side, især i april. Når din tegnhersker, Venus, mødes med Uranus sidst i maj, har du et stærkt behov for at foretage noget ekstraordinært og nyt. Det er en spændende tid for dine relationer, og potentielle partnere tager rigtig godt imod dine ideer, i hvert fald i starten, selvom der sidst i juni kan være nogle svære kommunikationsproblemer og partnere kæmper med problemer med autoriteter, uddannelse, rejser og ideologiske eller juridiske emner. Den bedste tid for kærligheden er i august, som er storartet til rejser, og i september, som er perfekt til at konsolidere relationer og for børn.


Tyrens

Der laves arrangementer på jobbet, men du er ikke sikker på at de er til din fordel. Hvis det var dig der satte reglerne, ville du sikkert gøre meget anderledes.

 

Tyrens dagshoroskop
4.2 (83.53%) 17 Stemmer