Tyrens dagshoroskop

Tyrens dagshoroskop d. 26 februar 2020

Der er en tendens til at lade sig ophidse over uenigheder og forskellige meninger, men den kloge Tyr lytter høfligt og siger ingenting.

Ugehoroskop

Det er ikke en af de uger hvor livet skal være nemt. Inden tingene virkelig begynder at gå i din retning, hvilket de vil om et par uger, er der en prøvelserne periode, hvor din tro og overbevisninger omkring hvem du er og hvor du du går hen bliver udfordret. Dominerende partnere eller mentorer sætter reglerne og i øjeblikket nytter det ikke at sparke til brodden – bare hold hovedet lavt og vær tålmodig. Du er måske nødt til at eliminere en indflydelse, som ikke længere harmonerer med din tro og dine værdier. Du er måske bare nødt til at fokusere og arbejde virkelig hårdt.

Månedshoroskop Årshoroskop

Tyrens månedshoroskop for februar

I løbet af den første uge af februar er der fokus på vennerne, grupper og organisationer som du er tilknyttet – især de grupper som stræber efter at opnå en drøm. Måske udarter tingene sig ikke så godt som du kunne håbe; nogle partnerskaber lover en masse men kan ikke holde det når det kommer til stykket. Når din tegnhersker, Venus, bevæger sig ind i Vædderen omkring weekenden den 8. har disillusionen måske sat ind og der er meget mere behov for at klare tingene selv. Omkring weekenden efter dette føles det som om omstændighederne har ændret sig, og der er større fokus på at række ud til folk intellektuelt eller gennem udenlandske forbindelser og rejser. Partnerskab kan være utroligt inspirerende på dette tidspunkt, og dine kære kan måske hjælpe dig med at foretage de forandringer du har arbejdet på et årstid. Mange af dine ideer og overbevisninger gennemgår en omstrukturering i denne periode, og i februar får du nok en hård tid for at forsøge at blive hørt, fordi du er oppe imod intellektuelle autoriteter, som måske mener der kun er en måde at gøre tingene på. Traditionalister vil kæmpe for deres mening og overvisninger som de er vant tid, men tiden vil vise i løbet af 2020, at troen kan, og skal, ændres.

Tyrens årshoroskop for 2020

Dit tegn Tyren er berømt for at være nede på jorden og realistisk indstillet, men slutningen af januar 2020 er faktisk en tid hvor drømme og idealer har prioritet. Nu hvor planeten for forandring og eksperimenterende processer, Uranus, er i dit tegn i adskillige år forude, så er du mere villig end tidligere til at foretage store forandringer i dit liv, også selv om du risikerer økonomisk usikkerhed. Men der er også en slags naivitet til stede i denne periode, og i slutningen af januar kan der være risiko for at du mister fodfæstet, specielt når det gælder sociale eller nære relationer. Du må passe godt på i denne periode. Der er også fokus på vigtigheden af, at du træffer de rigtige beslutninger i 2020, og de involverer samtidigt dine overbevisninger og værdier. Det kan være forbundet med sager om moral, juridiske anliggender, højere studier, og yderligere uddannelse, eller andre aktiviteter, der er designet til at udvide din horisont intellektuelt eller gennem rejser. En del af denne proces er at være enig eller uenig med mennesker, som har andre meninger end dig. I februar er det sandsynligt at du er mere defensiv, specielt når det gælder uenighed med din partner. Marts måned fungerer rigtig godt for dig, eftersom dine egne synspunkter og beslutninger bliver accepterede - også hos din partner. April bringer forandringer i dit professionelle liv, og nye evner eller træning er aktuelle, og det bringer et behov for at påtage dig mere autoritet, eller forholde dig til nye former for autoritet forbundet med grupper eller måske internationale organisationer. Du får en forsmag på dette tidligt på sommeren, men tingene bliver ikke fuldt ud etablerede indtil sidst på året. I slutningen af december 2020, vil alt have forandret sig professionelt og du tager fat på en periode med højdepunkter, som kan vare 7-12 år, og måske endda helt op til 20 år ind i fremtiden. Den sidste del af 2020 er udfordrende for din partner, som kunne kæmpe med et kommunikationsanliggende, som skaber et psykologisk pres. Partnere er måske ikke i stand til at give så meget tryghed i den periode og du må derfor være den som skaber den.


Tyrens

Der laves arrangementer på jobbet, men du er ikke sikker på at de er til din fordel. Hvis det var dig der satte reglerne, ville du sikkert gøre meget anderledes.