Tyrens dagshoroskop

Tyrens dagshoroskop d. 20 maj 2018

Du ser nye muligheder i dit liv og rækker ud efter folk i nabolaget. Folk er i bevægelse og mange nye muligheder opstår.

Ugehoroskop

Det bliver en stor uge. Uranus går ind i Tyren d. 16, sidste gang den gjorde det var 84 år siden. Du vil føle effekten med det samme, hvilket til dels udtrykker sig i lederskabs forandringer og karriere forstyrrelse, og i nye personlige livsstils interesser. Det er en perfekt mulighed for at genopfinde dig selv, men du kan blive nød til at håndtere høje stress niveauer på grund af uventede udviklinger. Der er store kreative muligheder, så vær ikke bange for at tænke ud af boksen. Du kan opdage at partnere har nogle vilde ideer.

Månedshoroskop Årshoroskop

Tyrens månedshoroskop for maj

Det kommer til at være en stor måned for dig, fordi Uranus, der er 84 år om at gå rundt om solen, går ind i Tyren i midten af maj, hvor den vil være i syv år. Det tyder på en periode af selvrealisering og personlig livsstilsændring, hvilket vil være markeret af mere uafhængighed og et behov for at udstille noget unikt om din karakter og dit liv. Du vil føle denne forandring nærme sig som en form for indre pres, hvilket er relateret til personlige eller professionelle partnere som kan have lyst til at forstyrre tingene på en måde. En form for afbrydelse i din karriere er sandsynlig omkring d. 17 Maj, hvilket du måske eller måske ikke byder velkommen, fordi der er et stærkt behov for forandring, men forandring kan også være forstyrrende. Det du leder efter i den anden halvdel af Maj er friheden og pladsen til at lære noget nyt. Det er generelt en ideel tid for at udvide dine horisonter igennem studie eller rejse, og du er villig til at yde meget. Hvis du allerede er engageret i en form for læringsproces, har du lyst til at gå tilbage og konsolidere din viden. Denne periode er også en god tid for at komme i forbindelse med den udvidet familie, og komme forbi et hvert problem der blokerer gode relationer.

Tyrens årshoroskop for 2018

2018 starter med enormt fokus på dine relationer. Du vil opdage, at de mennesker du møder, og især dem du holder af, er ekstra intense og krævende i januar. Samtidig er du absolut besluttet på at forsøge at nå dine egne ambitioner, især i forbindelse med studier og at få en højere intellektuel status. Der er alle muligheder for, at du kan arbejde sammen med en partner på at opnå dine mål.Det, der er vigtigt i et partnerskab, i hvert fald indtil november 2018, er at du lærer at sætte pris på mere dybde og ægthed i dine relationer. Overfladiskhed forsvinder helt. Dette er fantastisk for sex og intimitet, men også storartet for at opleve livet og kærligheden på en mere meningsfuld måde. September og oktober er ekstraordinære måneder med hensyn til det, men det er vigtigt at forstå, at for at relationerne kan udforme sig godt, er du nødt til at tilpasse dig hvad din partner ønsker. Forsøg på at dominere virker ikke på dette tidspunkt. Det er meget sandsynligt at en, du holder af, enten rejser eller arbejder meget hårdt, så han eller hun har brug for psykisk og følelsesmæssig støtte.Du må forvente store forandringer i maj 2018, fordi planeten for spænding og forandring, Uranus, bevæger sig ind i dit tegn, hvor den bliver i hele 7 år. For en Tyr, som normalt sætter pris på stabilitet, vil det blive en tid med radikale og spændende forandringer, som også går ud over din komfort zone. I starten vil du være besat af en stærk trang til at lære noget radikalt og for at åbne nye horisonter. Det er en perfekt tid til at engagere sig i flere uddannelsesmæssige projekter, eller påtage sig en helt ny karriereudfordring, eller rejser som en oplevelse med lærdom. Du ønsker luft og frihed på det tidspunkt, men du vil også gerne have stabilitet.Et andet interessant område dette år er i forbindelse med folk, du ønsker at være associeret til. Du har brug for at være en del af en gruppe, som har idealer og sociale interesser, med venner som ønsker at komme til bunds i problemerne og få indflydelse på dyberegående forandringer i den måde tingene gøres på. Det er som om du føler mere kærlighed og empati, især omkring februar, og ønsker at gøre en forskel i samfundet.


Tyrens

Der laves arrangementer på jobbet, men du er ikke sikker på at de er til din fordel. Hvis det var dig der satte reglerne, ville du sikkert gøre meget anderledes.

 

Tyrens dagshoroskop
4.33 (86.67%) 9 Stemmer