Vægtens dagshoroskop

Vægtens dagshoroskop d. 17 januar 2018

Du længes måske efter at frigøre dig fra en udmattende situation, så i dag er det tid til at komme ud og omkring, at starte kommunikation og have det lidt sjovt.

Ugehoroskop

Hen mod slutningen af ugen går din tegnhersker, Venus, ud af Skorpionen, hvor der kan have været bekymringer omkring dine resurser og selvværdi, og ind i Skytten, hvilket giver grund til langt større optimisme. Der starter en udadvendt periode, med flere rejser på dagsordnen, og mange kontakter til folk i nabolaget, til søskende og til rejsefæller. Det er alletiders periode for studier og indlæring, og til at pendle, eller til længere rejser. Partnere er måske også på farten og i en overgangsfase, hvor der er fokus på fjerne horisonter og møder med utraditionelle og innovative mennesker.

Månedshoroskop Årshoroskop

Vægtens månedshoroskop for januar

November starter med en følelse af at du har kontrol over dit liv, og drager fordel af at være i en stærk position når det handler om at beslutte ting, især i partnerskaber. Det er en tid med frihed og uafhængighed, hvor du kan kombinere en disciplineret tilgang til indlæring og netværking med ønske om at udforske nye veje for udvikling og at relatere til interessante mennesker som udfordrer forudfattede meninger. Partnere skubber dig væk, men kan også være lidt svage eller afhængige, måske fordi de går gennem en svær periode, især i løbet af den tredje uge af måneden. Omkring den 7. november er der vigtig ændring i fokus, hvor du bliver mere opmærksom på din svage position. Dette er en tid, hvor partnere kan være i en bedre position end du og derfor kan hjælpe, og det er OK at være gensidigt afhængige af hinanden. Relationer i løbet af slutningen af måneden kræver større emotionel dybde og større sårbarhed. Penge og resurser skal deles, og det er ret sandsynligt at der kan være en økonomisk ekspansion, selv om der kan være knyttet strenge til. Det at forstå hvad der er mit og hvad der er dit, og empati for fejl fra både dig og andre, er nøgle emne i denne måned.

Vægtens årshoroskop for 2018

Hos Vægten handler alt om relationer og balance, og når din tegnhersker, Venus, bevæger sig ind i det modsatte tegn, Vædderen, den 3. februar, kommer der en lang og kompliceret udvikling indenfor dette område i mange måneder. Venus i Vædderen er impulsiv - "Et fjols går ind, hvor ingen engle tør træde" - så det ser ud til, at du nu vil risikere en del for kærligheden, eller måske endda bringe dig selv i en kompromitterende situation, fordi du er gået for langt og for hurtigt.

Det der gør denne indflydelse så særlig i 2017, er at Venus bevæger sig retrograd, hvilket betyder at Venus vil forblive i Vædderen i fire måneder i stedet for én. Mars, som er Venus's naturlige partner, befinder sig også i Vædderen i februar og den første halvdel af marts, så scenen er sat for en stor romantisk begivenhed. Dog betyder Venus's retrograde gang den 4. marts, at Venus ikke bliver forbundet til Mars, hvilket kan betyde at den potentielle partner pludselig er nødt til at gå, før I virkelig kan være sammen. Måske er dette arbejdsrelateret; der vil sikkert være internationale rejser på dette tidspunkt. Sidst i maj og først i juni har kærligheden en mere harmonisk tid, og juni er generelt en tid hvor du er i en stærkere og mere sikker situation.

Faktisk er perioden op til oktober en dejlig tid for dig, og det er en særlig god tid for uddannelse og rejser. Du kan tage på større rejser i begyndelsen af 2017 og også i slutningen af september, og der er i det store hele er der en generel udvidelse af dine normale grænser gennem møder med ekstraordinære mennesker, og der er et voksende positivt syn på livet. Efter oktober er der en ændring af fokus; du har haft al den spænding du kunne holde til nu, og ønsker at tage det roligt og konsolidere. Omkring julen handler alt om dit hjemlige miljø og familieansvar og den private økonomi, som sikkert vil blive stærkere.


Vægtens

Der er stærk fokus på kommunikation, uddannelse og rejser i dag, men for dig kan det betyde forvirrende forstyrrelser i relation til det arbejde du ønsker at udføre.

 

Vægtens dagshoroskop
3.82 (76.36%) 11 Stemmer