Vægtens dagshoroskop

Vægtens dagshoroskop d. 20 maj 2018

En fokus på nye professionelle aspirationer er på dagsordenen denne søndag, og det lader til at du kan få støtte fra en usædvanlig kilde. Eksperimenter.

Ugehoroskop

Denne uge er en tid med forandringer der kan påvirke familie og andre forhold, hvor stressniveauerne har været høje i noget tid. Folk kommer videre, og det tillader mere konsolidering. I det personlige liv bevæger fokus sig mod en bedre psykologisk forståelse af dynamikker i forhold, og du vil være mere i humør til at sætte spørgsmål ved hvad der forgår under overfladen og opnå en bedre praktisk forståelse. Det er en god uge for at udforske nye intellektuelle horisonter og der er nye kreative og kulturelle muligheder hvilket øger spændingen.

Månedshoroskop Årshoroskop

Vægtens månedshoroskop for maj

Henover de første to-tre uger af Maj, er fokus for dig meget på at udvide dine horisonter igennem rejse og møder med folk som kan hjælpe dig med at udvide dine interesser. Du er fuld af ideer og længes efter at nyde mere frihed og plads i dit liv. Samtidig fortsætter der med at være udfordringer i at håndtere folk, som er for presserende eller diskussionslystne. Spændinger kan forøges indtil midten af Maj, hvor der er vigtige forandringer, måske på grund af uforudsigelige begivenheder. Partnere og familiemedlemmer kan have lyst til et sceneskift, særligt hvis de har væres stresset over noget. Der er en fornemmelse af forandring i luften, og fokus bevæger sig både for dig og flere mennesker du er involveret med. I de sidste par uger af Maj tager din karriere og ambitioner præcedens, og du kommer ind i en hårdtarbejdende periode, hvilket kræver bedre administration af din tid, både på arbejdet og i hjemmet. Der er ny fokus på selvudfoldelse, og en ny smag for noget uforudsigeligt og spændende i dit liv. Den enlige Vægt kan have lyst til at eksperimentere med deres kærlighedsliv og teste tabulagte interesser, og en ny epoke begynder med større interesse i personlig vækst, psykologi og opmærksomhed.

Vægtens årshoroskop for 2018

Når planeten som repræsenterer udfordringer og hårdt arbejde, Saturn, går ind i dit fjerde hus (huset for hjem og familie), lige når 2018 skal til at begynde, vil du opdage, at der er en vigtig udvikling i dit liv på hjemmefronten, ikke kun i dette år, men helt frem til slutningen af 2020. Der er fokus på at skabe et stærkere fundament i dit familieliv, og i starten bliver du gjort opmærksom på svaghederne, især i januar 2018. Du er måske nødt til at finde dig i at have mindre plads, med byggearbejde, med boliginvesteringer, eller simpelthen med at tage dig af de problemer, som familiemedlemmer lægger på bordet. Der er bestemt indikationer for, at i løbet af de næste par år, vil du være i stand til at omstrukturere tingene på en langt bedre måde.Der sker mange konstruktive ting rent økonomisk, som hjælper til investeringer. Det er en tid med økonomisk vækst, men det er også en tid med økonomisk omstrukturering, hvilket betyder at det er god praksis at eliminere gæld og slippe af med svage led i økonomien. For eksempel, hvis der er et problem på hjemmefronten som dræner økonomien, er det en god ide at slippe af med dette.2018 er et år hvor du ønsker at arbejde med noget, som inspirerer dig. Dette kunne være i forbindelse med marketing, medier, og alt hvad der tiltrækker din idealistiske natur, f.eks. at hjælpe folk som befinder sig i en svær situation. Du vil i den grad være opmærksom på dette i den anden halvdel af februar, hvor din medfølende side bliver vakt, og du ville ønske at du kunne gøre mere for folkene på arbejdet.Der er en afgørende periode i september, oktober og november, hvor der er fokus på kærlighed, familie og partnerskab. Det er en tid hvor du og din partner er nødt til at ty til en udfordring, også selvom I ikke ser tingene fra det samme synspunkt. Noget af tiden vil du føle at du har kontrollen, og sommetider vil det være din partner som har autoriteten og indflydelsen. Det er en lidenskabelig tid for romantik, når kærligheden blæser både varmt og koldt, og der er både intimitet og afsondrethed. Du har en masse at give, men du er nødt til at konservere dine resurser.


Vægtens

Der er stærk fokus på kommunikation, uddannelse og rejser i dag, men for dig kan det betyde forvirrende forstyrrelser i relation til det arbejde du ønsker at udføre.

 

Vægtens dagshoroskop
3.82 (76.36%) 11 Stemmer