Vægtens dagshoroskop

Vægtens dagshoroskop d. 17 juli 2019

Familie- og andre ansvar vejer nok tungt, men i det mindste i aften bør du have kontakt til venner og partnere, og foretage dig noget romantisk og vildt.

Ugehoroskop

Først på ugen sætter en måneformørkelse fokus på nogle udfordringer du har både i forbindelse med dit hjem, din arv og dine rødder, omhandlende dit behov for professionel succes. Det ser ud som om du skal bestige bjerge, og det er meget vigtigt at vælge den rigtige rute. Nogle forhindringer kan overkommes, andre ikke. Det er derfor acceptabelt at du påtager dig det ansvar du kan klare – for eksempel omkring familie – men det er yderst vigtigt at eliminere de faktorer som du ikke kan klare. En nær ven vil være ved hånden og hjælpe dig på vej.

Månedshoroskop Årshoroskop

Vægtens månedshoroskop for juli

D. 3 juli bevæger dit tegns hersker, Venus, sig ind i den omsorgsrige Krebs, og der er et skift i fokus, i det du overvejer karriereinitiativer og vurderer balancen imellem dit arbejdsliv og privatliv. Du er motiveret af arbejdsidealer, som er økologiske og medfølende, og tingene kunne gå i en ny retning. Henover den sidste uge i juli genskaber gode venner forbindelser, og giver gode råd om hvordan du skal fortsætte. Samtidig udøver fortiden en ekstraordinær tiltrækning for dig, og der kan være problemer i din familie eller arv, som tilbageholder din bevægelsesfrihed. Måneformørkelsen omkring d. 17 juli kan minde dig om at for meget ansvar kan være udmattende, og du kan genoverveje nogle forbindelser, som dræner dine resurser for meget. Den sidste uge i juli er en ideel periode for sociale begivenheder, venskaber og partnerskaber. Samtidig med at den første del af måneden er fokuseret på arbejde og familie, disse sidste dage i juli er dedikeret til nydelse, og det er en ideel periode for en ferie, særligt hvis den involverer børn, rejse og eventyr. Partnere kan vise dig, hvordan du skal have det hyggeligt.

Vægtens årshoroskop for 2019

Når det nye år begynder, er der en frisk følelse, som om alt er nyt og optimistisk. Når man tager det i betragtning som underminerede din selvtillid i slutningen af sidste år, ikke mindst økonomisk og romantisk, begynder 2019 med en følelse af muligheder og spænding, og potentielle partnere er stærke og af god karakter. I januar oplever du en udvidelse af dine mentale horisonter, og du kan forvente at rejse meget (især i starten af februar og midt i juni), møder med fantastiske mennesker, uddannelsesmuligheder og succes baseret på positiv tankegang og tillid. Senere i februar flyttes fokus til hjem og familie. Hele området omkring dine rødder og hvor du hører hjemme er hovedtemaet, ikke kun i 2019, men også i 2020. Du investerer en masse energi i ansvarsfuld behandling af udfordringer på hjemmefronten, men det føles som om du er oppe imod kræfter der er større end dig, især i løbet af den sidste uge af februar, som er en tid hvor du kan flytte eller omorganisere familielivet. Fra midten til sent i juli er det også en tid hvor du har store mængder ansvar på dine skuldre, både professionelt og på hjemmefronten, hvilket igen kan føre til omstrukturering. I det store hele kan du forvente et romantisk år, og august kunne være den bedste måned. Det er en tid hvor du er sammen med venner og dem du holder af, måske på en behagelig, eller måske luksuriøs, rejse. Det er et supergodt tidspunkt for alle sociale og uddannelsesmæssige aktiviteter, og særligt godt hvis du kan holde fri fra jobbet først på måneden og nyde en romantisk ferie. For den Vægt, som ikke er i et forhold, er september også en romantisk måned, men det er en tid med drømme og fantasier – måske mere cyberspace romantik end den ægte vare. Idealer betyder alt i den tid, og dette kan også føre dig til at vælge en slags altruistisk arbejde, eller til at udvikle en interesse for helbred og åndelighed. Senere i september har du langt mere styr på dine relationer, og der starter en tid i dit kærlighedsliv, hvor en partner vil gøre alt for dig, og du er villig til at gå langt for en partner.


Vægtens

Der er stærk fokus på kommunikation, uddannelse og rejser i dag, men for dig kan det betyde forvirrende forstyrrelser i relation til det arbejde du ønsker at udføre.

 

Vægtens dagshoroskop
4.4 (88.75%) 32 Stemmer