Vægtens dagshoroskop

Vægtens dagshoroskop d. 25 maj 2019

Det er en ideel lørdag for kærlighed og en romantisk tur, og det er også ideelt at være sammen med børn og den udvidet familie. Tag ud og leg lidt.

Ugehoroskop

I det dit tegns hersker Venus slutter sig til Uranus i Tyren, er det en ganske energisk periode i forhold, i det din søgen efter stabilitet og komfort bliver modificeret af et behov for større indsigt omkring de dybere følelser, som skaber fundamentet af et belønnende kærlighedsliv. Du er interesseret i intensitet og autenticitet, så vel som dedikation og omstrukturering i dit familieliv. Alting stimulerer din nysgerrighed i denne periode, og du vil gerne læse mere og snakke med folk som ved mere for, at opnå mere indsigt og forståelse for verden.

Månedshoroskop Årshoroskop

Vægtens månedshoroskop for maj

Henover den tidlige del af maj, bevæger dit tegns hersker, Venus, sig ind i dit modsatte tegn, Vædderen, hvilket sætter fokus på forhold og på at komme ud af en problematisk situation, hvis du har givet dig for en du elsker. Uanset hvad vil der fra d. 7 til den 10 maj være problemer, som du skal konfrontere, måske familiesager, hvilket begrænser initiativer som du gerne vil tage, dog skal du måske give op omkring nogle af dem. I midten af maj skifter fokus, i det du kommer ind i en stærkere position, og du er villig til at udfordre tabuer og løbe risici. Du går ind i en periode med psykologisk vækst og opdagelse, og du er i humør til at udforske mere komplekse dynamikker i forhold, såsom hvem der skylder hvad til hvem, hvilken værdi der er ved intimitet, og hvem du skal dele dine dyrebareste ting med. Forståelse for dynamikken ved at dele, hvad der er dit og hvad der er mit, er lige det maj handler om, og det kan skabe forandringer i magtbalancen. Den sidste del af maj er en mere udadvendt periode, som medfører en udvidelse af din mentale horisont igennem studier eller rejser. Det er også en god periode for karriere og partnerskabsinitiativer baseret på din nye følelse af styrke.

Vægtens årshoroskop for 2019

Når det nye år begynder, er der en frisk følelse, som om alt er nyt og optimistisk. Når man tager det i betragtning som underminerede din selvtillid i slutningen af sidste år, ikke mindst økonomisk og romantisk, begynder 2019 med en følelse af muligheder og spænding, og potentielle partnere er stærke og af god karakter. I januar oplever du en udvidelse af dine mentale horisonter, og du kan forvente at rejse meget (især i starten af februar og midt i juni), møder med fantastiske mennesker, uddannelsesmuligheder og succes baseret på positiv tankegang og tillid. Senere i februar flyttes fokus til hjem og familie. Hele området omkring dine rødder og hvor du hører hjemme er hovedtemaet, ikke kun i 2019, men også i 2020. Du investerer en masse energi i ansvarsfuld behandling af udfordringer på hjemmefronten, men det føles som om du er oppe imod kræfter der er større end dig, især i løbet af den sidste uge af februar, som er en tid hvor du kan flytte eller omorganisere familielivet. Fra midten til sent i juli er det også en tid hvor du har store mængder ansvar på dine skuldre, både professionelt og på hjemmefronten, hvilket igen kan føre til omstrukturering. I det store hele kan du forvente et romantisk år, og august kunne være den bedste måned. Det er en tid hvor du er sammen med venner og dem du holder af, måske på en behagelig, eller måske luksuriøs, rejse. Det er et supergodt tidspunkt for alle sociale og uddannelsesmæssige aktiviteter, og særligt godt hvis du kan holde fri fra jobbet først på måneden og nyde en romantisk ferie. For den Vægt, som ikke er i et forhold, er september også en romantisk måned, men det er en tid med drømme og fantasier – måske mere cyberspace romantik end den ægte vare. Idealer betyder alt i den tid, og dette kan også føre dig til at vælge en slags altruistisk arbejde, eller til at udvikle en interesse for helbred og åndelighed. Senere i september har du langt mere styr på dine relationer, og der starter en tid i dit kærlighedsliv, hvor en partner vil gøre alt for dig, og du er villig til at gå langt for en partner.


Vægtens

Der er stærk fokus på kommunikation, uddannelse og rejser i dag, men for dig kan det betyde forvirrende forstyrrelser i relation til det arbejde du ønsker at udføre.

 

Vægtens dagshoroskop
4.4 (88.28%) 29 Stemmer