Vægtens dagshoroskop

Vægtens dagshoroskop d. 26 februar 2020

Du forfølger energisk relationer i løbet af de næste dage, men render hurtigt ind i problemer. Skynd ikke på tempoet og kontroller dine impulser.

Ugehoroskop

I disse dage sker der en masse i forbindelse med fundamentet for dit liv – dine rødder, dit hjem og din familie. Der sker strukturelle ændringer, som til en vis grad er udenfor din kontrol. I mellemtiden er du måske på en opgave om at definere dig selv og din rolle i et forhold, men når du tager en risiko eller demonstrerer uafhængighed, har du det med at bevæge dig ind i et minefelt. Denne uge er det rette tidspunkt til at eliminere uproduktiv opførsel og måske til at acceptere begrænsninger eller forpligtelser som familien kræver på et tidspunkt med transition og forandring.

Månedshoroskop Årshoroskop

Vægtens månedshoroskop for februar

Der kan stadig være en form for disorientering omkring jobbet og dine arbejdsrelationer når februar starter, fordi nogle af dine drømme ikke er blevet til virkelighed. Du har måske været for idealistisk, især af nogle af dine vigtige relationer. Tingene ændrer sig efter weekenden den 8. hvor din tegnhersker, Venus, bevæger sig ind i dit modsatte tegn, Vædderen. Denne position kan ordsproget ”Fjolser haster ind, der hvor engle frygter at træde” karakterisere, fordi det har det med at vække impulsive handlinger i forbindelse med dine relationer, hvor folk går planken ud og opdager de er på usikkert territorie. Februar og endnu mere marts bringer udfordringer i dine relationer, måske på grund af beslutninger du tager ikke harmoniserer så godt med familien behov. Der er bestemt stærkt fokus på familielivet midt i februar, og du bliver opmærksom på en ny dynamik og drive, måske på grund af partnere som har en mission om at skabe forandringer. Det er faktisk et udmærket tidspunkt til ambitiøse projekter som skaber fornyelse og forandring. F. eks. vil forbedringer i hjemmet vise sig at være en god investering, så vel som enhver form for et modernisering projekt i hjemmet eller på jobbet. Den kloge Vægt laver justeringer og tillader partnere at beslutte tingene i øjeblikket.

Vægtens årshoroskop for 2020

Det har været en udfordring at etablere det rette fundament og struktur i dit liv på det sidste, og det vil fortsætte helt ind i 2020, indtil slutningen af året, hvor der er en positiv resolution af mange af de udfordringer, du har oplevet. Allerede i januar er der fokus på nogle familieanliggender, som kræver diskussion og organisering. Det kan gå fra at være en ret positiv udvikling f. eks i forbindelse med investeringer derhjemme eller forbedringer, til ret vanskelige ting, som professionelle forandringer for en partner. En nøgleperiode er tidligt i marts, og mens det måske kan være en tid med omvæltninger derhjemme eller rent professionelt for en partner, så er du i en position hvor du kan give en masse støtte. Folk har stærke meninger på dette tidspunkt, måske fordi de føler at de ikke har et valg. De er ikke indstillede på at gå på kompromis, men de er villige til at tage en kamp op. En støttende holdning fra din side hjælper måske nogen gennem en krise for at realisere et større resultat.Tiden fra maj til juni 2020 kommer til at blive en vigtig periode for dig, fordi din tegnhersker Venus bevæger sig retrograd. Det er karakteriseret af skuffelse eller en misforståelse som forvirrer dig i forhold til din fremtidige retning. Alt i mens det kan være en positiv periode for en romantisk udvikling eller for forhold til børn, er der noget som udmatter dig eller fører dig på afveje. Det gælder om ikke at være naiv nu, hverken i arbejdssammenhæng eller i kærlighedsrelationer. På samme måde så er drømmejobbet ikke dit, før du dukker op på arbejdspladsen og beslutter dig for at du kan lide det.Julen ser ud til at bringe forandringer. Spørgsmål i familien er løst, og der er en større udvikling romantisk og kreativt, og det er også en vigtig og positiv nye periode for børn. Du kan forvente at en meget udadvendt periode med voksende selvtillid begynder.


Vægtens

Der er stærk fokus på kommunikation, uddannelse og rejser i dag, men for dig kan det betyde forvirrende forstyrrelser i relation til det arbejde du ønsker at udføre.