Vægtens dagshoroskop

Vægtens dagshoroskop d. 15 september 2019

Nu hvor din tegnhersker, Venus, er i dit tegn, sammen med Merkur, er du fyldt med entusiasme og ideer. Det er en søndag til at række ud til andre.

Ugehoroskop

I løbet af ugen lægger du sidste hånd på værket af en proces om indre udvikling og selvhjælp, som på en måde renser dig og løser en masse problemer fra fortiden. Der er større opmærksomhed på, hvordan folks håb og drømme kan føre dig på afveje, især i forbindelse med partnere eller kolleger. Mens det er en god tid for at hjælpe folk, som er mindre heldige end du selv, er det ikke så godt for lykke og personlige interesser. Indtil weekenden. På det tidspunkt går din tegnhersker, Venus, og Merkur ind i Vægten. En ny fase starter. Du har kontrolle og der åbnes for nye horisonter.

Månedshoroskop Årshoroskop

Vægtens månedshoroskop for september

Når september begynder, og med din tegnhersker Venus stadig i Jomfruen, (hvilket indikerer en lav profil og en måske ret afsondret periode for dig), at det der virker for dig, er at arbejde på at forbedre dig selv med fokus på ting som at dyrke motion, diæt og – ikke mindst – en form for åndelige øvelser. Frem for at have høje forventninger, er selv-disciplin hemmeligheden, men samtidig er det også vigtigt at eliminere forbindelser som dræner dig psykisk og fysisk. Starten af september er en tid hvor du kan være besat af relationer eller bekymre dig over en partners vaner. Der er en tendens til at kritisere eller til selvkritik og måske også til at tage sig for meget af, hvad andre mennesker tænker, siger og gør, især hvis du ikke har nogen kontrol over dem. Alt dette ændres omkring fuldmånen midt i september, hvor du går fra ubemærkethed til at sætte dig igennem med din personlige dagsorden. Sammen med en som er helt på din bølgelængde, er der en følelse af at starte på ny, og dette giver sig udtryk i en udadvendt opførsel og en følelse af at folk endelig virkelig sætter pris på hvem du er. Når måneden går mod enden vil du opleve mange succeser og glædelige begivenheder, og det er en dejlig periode for rejser, uddannelse og kommunikation.

Vægtens årshoroskop for 2019

Når det nye år begynder, er der en frisk følelse, som om alt er nyt og optimistisk. Når man tager det i betragtning som underminerede din selvtillid i slutningen af sidste år, ikke mindst økonomisk og romantisk, begynder 2019 med en følelse af muligheder og spænding, og potentielle partnere er stærke og af god karakter. I januar oplever du en udvidelse af dine mentale horisonter, og du kan forvente at rejse meget (især i starten af februar og midt i juni), møder med fantastiske mennesker, uddannelsesmuligheder og succes baseret på positiv tankegang og tillid. Senere i februar flyttes fokus til hjem og familie. Hele området omkring dine rødder og hvor du hører hjemme er hovedtemaet, ikke kun i 2019, men også i 2020. Du investerer en masse energi i ansvarsfuld behandling af udfordringer på hjemmefronten, men det føles som om du er oppe imod kræfter der er større end dig, især i løbet af den sidste uge af februar, som er en tid hvor du kan flytte eller omorganisere familielivet. Fra midten til sent i juli er det også en tid hvor du har store mængder ansvar på dine skuldre, både professionelt og på hjemmefronten, hvilket igen kan føre til omstrukturering. I det store hele kan du forvente et romantisk år, og august kunne være den bedste måned. Det er en tid hvor du er sammen med venner og dem du holder af, måske på en behagelig, eller måske luksuriøs, rejse. Det er et supergodt tidspunkt for alle sociale og uddannelsesmæssige aktiviteter, og særligt godt hvis du kan holde fri fra jobbet først på måneden og nyde en romantisk ferie. For den Vægt, som ikke er i et forhold, er september også en romantisk måned, men det er en tid med drømme og fantasier – måske mere cyberspace romantik end den ægte vare. Idealer betyder alt i den tid, og dette kan også føre dig til at vælge en slags altruistisk arbejde, eller til at udvikle en interesse for helbred og åndelighed. Senere i september har du langt mere styr på dine relationer, og der starter en tid i dit kærlighedsliv, hvor en partner vil gøre alt for dig, og du er villig til at gå langt for en partner.


Vægtens

Der er stærk fokus på kommunikation, uddannelse og rejser i dag, men for dig kan det betyde forvirrende forstyrrelser i relation til det arbejde du ønsker at udføre.

 

Vægtens dagshoroskop
4.4 (88.82%) 34 Stemmer