Vægtens dagshoroskop

Vægtens dagshoroskop d. 20 november 2018

Det er en dag med spænding og forandringer i det frihed, og den usikkerhed der følger med, bliver omfavnet af dig og dem du elsker.

Ugehoroskop

Venus er stadig i dit tegn, Vægten, og du er i topform for tiden, og du kan forvente positive udviklinger i det liv henover November måned. Mentalt foregår der meget, og dit sind føles, som om det er på steroider. Nye folk har dukket op med nye ideer, og hvis du tager alle om bord, ville du sandsynligvis blive forvirret og overrumplet. Folk snakker særligt på arbejdet eller i nabolaget, og baggrundsstøjen er forvirrende. Tro ikke på alt hvad du hører, du vil opdage, at folk ændrer deres historie mere end en gang i de kommende uger.

Månedshoroskop Årshoroskop

Vægtens månedshoroskop for november

D. 1. November, bevæger dit tegns hersker, Venus, sig retrogradt ind i Vægten, hvor den vil være i en hel måned. I det Uranus samtidigt bevæger sig tilbage fra Tyren ind i Vædderen, vil Venus og Uranus stå over for hinanden, og dette indikerer at noget ekstraordinært finder sted i dit privatliv og i dine forhold. Der er højst sandsynligt internationale rejser, og møder med folk fra fjerne lande og kulturer. På nogle måder er det en tid hvor du vandrer frem og tilbage fra et sted til et andet, og November føles det som om du er et godt sted, selv hvis det kun er midlertidigt. Når det kommer til kærlighed og romantik, kan du lige så godt genskabe forbindelsen til en eventyrer og have et passioneret møde. Tidligere beslutninger bliver tilbagetrukket, og du vælger nemmere og mere behagelige muligheder inden for kærlighed. November er en meget positiv måned for dig, og det er en ideel tid for at udvide din viden igennem samvær med intelligente folk, igennem studier og rejser. Det sidste du gerne vil lave i denne periode er kedeligt og repetitivt arbejde, du søger efter noget der kan inspirere dig. Vær forsigtig da der er folk, som specialiserer sig i at udnytte naive sjæle med høje forventninger.

Vægtens årshoroskop for 2018

Når planeten som repræsenterer udfordringer og hårdt arbejde, Saturn, går ind i dit fjerde hus (huset for hjem og familie), lige når 2018 skal til at begynde, vil du opdage, at der er en vigtig udvikling i dit liv på hjemmefronten, ikke kun i dette år, men helt frem til slutningen af 2020. Der er fokus på at skabe et stærkere fundament i dit familieliv, og i starten bliver du gjort opmærksom på svaghederne, især i januar 2018. Du er måske nødt til at finde dig i at have mindre plads, med byggearbejde, med boliginvesteringer, eller simpelthen med at tage dig af de problemer, som familiemedlemmer lægger på bordet. Der er bestemt indikationer for, at i løbet af de næste par år, vil du være i stand til at omstrukturere tingene på en langt bedre måde.Der sker mange konstruktive ting rent økonomisk, som hjælper til investeringer. Det er en tid med økonomisk vækst, men det er også en tid med økonomisk omstrukturering, hvilket betyder at det er god praksis at eliminere gæld og slippe af med svage led i økonomien. For eksempel, hvis der er et problem på hjemmefronten som dræner økonomien, er det en god ide at slippe af med dette.2018 er et år hvor du ønsker at arbejde med noget, som inspirerer dig. Dette kunne være i forbindelse med marketing, medier, og alt hvad der tiltrækker din idealistiske natur, f.eks. at hjælpe folk som befinder sig i en svær situation. Du vil i den grad være opmærksom på dette i den anden halvdel af februar, hvor din medfølende side bliver vakt, og du ville ønske at du kunne gøre mere for folkene på arbejdet.Der er en afgørende periode i september, oktober og november, hvor der er fokus på kærlighed, familie og partnerskab. Det er en tid hvor du og din partner er nødt til at ty til en udfordring, også selvom I ikke ser tingene fra det samme synspunkt. Noget af tiden vil du føle at du har kontrollen, og sommetider vil det være din partner som har autoriteten og indflydelsen. Det er en lidenskabelig tid for romantik, når kærligheden blæser både varmt og koldt, og der er både intimitet og afsondrethed. Du har en masse at give, men du er nødt til at konservere dine resurser.


Vægtens

Der er stærk fokus på kommunikation, uddannelse og rejser i dag, men for dig kan det betyde forvirrende forstyrrelser i relation til det arbejde du ønsker at udføre.

 

Vægtens dagshoroskop
3.9 (78.33%) 12 Stemmer