Vægtens dagshoroskop

Vægtens dagshoroskop d. 20 marts 2018

Arrangementer kan blive lavet, hvilket kan have en stabiliserende effekt på det hjemlige liv. Resurser bliver tilgængelige. Smid noget væk for at lette din byrde.

Ugehoroskop

Det her er en periode hvor komplekse forhandlinger bliver indledt i visse vigtige forhold, enten personlige eller forretningsmæssige. Du kan være i stand til at få en rådgiver til at håndtere den slags kompleksiteter, imens du fortsætter på din udvalgte sti. Det er en uge hvor du bryder op med visse mennesker eller steder, som har drænet din energi. Du ligger vægt på dit behov for frihed og uafhængighed. I hjemmet er der nye udviklinger, hvilket kræver en masse mod og beslutsomhed for at afgøre. Restriktioner opstår når du bare vil være fri. Nogle kampe vinder du, og nogle taber du.

Månedshoroskop Årshoroskop

Vægtens månedshoroskop for marts

Der sker meget på arbejdet i det marts begynder, og det kan være en meget kreativ periode, hvilket også kan bringe finansiel lykke. Det er særligt godt for at markedsføre, og for at yde en service som folk kan drage fordel af på et dybt niveau… en helende periode. Selvom det er godt for nogle arbejdsforhold, kan du komme på tværs af en partner når det kommer til at hjælpe. Omkring d. 6 marts, går både dit tegns hersker, Venus, og kommunikationens planet Merkur, begge ind i dit modsatte tegn Vædderen hvilket medbringer en kritisk periode for forhold, hvor du godt kan blive klemt og forhindringer kommer væltende. Det er ikke tiden til at tvinge tingene i gang, din position er ikke så stærk og du bliver nød til at acceptere nogle begrænsninger, særligt i forbindelse med familie ansvar. Der er en tendens til impulsivt at skynde sig ind i forhold lige nu, måske blindt at følge andres opmuntring, som kan efterlade dig når det virkelig gælder. Du vil opdage at familie presset kun forøges i den sidste del af marts, og enten end partner eller et familie overhoved kan virke diktatorisk eller pressende. Den vise Vægt ved hvornår det er vigtigt at trække sig. Den mindre vise Vægt kaster sig over kanten i en uvis uafhængighedserklæring.

Vægtens årshoroskop for 2018

Når planeten som repræsenterer udfordringer og hårdt arbejde, Saturn, går ind i dit fjerde hus (huset for hjem og familie), lige når 2018 skal til at begynde, vil du opdage, at der er en vigtig udvikling i dit liv på hjemmefronten, ikke kun i dette år, men helt frem til slutningen af 2020. Der er fokus på at skabe et stærkere fundament i dit familieliv, og i starten bliver du gjort opmærksom på svaghederne, især i januar 2018. Du er måske nødt til at finde dig i at have mindre plads, med byggearbejde, med boliginvesteringer, eller simpelthen med at tage dig af de problemer, som familiemedlemmer lægger på bordet. Der er bestemt indikationer for, at i løbet af de næste par år, vil du være i stand til at omstrukturere tingene på en langt bedre måde.Der sker mange konstruktive ting rent økonomisk, som hjælper til investeringer. Det er en tid med økonomisk vækst, men det er også en tid med økonomisk omstrukturering, hvilket betyder at det er god praksis at eliminere gæld og slippe af med svage led i økonomien. For eksempel, hvis der er et problem på hjemmefronten som dræner økonomien, er det en god ide at slippe af med dette.2018 er et år hvor du ønsker at arbejde med noget, som inspirerer dig. Dette kunne være i forbindelse med marketing, medier, og alt hvad der tiltrækker din idealistiske natur, f.eks. at hjælpe folk som befinder sig i en svær situation. Du vil i den grad være opmærksom på dette i den anden halvdel af februar, hvor din medfølende side bliver vakt, og du ville ønske at du kunne gøre mere for folkene på arbejdet.Der er en afgørende periode i september, oktober og november, hvor der er fokus på kærlighed, familie og partnerskab. Det er en tid hvor du og din partner er nødt til at ty til en udfordring, også selvom I ikke ser tingene fra det samme synspunkt. Noget af tiden vil du føle at du har kontrollen, og sommetider vil det være din partner som har autoriteten og indflydelsen. Det er en lidenskabelig tid for romantik, når kærligheden blæser både varmt og koldt, og der er både intimitet og afsondrethed. Du har en masse at give, men du er nødt til at konservere dine resurser.


Vægtens

Der er stærk fokus på kommunikation, uddannelse og rejser i dag, men for dig kan det betyde forvirrende forstyrrelser i relation til det arbejde du ønsker at udføre.

 

Vægtens dagshoroskop
3.82 (76.36%) 11 Stemmer