Vægtens dagshoroskop

Vægtens dagshoroskop d. 21 januar 2019

En partner kan være hård, men du er helt forstående. Styrke er bedre end svaghed. Omkring venner og i romantik blomstrer tingene.

Ugehoroskop

Ugen starter med at dit tegns hersker Venus slutter sig Jupiter i Skytten, hvilket er et astrologisk tegn på held. Områder hvor du blomstrer nu, er uddannelse og kultur, og alt der har noget at gøre med naboer, brødre og søstre, transport, og kommunikation. Og kærlighed. Det er tid til at ønske tre ting, ånden vil komme frem og opfylde dem alle. Der er altid en slange i paradis, og en partner kan være under enormt pres, eller der kan være udfordringer i hjemmet og familien. Forbliv optimistisk, men husk på at tingene ikke er så nemme for alle.

Månedshoroskop Årshoroskop

Vægtens månedshoroskop for januar

I det 2019 starter, kan der stadigvæk være sensitivitet omkring besværlige tider du gennemgik i den sidste del af 2018, men du glemmer hurtigt gamle problemer og du begynder at være positiv om hvad året vil medføre. Lykkelige tider er på vej, og der er meget at fejre. Først er der dog fokus på udviklinger blandt venner eller i dit familieliv, som kræver en masse opmærksomhed og hårdt arbejde. En slags omrokering skal finde sted, og måske skal nogen etablere deres autoritet. Diskussioner kan blive intense, men det er alt sammen del af langsigtede forandringer mod at bygge et mere solidt fundamentet. Samtidigt bevæger dit tegns hersker, Venus, sig ind i Skytten d. 7 Januar, din fokus er meget på at udvide dine horisonter, kulturelt, intellektuelt og igennem rejser. Uanset hvad du sigter efter, vil du opnå det, og du kan forvente at møde nogle fantastiske folk omkring dit nabolag, som ved hvordan man har det sjovt. Ydermere er det en ideel måned for forhold, og single Vægten vil møde en frisk og entusiastisk person at tage på eventyr sammen med. Romantiske ture er på dagsordenen, det samme er børn og belønnende venskaber.

Vægtens årshoroskop for 2019

Når det nye år begynder, er der en frisk følelse, som om alt er nyt og optimistisk. Når man tager det i betragtning som underminerede din selvtillid i slutningen af sidste år, ikke mindst økonomisk og romantisk, begynder 2019 med en følelse af muligheder og spænding, og potentielle partnere er stærke og af god karakter. I januar oplever du en udvidelse af dine mentale horisonter, og du kan forvente at rejse meget (især i starten af februar og midt i juni), møder med fantastiske mennesker, uddannelsesmuligheder og succes baseret på positiv tankegang og tillid. Senere i februar flyttes fokus til hjem og familie. Hele området omkring dine rødder og hvor du hører hjemme er hovedtemaet, ikke kun i 2019, men også i 2020. Du investerer en masse energi i ansvarsfuld behandling af udfordringer på hjemmefronten, men det føles som om du er oppe imod kræfter der er større end dig, især i løbet af den sidste uge af februar, som er en tid hvor du kan flytte eller omorganisere familielivet. Fra midten til sent i juli er det også en tid hvor du har store mængder ansvar på dine skuldre, både professionelt og på hjemmefronten, hvilket igen kan føre til omstrukturering. I det store hele kan du forvente et romantisk år, og august kunne være den bedste måned. Det er en tid hvor du er sammen med venner og dem du holder af, måske på en behagelig, eller måske luksuriøs, rejse. Det er et supergodt tidspunkt for alle sociale og uddannelsesmæssige aktiviteter, og særligt godt hvis du kan holde fri fra jobbet først på måneden og nyde en romantisk ferie. For den Vægt, som ikke er i et forhold, er september også en romantisk måned, men det er en tid med drømme og fantasier – måske mere cyberspace romantik end den ægte vare. Idealer betyder alt i den tid, og dette kan også føre dig til at vælge en slags altruistisk arbejde, eller til at udvikle en interesse for helbred og åndelighed. Senere i september har du langt mere styr på dine relationer, og der starter en tid i dit kærlighedsliv, hvor en partner vil gøre alt for dig, og du er villig til at gå langt for en partner.


Vægtens

Der er stærk fokus på kommunikation, uddannelse og rejser i dag, men for dig kan det betyde forvirrende forstyrrelser i relation til det arbejde du ønsker at udføre.

 

Vægtens dagshoroskop
3.9 (78.33%) 12 Stemmer