Vægtens dagshoroskop

Vægtens dagshoroskop d. 23 september 2018

Solen bevæger sig ind i dit tegn for at slutte sig til Merkur i dag, hvilket tyder på, at du har mange folk på din side, som støtter dig i at tage svære beslutninger.

Ugehoroskop

Lige nu føles det som om du er tilbageholdent involveret i noget hvor du føles mere og mere ude på dybt vand, og det kunne være fordi du strækker dig selv til at gøre andre en tjeneste, eller gå på kompromis for en elsker eller et barn. Hvis tingene bliver for besværlige, kan du altid vende tilbage til noget bekendt for at genvinde din styrke. Du bliver nød til at finde måder at relatere på, når tingene ikke er garanteret, og det kræver noget mod. Uanset hvad bør du fortsætte forsigtigt, særligt når det kommer til at udlåne vigtige resurser eller at låne penge.

Månedshoroskop Årshoroskop

Vægtens månedshoroskop for september

September starter spændende ud, med en følelse af at du har overlevet storme og opfyldt dit potentiale. Selvom nogle familiemedlemmer kan lide at tro at de styrer showet, og prøver at dominere, så ved du hvordan du skal vinde og stå fast for det der føles rigtigt. Der er et betydeligt skift i energi henover månedens anden uge, og det kan være forbundet med en gennemgående situation der fik dig til at føle dig usikker tidligere. Måske er der uforudsigelige finansielle udviklinger, måske begynder en elsket at opføre sig underligt på grund af noget der skete for et par måneder siden. Det kan være en ganske passioneret periode, det er bare det at forhold har en tendens til at være karakteriseret af pludselig lidenskab, rejser eller folk som sender forstyrrende signaler om hvad de vil have. Fuldmånen d. 25 september sætter en stærkere fokus på forhold og temaer såsom afhængighed og uafhængighed. Der er gode folk på din side som giver dig gode råd, men det er en tid hvor du bliver nød til at sørge for at du ikke udtømmer dine følelsesmæssige eller materielle resurser. Når andre mennesker er uforudsigelige, betaler det sig at være balanceret og diplomatisk.

Vægtens årshoroskop for 2018

Når planeten som repræsenterer udfordringer og hårdt arbejde, Saturn, går ind i dit fjerde hus (huset for hjem og familie), lige når 2018 skal til at begynde, vil du opdage, at der er en vigtig udvikling i dit liv på hjemmefronten, ikke kun i dette år, men helt frem til slutningen af 2020. Der er fokus på at skabe et stærkere fundament i dit familieliv, og i starten bliver du gjort opmærksom på svaghederne, især i januar 2018. Du er måske nødt til at finde dig i at have mindre plads, med byggearbejde, med boliginvesteringer, eller simpelthen med at tage dig af de problemer, som familiemedlemmer lægger på bordet. Der er bestemt indikationer for, at i løbet af de næste par år, vil du være i stand til at omstrukturere tingene på en langt bedre måde.Der sker mange konstruktive ting rent økonomisk, som hjælper til investeringer. Det er en tid med økonomisk vækst, men det er også en tid med økonomisk omstrukturering, hvilket betyder at det er god praksis at eliminere gæld og slippe af med svage led i økonomien. For eksempel, hvis der er et problem på hjemmefronten som dræner økonomien, er det en god ide at slippe af med dette.2018 er et år hvor du ønsker at arbejde med noget, som inspirerer dig. Dette kunne være i forbindelse med marketing, medier, og alt hvad der tiltrækker din idealistiske natur, f.eks. at hjælpe folk som befinder sig i en svær situation. Du vil i den grad være opmærksom på dette i den anden halvdel af februar, hvor din medfølende side bliver vakt, og du ville ønske at du kunne gøre mere for folkene på arbejdet.Der er en afgørende periode i september, oktober og november, hvor der er fokus på kærlighed, familie og partnerskab. Det er en tid hvor du og din partner er nødt til at ty til en udfordring, også selvom I ikke ser tingene fra det samme synspunkt. Noget af tiden vil du føle at du har kontrollen, og sommetider vil det være din partner som har autoriteten og indflydelsen. Det er en lidenskabelig tid for romantik, når kærligheden blæser både varmt og koldt, og der er både intimitet og afsondrethed. Du har en masse at give, men du er nødt til at konservere dine resurser.


Vægtens

Der er stærk fokus på kommunikation, uddannelse og rejser i dag, men for dig kan det betyde forvirrende forstyrrelser i relation til det arbejde du ønsker at udføre.

 

Vægtens dagshoroskop
3.92 (78.33%) 12 Stemmer