Vægtens dagshoroskop

Vægtens dagshoroskop d. 22 marts 2019

Det er en ideel dag for at nyde de gode ting i livet, såsom romantik eller børn, eller en elegant samtale med kulturelle folk. Venner kan være nemmere at håndtere end familie.

Ugehoroskop

I denne uge falder Fuldmånen i dit tegn, hvilket melder om en dynamisk periode i forhold, hvor du udtrykker din position klart og tydeligt, som er at venskab og romantik er fint, men plads og frihed er også vigtigt. Partnere har en tendens til at have andre tanker, og er måske mere bekymret om at hvad de kan få ud at det, men du er mere nysgerrig og vil gerne dele tingene ligeligt. Din position er stærk, og du vil vinde til sidst. Det er ikke en tid, hvor der er meget klarsyn på arbejdet, men tingene bliver bedre i det misforståelser løses.

Månedshoroskop Årshoroskop

Vægtens månedshoroskop for marts

I det marts måned begynder, bevæger dit tegns hersker, Venus, sig fra Stenbukken ind i Vandbæreren, hvilket signalerer om en tid med krævende familieansvar og behov for at stabilisere dine rødder endelig er overstået. Der er nu en meget positive fokus på kærlighed og venskaber, som bliver bedre og bedre i det månederne skrider frem. Det er en ideel periode for børn, dating og for romantiske og kulturelle ture, særligt omkring Fuldmånen d. 21. I det Fuldmånen falder i dit eget tegn, er der en særlig fokus på at finde en god balance i forhold, og i det Mars og Venus faktisk står over for hinanden, lader det til, at en udfordring i denne periode er at slutte fred imellem dine egne højere idealer, og en partners mere fysiske behov. Det er en tid, hvor forførelse er i luften, og imens du foretrækker mere raffinerede ting, er andre drifter vigtige for en partner. Uanset hvad er du i fuld kontrol over et hvert romantisk scenarie. Marts er en besværlig periode på arbejdet, og det kan føles, som om kollegaer er hovedløse kyllinger, ude af stand til at beslutte sig for en realistisk handlingskurs. Det er en god måned for at dedikere energi til at hjælpe folk i nød, både i hjemmet og på arbejdet. Selv hvis praktiske løsninger er svære at finde, betaler det sig at gøre indsatsen.

Vægtens årshoroskop for 2019

Når det nye år begynder, er der en frisk følelse, som om alt er nyt og optimistisk. Når man tager det i betragtning som underminerede din selvtillid i slutningen af sidste år, ikke mindst økonomisk og romantisk, begynder 2019 med en følelse af muligheder og spænding, og potentielle partnere er stærke og af god karakter. I januar oplever du en udvidelse af dine mentale horisonter, og du kan forvente at rejse meget (især i starten af februar og midt i juni), møder med fantastiske mennesker, uddannelsesmuligheder og succes baseret på positiv tankegang og tillid. Senere i februar flyttes fokus til hjem og familie. Hele området omkring dine rødder og hvor du hører hjemme er hovedtemaet, ikke kun i 2019, men også i 2020. Du investerer en masse energi i ansvarsfuld behandling af udfordringer på hjemmefronten, men det føles som om du er oppe imod kræfter der er større end dig, især i løbet af den sidste uge af februar, som er en tid hvor du kan flytte eller omorganisere familielivet. Fra midten til sent i juli er det også en tid hvor du har store mængder ansvar på dine skuldre, både professionelt og på hjemmefronten, hvilket igen kan føre til omstrukturering. I det store hele kan du forvente et romantisk år, og august kunne være den bedste måned. Det er en tid hvor du er sammen med venner og dem du holder af, måske på en behagelig, eller måske luksuriøs, rejse. Det er et supergodt tidspunkt for alle sociale og uddannelsesmæssige aktiviteter, og særligt godt hvis du kan holde fri fra jobbet først på måneden og nyde en romantisk ferie. For den Vægt, som ikke er i et forhold, er september også en romantisk måned, men det er en tid med drømme og fantasier – måske mere cyberspace romantik end den ægte vare. Idealer betyder alt i den tid, og dette kan også føre dig til at vælge en slags altruistisk arbejde, eller til at udvikle en interesse for helbred og åndelighed. Senere i september har du langt mere styr på dine relationer, og der starter en tid i dit kærlighedsliv, hvor en partner vil gøre alt for dig, og du er villig til at gå langt for en partner.


Vægtens

Der er stærk fokus på kommunikation, uddannelse og rejser i dag, men for dig kan det betyde forvirrende forstyrrelser i relation til det arbejde du ønsker at udføre.

 

Vægtens dagshoroskop
3.8 (75.38%) 13 Stemmer