Vægtens dagshoroskop

Vægtens dagshoroskop d. 21 juli 2018

Du kan hvile i dig selv denne lørdag både spirituelt og materielt. Du ved at store skatter ligger gemt indeni.

Ugehoroskop

Der er en masse ting du gerne vil få gjort denne uge, men du fortrækker at gøre dem uforstyrret og alene. Hvis du er på ferie, så vil du fortrække en afskåret destination hvor du kan være ét med naturen. Partnere eller børn have brug for at tage af sted på vilde eventyr, men du kan være lige så tilfreds med en god bog, havearbejde eller at komme væk fra det hele med en god film. Hvis du arbejder denne uge, er det bedst at fokusere på at hjælpe folk som er mindre heldige end dig. I weekenden, dukker venner op og vil have det lidt sjovt, og livet begynder at blive spændende.

Månedshoroskop Årshoroskop

Vægtens månedshoroskop for juli

Tidlig Juli er en udadvendt og sjov periode for dig, en tid til at socialisere og nyde de venner og grupper som du er en del. Nye folk bevæger sig ind i din sociale cirkel, og de kan have nogle vilde og provokerende ideer. Børn har også en tendens til at være frigjorte i øjeblikket, provokerende og de kræver friheden til at gøre hvad de vil. Kort sagt, er de svære at kontrollere, men de kan stadig være sjove hvis du løsner restriktionerne. I den anden uge af denne måned, kan du have lyst til bare at tage væk til et stille sted. Midten af Juli er den perfekte periode til at nyde noget afslapning, i haven, sommerhuset, en båd, hvilket som helst sted hvor du kan kommunikere med naturen og nyde de stille fornøjelser ved at leve og elske. Selvom du nyder isolation denne måned, er der stadigvæk en kolossal mængde af aktivitet som finder sted, og særligt partnere søger spænding og eventyr. Det er næsten sikkert at du bliver draget tilbage i den sociale svirvel, og den sidste del af Juli er den slags tid hvor du vil rejse eller socialisere med venner, partnere og børn. En form for international organisation eller et kreativt gruppeprojekt kan kræve dit engagement og din opmærksomhed.

Vægtens årshoroskop for 2018

Når planeten som repræsenterer udfordringer og hårdt arbejde, Saturn, går ind i dit fjerde hus (huset for hjem og familie), lige når 2018 skal til at begynde, vil du opdage, at der er en vigtig udvikling i dit liv på hjemmefronten, ikke kun i dette år, men helt frem til slutningen af 2020. Der er fokus på at skabe et stærkere fundament i dit familieliv, og i starten bliver du gjort opmærksom på svaghederne, især i januar 2018. Du er måske nødt til at finde dig i at have mindre plads, med byggearbejde, med boliginvesteringer, eller simpelthen med at tage dig af de problemer, som familiemedlemmer lægger på bordet. Der er bestemt indikationer for, at i løbet af de næste par år, vil du være i stand til at omstrukturere tingene på en langt bedre måde.Der sker mange konstruktive ting rent økonomisk, som hjælper til investeringer. Det er en tid med økonomisk vækst, men det er også en tid med økonomisk omstrukturering, hvilket betyder at det er god praksis at eliminere gæld og slippe af med svage led i økonomien. For eksempel, hvis der er et problem på hjemmefronten som dræner økonomien, er det en god ide at slippe af med dette.2018 er et år hvor du ønsker at arbejde med noget, som inspirerer dig. Dette kunne være i forbindelse med marketing, medier, og alt hvad der tiltrækker din idealistiske natur, f.eks. at hjælpe folk som befinder sig i en svær situation. Du vil i den grad være opmærksom på dette i den anden halvdel af februar, hvor din medfølende side bliver vakt, og du ville ønske at du kunne gøre mere for folkene på arbejdet.Der er en afgørende periode i september, oktober og november, hvor der er fokus på kærlighed, familie og partnerskab. Det er en tid hvor du og din partner er nødt til at ty til en udfordring, også selvom I ikke ser tingene fra det samme synspunkt. Noget af tiden vil du føle at du har kontrollen, og sommetider vil det være din partner som har autoriteten og indflydelsen. Det er en lidenskabelig tid for romantik, når kærligheden blæser både varmt og koldt, og der er både intimitet og afsondrethed. Du har en masse at give, men du er nødt til at konservere dine resurser.


Vægtens

Der er stærk fokus på kommunikation, uddannelse og rejser i dag, men for dig kan det betyde forvirrende forstyrrelser i relation til det arbejde du ønsker at udføre.

 

Vægtens dagshoroskop
3.92 (78.33%) 12 Stemmer