Krebsens dagshoroskop

Krebsens dagshoroskop d. 17 juli 2019

Et fokus på parforholdsemner blegner i løbet af dagen, og der er en trang til at foretage sig noget spændende og bryde et par regler frem for at dvæle ved fortiden.

Ugehoroskop

Først på ugen er der måneformørkelse i dit modsatte tegn, Stenbukken, og dette sætter fokus på relationer og de langsigtede udfordringer de udgør. Det er en tid hvor du konfronterer noget essentielt omkring den blokade du oplever med hensyn til dit kærlighedsliv… noget som har rødder i tidens tåger. At spille kølig gør verden en smule koldere; for at få den kærlighed du har brug for skal du give kærlighed, og hvis kanalerne synes blokerede er du nødt til at forstå den usikkerhed andre føler. At vise din egen sårbarhed åbner døre til større intimitet.

Månedshoroskop Årshoroskop

Krebsens månedshoroskop for juli

Juli lader til at være en ganske vigtig måned for dig, idet formørkelsescyklussen finder sted i Krebsen og Stenbukken. Det betyder at der vil være både sol-og måneformørkelser i dit tegn denne måned. Solformørkelsen d. 3 juli understreger forhold forbundet med fortiden, og du påtager dig en masse personligt ansvar i denne periode, særligt forbundet med familien. Der kan være et element af idealisme eller selvopofrelse involveret, for alles bedste. Måneformørkelsen d. 16 juli sætter fokus på flere partnerskaber. Idet harmonien og kærlighedens planet, Venus, går ind i Krebsen tidligt i kuli, er du romantisk og i en kærlig sindstilstand, og du kan forvente at omsorgsfyldte og rare mennesker dukker op i dit liv. Ved formørkelsen er du særligt klar over, hvor meget ansvar du påtager dig, og det betaler sig at overveje om du burde lette byrden en smule. Henover den sidste uge i juli er der et betydeligt skift i fokus, i det livet bliver mindre følelsesladet og mere behagelige. Det er en god periode for at gøre noget spændende på den sociale scene, og det er også en mere behagelig finansiel periode, hvor modig udadvendthed bliver belønnet. Du burde have penge til at bruge på ting du vil have i denne periode.

Krebsens årshoroskop for 2019

Når det nye år 2019 gryr, vil du læse fra selvsamme side som en partner, og du er villig til at arbejde meget hårdt på at få tingene til at virke, således at andre mennesker selv kan nå deres mål. Både 2019 og 2020 karakteriseres ved stærke forpligtelser og udfordringer i dine relationer, og den kloge Krebs tilpasser sig selv til partnerens ønsker og intentioner, fordi disse ikke er til forhandling. Du er nødt til at være fleksibel. Dette fokus på balancen mellem dine egne behov og livsstil og samme for andre er en stor udvikling, delvist fordi formørkelses cyklussen bevæger sig ind i dit tegn Krebsen, som bringer en ca. 18 måneders udvikling, hvor det ser ud til at skæbnens hånd er på arbejde. Den første formørkelse finder sted den første uge af året og gør dig bekendt med ansvar i de vigtige relationer, som du må tage på dine skuldre. Den anden solformørkelse sker i dit tegn i begyndelsen af juli, som er en spændende tid rent socialt, men også ret intens, da dine egne behov frustreres af mennesker som er besluttede på at holde sig på egen kurs. Igen er det klogt at tilpasse sig. 2019 er et meget kreativt år for dig, især på jobbet, hvor dine horisonter bliver udvidede. Du kan være isoleret af geografien på en eller anden måde, men denne isolation hjælper til at få ideerne til at blomstre. At konvertere dine drømme til realiteter er lidt mere en udfordring, og når det handler om kolleger og hjælpere, bør du være skeptisk overfor løfter, indtil disse indfries. Dette gælder især omkring månederne marts og april. Du kan blive bedraget. September er den mest produktive måned for dig, og du kan stort set opnå alt hvad du ønsker dig. Det er et godt tidspunkt til uddannelse og planlægning, og partnere sætter stor pris på den indsats du gør på deres vegne. Når det bliver december, får du smagen af hvad der vil karakterisere 2020, og du kan se frem til udsigten til spændende partnerskaber og store tværkulturelle og internationale alliancer.


Krebsens

Det er en udfordrende men meget produktiv dag på jobbet, hvor der indgås vigtige aftaler, som kan få dit daglige liv til at forløbe glattere.

 

Krebsens dagshoroskop
3.4 (68.7%) 23 Stemmer