Krebsens dagshoroskop

Krebsens dagshoroskop d. 26 februar 2020

Det er en udmærket dag til brainstorming med andre, for at få større klarhed og sætte tingene i bevægelse. Ting skal fungere korrekt på dette ide stadie.

Ugehoroskop

Det ser ud til at blive en konstruktive uge, men du skal måske stadig kæmpe for at få den rigtige besked ud, især når du har med rådgivere at gøre, folk af forskellig nationalitet eller når du rejser. Tøv ikke med at sætte tingene på hold, hvis det forbedrer klarheden og konferer med partnere i dit personlige eller professionelle liv, som har et klart mål og energien til at opnå det. Lyt og lær. Et familiemedlem eller en ledelsesfigur går måske igennem en krise i denne uge og det er enten et godt tidspunkt til at slippe a med folk som har dårlig dømmekraft, eller de har brug for at reformere sig.

Månedshoroskop Årshoroskop

Krebsens månedshoroskop for februar

Februar går i gang med en god start i dit arbejdsliv, så længe du tager dine forholdsregler for at kontrollere omgang med mennesker, især forbindelser i udlandet, for at sikre at de holder hvad de lover. Når dette er på plads er det et udmærket tidspunkt for lukrative handler og at modtage penge og generelt udvide gennem arbejdsinitiativer. Når Mars går ind i dit modsatte tegn, Stenbukken, midt i februar, hvor den vil møde Jupiter og Pluto sidst i marts, så er scenen sat for dynamiske professionelle partnerskaber. Du kan forvente at folk vil være temmelig krævende i denne periode, og den kloge Krebs sørger for ikke at skabe sig fjender… det er ikke tiden til at kæmpe mod folk som er stærkere end du er. Den sidste del af måneden er udmærket til at arbejde med internationale forbindelser eller innovative projekter. Fuldmånen den 23. februar sætter kæmpe fokus på intellektuel og åndelig udvikling, især gennem rejser eller gennem kontakt til indflydelsesrige mentorer. Det er en god periode til internationale forhandlinger generelt, hvor drømme og kreativitet kan kanaliseres til konstruktive projekter via partnerskab. Uanset hvad du er involveret i på dette tidspunkt kræver det at gennemgå det et par gange før du opnår det helt rigtige.

Krebsens årshoroskop for 2020

I nogen tid har der været fokus på relationer og ansvar for andre, som har skabt et betydeligt pres, og det kan ende med at føre til mange kompromiser. Det er endnu mere situationen i 2020, selvom det også kan have en rigtig god effekt, specielt hvad angår karriere partnerskaber og forretningskontrakter. Året begynder på en meget positiv måde i denne forstand, men der er fokus på kompromis, tilpasning og det at acceptere et ansvar. Når du har med andre mennesker at gøre, at det vigtigt at skelne mellem venner og fjender. Du er nødt til at vide hvad modstanden er, og hvor magtfulde dine modstandere er. Når du er bevæbnet med viden kan du håndtere dine modstandere, og forudsige krav eller problemer før de bliver tunge. Det gælder også i parforhold – vær sikker på at du både tilpasser dig og udvikler dig. Der er i særdeleshed en periode midt i marts og fremover, hvor der kan være nogle seriøse ideologiske konflikter. Du er i en stærkere position på dette tidspunkt, og du kan insistere på at træffe dine egne valg, specielt når det gælder professionelle anliggender, men hold dig borte fra konfrontationer, fordi andre mennesker kan være urimelige. Hvis du bliver involveret i argumenter over principper, så husk den gyldne regel: meninger er forskellige, og det er ret normalt, og der er ingen grund til at man skal lave om på sig selv. Selvom de sidste par måneder af året er karakteriseret af komplekse kampe i dit professionelle liv og engagement med magtfulde mennesker, så bliver situationen mindre intens og du fokuserer langsomt på at skabe forandringer i din hverdag på arbejdet og derhjemme til at foregå mere smidigt. Ved juletid er der et sæt af nye omstændigheder, som er særdeles fordelagtige for partnere, som betyder mindre pres på dig. Internationale forbindelser begynder måske at give et større overskud.


Krebsens

Det er en udfordrende men meget produktiv dag på jobbet, hvor der indgås vigtige aftaler, som kan få dit daglige liv til at forløbe glattere.