Krebsens dagshoroskop

Krebsens dagshoroskop d. 22 marts 2019

Familieforhold kan være ganske krævende, måske fordi gamle sår skal heles. På den anden side er det en ideel dag for arbejde og finanser.

Ugehoroskop

Den dynamiske Fuldmåne i midten af ugen, melder om nye og positive udviklinger i hjemmet og i dit professionelle liv og en hårdtarbejdende, men produktiv periode begynder, hvor du kan forvente nogle reelle resultater. Meget af det der skal gøres er genovervejelser. Planer der ikke er sammenhængende, skal genovervejes. Løfter der er blivet givet, skal blive undersøgt igen og skal holdes. Du kan opdage at folk har overvurderet, hvad de er i stand til. Det er en ideel periode for din fantasi og din vision, men spild ikke tiden på ting, som ikke kommer til at ske.

Månedshoroskop Årshoroskop

Krebsens månedshoroskop for marts

Marts er en måned, hvor du er i stand til at rydde ud i dine prioriteter. Det er en tid for studier og refleksion, hvor du arbejdet tæt sammen med effektive partnere, som giver struktur, når du mangler det, og tilbageholdenhed når du bliver forført af urealistiske drømme. Der er en fokus på rejser, etik og lovgivning, og internationale sager, dine antenner er særligt sensitive over for mindre input fra himlene. Spirituel og intellektuel disciplin er essentielt. Fordi marts er en måned hvor kommunikationens planet, Merkur, bevæger sig retrogradt, er der en tendens til at fejlvurdere information eller blive ført på afveje af folk, som simpelthen ikke er realistiske eller ærlige. Brug din naturlige intuition til at se når ideer er oppustede og overdrevet, og insister på kendsgerninger når du omgås kollegaer og andre du arbejder sammen med. Der er et skift i fokus ved Fuldmånen d. 21 Marts, hvilket melder om en dynamisk periode både i dit professionelle og private liv. Positive vinde blæser for tiden. Finansielt og på arbejdet kan du forvente støtte, og der er en positiv attitude, som kommer fra et godt arbejdsmiljø. Det er tid til at fastsætte lederstillingerne og sigte efter de bedst mulige resultater.

Krebsens årshoroskop for 2019

Når det nye år 2019 gryr, vil du læse fra selvsamme side som en partner, og du er villig til at arbejde meget hårdt på at få tingene til at virke, således at andre mennesker selv kan nå deres mål. Både 2019 og 2020 karakteriseres ved stærke forpligtelser og udfordringer i dine relationer, og den kloge Krebs tilpasser sig selv til partnerens ønsker og intentioner, fordi disse ikke er til forhandling. Du er nødt til at være fleksibel. Dette fokus på balancen mellem dine egne behov og livsstil og samme for andre er en stor udvikling, delvist fordi formørkelses cyklussen bevæger sig ind i dit tegn Krebsen, som bringer en ca. 18 måneders udvikling, hvor det ser ud til at skæbnens hånd er på arbejde. Den første formørkelse finder sted den første uge af året og gør dig bekendt med ansvar i de vigtige relationer, som du må tage på dine skuldre. Den anden solformørkelse sker i dit tegn i begyndelsen af juli, som er en spændende tid rent socialt, men også ret intens, da dine egne behov frustreres af mennesker som er besluttede på at holde sig på egen kurs. Igen er det klogt at tilpasse sig. 2019 er et meget kreativt år for dig, især på jobbet, hvor dine horisonter bliver udvidede. Du kan være isoleret af geografien på en eller anden måde, men denne isolation hjælper til at få ideerne til at blomstre. At konvertere dine drømme til realiteter er lidt mere en udfordring, og når det handler om kolleger og hjælpere, bør du være skeptisk overfor løfter, indtil disse indfries. Dette gælder især omkring månederne marts og april. Du kan blive bedraget. September er den mest produktive måned for dig, og du kan stort set opnå alt hvad du ønsker dig. Det er et godt tidspunkt til uddannelse og planlægning, og partnere sætter stor pris på den indsats du gør på deres vegne. Når det bliver december, får du smagen af hvad der vil karakterisere 2020, og du kan se frem til udsigten til spændende partnerskaber og store tværkulturelle og internationale alliancer.


Krebsens

Det er en udfordrende men meget produktiv dag på jobbet, hvor der indgås vigtige aftaler, som kan få dit daglige liv til at forløbe glattere.

 

Krebsens dagshoroskop
3.3 (65.56%) 18 Stemmer