Krebsens dagshoroskop

Krebsens dagshoroskop d. 21 januar 2019

Måneformørkelsen understreger potentielle udviklinger i forbindelse med resurser og finans. På trods af modstand, er der alle mulige grunde til at være positiv

Ugehoroskop

Ugen starter med en måneformørkelse, hvilket understreger finanser og internationale forhold. Der er alle mulige grunde til optimisme omkring karriere initiativer og muligheder for at tjene penge. Kollegaer er inde i en heldig periode, og deres held udglatter dit arbejdsliv og hjælper dig med at opnå de mål, som du sætter for dig selv. Det er også en tid, hvor du kan løbe ind i omstændigheder, som begrænser initiativer. Det er som når en ustoppelig kraft møder et urokkeligt objekt. Det er bedst at gå udenom.

Månedshoroskop Årshoroskop

Krebsens månedshoroskop for januar

Du er i en periode hvor både Saturn og Pluto, står i dit modsatte tegn, Stenbukken, hvilket sætter fokus på udfordringer i forhold både dette år og næste år. Det er meget åbenlyst ved Nymånen d. 5 Januar, som kanaliserer Saturn, og opmuntrer dig til at dedikere dig og arbejde hårdt på at tilpasse dig til andre menneskers behov, hvis de ikke kan eller vil gå på kompromis. Det er et godt tidspunkt for partnerskaber, selv hvis det kræver hårdt arbejde, og den første udfordring er at håndtere succesfuld kommunikation. Ingen detalje er for lille til at forholde sig til. Når en opgave virker uoverkommelig, er nøglen at planlægge omhyggeligt og opdele større opgaver i mindre stykker. På arbejdet og i dine forhold, prøver du ikke at vinde en popularitets konkurrence, du skal gøre tingene omhyggeligt og korrekt. Mulighederne så ideelle ud i Januar, og flere ekspansive initiativer lover om succes så længe, at du ikke lader irrationel entusiasme forstyrre dine synspunkter. Samarbejde med dynamiske individer, særligt internationalt, er favoriseret, og du skal bare være optimistisk så længe, at du har et godt greb om timing og planlægning.

Krebsens årshoroskop for 2019

Når det nye år 2019 gryr, vil du læse fra selvsamme side som en partner, og du er villig til at arbejde meget hårdt på at få tingene til at virke, således at andre mennesker selv kan nå deres mål. Både 2019 og 2020 karakteriseres ved stærke forpligtelser og udfordringer i dine relationer, og den kloge Krebs tilpasser sig selv til partnerens ønsker og intentioner, fordi disse ikke er til forhandling. Du er nødt til at være fleksibel. Dette fokus på balancen mellem dine egne behov og livsstil og samme for andre er en stor udvikling, delvist fordi formørkelses cyklussen bevæger sig ind i dit tegn Krebsen, som bringer en ca. 18 måneders udvikling, hvor det ser ud til at skæbnens hånd er på arbejde. Den første formørkelse finder sted den første uge af året og gør dig bekendt med ansvar i de vigtige relationer, som du må tage på dine skuldre. Den anden solformørkelse sker i dit tegn i begyndelsen af juli, som er en spændende tid rent socialt, men også ret intens, da dine egne behov frustreres af mennesker som er besluttede på at holde sig på egen kurs. Igen er det klogt at tilpasse sig. 2019 er et meget kreativt år for dig, især på jobbet, hvor dine horisonter bliver udvidede. Du kan være isoleret af geografien på en eller anden måde, men denne isolation hjælper til at få ideerne til at blomstre. At konvertere dine drømme til realiteter er lidt mere en udfordring, og når det handler om kolleger og hjælpere, bør du være skeptisk overfor løfter, indtil disse indfries. Dette gælder især omkring månederne marts og april. Du kan blive bedraget. September er den mest produktive måned for dig, og du kan stort set opnå alt hvad du ønsker dig. Det er et godt tidspunkt til uddannelse og planlægning, og partnere sætter stor pris på den indsats du gør på deres vegne. Når det bliver december, får du smagen af hvad der vil karakterisere 2020, og du kan se frem til udsigten til spændende partnerskaber og store tværkulturelle og internationale alliancer.


Krebsens

Det er en udfordrende men meget produktiv dag på jobbet, hvor der indgås vigtige aftaler, som kan få dit daglige liv til at forløbe glattere.

 

Krebsens dagshoroskop
3.4 (67.14%) 14 Stemmer