Krebsens dagshoroskop

Krebsens dagshoroskop d. 23 september 2018

Din intuition og empati er plejende for elskede i dag. En familietur kan være en sund distraktion fra for mange tunge følelser.

Ugehoroskop

I det ugen begynder, er du klar over dit ansvar for andre, og der en følelse af at du bliver stillet til ansvar af partnere som forventer kommunikation fra din side. Dette har en tendens til at være en hårdtarbejdende periode, hvor du brænder lyset i begge ender i forbindelse med et planlægnings, uddannelses eller kommunikationsprojekt. Du kan med succes uddelegere administrative opgaver til nogen som har mere styr på tingene end dig. Ved weekenden er der en følelse af sceneskift, med en ny fokus på familie og sager i hjemmet. Udfordringen er at blive enig med en partner, det er op til dig at gå på kompromis.

Månedshoroskop Årshoroskop

Krebsens månedshoroskop for september

Tidlig september er en meget konstruktiv periode for dig. Til at begynde med fortsætter der med at være en masse aktivitet forbundet med hjemmet og familieforhold. Du er dynamisk, partnere er dynamiske, og stærke karakterer gør et indtryk. Når du går ind i månedens anden uge, finder en mængde af forandringer sted, hvilket bringer nye muligheder. Nymånen d. 9 inspirerer dig til at kaste et blik på kommunikation og særligt indlæring, hvilket kan blive gjort mere effektivt ved at efterlade gamle metoder og omfavne de nye. Folk i nabolaget kan have meninger som det ville være klogt ikke at ignorere. Faktisk, så er det en tid hvor du kan møde nogle geniale mennesker som ved præcis hvordan der skal bygges broer fra gamle til nye metoder. I det du nærmer dig den sidste del af september, er der en ny fokus på hjemmet og på harmoni, og det er en tid hvor du bliver nød til at finde kompromiser med partnere som ved hvad de gerne vil have, og er overbevisende. Kæmp ikke imod, dit job er at finde en mellemvej og gøre alle glade. Der kan være noget ved det sociale miljø som du befinder dig i som er svært at tilpasse sig til, og som udfordrer vaner og tabuer. Partnere kan være bedre til at forhandle i det her miljø end du er.

Krebsens årshoroskop for 2018

I starten af 2018 bemærker du en periode med forandringer. Der har været stor fokus på innovative karriereforandringer i forbindelse med nye medier og teknologi, internationale organisationer og uafhængighed i årevis, og i 2018 vil dette fokus kunne oversættes til noget mere roligt, mere dybde og mere tilfredsstillende. Store muligheder viser sig stadig, som kan få dramatiske effekter på økonomien, men i slutningen af maj, er der et helt nyt interesseområde i dit liv, som radikalt vil ændre din tilknytning til grupper og organisationer, og til venner helt generelt.Dette har delvist forbindelse til den store lærer, Saturn, som kom ind i Stenbukken i slutningen af 2017. Pludselig er der fokus på partnerskab, og sådan vil det være i to eller tre år ud i fremtiden. Det er ikke meningen det skal være let; det der kræves af dig er engagement, og du er nødt til at lade din partner trykke på aftrækkeren, for denne har en plan, og har også resurserne samt beslutsomheden. På trods af udfordringerne smiler heldet til dig, og mulighederne for at arbejde med en partner og i grupper opstår, både i 2018 og i 2019. Det er noget langsigtet.Kærlighed og forhold bliver dybere og mere meningsfulde for dig i 2018. Du vil være mere karismatisk og magnetisk, hvilket vil gøre dit erotiske liv rigere. Det er et år hvor din fantasi og forestillingsevne er på sit højeste, og nye følelsesmæssige horisonter og åndelige horisonter åbnes, både gennem intime relationer til partnere og børn, gennem uddannelsesmæssige kurser, og gennem rejser. Du kan forvente positive begivenheder i den forbindelse i marts og først i juli. Der er masser af udfordringer, men livet er dejligt. Du føler at din tid er kommet, og at du nu kan leve på dine præmisser. Din naturlige empati og intuition kommer frem, og dette forøger din livskvalitet.2018 lover at blive et ekstraordinært år for dig – også økonomisk – fordi solformørkelsen i februar og august fremhæver vigtige økonomiske tendenser, som har indflydelse på trygheden. Formørkelsen i februar er storartet til at tage chancer og tjene på opfindelser; august formørkelsen reflekterer en tid med hardcore økonomiske forhandlinger, som har en lidt uforudsigelig natur. Sørg for at du har reserver til at klare det uventede.


Krebsens

Det er en udfordrende men meget produktiv dag på jobbet, hvor der indgås vigtige aftaler, som kan få dit daglige liv til at forløbe glattere.

 

Krebsens dagshoroskop
3.33 (66.67%) 12 Stemmer