Krebsens dagshoroskop

Krebsens dagshoroskop d. 20 maj 2018

Det er en tid hvor varme venner eller familiemedlemmer kan forsøde dit liv. Du har smag for luksus i øjeblikket, og sociale begivenheder kan blive dyre.

Ugehoroskop

Der er nøgle udviklinger denne uge i det din karrieres fokus skifter fra arbejde med individuel excellens og uafhængige projekter, til noget anderledes, hvilket involverer gruppe dynamik. Det bliver reflekteret i karriere skift i de kommende år. Der er ny fokus på fællesskabet, (internationale) organisationer og på at påtage dig en central rolle, som folk samles om. Overraskende udviklinger finder sted tidligere denne uge, i det nye forbindelser bliver skabt. Planer er ikke uden kontrovers, og der kan være folk som har sabotage i sinde.

Månedshoroskop Årshoroskop

Krebsens månedshoroskop for maj

Du begynder Maj-måned med stærke og kreative bånd til venner og partnere, hvilket er noget du kan bygge på og som har potentiale for vækst. Fokus er særligt på din rolle i grupper og organisationer som du er en del af, særligt når det kommer til at lede andre igennem visioner og idealisme. Du kan have haft nogle problemer med autoriteter og andre magtfulde mennesker for en måned eller to siden, men nu ved du præcis hvordan du skal håndtere dem og bruge magt til din egen fordel. Som den revolutionæres ændringers planet, bevæger Uranus sig nu ud af dit 10. sol-hus, der er fokuseret på karriere, en syvårig periode af forstyrrelse, innovation og forandring i dit professionelle liv er overstået, og nu handler det om at konsolidere, og, med en smule held, høster du de finansielle goder fra en tidligere risiko. Til gengæld medbringer Uranus nu en hvis grad af usikkerhed i de gruppe initiativer du er involveret i. Selvom det kan være meget positivt i det lange løb, Maj er en måned hvor nogle af de mennesker du bliver nød til at omgås presser dig ud i ekstreme situationer, så det er godt at have en strategi til at håndtere presserende typer. En sådan strategi kunne være at holde dig for dig selv, og holde dine tanker for dig selv.

Krebsens årshoroskop for 2018

I starten af 2018 bemærker du en periode med forandringer. Der har været stor fokus på innovative karriereforandringer i forbindelse med nye medier og teknologi, internationale organisationer og uafhængighed i årevis, og i 2018 vil dette fokus kunne oversættes til noget mere roligt, mere dybde og mere tilfredsstillende. Store muligheder viser sig stadig, som kan få dramatiske effekter på økonomien, men i slutningen af maj, er der et helt nyt interesseområde i dit liv, som radikalt vil ændre din tilknytning til grupper og organisationer, og til venner helt generelt.Dette har delvist forbindelse til den store lærer, Saturn, som kom ind i Stenbukken i slutningen af 2017. Pludselig er der fokus på partnerskab, og sådan vil det være i to eller tre år ud i fremtiden. Det er ikke meningen det skal være let; det der kræves af dig er engagement, og du er nødt til at lade din partner trykke på aftrækkeren, for denne har en plan, og har også resurserne samt beslutsomheden. På trods af udfordringerne smiler heldet til dig, og mulighederne for at arbejde med en partner og i grupper opstår, både i 2018 og i 2019. Det er noget langsigtet.Kærlighed og forhold bliver dybere og mere meningsfulde for dig i 2018. Du vil være mere karismatisk og magnetisk, hvilket vil gøre dit erotiske liv rigere. Det er et år hvor din fantasi og forestillingsevne er på sit højeste, og nye følelsesmæssige horisonter og åndelige horisonter åbnes, både gennem intime relationer til partnere og børn, gennem uddannelsesmæssige kurser, og gennem rejser. Du kan forvente positive begivenheder i den forbindelse i marts og først i juli. Der er masser af udfordringer, men livet er dejligt. Du føler at din tid er kommet, og at du nu kan leve på dine præmisser. Din naturlige empati og intuition kommer frem, og dette forøger din livskvalitet.2018 lover at blive et ekstraordinært år for dig – også økonomisk – fordi solformørkelsen i februar og august fremhæver vigtige økonomiske tendenser, som har indflydelse på trygheden. Formørkelsen i februar er storartet til at tage chancer og tjene på opfindelser; august formørkelsen reflekterer en tid med hardcore økonomiske forhandlinger, som har en lidt uforudsigelig natur. Sørg for at du har reserver til at klare det uventede.


Krebsens

Det er en udfordrende men meget produktiv dag på jobbet, hvor der indgås vigtige aftaler, som kan få dit daglige liv til at forløbe glattere.

 

Krebsens dagshoroskop
3.18 (63.64%) 11 Stemmer