Krebsens dagshoroskop

Krebsens dagshoroskop d. 25 maj 2019

Der er positive konsekvenser at finde, når du opnår adgang til gruppenetværk, som har resurser der kan hjælpe dig i dit arbejde. Du arbejder bedst med en lav profil lige nu.

Ugehoroskop

Nu hvor Mars er i dit tegn føler du dig forfrisket, og dine prioriteter er meget forbundet med familie og karrieresager. Du er motiveret til, at beskytte ting du holder af. Det er en ny æra for dit socialliv, og du kan forvente møder med folk, som kombinerer eksperimentering med tradition. Det er et ideelt tidspunkt for at involvere sig med grupper, som åbner nye indsigter. Udforskning af dit indre liv bliver vigtigere i denne uge, og de mest belønnende tider kommer når du går lange ture, mediterer og fortaber dig i dine tanker.

Månedshoroskop Årshoroskop

Krebsens månedshoroskop for maj

Tidlig maj er karakteriseret af vigtige forandringer i dit sociale liv, forandringer som har været tilstede i omkring et år, men som i maj bliver realiseret. Det er en tid til at involvere dig med nye venner og nye samfund, i hvad der vil være en syvårig periode af social rækkevidde, hvilket vil ændre dit syn på samfundet. Det er også tid til at udnytte dine professionelle resurser og at realisere nye indkomstkilder eller at nyde godt af gamle investeringer. Indtil midten af maj er der fokus på en masse aktiviteter på arbejdet, hvilket kan involvere rejse og internationale eller lokale muligheder. Det er en tid hvor folk du arbejdet med begynder at producere resultater. Der kan være en succesfyldt udvidelse i denne periode. Efter d.16 maj bevæger Mars sig ind i dit tegn, hvilket melder om en dynamisk, udfordrende og hårdtarbejdende periode for dig. Mars går ind i Krebsen en gang hver andet år, og det har en tendens til at understrege følelser og medføre et element af forstyrrelse. I dette tilfælde er der harmoniske kontakter til Venus, som sikrer at selv hvis følelserne er stærke, så vil folk du er tæt på have en positiv og beroligende indflydelse. Der sker meget på den sociale scene, så du vil have rigeligt med behagelige distraheringer.

Krebsens årshoroskop for 2019

Når det nye år 2019 gryr, vil du læse fra selvsamme side som en partner, og du er villig til at arbejde meget hårdt på at få tingene til at virke, således at andre mennesker selv kan nå deres mål. Både 2019 og 2020 karakteriseres ved stærke forpligtelser og udfordringer i dine relationer, og den kloge Krebs tilpasser sig selv til partnerens ønsker og intentioner, fordi disse ikke er til forhandling. Du er nødt til at være fleksibel. Dette fokus på balancen mellem dine egne behov og livsstil og samme for andre er en stor udvikling, delvist fordi formørkelses cyklussen bevæger sig ind i dit tegn Krebsen, som bringer en ca. 18 måneders udvikling, hvor det ser ud til at skæbnens hånd er på arbejde. Den første formørkelse finder sted den første uge af året og gør dig bekendt med ansvar i de vigtige relationer, som du må tage på dine skuldre. Den anden solformørkelse sker i dit tegn i begyndelsen af juli, som er en spændende tid rent socialt, men også ret intens, da dine egne behov frustreres af mennesker som er besluttede på at holde sig på egen kurs. Igen er det klogt at tilpasse sig. 2019 er et meget kreativt år for dig, især på jobbet, hvor dine horisonter bliver udvidede. Du kan være isoleret af geografien på en eller anden måde, men denne isolation hjælper til at få ideerne til at blomstre. At konvertere dine drømme til realiteter er lidt mere en udfordring, og når det handler om kolleger og hjælpere, bør du være skeptisk overfor løfter, indtil disse indfries. Dette gælder især omkring månederne marts og april. Du kan blive bedraget. September er den mest produktive måned for dig, og du kan stort set opnå alt hvad du ønsker dig. Det er et godt tidspunkt til uddannelse og planlægning, og partnere sætter stor pris på den indsats du gør på deres vegne. Når det bliver december, får du smagen af hvad der vil karakterisere 2020, og du kan se frem til udsigten til spændende partnerskaber og store tværkulturelle og internationale alliancer.


Krebsens

Det er en udfordrende men meget produktiv dag på jobbet, hvor der indgås vigtige aftaler, som kan få dit daglige liv til at forløbe glattere.

 

Krebsens dagshoroskop
3.5 (70%) 22 Stemmer