Krebsens dagshoroskop

Krebsens dagshoroskop d. 20 marts 2018

Forhåbninger bliver transformeret til handling. Det er en ideel dag for karriere partnerskaber. At være en del af en magtfuld gruppe kan være en god forsikring.

Ugehoroskop

Du går ind i en ekstremt dynamisk fase i din karriere, og der er en stærk fokus på partnerskaber, med en hentydning til at du kan være oppe imod meget magtfulde mennesker, som det ville være bedre at have som allierede end som fjender. Hvis du kommer i kamp, så ligger din styrke i at dine evner som leder og din villighed til at tage et initiativ. Men du bliver nød til at gå på kompromis med folk som ser tingene fra en helt anden vinkel. Henover de næste par uger vil du blive nød til at håndtere planlægning og kommunikation, som kræver konstant revision og ændring.

Månedshoroskop Årshoroskop

Krebsens månedshoroskop for marts

Fuldmånen i det marts begynder reflekterer en tid for dig hvor du bliver nød til at lytte til dine idealer og følge dit hjerte. Spirituelle kanaler er åbne, og det er både et tidspunkt for inspiration og drømme, og for at arbejde på detaljerne i kreative projekter. Der er stress og anstrengelser med de mennesker du arbejder med, men det er stadigvæk et smukt tidspunkt for at pleje en lykkelig vision af hvad fremtiden kan bringe. Du modtager vidunderlig vejledning og støtte. Efter den umiddelbare drømmende start på måneden, bevæger fokus sig bestemt imod karriere initiativer. Du vil opdage at der er entusiastiske mennesker der bestemmer, men impulsive planer bliver hurtigt blokeret. Hvad end du har planlagt så tager det længere end u har regnet med, så du vil få brug for flytte milepælene fra denne måned til slutningen på den næste. Partnerskaber er den største udfordring og du burde bestemt ikke undervurdere hvad du er oppe imod i den sidste del af marts. Mennesker du skal håndtere kan være beslutsomme, stærke og uforsonlige. Til gengæld er du ikke så svag, og slutningen af måneden kan være karakteriseret af viljekampe. Din fordel er det mod og dit initiativ. Det er en dødvande situation, hvilket kan kræve at du hverver en eksperts hjælp for at frigøre dig selv fra en potentiel konflikt.

Krebsens årshoroskop for 2018

I starten af 2018 bemærker du en periode med forandringer. Der har været stor fokus på innovative karriereforandringer i forbindelse med nye medier og teknologi, internationale organisationer og uafhængighed i årevis, og i 2018 vil dette fokus kunne oversættes til noget mere roligt, mere dybde og mere tilfredsstillende. Store muligheder viser sig stadig, som kan få dramatiske effekter på økonomien, men i slutningen af maj, er der et helt nyt interesseområde i dit liv, som radikalt vil ændre din tilknytning til grupper og organisationer, og til venner helt generelt.Dette har delvist forbindelse til den store lærer, Saturn, som kom ind i Stenbukken i slutningen af 2017. Pludselig er der fokus på partnerskab, og sådan vil det være i to eller tre år ud i fremtiden. Det er ikke meningen det skal være let; det der kræves af dig er engagement, og du er nødt til at lade din partner trykke på aftrækkeren, for denne har en plan, og har også resurserne samt beslutsomheden. På trods af udfordringerne smiler heldet til dig, og mulighederne for at arbejde med en partner og i grupper opstår, både i 2018 og i 2019. Det er noget langsigtet.Kærlighed og forhold bliver dybere og mere meningsfulde for dig i 2018. Du vil være mere karismatisk og magnetisk, hvilket vil gøre dit erotiske liv rigere. Det er et år hvor din fantasi og forestillingsevne er på sit højeste, og nye følelsesmæssige horisonter og åndelige horisonter åbnes, både gennem intime relationer til partnere og børn, gennem uddannelsesmæssige kurser, og gennem rejser. Du kan forvente positive begivenheder i den forbindelse i marts og først i juli. Der er masser af udfordringer, men livet er dejligt. Du føler at din tid er kommet, og at du nu kan leve på dine præmisser. Din naturlige empati og intuition kommer frem, og dette forøger din livskvalitet.2018 lover at blive et ekstraordinært år for dig – også økonomisk – fordi solformørkelsen i februar og august fremhæver vigtige økonomiske tendenser, som har indflydelse på trygheden. Formørkelsen i februar er storartet til at tage chancer og tjene på opfindelser; august formørkelsen reflekterer en tid med hardcore økonomiske forhandlinger, som har en lidt uforudsigelig natur. Sørg for at du har reserver til at klare det uventede.


Krebsens

Det er en udfordrende men meget produktiv dag på jobbet, hvor der indgås vigtige aftaler, som kan få dit daglige liv til at forløbe glattere.

 

Krebsens dagshoroskop
3.22 (64.44%) 9 Stemmer