Krebsens dagshoroskop

Krebsens dagshoroskop d. 17 januar 2018

Det er en dynamisk og optimistisk dag professionelt. De initiativer der tages nu får måske en langsom start, men efter et par smuttere starter motoren med at brumme.

Ugehoroskop

Fokus i denne uge er i særlig grad på det som sker på kontoret. I dit arbejdsliv er der store ideer til at bygge nye strukturer for fremtiden, men Rom blev ikke bygget på en dag, og du er nødt til at samle villige hjælpere for at overkomme de betydelige forhindringer for processen. Et projekt skal overvejes og yderlige ting skal iberegnes, hvilket kan gøre i løbet af julen. Der er uforudsigelige faktorer i løbet af ugen, både i dit privatliv og i din karriere. Fuldmånen på søndag vækker et behov for at komme ud og omkring og nyde naturen og stille og fredelige steder.

Månedshoroskop Årshoroskop

Krebsens månedshoroskop for januar

Du går ind i en vigtig periode med intimitet, kreativ dybde og åndelig vækst, som alle bliver mere vigtige i dit liv. De vigtige relationer – med dine børn, dine kreative partnere og de mennesker at gøre et godt indtryk på – fylder mere i din bevidsthed. Rejser, åndelige mentorer og dybdegående studier udvider din forståelse for meningen med dit liv, og der vil være et boost i kreativiteten, som kan give nogle personlige triumfer. Fuldmånen den 3. november starter en tid hvor du gør store indtryk på andre og vil stærkt involveret med grupper og kreative ting generelt. Dette varsler store forandringer næste år, hvor du vil stærk engageret i innovative grupper partnerskaber. Så november er et godt tidspunkt til at tage forudgående initiativer med hensyn til dette. Midten af november er en dybt romantisk tid, og relationer vil karakteriseres ved dybde og intensitet. Dem du er intimt involveret med, vil være mere krævende og følsomme omkring din følelsesmæssige interaktion. Du kan ikke skøjte hen over overfladen i en relation – november handler primært om at blotte din sjæl og dine dybeste sårbarheder.

Krebsens årshoroskop for 2018

I løbet af 2017 er der stadig stærk fokus på dit arbejdsliv, kolleger og den daglige rytme, som sørger for at dit liv har en sund balance. De faktorer som underminerede de resultater du forsøgte at opnå i 2016, især i forbindelse med kommunikation og administration, forsvinder fuldstændigt og i slutningen af året vil du faktisk opnå næsten alle de ting du har arbejdet så hårdt for. I hjemmet er der stabilitet og tilfredshed, men der stadig er en yderst spændende udvikling i din karriere, som kan betyde internationale rejser eller professionelle partnerskaber. Slutningen af august kan meget vel bringe en velfortjent økonomisk belønning på grund af innovation, nye medier, eller internationale projekter, og det er til til økonomisk vækst.

Fra et åndeligt eller filosofisk synspunkt, befinder du dig i en tid, hvor du søger efter mening, eller prøver at udtrykke subtile sandheder som du er særlig følsom overfor. I slutningen af februar er du i en meget speciel tid med hvor du på en måde bliver klogere, og der er en dynamisk udvikling i din karriere, hvor en vilje til at tage en chance giver succes. Der kan være en særlig rejse på dette tidspunkt, som på en måde forbinder mysterier fra fortiden med fremtiden...en slags karmisk frigivelse.

Helt hen i slutningen af 2017 er der vigtige forandringer som har indflydelse på dine relationer. For den enlige Krebs er det et godt tidspunkt til at indgå forpligtelser, og generelt vil du tilbringe mere tid på partnerskabs forpligtelser i de kommende år. Når dette år er omme, er der en vigtig overgangsperiode, med langt mindre fokus på din karriere og langt mere fokus på den rolle du spiller rent socialt.


Krebsens

Det er en udfordrende men meget produktiv dag på jobbet, hvor der indgås vigtige aftaler, som kan få dit daglige liv til at forløbe glattere.

 

Krebsens dagshoroskop
3.14 (62.86%) 7 Stemmer