Krebsens dagshoroskop

Krebsens dagshoroskop d. 21 juli 2018

Du har en dyb brønd af følelser som du kan trække på, hvilket er berigende både følelsesmæssigt og kreativt. Ikke alle er velkomne i din hemmelige have.

Ugehoroskop

Efter sidste uges solformørkelse i dit tegn, er din hovedopgave denne uge fokuseret på sikkerhed og på at iværksætte din fremtidsdrøm. Finansielt er det en svingende periode, og du mister og får noget, i samme omgang. Ikke alle finansielle råd er gode råd, men generelt bliver du nød til at undgå fristelsen til at bruge for mange penge på luksusgenstande, forførelse og på børn. Partnere så vel som nye grupper du omgås, kan være gode at afprøve dine ideer på. Weekenden bringer fokus på økonomiske forandringer og muligheder.

Månedshoroskop Årshoroskop

Krebsens månedshoroskop for juli

Du er stærkt klar over de udfordringer som partnerskaber og gruppearbejde præsenterer i Juli, og arbejder hårdt på at mestre en balance mellem at harmonisere dine autentiske behov og prioriteter hos folk som du har et stærkt forhold til. Det lader til at denne proces går virkelig godt, og tidlig Juli virker perfekt for kreative projekter, rejse og belønnende forhold med elskede. En spirituel rejse kan være på dagsordenen. Juli d. 13 står Nymånen i dit tegn modsat Pluto, hvilket tyder på en dybdegående transformation som har effekt på specifikke forhold. Det er tid til at udtrykke dine grænser, snakke tingene igennem for at nå ind til kernen af problemer, og eliminere faktorer som dræner dig. Du bliver nød til at anerkende og stå inde for din egen opførsel, i stedet for at dæmonisere andre. Den sidste uge på måneden er en meget spændende periode, men det er ikke en tid hvor du kan forvente at være i stand til at holde dig til planerne. Det er en god tid til at tage ud af at rejse og have spontane aktiviteter, selvom du skal være klar over finansiel ustabilitet eller uforudsigelige udviklinger i forbindelse med at dele, investere, resurser osv. Der kan være grupper eller organisationer som du ikke stabilt kan stole på længere.

Krebsens årshoroskop for 2018

I starten af 2018 bemærker du en periode med forandringer. Der har været stor fokus på innovative karriereforandringer i forbindelse med nye medier og teknologi, internationale organisationer og uafhængighed i årevis, og i 2018 vil dette fokus kunne oversættes til noget mere roligt, mere dybde og mere tilfredsstillende. Store muligheder viser sig stadig, som kan få dramatiske effekter på økonomien, men i slutningen af maj, er der et helt nyt interesseområde i dit liv, som radikalt vil ændre din tilknytning til grupper og organisationer, og til venner helt generelt.Dette har delvist forbindelse til den store lærer, Saturn, som kom ind i Stenbukken i slutningen af 2017. Pludselig er der fokus på partnerskab, og sådan vil det være i to eller tre år ud i fremtiden. Det er ikke meningen det skal være let; det der kræves af dig er engagement, og du er nødt til at lade din partner trykke på aftrækkeren, for denne har en plan, og har også resurserne samt beslutsomheden. På trods af udfordringerne smiler heldet til dig, og mulighederne for at arbejde med en partner og i grupper opstår, både i 2018 og i 2019. Det er noget langsigtet.Kærlighed og forhold bliver dybere og mere meningsfulde for dig i 2018. Du vil være mere karismatisk og magnetisk, hvilket vil gøre dit erotiske liv rigere. Det er et år hvor din fantasi og forestillingsevne er på sit højeste, og nye følelsesmæssige horisonter og åndelige horisonter åbnes, både gennem intime relationer til partnere og børn, gennem uddannelsesmæssige kurser, og gennem rejser. Du kan forvente positive begivenheder i den forbindelse i marts og først i juli. Der er masser af udfordringer, men livet er dejligt. Du føler at din tid er kommet, og at du nu kan leve på dine præmisser. Din naturlige empati og intuition kommer frem, og dette forøger din livskvalitet.2018 lover at blive et ekstraordinært år for dig – også økonomisk – fordi solformørkelsen i februar og august fremhæver vigtige økonomiske tendenser, som har indflydelse på trygheden. Formørkelsen i februar er storartet til at tage chancer og tjene på opfindelser; august formørkelsen reflekterer en tid med hardcore økonomiske forhandlinger, som har en lidt uforudsigelig natur. Sørg for at du har reserver til at klare det uventede.


Krebsens

Det er en udfordrende men meget produktiv dag på jobbet, hvor der indgås vigtige aftaler, som kan få dit daglige liv til at forløbe glattere.

 

Krebsens dagshoroskop
3.18 (63.64%) 11 Stemmer