Krebsens dagshoroskop

Krebsens dagshoroskop d. 20 november 2018

Der kan være brug for nogle hurtige justeringer, professionelt eller i hjemmet, i det du forbereder dig på en overgang til en periode, domineret af udvidelse.

Ugehoroskop

Fuldmånen hen imod slutningen af arbejdsugen understreger forandringer, som finder sted i din dagligdag, der både er spændende og kaotiske på en og samme tid. Muligheden for at udvide din arbejdssfære lokalt eller internationalt er der, og det skal selvfølgelig udnyttes. Prøv at undgå, at stole på hvad kollegaer eller hjælpere fortæller dig, i det deres forståelse af arbejdet ikke er tilstrækkelig. Du kan stole på din egen dømmekræft, men den vise Krebs forbliver skeptisk omkring løfter fra andre, indtil han eller hun ser løftet blive holdt.

Månedshoroskop Årshoroskop

Krebsens månedshoroskop for november

Tidlig November medbringer en mængde af forandringer i dine daglige rytmer og vaner og i dit arbejdsmiljø. Nye folk kommer ind på arbejdspladser og bringer nye ideer. Der er en udvidelse af det felt du arbejder i, med en fokus på internationale sager og på at sprede viden og information. Det føles som en potent og berigende periode for dig, men den sikkerhed du føler tidligere på måneden har en tendens til at fordufte senere. Forvirring opstår på grund af en mangel på klar fokus, omkring den retning du er på vej i, og i midten af November bliver entusiasme genovervejet, fordi der er så lidt solide beviser for tidligere forhåbninger, eller måske fordi nogen genovervejer deres kurs. Nogle folk kan sige at det er vigtigt at prøve indtil du finder ud af det, og det er faktisk fundamentet for succesfuld marketing. Stadigvæk bliver du dog nød til at kultivere en hvis skepsis, når folk går på kompromis. Følg dine instinkter, og hvis dine instinkter fortæller dig at du bør undgå at flyve for tæt på solen, er det tid til at lande igen. I dit privatliv, føles det som at tingene vender tilbage til det normale, og du kan forvente gode nyheder, både omkring familiemedlemmer og deres forhold, og i forbindelse med private finanser.

Krebsens årshoroskop for 2018

I starten af 2018 bemærker du en periode med forandringer. Der har været stor fokus på innovative karriereforandringer i forbindelse med nye medier og teknologi, internationale organisationer og uafhængighed i årevis, og i 2018 vil dette fokus kunne oversættes til noget mere roligt, mere dybde og mere tilfredsstillende. Store muligheder viser sig stadig, som kan få dramatiske effekter på økonomien, men i slutningen af maj, er der et helt nyt interesseområde i dit liv, som radikalt vil ændre din tilknytning til grupper og organisationer, og til venner helt generelt.Dette har delvist forbindelse til den store lærer, Saturn, som kom ind i Stenbukken i slutningen af 2017. Pludselig er der fokus på partnerskab, og sådan vil det være i to eller tre år ud i fremtiden. Det er ikke meningen det skal være let; det der kræves af dig er engagement, og du er nødt til at lade din partner trykke på aftrækkeren, for denne har en plan, og har også resurserne samt beslutsomheden. På trods af udfordringerne smiler heldet til dig, og mulighederne for at arbejde med en partner og i grupper opstår, både i 2018 og i 2019. Det er noget langsigtet.Kærlighed og forhold bliver dybere og mere meningsfulde for dig i 2018. Du vil være mere karismatisk og magnetisk, hvilket vil gøre dit erotiske liv rigere. Det er et år hvor din fantasi og forestillingsevne er på sit højeste, og nye følelsesmæssige horisonter og åndelige horisonter åbnes, både gennem intime relationer til partnere og børn, gennem uddannelsesmæssige kurser, og gennem rejser. Du kan forvente positive begivenheder i den forbindelse i marts og først i juli. Der er masser af udfordringer, men livet er dejligt. Du føler at din tid er kommet, og at du nu kan leve på dine præmisser. Din naturlige empati og intuition kommer frem, og dette forøger din livskvalitet.2018 lover at blive et ekstraordinært år for dig – også økonomisk – fordi solformørkelsen i februar og august fremhæver vigtige økonomiske tendenser, som har indflydelse på trygheden. Formørkelsen i februar er storartet til at tage chancer og tjene på opfindelser; august formørkelsen reflekterer en tid med hardcore økonomiske forhandlinger, som har en lidt uforudsigelig natur. Sørg for at du har reserver til at klare det uventede.


Krebsens

Det er en udfordrende men meget produktiv dag på jobbet, hvor der indgås vigtige aftaler, som kan få dit daglige liv til at forløbe glattere.

 

Krebsens dagshoroskop
3.4 (67.14%) 14 Stemmer