Krebsens dagshoroskop

Krebsens dagshoroskop d. 15 september 2019

Det er en dynamisk dag på hjemmefronten med familiebesøg og æstetiske initiativer. Partere fortrækker at spille sikkert, hvilket kan putte en dæmper på din energi.

Ugehoroskop

Du befinder dig i en meget travl periode, og der er meget arbejde og research at gøre. Du er nødt til at have styr på detaljerne omkring kommunikationsprojekter og arbejde tæt sammen med medstuderende, kolleger eller medrejsende for at komme af med enhver forhindring der står dig i vejen. Mens du kæmper for en klar aftale, er der nogle af de mennesker du har med at gøre, især de lokale, bare ikke ser ud til at være i stand til at komme med konkrete informationer eller de resultater du søger. Dette kan være nedslående. Lad dig ikke lokke af falske løfter. Hvis nødvendigt, så drop noget og fokuser på det der virker.

Månedshoroskop Årshoroskop

Krebsens månedshoroskop for september

Du er i en meget travl periode i starten af september, og det er tid til at arbejde tæt sammen med andre, for at realisere dine planer. Der er nerver på og stressniveauet er temmelig højt, da der er mange detaljer der skal klares. En god projektplanlægger ville være en stor hjælp, da det ser ud til at mange mennesker at organisere og mange planer der skal lægges. Du kan arbejde ekstremt godt sammen med partnere, som er lige så motiverede og disciplinerede som du. At udarbejde skemaer og deadlines er vigtigt, og at være i stand til at lære noget nyt er hjælpsomt. Omkring fuldmånen midt på måneden har du fået styr på situationen, men der er et par ting du er nødt til at være på mærkerne overfor, hvis du ikke ønsker at din indsats skal være helt spildt. For eksempel er det ikke alle du kan regne med er effektive, så sørg for at check op på associerede og deres planlægning og løfter. Omkring midten af september og i hvert fald efter den 21. er der en betydelig fokusændring, da de private ting får højere prioritet. Det er en dejlig tid til at underholde venner derhjemme, at arbejde på æstetik og generelt nyde dine familierelationer. Den sidste del af måneden præges af lykkelige begivenheder og en særdeles harmonisk arbejdsatmosfære.

Krebsens årshoroskop for 2019

Når det nye år 2019 gryr, vil du læse fra selvsamme side som en partner, og du er villig til at arbejde meget hårdt på at få tingene til at virke, således at andre mennesker selv kan nå deres mål. Både 2019 og 2020 karakteriseres ved stærke forpligtelser og udfordringer i dine relationer, og den kloge Krebs tilpasser sig selv til partnerens ønsker og intentioner, fordi disse ikke er til forhandling. Du er nødt til at være fleksibel. Dette fokus på balancen mellem dine egne behov og livsstil og samme for andre er en stor udvikling, delvist fordi formørkelses cyklussen bevæger sig ind i dit tegn Krebsen, som bringer en ca. 18 måneders udvikling, hvor det ser ud til at skæbnens hånd er på arbejde. Den første formørkelse finder sted den første uge af året og gør dig bekendt med ansvar i de vigtige relationer, som du må tage på dine skuldre. Den anden solformørkelse sker i dit tegn i begyndelsen af juli, som er en spændende tid rent socialt, men også ret intens, da dine egne behov frustreres af mennesker som er besluttede på at holde sig på egen kurs. Igen er det klogt at tilpasse sig. 2019 er et meget kreativt år for dig, især på jobbet, hvor dine horisonter bliver udvidede. Du kan være isoleret af geografien på en eller anden måde, men denne isolation hjælper til at få ideerne til at blomstre. At konvertere dine drømme til realiteter er lidt mere en udfordring, og når det handler om kolleger og hjælpere, bør du være skeptisk overfor løfter, indtil disse indfries. Dette gælder især omkring månederne marts og april. Du kan blive bedraget. September er den mest produktive måned for dig, og du kan stort set opnå alt hvad du ønsker dig. Det er et godt tidspunkt til uddannelse og planlægning, og partnere sætter stor pris på den indsats du gør på deres vegne. Når det bliver december, får du smagen af hvad der vil karakterisere 2020, og du kan se frem til udsigten til spændende partnerskaber og store tværkulturelle og internationale alliancer.


Krebsens

Det er en udfordrende men meget produktiv dag på jobbet, hvor der indgås vigtige aftaler, som kan få dit daglige liv til at forløbe glattere.

 

Krebsens dagshoroskop
3.2 (63.7%) 27 Stemmer