Stenbukkens dagshoroskop

Stenbukkens dagshoroskop d. 20 marts 2018

En værdig modstander ankommer på scenen, og du befinder dig over for vedkommende. Uanset hvad er det en ideel dag for kreativt samarbejde og succes.

Ugehoroskop

I det ugen starter, går Mars ind dit tegn, og dette indleder en ekstremt intens og hårdtarbejdende periode, hvilket enten kan være forbundet med karriere initiativer eller med familie sager. Der er et højt niveau af koncentration i det folk i familien står over for hinanden og søger forskellige udfald. Der kan være ekstensive forhandlinger henover de næste par uger, og du er mest inklineret til at slå reglerne fast. Fakta er at du bestemt kan få din vilje, fordi du er fast besluttet og ustoppelig, men det kan være en god ide at give andre mennesker lidt albueplads.

Månedshoroskop Årshoroskop

Stenbukkens månedshoroskop for marts

Det er en drømmende start på måneden, særligt når det kommer til vigtige forhold i dit liv. Fremmede miljøer lokker dig, og drømmende aktiviteter kan fortrylle dig til at starte med. Nye udviklinger bringer dig til gengæld hurtigt tilbage til virkeligheden, for der er et behov for at ligge en dæmper på overflod og hensynsløshed som enten er forbundet med kollegaer eller familie affærer. I løbet af marts, vil Mars gå ind i dit tegn og bevæge sig i mod at slutte sig til Saturn, som står i Stenbukken i de næste par år. Kombinationen af Mars og Saturn er en magtfuld kombination, som mobiliserer enorm viljestyrke og beslutsomhed. Du udvikler en plan, og slet intet kommer til at stoppe dig í at sætte den i gang, selvom du møder meget modstand. Den første modstandslinje er fra folk i familien, som føler at dine planer begrænser deres frihed. Det er ikke tiden til komplet frihed, og for de mennesker, et barn måske, som foretrækker oprør, bliver konsekvenserne ikke gode. Din plan er den rigtige plan, selvom du implementerer den en smule for autokratisk. Den anden modstandslinje kommer fra nogen du respekterer. Alle genovervejer en smule, og en fred imellem ligemænd er resultatet.

Stenbukkens årshoroskop for 2018

Der starter en ny epoke for dig fordi, når 2018 starter, bevæger Saturn sig ind i Stenbukken, hvor den forbliver indtil slutningen af 2020. Det er en stor forandring, og den tid med ubemærkethed og endda ensomhed, som har været tilstede de sidste par år, er nu helt ovre. Du placerer dig selv bestemt som hersker af din egen domain, og ingen skal tvivle på dette i januar, hvor folk flytter sig over på din side og hurtigt danner alliancer med dig, også selvom det kan betyde store forandringer i deres liv.For så vidt angår dig, er tiden med at holde en lav profil og gå på kompromis nu ovre. Fra 2018 til 2020 vil du få mere og mere styrke og eftertrykkeligt opbygge nye strukturer og værdier, som du vil leve efter. Det kommer til at blive din vej eller ingen vej – en enorm forandring fra de kompromisser du har indgået de seneste år.Med afstivning af denne nye følelse af selvstændiggørelse, vil du opdage at sociale strukturer og den sociale elite vil stiltiende støtte dine strategier. Dette lyder måske lidt autokratisk, men din dagsorden kan meget vel være ret idealistisk og reform orienteret. De mennesker, du har med at gøre nu, vil have drømme om et bedre samfund, og de vil komme til dig for at finde støtte for deres drømme og for at du skal tage lederrollen. Det, der inspirerer dig nu, er at samle informationer om kræfterne både socialt og i uddannelsessystemet, som kan være en faktor i medfølende forandringer for underprivilegerede mennesker.Det er et banebrydende år for dig, også kreativt, hvor du vil være villig til at sætte din egen identitet over styr for at promovere de ting, du tror på. Din personlige magnetisme glitrer og du vil sikkert tiltrække nogle ret vilde mennesker, og i perioden fra maj til september er der en tid hvor, på trods af din normalt forsigtige natur, du vil være villig til at foretage nogle eksperimenter, og endda tage økonomiske chancer. Hvis du ønsker at undgå problemer på hjemmefronten i denne periode, er du nødt til at tøjle de vildere elementer blandt familie og venner.


Stenbukken

Det er en vigtig dag, hvor arrangementer falder på plads. Professionelle ideologier kan lave eller ødelægge en handel, og folk kæmper for de værdier som de har kær.

 

Stenbukkens dagshoroskop
4 (80%) 18 Stemmer