Stenbukkens dagshoroskop

Stenbukkens dagshoroskop d. 23 september 2018

Sæt arbejde og praktiske sager til side denne søndag for at mødes med folk og venner i nabolaget, som har stærke følelser omkring noget.

Ugehoroskop

Ugen begynder med at Månen slutter sig til Saturn og Pluto i dit tegn, hvilket tyder på at folk kommer til dig for vejledning, og du er klar til at udøve hård kærlighed. Der er en intens fokus på information og indlæring denne uge, og tiderne kan være stressede for partnere i denne forstand. På den sociale og finansielle front, er der en genopståen af forstyrrende indflydelse, hvilket kan have noget at gøre med en ven eller et familiemedlems affærer. Det lader til at kærlighedsdrama er i luften, og et godt råd er at dem du elsker skal undgå dybt vand.

Månedshoroskop Årshoroskop

Stenbukkens månedshoroskop for september

Du har sandsynligvis bemærket at det er en utrolig periode i dit liv, hvilket har meget at gøre med at dit tegns hersker, Saturn, faktisk er i dit tegn (hvor den vil være i de næste par år), hvilket skaber en meget behagelig harmonisk kontakt med forandringens og revolutionens planet, Uranus. Det kan føles som om at du bygger en bro imellem to verdener, og i stedet for at omstændighederne hersker over dig, hersker du over omstændighederne. Så tidligt i september føles det som om du har overlevet alle de forandringer der er krævet af dig, og du er klar til at bevæge dig fremad stille og roligt for at opnå dine nye mål, hvilket kan have noget at gøre med kreativ selvudfoldelse og en ny og interessant livsstil. Det er den perfekte tid for at udvide dine horisonter igennem studie eller rejse, og for at udveksle ideer med geniale folk fra hele verden. I slutningen af september føles det som om at der er meget fokus på din karriere, og du kan ende med at forsøge at reparere svagt lederskab, hvor flertallets synspunkter fører til ubeslutsomhed. Det er op til dig at sørge for strukturen og vejledningen der får tingene til at fungere. På den anden side, har nogle af de folk på arbejdet præcis de rigtige ideer om de teknologiske og sociale løsninger der er krævet for succes.

Stenbukkens årshoroskop for 2018

Der starter en ny epoke for dig fordi, når 2018 starter, bevæger Saturn sig ind i Stenbukken, hvor den forbliver indtil slutningen af 2020. Det er en stor forandring, og den tid med ubemærkethed og endda ensomhed, som har været tilstede de sidste par år, er nu helt ovre. Du placerer dig selv bestemt som hersker af din egen domain, og ingen skal tvivle på dette i januar, hvor folk flytter sig over på din side og hurtigt danner alliancer med dig, også selvom det kan betyde store forandringer i deres liv.For så vidt angår dig, er tiden med at holde en lav profil og gå på kompromis nu ovre. Fra 2018 til 2020 vil du få mere og mere styrke og eftertrykkeligt opbygge nye strukturer og værdier, som du vil leve efter. Det kommer til at blive din vej eller ingen vej – en enorm forandring fra de kompromisser du har indgået de seneste år.Med afstivning af denne nye følelse af selvstændiggørelse, vil du opdage at sociale strukturer og den sociale elite vil stiltiende støtte dine strategier. Dette lyder måske lidt autokratisk, men din dagsorden kan meget vel være ret idealistisk og reform orienteret. De mennesker, du har med at gøre nu, vil have drømme om et bedre samfund, og de vil komme til dig for at finde støtte for deres drømme og for at du skal tage lederrollen. Det, der inspirerer dig nu, er at samle informationer om kræfterne både socialt og i uddannelsessystemet, som kan være en faktor i medfølende forandringer for underprivilegerede mennesker.Det er et banebrydende år for dig, også kreativt, hvor du vil være villig til at sætte din egen identitet over styr for at promovere de ting, du tror på. Din personlige magnetisme glitrer og du vil sikkert tiltrække nogle ret vilde mennesker, og i perioden fra maj til september er der en tid hvor, på trods af din normalt forsigtige natur, du vil være villig til at foretage nogle eksperimenter, og endda tage økonomiske chancer. Hvis du ønsker at undgå problemer på hjemmefronten i denne periode, er du nødt til at tøjle de vildere elementer blandt familie og venner.


Stenbukken

Det er en vigtig dag, hvor arrangementer falder på plads. Professionelle ideologier kan lave eller ødelægge en handel, og folk kæmper for de værdier som de har kær.

 

Stenbukkens dagshoroskop
4 (80%) 24 Stemmer