Stenbukkens dagshoroskop

Stenbukkens dagshoroskop d. 26 februar 2020

Dine kære er fulde af initiativer, men i dine øjne er deres handlinger og dømmekraft for hastig. Hvis nogen accelererer, så trækker du bremsen.

Ugehoroskop

I øjeblikket befinder Mars, Jupiter, Pluto og Saturn sig i dit tegn, hvilket er en sværvægter astrologisk line, som sikrer at de næste par uger vil vise en intens transformation i dit personlige liv. Det er tid til det sidste skub, som vil drive dig ind i en mere stabil situation, som viser sig ved en spændende udvikling i din økonomi, som sker i slutningen af marts. I mellemtiden kan der være emner derhjemme i forbindelse med børn eller dine kære, som gennemgår en krise. Gamle forsvarsværker skal opgives. Professionelt vil ledere med dårlig dømmekraft få sparket.

Månedshoroskop Årshoroskop

Stenbukkens månedshoroskop for februar

Livet kunne dårligt være mere intenst end det er i disse dage, og hvor den dynamiske Mars går ind i dit tegn midt i februar, det bliver bare endnu mere travlt og intenst. Det er tid til at mobilisere alle tilgængelige kræfter for at opnå dine mål, som er at lave en forandring i dit personlige liv i løbet af året. På grund af den nylige konjunktion mellem din tegnhersker, Saturn, og den potente Pluto, kan der være en følelse af udmattelse eller at dine resurser er opbrugte, men når du demonterer gamle strukturer og opbygger nye, vil du opdage utallige energireserver. Dette bliver kun stærkere og kulminerer i en vigtig begivenhed i slutningen af marts, som resulterer i at du kommer videre på oprørte vande af store forandringer i dit liv. Nogle af de kampe du er nødt til at kæmpe nu er i forbindelse med loven, måske socialt, og der er særligt fokus på en mental udvikling, uddannelse og kommunikation. Det er nu arbejdet skal gøres for at undgå misforståelser og det kan tage adskillige forsøg før tingene falder på plads; hvilket de gør i slutningen af næste måned. Februar er en tid med eksperimentelle initiativer i din livsstil, hvor du dykker dybt ind i fortiden for at bygge en bro til fremtiden.

Stenbukkens årshoroskop for 2020

2020 bliver et stort år for dig eftersom planeterne Jupiter, Saturn og Pluto danner en konjunktion i dit tegn og det er noget, som kun sker meget sjældent. Året begynder godt, og det er et perfekt tidspunkt for partnerskaber med kollegaer og en mentor. Alle er motiverede af at arbejde sammen med dig, og du holder godt fast i dem, fordi du er fokuseret på at realisere dit personlige mål. Fordi din tegnhersker Saturn møder Pluto den 12. januar, hvilket er noget der kun sker hvert 36 år, bliver det en periode hvor du træffer nogle beslutninger. Denne planetcyklus er forbundet med at give slip på nogle gamle systemer og erstatte dem med nogle nye. For dig er det et spørgsmål om livsstil og du overvejer hvilke forandringer du har brug for at kunne udvikle dig. Det er lidt ligesom slangen der skifter ham eller sommerfuglen der kommer ud af sin puppe. Din fokus på at skabe forandringer fortsætter gennem det meste af året. Den er mest intens i marts, og livet bringer møder med mennesker, der har meninger også I forhold til dit liv. Uanset hvad du beslutter, så vil du være ligesom et lokomotiv, fordi der er intet der kan standse dig. Det er helt sikkert tilladt for dig at være stærk og kraftfuld i din intention om at forfølge dine livsmål på dette tidspunkt, men vær sikker på at din kommunikation er tydelig i forhold til det du ønsker at gøre. Den 22. marts bevæger Saturn sig ind i Vandbæreren, og det er tidspunkt hvor du kan få smag for hvor du gerne vil hen. Først så prøver du situationen af. Du forbereder dig på at foretage forandringer, som vil påvirke din økonomiske tryghed og måske skabe en kulturel forbindelse, som du aldrig tidligere troede var mulig. Ved juletid begynder dine livsstilforandringer virkelig at tage fat. Du kan slippe din krise tankegang, og du kan fokusere på at bygge noget nyt op. 2021 vil blive en tid med frihed og plads til at foretage nogle eksperimenter i dit liv, og du giver samtidigt slip på eksisterende normer, fordi du er i færd med at bygge noget helt nyt op.


Stenbukken

Det er en vigtig dag, hvor arrangementer falder på plads. Professionelle ideologier kan lave eller ødelægge en handel, og folk kæmper for de værdier som de har kær.