Stenbukkens dagshoroskop

Stenbukkens dagshoroskop d. 17 januar 2018

Der er vigtige samtaler og der er en masse du skal tænke over. Med nogle få justeringer kan en plan blive flyvende og du kan gå i gang med en længe ventet transition.

Ugehoroskop

Når konjunktionen mellem kommunikationsplaneten, Merkur, og din tegnhersker, Saturn, foregår hele denne uge, er der et særligt problem som du er nødt til at overveje sammen med en bestemt person. Det er det perfekte tidspunkt til at implementere den forandring du har ønsket hele året, men du er nødt til at foretage noget hjemmearbejde, før du kan realisere dine planer. Omkring jul vil alt være faldet pænt på plads. I mellem tiden er der fakta der skal undersøges, og forudgående entusiasme skal kontrolleres. Du er nødt til at vente på en partner eller en du holder af, før du kan træde ind på nyt territorie.

Månedshoroskop Årshoroskop

Stenbukkens månedshoroskop for januar

Den 11. november foretager din tegnhersker, Saturn, en harmonisk kontakt med planeten Uranus, planeten for innovation og forandring, som er noget der kun sker hvert 45. år. Dette er den sidste af tre kontakter i løbet af det sidste år, som viser at du er involveret i en moderniseringsproces, som virkelig viser sig i slutningen af året. Dette kan ikke ske for tidligt, for du kan ikke lade være med at føle, at du har været sat ud af spillet på det seneste, og du længes efter forandring, hvilket nu helt sikkert vil komme. Dette kan have effekt på alle områder af dit liv, men især vil det have effekt på hjem og familie, hvor forandringer hilses velkommen og muligheder bliver mere konkrete, hvilket betyder at du kan foretage en ny og frisk start om en måned eller lignende. I mellemtiden er der stor aktivitet i dit sociale liv, hvilket delvist kan handle om forandringer i lederskabet. I hvert fald synes lederskabet svagere end nogensinde, og på trods af din support, kan svage ledere sætte forretningerne på et farligt spor. Socialt er det en tid hvor hemmelige alliancer formes og magtfulde gruppe får indflydelse bag kulisserne. De grupper der skabes nu har stærke drømme men er svage i udførelsen af dem, og senere bliver du nok mere involveret.

Stenbukkens årshoroskop for 2018

Der er succes at spore i de første 9 måneder af 2017, vækst og udvidelser i din karriere og en spændende udvikling i hjemmet og i familielivet. De mennesker du arbejder for i denne periode motiveres af enighed og kompromisser, og selv om du måske ville foretrække en lidt hårdere tilgang, ønsker ledelsen at arbejde tæt sammen med dig, for at kunne trække på dine råd og erfaring. Din tegnhersker, Saturn, befinder sig stadig i Skytten og i dit 12. hus, så du er ikke klar til at påtage dig yderligere ansvar eller en tungere rolle, og du har det med at sætte andre først og holde dig selv i baggrunden. Det der er godt ved dette år, sammenlignet med sidste år er, at du føler dig langt mere sikker og med færre problemer.

Der er nogle forandringer i dit professionelle liv efter oktober, og på det tidspunkt er der måske nogen der har brug for, at du bliver mere involveret i sociale forpligtelser. Op til oktober kan der være internationale rejser eller forretningskontakter, som mener at du er nødt til at være mobil og klar til at forlade familien for en tid, men efter oktober kommer der langt mere stabilitet.

De helt store forandringer sker i december, når din tegnhersker, Saturn, bevæger sind i Stenbukken. Dette sker kun en gang hvert 30. år, så det er store ting, og det vidner om en tid i dit liv, hvor du måske har følt, at uanset hvad du gjorde og hvor hårdt du prøvede, ville det bare ikke virke. Med Saturn i dit tegn indtil slutningen af 2020, går du en periode i møde, hvor du endelig føler at du ved hvad du vil for dig selv og fremtiden, og er klar til at plante frø som vil føre til stærk vækst og en langt stærkere følelse af en personlig mission.


Stenbukken

Det er en vigtig dag, hvor arrangementer falder på plads. Professionelle ideologier kan lave eller ødelægge en handel, og folk kæmper for de værdier som de har kær.

 

Stenbukkens dagshoroskop
4.25 (85%) 16 Stemmer