Stenbukkens dagshoroskop

Stenbukkens dagshoroskop d. 21 januar 2019

En partner bevæger sig et nyt sted hen, og det kan have en positiv effekt på fællessager. Du kan ikke forhindre et familiemedlem i, at gøre hvad de vil.

Ugehoroskop

Med Mars i Vædderen, som står over for dit tegns hersker, Saturn, i det ugen starter, er der store udfordringer, som kræver en stor mængde tålmodighed og viljestyrke. Disse udfordringer bliver hurtigt løst, men du skal acceptere, at du ikke kan styre energien hos folk, som er fastbesluttet på en handlingsplan. Selvom du kan have konflikter med et familiemedlem, følger de bare hvad de tror på og hvad der vil bringe dem succes. Ved slutningen af ugen, letter presset og tingene lysner op finansielt.

Månedshoroskop Årshoroskop

Stenbukkens månedshoroskop for januar

2019 begynder med en fantastisk følelse af dynamik. Du skaber langsigtede forpligtelser og er fast besluttet på at skabe fremgang i mange områder af dit liv, uanset hvor hårdt du bliver nød til at arbejde. Dedikerede partnerskaber er favoriseret, og du er forberedt på at sætte himmel og jord i bevægelse. Kompromis er ikke på dagsordenen, du ved hvad du vil have og andre mennesker bliver nød til at tilpasse sig. Du er i en proces, som ikke vil blive færdig før slutningen af 2020, og alting skal gå som smurt. Der er også en masse nye udviklinger i dit familieliv i det Januar begynder, i det en person med en frisk og dynamisk indstilling er klar til at sætte tingene i bevægelse. Der er diskussioner, som kan være ganske problematiske omkring Nymånen d.6, som falder i dit tegn. Det er tid for nye initiativer og forpligtelser, og du er forberedt på at kæmpe for din sag. Spirituelt er det også en vigtig måned for dig, og hvis du kan finde noget tid væk fra arbejdet, er der en chance for at forstå folk, som har et positivt syn på livet. Der kan være gode nyheder i familien, og det er den slags tid hvor børn har glade ting at annoncere. Når folk har store forhåbninger, har du en tendens til at udpege det negative prøv at være mere opmuntrende.

Stenbukkens årshoroskop for 2019

Du kan blive tilgivet for at tro, at der sker noget stort i dit liv, for både Saturn og Pluto er i dit tegn, hvor de langsomt bevæger sig henimod en sjælden konjunktion. Når Jupiter går ind i dit tegn i slutningen af året, og skaber en mægtig konjunktion på et tidspunkt i 2020, er der noget der koger – sikkert en stor omorganisering i din livsstil og en massiv personlig styrke, da du overkommer den ene udfordring efter den anden. Der er tider i løbet af året hvor du føler denne proces stærkere end ellers, og januar er en af disse. En dynamisk udvikling på familiefronten kan skabe konflikter mellem en ung kriger derhjemme, som ønsker at gøre tingene hurtigt, men du foretrækker afprøvede metoder. Forvent et vilje sammenstød. Juni og juli er også måneder hvor din viljestyrke og beslutsomhed bliver testet endnu engang, af folk der modsætter sig dig og som måske endda anvender uetiske metoder. Basalt set er du i en position hvor du kan knuse enhver opposition. 2019 er en tid med kreative gennembrud, hvor du opdager nøjagtigt hvor stor styrke og hvor mange personlige resurser du besidder. Dette kan udtrykke sig ved en brobygning og modernisering, at være en del af et internationalt eller kreativt team og måske en form for foryngelse, som har indflydelse på hele den måde du lever dit liv på. Du forestiller dig en ny fremtid og arbejder hårdt på at opnå det du ønsker, og du kan forvente en masse personlig tilfredsstillelse, især omkring maj og juni, som er storartede for både børn og romantik. Når Jupiter går ind i dit tegn først i december, vil du opdage hvad det betyder at have magtfulde og indflydelsesrige personer ved din side. Du påtager dig langt mere ansvar på det tidspunkt, og begynder at høste frugterne af de fantastiske anstrengelser du har gjort i løbet af det sidste år eller to. Det er en tid hvor du arbejder sammen med folk, især i forretningen og forretnings administrationen, som kan være en del af en helt ny livsstruktur.


Stenbukken

Det er en vigtig dag, hvor arrangementer falder på plads. Professionelle ideologier kan lave eller ødelægge en handel, og folk kæmper for de værdier som de har kær.

 

Stenbukkens dagshoroskop
4 (80.77%) 26 Stemmer