Stenbukkens dagshoroskop

Stenbukkens dagshoroskop d. 15 september 2019

Der er dynamiske initiativer i familien og nye stemmer ønsker at blive hørt. Hvis du føler at tingene går for stærkt, så slår du bremserne i.

Ugehoroskop

Det er en tid hvor der er meget at lære, og hvor, med hjælpe fra folk som er eksperter på deres respektive områder, du har adgang til vigtige informationer og værktøjer, som kan hjælpe dig til at nå dine mål. Det er det perfekte tidspunkt til fremtidig planlægning, for rejser, og for højere uddannelse. Ikke desto mindre kan du kun bruge informationer som har en praktisk funktion. Teorier og drømmer fører ingen steder hen. Derfor er du nødt til omhyggeligt at diskriminere mellem det du kan bruge, og det som er spild af tid og energi. Det er ikke alle informationskilder man kan stole på, så forlad dig på din erfaring.

Månedshoroskop Årshoroskop

Stenbukkens månedshoroskop for september

Dette er et ekstraordinært år for dig, og de sidste måneder har du været opslugt af en undersøgelse omkring dit liv og omstændighederne – især på grund af ting som har rejst sig fra den fjerne fortid. Hvis der nogensinde har været et tidspunkt hvor karma bestemmer, så er dette år dette tidspunkt. Det er som om du tømmer en spand med gamle ting du ikke længere har brug for, og denne proces fører til en periode med forandring og mere styrke næste år. Det der er særligt for denne måned er, at din tegnhersker, Saturn, bevæger sig direkte efter mange måneder, hvor den har gået retrograd, og – selvom du måske føler at du sidder fast og ikke kommer nogen vegne – er dette et vendepunkt, hvor du kan lade bekymringer omkring fortiden bag dig og begynde at skabe den fremtid du ønsker dig. Det sige at alle gode sager kommer til den der venter, og det gælder for dig nu. Rådgivere og mentorer, indflydelsesrige mennesker og tænkere giver hidtil uset support. Planer for fremtiden falder på plads, når eksperter på feltet viser deres loyalitet overfor dig og arbejder på praktiske måder for at få tingene til at ske. Det er et supergodt tidspunkt til at få flere kvalifikationer og evner. Omkring midten af september er der favorable nye tendenser i dit professionelle liv, når folk med en udmærket dømmekraft træffer fair beslutninger til gavn for alle. De kan være bløde, men du bevarer struktur og kontrol.

Stenbukkens årshoroskop for 2019

Du kan blive tilgivet for at tro, at der sker noget stort i dit liv, for både Saturn og Pluto er i dit tegn, hvor de langsomt bevæger sig henimod en sjælden konjunktion. Når Jupiter går ind i dit tegn i slutningen af året, og skaber en mægtig konjunktion på et tidspunkt i 2020, er der noget der koger – sikkert en stor omorganisering i din livsstil og en massiv personlig styrke, da du overkommer den ene udfordring efter den anden. Der er tider i løbet af året hvor du føler denne proces stærkere end ellers, og januar er en af disse. En dynamisk udvikling på familiefronten kan skabe konflikter mellem en ung kriger derhjemme, som ønsker at gøre tingene hurtigt, men du foretrækker afprøvede metoder. Forvent et vilje sammenstød. Juni og juli er også måneder hvor din viljestyrke og beslutsomhed bliver testet endnu engang, af folk der modsætter sig dig og som måske endda anvender uetiske metoder. Basalt set er du i en position hvor du kan knuse enhver opposition. 2019 er en tid med kreative gennembrud, hvor du opdager nøjagtigt hvor stor styrke og hvor mange personlige resurser du besidder. Dette kan udtrykke sig ved en brobygning og modernisering, at være en del af et internationalt eller kreativt team og måske en form for foryngelse, som har indflydelse på hele den måde du lever dit liv på. Du forestiller dig en ny fremtid og arbejder hårdt på at opnå det du ønsker, og du kan forvente en masse personlig tilfredsstillelse, især omkring maj og juni, som er storartede for både børn og romantik. Når Jupiter går ind i dit tegn først i december, vil du opdage hvad det betyder at have magtfulde og indflydelsesrige personer ved din side. Du påtager dig langt mere ansvar på det tidspunkt, og begynder at høste frugterne af de fantastiske anstrengelser du har gjort i løbet af det sidste år eller to. Det er en tid hvor du arbejder sammen med folk, især i forretningen og forretnings administrationen, som kan være en del af en helt ny livsstruktur.


Stenbukken

Det er en vigtig dag, hvor arrangementer falder på plads. Professionelle ideologier kan lave eller ødelægge en handel, og folk kæmper for de værdier som de har kær.

 

Stenbukkens dagshoroskop
4 (80.63%) 32 Stemmer