Stenbukkens dagshoroskop

Stenbukkens dagshoroskop d. 25 maj 2019

Det er en social dag, og indkøbsture med venner kan være på dagsordenen. Du værdsætter social kontakt mere end materielle belønninger.

Ugehoroskop

Ugen starter med Månen i dit tegn, som slutter sig til den sjældne konjunktion af Syd-punktet, Saturn og Pluto, hvilket nedsænker dig i en proces af dybfølte livsstilsændringer i dette år. Det er din periode, og dit ansvar er over for dig selv, og du vil gerne komme af med en gammel livsstil og omfavne en ny. Romantisk og i forbindelse med børn er det både en belønnende og spændende tid. Single Stenbukke bliver nemt romantisk involveret. Det er en meget travl uge på arbejdet, idet nye kollegaer ankommer og lederskabsmønstrer ændrer sig.

Månedshoroskop Årshoroskop

Stenbukkens månedshoroskop for maj

I det maj begynder, bevæger dit tegns hersker, Saturn, sig retrogradt hvilket den gør hvert år, og det giver dig mulighed for at genoverveje vigtige planer og at konsolidere dine forsyningslinjer. Du har gjort vigtige fremskridt henover de næste par måneder, og du føler skæbnen i dit liv mere end nogen sinde. På den anden side er du måske ikke klar til de monumentale forandringer, som påvirker din livsstil, og hvis de gør det er det godt tidspunkt for at sætte tingene på pause. Du kan blive nødt til at undersøge visse elementer af dit liv og visse forhold, som du ikke længere vil være en del af. Måske burde der være mere nydelse og sikkerhed og mindre kamp og disciplin. Tidlig maj er en særlig god periode for forhold, og alt der hjælper med at opnå et mål. Den første del af maj kan medføre familiespændinger, den sidste del af måneden er et godt tidspunkt for konsolidering og tilfredsstillelse. Tidlig maj kan et familiemedlem virke umodent og provokerende, og det er vigtigt at stå fast. Senere, som resultat af faste retningslinjer, er børn mere kærlige og venlige.

Stenbukkens årshoroskop for 2019

Du kan blive tilgivet for at tro, at der sker noget stort i dit liv, for både Saturn og Pluto er i dit tegn, hvor de langsomt bevæger sig henimod en sjælden konjunktion. Når Jupiter går ind i dit tegn i slutningen af året, og skaber en mægtig konjunktion på et tidspunkt i 2020, er der noget der koger – sikkert en stor omorganisering i din livsstil og en massiv personlig styrke, da du overkommer den ene udfordring efter den anden. Der er tider i løbet af året hvor du føler denne proces stærkere end ellers, og januar er en af disse. En dynamisk udvikling på familiefronten kan skabe konflikter mellem en ung kriger derhjemme, som ønsker at gøre tingene hurtigt, men du foretrækker afprøvede metoder. Forvent et vilje sammenstød. Juni og juli er også måneder hvor din viljestyrke og beslutsomhed bliver testet endnu engang, af folk der modsætter sig dig og som måske endda anvender uetiske metoder. Basalt set er du i en position hvor du kan knuse enhver opposition. 2019 er en tid med kreative gennembrud, hvor du opdager nøjagtigt hvor stor styrke og hvor mange personlige resurser du besidder. Dette kan udtrykke sig ved en brobygning og modernisering, at være en del af et internationalt eller kreativt team og måske en form for foryngelse, som har indflydelse på hele den måde du lever dit liv på. Du forestiller dig en ny fremtid og arbejder hårdt på at opnå det du ønsker, og du kan forvente en masse personlig tilfredsstillelse, især omkring maj og juni, som er storartede for både børn og romantik. Når Jupiter går ind i dit tegn først i december, vil du opdage hvad det betyder at have magtfulde og indflydelsesrige personer ved din side. Du påtager dig langt mere ansvar på det tidspunkt, og begynder at høste frugterne af de fantastiske anstrengelser du har gjort i løbet af det sidste år eller to. Det er en tid hvor du arbejder sammen med folk, især i forretningen og forretnings administrationen, som kan være en del af en helt ny livsstruktur.


Stenbukken

Det er en vigtig dag, hvor arrangementer falder på plads. Professionelle ideologier kan lave eller ødelægge en handel, og folk kæmper for de værdier som de har kær.

 

Stenbukkens dagshoroskop
4 (80.69%) 29 Stemmer