Stenbukkens dagshoroskop

Stenbukkens dagshoroskop d. 20 november 2018

Folk du er tæt på i hjemmet eller i din karriere, er i en periode med forandringer og forstyrrelser, men de får stadig hurtigt tingene gjort.

Ugehoroskop

Der er betydelig fokus på dit arbejdsliv, særligt hen imod slutningen af ugen, og du kan føle, at der er meget snak, meget aktivitet, men få konkrete resultater til sidst. Bag scenen er der diskussioner og uenighed, som lader til, at kredse omkring ting der ikke er vigtige. Det er det som Stenbukke gør, imens andre folk går forvirret rundt, fokuserer du altid på målet, det er derfor du altid når i mål til slut. Imens bør du ignorere distraheringer, øve din sindsro, ellers ville ture i naturen være nyttige lige nu.

Månedshoroskop Årshoroskop

Stenbukkens månedshoroskop for november

Der er en mængde af vigtige udviklinger i dit sociale liv og forbindelser i November, måske på grund af at en del venner eller bekendte forlader den sociale scene for at forfølge andre interesser. Dette medbringer muligheden for at konsolidere din status og etablere et stærkt tilhørsforhold med folk, som bliver omkring dig og som du med succes kan arbejde og danne partnerskaber med. November er begyndelsen på en periode hvor der er en stærk interesse i spirituel udvikling, altruisme og i at opnå en dybere forståelse for de underliggende kræfter som styrer samfundet og menneskelig opførsel, særligt ideologiske eller religiøse kræfter. Du udvikler en stærkere interesse i at uddanne dig selv igennem kreative og spirituelle studier, og din normalt praktiske og pragmatiske attitude bliver ændret igennem diskussioner med folk, som føler at fantasiens magt er vigtig. Uanset hvad kan nogle af de mennesker du møder have misvisende ideer eller være i gang med at forfølge forvirrende mål. Det lader til at folk tillader sig at blive forført at underlige koncepter og ideer, som ikke har grundlag i fakta og ikke har noget med virkeligheden at gøre. Det kan fungere på film, i musik, marketing og reklame, men du skal være opmærksom når du vurderer hvad der er sandheden og hvad der er fantasi.

Stenbukkens årshoroskop for 2018

Der starter en ny epoke for dig fordi, når 2018 starter, bevæger Saturn sig ind i Stenbukken, hvor den forbliver indtil slutningen af 2020. Det er en stor forandring, og den tid med ubemærkethed og endda ensomhed, som har været tilstede de sidste par år, er nu helt ovre. Du placerer dig selv bestemt som hersker af din egen domain, og ingen skal tvivle på dette i januar, hvor folk flytter sig over på din side og hurtigt danner alliancer med dig, også selvom det kan betyde store forandringer i deres liv.For så vidt angår dig, er tiden med at holde en lav profil og gå på kompromis nu ovre. Fra 2018 til 2020 vil du få mere og mere styrke og eftertrykkeligt opbygge nye strukturer og værdier, som du vil leve efter. Det kommer til at blive din vej eller ingen vej – en enorm forandring fra de kompromisser du har indgået de seneste år.Med afstivning af denne nye følelse af selvstændiggørelse, vil du opdage at sociale strukturer og den sociale elite vil stiltiende støtte dine strategier. Dette lyder måske lidt autokratisk, men din dagsorden kan meget vel være ret idealistisk og reform orienteret. De mennesker, du har med at gøre nu, vil have drømme om et bedre samfund, og de vil komme til dig for at finde støtte for deres drømme og for at du skal tage lederrollen. Det, der inspirerer dig nu, er at samle informationer om kræfterne både socialt og i uddannelsessystemet, som kan være en faktor i medfølende forandringer for underprivilegerede mennesker.Det er et banebrydende år for dig, også kreativt, hvor du vil være villig til at sætte din egen identitet over styr for at promovere de ting, du tror på. Din personlige magnetisme glitrer og du vil sikkert tiltrække nogle ret vilde mennesker, og i perioden fra maj til september er der en tid hvor, på trods af din normalt forsigtige natur, du vil være villig til at foretage nogle eksperimenter, og endda tage økonomiske chancer. Hvis du ønsker at undgå problemer på hjemmefronten i denne periode, er du nødt til at tøjle de vildere elementer blandt familie og venner.


Stenbukken

Det er en vigtig dag, hvor arrangementer falder på plads. Professionelle ideologier kan lave eller ødelægge en handel, og folk kæmper for de værdier som de har kær.

 

Stenbukkens dagshoroskop
4 (80.8%) 25 Stemmer