Stenbukkens dagshoroskop

Stenbukkens dagshoroskop d. 22 marts 2019

Du kan have en mindre konflikt med folk, som har en mere afslappet tilgang til professionelle sager og andre ting. Det er godt at slappe en smule af.

Ugehoroskop

En af udfordringerne i denne periode har at gøre med kommunikation, eller uddannelses og planlægning, hvor forvirring har opstået fordi folk troede de kunne klare sig på håb alene, selv hvis du har tvivlet. Det kunne have påvirket kollegaer på arbejdet, eller folk du er så tæt på som en bror eller en søster. Folk lærer igennem erfaring, og denne uge er en tid, hvor de vender tilbage til dig for at søge råd, som du frit glemmer. Der er også ting du kan lære, så det er en god uge for at genoverveje ideer og steder, som udvider din forståelse af det, som er vigtigt i livet.

Månedshoroskop Årshoroskop

Stenbukkens månedshoroskop for marts

Marts begynder med en stærk fokus på dit eget liv og formål, hvordan du udtrykker dig selv, og hvordan du håndterer kommunikationsudfordringer. Det er en styrkende periode i dit liv, og presset stiger, hvilket inspirerer dig til at skabe kreative forandringer i din livsstil. Denne måned er en god periode for at arbejde sammen med venner og andre på kreative projekter. Motivation og disciplin karakteriserer din indsats, og du føler, at stille og roligt er den bedste vej frem, ligesom i et maraton. I din omgang med fælles rejsende, såsom søskende, naboer, medstuderende og resten, er der meget forvirring for tiden, og det er dit job at forklare folk, hvad der realistisk set kan opnås. Folk lover for meget, undgår at fortælle sandheden, og må døje konsekvenserne af deres ambitioner, når de ikke har lagt et ordentligt fundament. Skøre drømme bliver stoppet af kendsgerningerne, og du er den, som eksemplificerer realisme. Fuldmånen d. 21 marts medfører en ny følelse af dynamik og formål både i hjemmet og i din karriere. Det er en tid hvor, at forvirring bliver løst, der er penge at bruge, og fristelser at nyde.

Stenbukkens årshoroskop for 2019

Du kan blive tilgivet for at tro, at der sker noget stort i dit liv, for både Saturn og Pluto er i dit tegn, hvor de langsomt bevæger sig henimod en sjælden konjunktion. Når Jupiter går ind i dit tegn i slutningen af året, og skaber en mægtig konjunktion på et tidspunkt i 2020, er der noget der koger – sikkert en stor omorganisering i din livsstil og en massiv personlig styrke, da du overkommer den ene udfordring efter den anden. Der er tider i løbet af året hvor du føler denne proces stærkere end ellers, og januar er en af disse. En dynamisk udvikling på familiefronten kan skabe konflikter mellem en ung kriger derhjemme, som ønsker at gøre tingene hurtigt, men du foretrækker afprøvede metoder. Forvent et vilje sammenstød. Juni og juli er også måneder hvor din viljestyrke og beslutsomhed bliver testet endnu engang, af folk der modsætter sig dig og som måske endda anvender uetiske metoder. Basalt set er du i en position hvor du kan knuse enhver opposition. 2019 er en tid med kreative gennembrud, hvor du opdager nøjagtigt hvor stor styrke og hvor mange personlige resurser du besidder. Dette kan udtrykke sig ved en brobygning og modernisering, at være en del af et internationalt eller kreativt team og måske en form for foryngelse, som har indflydelse på hele den måde du lever dit liv på. Du forestiller dig en ny fremtid og arbejder hårdt på at opnå det du ønsker, og du kan forvente en masse personlig tilfredsstillelse, især omkring maj og juni, som er storartede for både børn og romantik. Når Jupiter går ind i dit tegn først i december, vil du opdage hvad det betyder at have magtfulde og indflydelsesrige personer ved din side. Du påtager dig langt mere ansvar på det tidspunkt, og begynder at høste frugterne af de fantastiske anstrengelser du har gjort i løbet af det sidste år eller to. Det er en tid hvor du arbejder sammen med folk, især i forretningen og forretnings administrationen, som kan være en del af en helt ny livsstruktur.


Stenbukken

Det er en vigtig dag, hvor arrangementer falder på plads. Professionelle ideologier kan lave eller ødelægge en handel, og folk kæmper for de værdier som de har kær.

 

Stenbukkens dagshoroskop
4 (80.74%) 27 Stemmer