Stenbukkens dagshoroskop

Stenbukkens dagshoroskop d. 17 juli 2019

Du håndterer med succes en forhindring for kærligheden i dag, og aftenen har fokus på spontanitet og intimitet. Du kunne møde nogle vilde personer så pas på.

Ugehoroskop

Først på ugen er der måneformørkelse i Stenbukken, hvilket sætter et stærkt fokus på hvordan du lever dit liv og klarer dine relationer, både personligt og professionelt. Der er frustrationer i luften, og det kan være fordi kanalerne til kærlighed og hengivenhed er blokere og der er brug for en eller anden form for konfrontation. Hvis du lader barrikaderne falde lidt, kan det være at andre mennesker føler sig bedre tilpas. Når folk er åbne omkring deres sårbarhed og frygt, så kan der ske en magisk transformation.

Månedshoroskop Årshoroskop

Stenbukkens månedshoroskop for juli

Der er en mængde af vigtige udviklinger i forhold denne måned, i det både sol-og måneformørkelserne falder på Stenbuk-Krebs aksen. I det juli begynder, dukker en rar og omsorgsrig person op i horisonten. Generelt vil du opdage, at folk du omgås er meget bløde og følelsesladet, hvilket står i kontrast til din egen mere pragmatiske stil. Lykken i denne måned handler om at finde en balance imellem det praktiske og det følelsesladet. På grund af denne formørkelsescyklus, og det faktum at Saturn og Pluto vil stå sammen i dit tegn, har du en følelse af at uret tikker, men urets visere bevæger sig baglæns. En masse problemer fra fortiden opstår i denne periode, og visse ting skal ændre sig, i det du begrænser din dagsorden, og fokuserer på essensen af det der er påkrævet for at opnå de større mål, som er så tæt på. Midt-juli hvor måneformørkelsen falder i dit tegn, er en periode, hvor der opstår udfordringer i dit kærlighedsliv eller i forhold til børn, og det hele handler om hvordan du udtrykker dine følelser, og hvor dig eller andre føler sig elsket. Det er kritisk at bløde op og vise sårbarhed i denne periode. Desto mere kærlighed du giver, desto mere får du tilbage.

Stenbukkens årshoroskop for 2019

Du kan blive tilgivet for at tro, at der sker noget stort i dit liv, for både Saturn og Pluto er i dit tegn, hvor de langsomt bevæger sig henimod en sjælden konjunktion. Når Jupiter går ind i dit tegn i slutningen af året, og skaber en mægtig konjunktion på et tidspunkt i 2020, er der noget der koger – sikkert en stor omorganisering i din livsstil og en massiv personlig styrke, da du overkommer den ene udfordring efter den anden. Der er tider i løbet af året hvor du føler denne proces stærkere end ellers, og januar er en af disse. En dynamisk udvikling på familiefronten kan skabe konflikter mellem en ung kriger derhjemme, som ønsker at gøre tingene hurtigt, men du foretrækker afprøvede metoder. Forvent et vilje sammenstød. Juni og juli er også måneder hvor din viljestyrke og beslutsomhed bliver testet endnu engang, af folk der modsætter sig dig og som måske endda anvender uetiske metoder. Basalt set er du i en position hvor du kan knuse enhver opposition. 2019 er en tid med kreative gennembrud, hvor du opdager nøjagtigt hvor stor styrke og hvor mange personlige resurser du besidder. Dette kan udtrykke sig ved en brobygning og modernisering, at være en del af et internationalt eller kreativt team og måske en form for foryngelse, som har indflydelse på hele den måde du lever dit liv på. Du forestiller dig en ny fremtid og arbejder hårdt på at opnå det du ønsker, og du kan forvente en masse personlig tilfredsstillelse, især omkring maj og juni, som er storartede for både børn og romantik. Når Jupiter går ind i dit tegn først i december, vil du opdage hvad det betyder at have magtfulde og indflydelsesrige personer ved din side. Du påtager dig langt mere ansvar på det tidspunkt, og begynder at høste frugterne af de fantastiske anstrengelser du har gjort i løbet af det sidste år eller to. Det er en tid hvor du arbejder sammen med folk, især i forretningen og forretnings administrationen, som kan være en del af en helt ny livsstruktur.


Stenbukken

Det er en vigtig dag, hvor arrangementer falder på plads. Professionelle ideologier kan lave eller ødelægge en handel, og folk kæmper for de værdier som de har kær.

 

Stenbukkens dagshoroskop
4 (80.69%) 29 Stemmer