Stenbukkens dagshoroskop

Stenbukkens dagshoroskop d. 20 maj 2018

Folk holder sig stædigt til deres synspunkter, hvilket kan være på grund af stolthed eller frygten for at miste status. Du repræsenterer fornuftens stemme.

Ugehoroskop

Tidligt i denne uge forlader Mars dit tegn, hvilket indikerer at en ganske forstyrrende men meget hårdtarbejdende periode i dit liv når sin ende, hvilket gør det muligt for dig at konsolidere vigtige forhold og lægge planer der faktisk fungerer. Der er til gengæld en meget special fokus på personlig økonomi, og måske også på konsekvenserne af forandringer der har indflydelse på børn eller kreative bekendte. Dette tyder på en usikker periode finansielt, der sandsynligvis ikke bliver løst før oktober. Hvis børn eller bekendte vil have mere plads og frihed til at være dem de er, kan du lige så godt støtte det.

Månedshoroskop Årshoroskop

Stenbukkens månedshoroskop for maj

Umiddelbart føler du dig i kontrol over dit liv, men det kan også virke som om at visse planer er kommet i stilstand. I månederne forude bliver du faktisk nød til at vende tilbage og konsolidere gevinster der er blevet opnået tidligere dette år, før du begiver dig ud mod nye udfordringer. Den energi du har lagt ind over de sidste par måneder har været intens, og stressfaktoren har været høj, en konsolideringsperiode bliver nød til at følge. I omkring midten af Maj, opstår der nogle problemer, og de kan være forbundet med familie sager, selvom de også har indflydelse på arbejdet. Der er forstyrrende forandringer, måske på grund af nye omstændigheder med børn, måske på grund af uforudsigelig udvikling i forbindelse med personlige finanser. Der er folk som vil bryde op med traditioner, eller bryde reglerne på det her tidspunkt, og det er et igangværende problem der varer indtil September. I forhold, bløder tingene op, og enten dukker nye folk op i horisonten efter d. 20, eller der er en behagelig og uventet romantisk udvikling. Sørg for at du tager dig tiden til at nyde sødmen af et omsorgsfuldt forhold, det kan være et spørgsmål om at opnå en sund balance mellem arbejde og fritid.

Stenbukkens årshoroskop for 2018

Der starter en ny epoke for dig fordi, når 2018 starter, bevæger Saturn sig ind i Stenbukken, hvor den forbliver indtil slutningen af 2020. Det er en stor forandring, og den tid med ubemærkethed og endda ensomhed, som har været tilstede de sidste par år, er nu helt ovre. Du placerer dig selv bestemt som hersker af din egen domain, og ingen skal tvivle på dette i januar, hvor folk flytter sig over på din side og hurtigt danner alliancer med dig, også selvom det kan betyde store forandringer i deres liv.For så vidt angår dig, er tiden med at holde en lav profil og gå på kompromis nu ovre. Fra 2018 til 2020 vil du få mere og mere styrke og eftertrykkeligt opbygge nye strukturer og værdier, som du vil leve efter. Det kommer til at blive din vej eller ingen vej – en enorm forandring fra de kompromisser du har indgået de seneste år.Med afstivning af denne nye følelse af selvstændiggørelse, vil du opdage at sociale strukturer og den sociale elite vil stiltiende støtte dine strategier. Dette lyder måske lidt autokratisk, men din dagsorden kan meget vel være ret idealistisk og reform orienteret. De mennesker, du har med at gøre nu, vil have drømme om et bedre samfund, og de vil komme til dig for at finde støtte for deres drømme og for at du skal tage lederrollen. Det, der inspirerer dig nu, er at samle informationer om kræfterne både socialt og i uddannelsessystemet, som kan være en faktor i medfølende forandringer for underprivilegerede mennesker.Det er et banebrydende år for dig, også kreativt, hvor du vil være villig til at sætte din egen identitet over styr for at promovere de ting, du tror på. Din personlige magnetisme glitrer og du vil sikkert tiltrække nogle ret vilde mennesker, og i perioden fra maj til september er der en tid hvor, på trods af din normalt forsigtige natur, du vil være villig til at foretage nogle eksperimenter, og endda tage økonomiske chancer. Hvis du ønsker at undgå problemer på hjemmefronten i denne periode, er du nødt til at tøjle de vildere elementer blandt familie og venner.


Stenbukken

Det er en vigtig dag, hvor arrangementer falder på plads. Professionelle ideologier kan lave eller ødelægge en handel, og folk kæmper for de værdier som de har kær.

 

Stenbukkens dagshoroskop
3.95 (79.09%) 22 Stemmer