Stenbukkens dagshoroskop

Stenbukkens dagshoroskop d. 21 juli 2018

Der er nogle følelser som du deler med venner du stoler på, selvom andre folk bliver låst ude. Det er en god søndag til at dele dine intime hemmeligheder.

Ugehoroskop

Hvis du tager et skridt tilbage for at se hvilken retning tingene bevæger sig i, så kan du være i stand til at se at der sker store forandringer og muligheder i dit liv, hvilket ændrer tingene betydeligt. Der er udviklinger med børn, kreative gennembrud, og en generel fornemmelse af at fremtiden nærmer sig, og at du er i kontrol. Det er en god uge for at tage på ferie med børn og dem som du elsker, særligt hvis der er goder forbundet med sundhed og fitness. Tingene er stadig uforudsigelige når det kommer til formuer og finans, og det vil de være i det næste stykke tid, måske på grund af en partners aktiviteter.

Månedshoroskop Årshoroskop

Stenbukkens månedshoroskop for juli

Tidlig Juli er karakteriseret af stærke partnerskaber og belønnende venskaber, en tid hvor du bliver værdsat for den du er, og hvordan du giver pålidelighed og struktur i livet. Du fornemmer at det der er vigtigt i måneden forude er innovation og forbindelse med nye folk og nye omstændigheder, hvilket åbner en dør til kreativitet og selvudfoldelser. Nymånen i dit modsatte tegn Krebsen omkring d. 13 sætter fokus på en intens undersøgelse af hvad der skal gøres for at eliminere svagheder og promovere styrker, og det kunne være en god tid til at komme af med de svage led. Det er også en ganske favorabel tid til at rejse, særligt med dine børn, hvis du har nogle, eller til at studere. Du kan møde nogle ekstraordinære folk, og det er en perfekt tid for hobbyer, håndværk, og ture som har et praktisk formål, en madlavnings ferie i Toscana for eksempel. Den sidste uge i Juli er mere forstyrrende, og det kan være fordi et barn eller elsket har en meget speciel ide om hvad de gerne vil have, hvilket måske ikke harmoniserer med din egen mere konservative smag. Det er en tid med finansiel og følelsesmæssig usikkerhed hvilket kunne tage flere måneder at løse.

Stenbukkens årshoroskop for 2018

Der starter en ny epoke for dig fordi, når 2018 starter, bevæger Saturn sig ind i Stenbukken, hvor den forbliver indtil slutningen af 2020. Det er en stor forandring, og den tid med ubemærkethed og endda ensomhed, som har været tilstede de sidste par år, er nu helt ovre. Du placerer dig selv bestemt som hersker af din egen domain, og ingen skal tvivle på dette i januar, hvor folk flytter sig over på din side og hurtigt danner alliancer med dig, også selvom det kan betyde store forandringer i deres liv.For så vidt angår dig, er tiden med at holde en lav profil og gå på kompromis nu ovre. Fra 2018 til 2020 vil du få mere og mere styrke og eftertrykkeligt opbygge nye strukturer og værdier, som du vil leve efter. Det kommer til at blive din vej eller ingen vej – en enorm forandring fra de kompromisser du har indgået de seneste år.Med afstivning af denne nye følelse af selvstændiggørelse, vil du opdage at sociale strukturer og den sociale elite vil stiltiende støtte dine strategier. Dette lyder måske lidt autokratisk, men din dagsorden kan meget vel være ret idealistisk og reform orienteret. De mennesker, du har med at gøre nu, vil have drømme om et bedre samfund, og de vil komme til dig for at finde støtte for deres drømme og for at du skal tage lederrollen. Det, der inspirerer dig nu, er at samle informationer om kræfterne både socialt og i uddannelsessystemet, som kan være en faktor i medfølende forandringer for underprivilegerede mennesker.Det er et banebrydende år for dig, også kreativt, hvor du vil være villig til at sætte din egen identitet over styr for at promovere de ting, du tror på. Din personlige magnetisme glitrer og du vil sikkert tiltrække nogle ret vilde mennesker, og i perioden fra maj til september er der en tid hvor, på trods af din normalt forsigtige natur, du vil være villig til at foretage nogle eksperimenter, og endda tage økonomiske chancer. Hvis du ønsker at undgå problemer på hjemmefronten i denne periode, er du nødt til at tøjle de vildere elementer blandt familie og venner.


Stenbukken

Det er en vigtig dag, hvor arrangementer falder på plads. Professionelle ideologier kan lave eller ødelægge en handel, og folk kæmper for de værdier som de har kær.

 

Stenbukkens dagshoroskop
4 (80%) 23 Stemmer