Fiskenes dagshoroskop

Fiskens dagshoroskop d. 15 august 2018

Folk giver sig virkelig for, at vedligeholde freden, men i nogle sociale situationer kan det blive opfattet som svaghed. Vær tro mod din egen vision.

Ugehoroskop

Denne uge bevæger de to planeter forbundet med dit tegn, Fiskene, sig ind i den tredje og sidste af en serie af tre harmoniske forbindelser, som kun finder sted hvert 14. år. Det åbner spirituelle og intuitive kanaler som altid har fascineret dig, og der er en diffus følelse af at vide hvad det hele betyder, uden du kan definere det. Samtidigt er der praktiske ting, at passe på, og partnere, familiemedlemmer og kollegaer kan have lyst til, at du kommer ned på jorden. Du bliver nød til, at arbejde på din kommunikation for, at sørge for at alle nyder godt af din indsigt.

Månedshoroskop Årshoroskop

Fiskens månedshoroskop for august

På mange måder er august den perfekte måned for dig, ikke mindst fordi Jupiter og Neptun (som er associeret med dit tegn) skaber den sidste af tre harmoniske kontakter i 2018, hvilket fremhæver betydelig kreativitet og visdom. Det er en tid hvor du er sensitiv over for de kampe folk, som er mindre heldige end dig, udkæmper. Du er også i balance med lære som udvider dine spirituelle horisonter, og generelt er du altruistisk motiveret. Der er betydelige udviklinger i forbindelse med arbejde tidligt i august, måske med nyt lederskab på kontoret, hvilket kan betyde store forandringer i de kommende måneder. Nogle af de forandringer bryder du dig ikke om, i det du føler at der er for meget ego involveret. Hvis nogen spørger om din mening, giver du den, men de lytter måske ikke. Fuldmånen henover den sidste uge i august falder i dit tegn, fremhæver større udviklinger i forhold. Andre folk vil arbejde hårdt på at fordøje nylige forandringer, hvilket kan have indflydelse på grupper, uddannelse og sociallivet generelt. Det er fantastisk at have partnere som kan arbejde effektivt med nye udviklinger som har indflydelse på dig, særligt på et mentalt niveau. Det er en tid til at skabe stærke alliancer og holdbare venskaber med spændende tænkere.

Fiskens årshoroskop for 2018

Du befinder dig i en tid hvor universet hælder til din fordel. Hvor du så tit har følt dig misforstået og alene, er 2018 en tid hvor andre mennesker tiltrækkes af din tankegang og de vil forstå de subtile og følelsesmæssige kræfter i livet, som er din anden natur. Med andre ord, du vil kanalisere ideer og viden, som du har privilegeret adgang til, og dette vil være til stor fordel for andre.Maj måned er en periode hvor de nye tyder begynder i forbindelse med kommunikation, uddannelse og netværk. Rejser, studier eller mentorskab programmer vil åbne for nye horisonter. Det handler ikke en rationel tankegang, regler og konventionelle studier, men nærmere om at give fantasien frie tøjler. Det er alletiders tidspunkt til at lade dig involvere i en bevægelse, en gruppe eller en organisation, hvor du deler deres idealer, og du vil arbejde hårdt for at få noget etableret, som har en langsigtet effekt på samfundet eller dit eget sociale liv.Indtil november 2018 vil du udvide din psykologiske og åndelige indsigt i en meget berigende proces, som vil medføre vigtige reformer, både i dit eget liv og i andres liv. Du er meget opmærksom på, hvordan det er, at magtfulde mennesker og organisationer kontrollerer samfundet, og enhver form for korruption eller magtmisbrug har stor indflydelse på dig. Du har en instinktiv opmærksomhed på manipulerende mennesker og magtspil, og september er en tid hvor du er klar til at kæmpe ideologiske kampe for at skabe reformer.Der sker en total forandring i november og december, hvor du får anerkendelse for det du gør. Denne periode giver professionel succes og fremhævelse, og du vil opdage, at din skæbne hænger uløseligt sammen med en partner eller en associeret, som er fuldstændig tunet ind på dine metoder og er motiveret til at gøre dit bud. Der er dog en advarsel i forbindelse med denne succes, fordi en af Fiskens svagheder er at denne drømmer for meget. Hvis du blæser din lykkeboble for hårdt op, så springer den, så det er vigtigt at være så realistisk og nede på jorden som muligt. Sigt ikke urealistisk højt; husk på tyngdekraften.


Fiskenes

I dag er dagen til at forme partnerskaber og starte på givende karrierearrangementer. Der er alle mulige hurdler du skal igennem, men de langsigtede udsigter er gode.

 

Fiskenes dagshoroskop
4.63 (92.5%) 8 Stemmer