Fiskenes dagshoroskop

Fiskens dagshoroskop d. 20 marts 2018

Nogen forlader din indflydelsessfære i dag. Der er positive udviklinger inden for planlægning og kommunikation med en effektiv gruppe mennesker.

Ugehoroskop

Du befinder dig i en periode af ændringer og udfordringer, i forhold til dit sociale liv og de organisationer som du er en del af. Nye venner eller bekendte ankommer på scenen, og der kan være en påtrængende atmosfære, og en stor fokus på organisatorisk struktur, regler og retningslinjer. Det forstyrrer dig nødvendigvis ikke, da det komplimenterer dine egne behov og modvirker en tendens til at være ustruktureret, men det kan irritere partnere som bliver stillet til ansvar særligt om at dele eller over finansielle arrangementer. Du bliver nød til at være forsigtig for at undgå finansielle faldgruber.

Månedshoroskop Årshoroskop

Fiskens månedshoroskop for marts

Måneden starter med Solen, Merkur og Venus i dit tegn sammen med Neptun, hvilket indikerer en travl tidlig marts, med mange krav i forhold og mange distraheringer. Partnere og rejse partnere, kan være lidt korte for hovedet og irritable, måske på grund af arbejde eller familie problemer, men du er støttende og forstående. Tidlig marts er en berigende periode for dig følelsesmæssigt og spirituelt. Positive tendenser fortsætter indtil midten af måneden, hvilket er et perfekt tidspunkt for dyb indsigt igennem rejse eller studie. Din indflydelse har vægt og folk søger dit råd. Det er en tid hvor du føler behovet for at tænke tilbage på nogle af de utrolige erfaringer du har haft over de sidste måneder. Der er stadigvæk viden der skal findes. Den sidste del af marts er en smule mere besværlig, delvist på grund af materielle problemer, penge etc. forbundet med partnerskaber eller udviklinger i dit sociale liv. Der er meget pres her, og partnere har særligt brug for at trække sig tilbage i stedet for at forfølge deres dagsorden skånselsløst. Der er problemer forude for dem, og planer bliver nød til at blive lagt.

Fiskens årshoroskop for 2018

Du befinder dig i en tid hvor universet hælder til din fordel. Hvor du så tit har følt dig misforstået og alene, er 2018 en tid hvor andre mennesker tiltrækkes af din tankegang og de vil forstå de subtile og følelsesmæssige kræfter i livet, som er din anden natur. Med andre ord, du vil kanalisere ideer og viden, som du har privilegeret adgang til, og dette vil være til stor fordel for andre.Maj måned er en periode hvor de nye tyder begynder i forbindelse med kommunikation, uddannelse og netværk. Rejser, studier eller mentorskab programmer vil åbne for nye horisonter. Det handler ikke en rationel tankegang, regler og konventionelle studier, men nærmere om at give fantasien frie tøjler. Det er alletiders tidspunkt til at lade dig involvere i en bevægelse, en gruppe eller en organisation, hvor du deler deres idealer, og du vil arbejde hårdt for at få noget etableret, som har en langsigtet effekt på samfundet eller dit eget sociale liv.Indtil november 2018 vil du udvide din psykologiske og åndelige indsigt i en meget berigende proces, som vil medføre vigtige reformer, både i dit eget liv og i andres liv. Du er meget opmærksom på, hvordan det er, at magtfulde mennesker og organisationer kontrollerer samfundet, og enhver form for korruption eller magtmisbrug har stor indflydelse på dig. Du har en instinktiv opmærksomhed på manipulerende mennesker og magtspil, og september er en tid hvor du er klar til at kæmpe ideologiske kampe for at skabe reformer.Der sker en total forandring i november og december, hvor du får anerkendelse for det du gør. Denne periode giver professionel succes og fremhævelse, og du vil opdage, at din skæbne hænger uløseligt sammen med en partner eller en associeret, som er fuldstændig tunet ind på dine metoder og er motiveret til at gøre dit bud. Der er dog en advarsel i forbindelse med denne succes, fordi en af Fiskens svagheder er at denne drømmer for meget. Hvis du blæser din lykkeboble for hårdt op, så springer den, så det er vigtigt at være så realistisk og nede på jorden som muligt. Sigt ikke urealistisk højt; husk på tyngdekraften.


Fiskenes

I dag er dagen til at forme partnerskaber og starte på givende karrierearrangementer. Der er alle mulige hurdler du skal igennem, men de langsigtede udsigter er gode.

 

Fiskenes dagshoroskop
4.57 (91.43%) 7 Stemmer