Fiskenes dagshoroskop

Fiskens dagshoroskop d. 25 juni 2019

Det er en god dag for at overveje at promovere din karriere. Initiativer du tager nu, kan forøge mængden af dine kontakter og føre til finansielle udvidelser.

Ugehoroskop

Ugen begynder med en dybfølt forståelse for de vigtige forhold i dit liv, i hjemmet og blandt venner og kollegaer, dog med en skuffende følelse om at tingene ikke helt er, som dig eller andre vil have dem. Uanset hvad, skal du gå efter din vision og bruge dine utrolige kreative talenter på at skabe magi i verden. Der er et behov for at røre hjertet af hver en sjæl, ikke mindst familie og venner. Du søger efter en uforgængelig metode, som vil skabe et utopi, og denne drøm kan være både en velsignelse og en forbandelse.

Månedshoroskop Årshoroskop

Fiskens månedshoroskop for juni

Juni bringer fornyet fokus på dine professionelle drømme og forhåbninger. I det lykkens planet, Jupiter, er stærk og aktiverer den del af dit solkort forbundet med karrieren, er det en tid med udvidelse og store forhåbninger for fremtiden. Uanset hvad vil oplevelser tidligere på året have lært dig om faren ved at sælge en drøm uden at have den praktiske støtte klar. Henover juni, vil Jupiter og Neptun, begge planeter forbundet med Fiskene, skabe den anden af tre kontakter hvilket igangsætter din fantasi, hvilket gør dig sårbar over for bedrag eller illusion. Nymånen d. 3 juni og Fuldmånen d. 17 juni sætter begge fokus på disse tendenser og kanaliserer energi ind i familielivet og din karriere. For at undgå skuffelse bør du ikke opmuntre folk, eller dig selv til at love noget, som ikke kan overholdes. En fugl i hånden er bedre end ti på taget. Omkring Fuldmånen i midten af juni, kan der meget vel være udfordringer i forbindelse med børn eller venner, som løber ind i uoverkommelige problemer ved at vælge den forkerte kurs. Det er en tid hvor sociale magter igennem et velafbalanceret system, holder folk på den rette kurs.

Fiskens årshoroskop for 2019

Sidste år var de planeter der tilhører dit tegn – Jupiter og Neptun – i harmoni, og det fødte en virkelig indtuning på meningen med livet samt en dyb empati for andre. Men i 2019 vil de to planeter gå på kryds, hvilket betyder at din fantastiske fantasi kan føre dig ind i skyerne og langt væk fra den sikre verdens fundament. Der er gode muligheder for professionel succes i denne periode, og det er en god ide at kanalisere din vision og energi ind i din karriere. Du kan være heldig, og januar er en særlig heldig måned – måske den bedste tid på året. Professionelle og kreative partnerskaber vækster nu, der er penge til rådighed, og der er en atmosfære af eufori. Dog vil det, at Jupiter og Neptun er på tværs, skabe store bobler, og bobler har det med at sprænge. Hvis du ønsker at opleve succes i 2019, er du nødt til at beholde fødderne på jorden og pleje et element af skepsis, ellers kan dine forhåbninger være som en skrøbelig ballon. Du skal være specielt opmærksom i februar og marts, fordi på det tidspunkt kan normalt sensitive partnere let blive forført af en drøm, hvor store løfter uden sikkerhed let kan bringe skuffelser. I modsætning hertil, når Jupiter går ind i Stenbukken i slutningen af 2019, kan ballonen lande sikkert og der begynder en meget praktisk og realistisk periode. Store forandringer sker på den sociale scene, og du vil sikkert blive draget ind i en gruppe eller en forening, som har store ambitioner for at dominere scenen. Når du retter din fantasi og dine visioner imod de praktiske mål og tillader dig at blive guidet af magtfulde kræfter i samfundet, så kan der opstå store resultater.


Fiskenes

I dag er dagen til at forme partnerskaber og starte på givende karrierearrangementer. Der er alle mulige hurdler du skal igennem, men de langsigtede udsigter er gode.

 

Fiskenes dagshoroskop
4.7 (94.55%) 11 Stemmer