Fiskenes dagshoroskop

Fiskens dagshoroskop d. 19 juni 2018

Det her er en perfekt periode for intuition og kreativitet, også for kærlighed. Lad partnere tage et kritisk syn på dine drømme og finde dem som skal forfølges.

Ugehoroskop

Denne uge vil de to planeter som er associeret med dit tegn, Jupiter og Neptun, kombinere sig harmonisk med kommunikationens planet, Merkur, hvilket fremhæver en fantastisk følelse af forståelse. Dette kan blive udtrykt gennem kreativt arbejde, særligt med film og musik, igennem rejse, særligt over havet, og med børn som har brug for speciel opmærksomhed til at fremhæve deres magiske evner. På arbejdet, er der spændende indflydelser, selvom der er forstyrrende tendenser på grund af skjult tiltrækning og aktiviteter som finder sted bag scenen.

Månedshoroskop Årshoroskop

Fiskens månedshoroskop for juni

Der vil være få perioder som er lige så spirituelt berigende som 2018, og her i Juni, i det Jupiter og Neptun skaber den anden af tre harmoniske kontakter med hinanden, lader det til at din fantasi og dine drømme er på overarbejde. Hvordan du kanalisere denne åbenhed til universets kræfter er op til dig, men det er absolut en tid hvor en tilknytning til magtfulde grupper og organisationer er favorable. Med stærke organisationer i ryggen, kan du opnå ting som du aldrig kunne opnå på egen hånd. Du kan til gengæld være distraheret af partnere og familie som har mindre poetiske ideer end dig, og som er mindre fortryllet af din drømmeverdens magi. Stadigvæk, i den sidste del af Juni, kommer partnere på din bølgelængde og deler nogle af dine drømme. Det er faktisk en vidunderlig tid for børn, rejse, underholdning og romantik, og hvis du planlægger en ferie, ville noget tæt på vandet være ideelt, for eksempel ved havet. For Single Fisken, er det en af perioderne dette år, som er meget favorable for at date, det er sandsynligt at du møder nogle med de samme værdier som dig. Glem alt om praktiske sager, det er tid til at slappe af til musik, hygge dig med film, og udforske de dybere mysterier i livet.

Fiskens årshoroskop for 2018

Du befinder dig i en tid hvor universet hælder til din fordel. Hvor du så tit har følt dig misforstået og alene, er 2018 en tid hvor andre mennesker tiltrækkes af din tankegang og de vil forstå de subtile og følelsesmæssige kræfter i livet, som er din anden natur. Med andre ord, du vil kanalisere ideer og viden, som du har privilegeret adgang til, og dette vil være til stor fordel for andre.Maj måned er en periode hvor de nye tyder begynder i forbindelse med kommunikation, uddannelse og netværk. Rejser, studier eller mentorskab programmer vil åbne for nye horisonter. Det handler ikke en rationel tankegang, regler og konventionelle studier, men nærmere om at give fantasien frie tøjler. Det er alletiders tidspunkt til at lade dig involvere i en bevægelse, en gruppe eller en organisation, hvor du deler deres idealer, og du vil arbejde hårdt for at få noget etableret, som har en langsigtet effekt på samfundet eller dit eget sociale liv.Indtil november 2018 vil du udvide din psykologiske og åndelige indsigt i en meget berigende proces, som vil medføre vigtige reformer, både i dit eget liv og i andres liv. Du er meget opmærksom på, hvordan det er, at magtfulde mennesker og organisationer kontrollerer samfundet, og enhver form for korruption eller magtmisbrug har stor indflydelse på dig. Du har en instinktiv opmærksomhed på manipulerende mennesker og magtspil, og september er en tid hvor du er klar til at kæmpe ideologiske kampe for at skabe reformer.Der sker en total forandring i november og december, hvor du får anerkendelse for det du gør. Denne periode giver professionel succes og fremhævelse, og du vil opdage, at din skæbne hænger uløseligt sammen med en partner eller en associeret, som er fuldstændig tunet ind på dine metoder og er motiveret til at gøre dit bud. Der er dog en advarsel i forbindelse med denne succes, fordi en af Fiskens svagheder er at denne drømmer for meget. Hvis du blæser din lykkeboble for hårdt op, så springer den, så det er vigtigt at være så realistisk og nede på jorden som muligt. Sigt ikke urealistisk højt; husk på tyngdekraften.


Fiskenes

I dag er dagen til at forme partnerskaber og starte på givende karrierearrangementer. Der er alle mulige hurdler du skal igennem, men de langsigtede udsigter er gode.

 

Fiskenes dagshoroskop
4.63 (92.5%) 8 Stemmer