Fiskenes dagshoroskop

Fiskens dagshoroskop d. 20 februar 2019

Partnere kan være hjælpsomme, men nogle gange øger de forvirringen. Dog er det stadigvæk en konstruktiv dag, særligt hvis du er involveret i en gruppe eller en organisation.

Ugehoroskop

I det ugen starter, bevæger Solen sig ind i dit tegn, og Fuldmånen styrker de vigtige forhold i dit liv. Det er en tid, hvor folk du holder af støtter dig, og skal støttes af dig. Der er et mangel på klarsyn, omkring hvad de vil have, hvilket fører til forvirring og misforståelse. Det kan tage nogle måneder at få styr på tingene. Samtidigt i dit sociale liv er der intense udviklinger, med en fokus på ansvar og pligter. Nogle venner kan sige farvel, og svage led bliver elimineret.

Månedshoroskop Årshoroskop

Fiskens månedshoroskop for februar

De første par dage af Februar medfører masser af spænding i dit professionelle liv, og du kan opdage at en elsket bekendt, tager en vigtig mulighed for at komme videre. Det kunne være en tid hvor modige finansielle initiativer bliver belønnet på grund af deres originalitet. I disse tidlige dage af måneden, er partnerskaber magiske, enighed bliver hurtigt nået, og alle er forhåbningsfulde. Der er ingen tvivl om, at der er en større fokus på dine professionelle forhåbninger i 2019, og du kan nå toppen på mange måder. Hvis dine forhåbninger blev sammenlignet med en varmluftsballon, er der huller hvor luften siver ud, og høje forhåbninger bliver nemt sprængt. Det kan være forbundet med partnere eller familiemedlemmer, som er mere afhængige af dig, end du er af dem, men som du gerne vil hjælpe med deres ideer. Dette kan føre dig på afveje. Du skal filtrere alt hvad du hører, og alt hvad du gerne vil høre, omhyggeligt for at finde det praktiske og det urealistiske. Hvis du på denne måde kan skille skidt fra kanel, og være skeptisk selv over for din egen entusiasme, vil du blomstre. Det er godt at lytte til venner med erfaring, selv hvis du føler at deres ideer vil sænke dig.

Fiskens årshoroskop for 2019

Sidste år var de planeter der tilhører dit tegn – Jupiter og Neptun – i harmoni, og det fødte en virkelig indtuning på meningen med livet samt en dyb empati for andre. Men i 2019 vil de to planeter gå på kryds, hvilket betyder at din fantastiske fantasi kan føre dig ind i skyerne og langt væk fra den sikre verdens fundament. Der er gode muligheder for professionel succes i denne periode, og det er en god ide at kanalisere din vision og energi ind i din karriere. Du kan være heldig, og januar er en særlig heldig måned – måske den bedste tid på året. Professionelle og kreative partnerskaber vækster nu, der er penge til rådighed, og der er en atmosfære af eufori. Dog vil det, at Jupiter og Neptun er på tværs, skabe store bobler, og bobler har det med at sprænge. Hvis du ønsker at opleve succes i 2019, er du nødt til at beholde fødderne på jorden og pleje et element af skepsis, ellers kan dine forhåbninger være som en skrøbelig ballon. Du skal være specielt opmærksom i februar og marts, fordi på det tidspunkt kan normalt sensitive partnere let blive forført af en drøm, hvor store løfter uden sikkerhed let kan bringe skuffelser. I modsætning hertil, når Jupiter går ind i Stenbukken i slutningen af 2019, kan ballonen lande sikkert og der begynder en meget praktisk og realistisk periode. Store forandringer sker på den sociale scene, og du vil sikkert blive draget ind i en gruppe eller en forening, som har store ambitioner for at dominere scenen. Når du retter din fantasi og dine visioner imod de praktiske mål og tillader dig at blive guidet af magtfulde kræfter i samfundet, så kan der opstå store resultater.


Fiskenes

I dag er dagen til at forme partnerskaber og starte på givende karrierearrangementer. Der er alle mulige hurdler du skal igennem, men de langsigtede udsigter er gode.

 

Fiskenes dagshoroskop
4.6 (92.5%) 8 Stemmer