Fiskenes dagshoroskop

Fiskens dagshoroskop d. 16 december 2018

Du drages til mennesker og grupper som har et seriøst syn på livet og på deres trosretninger. Når det kommer til penge, er du optimistisk.

Ugehoroskop

Henover ugens gang kan en partner eller en professionel kollega vende tilbage med ny information, som tidligere har været skjult. Information som kan have vigtige konsekvenser for dine karriere forhåbninger. Lige nu er det, som om at der næsten er for mange muligheder, og fordi mange af dem er blindgyder, skal du være kritisk når du fokuserer din energi. Folk som fremstår kloge, kan føre dig på afveje, så nøglen er at lytte til din egen intuition, når du planlægger din professionelle fremtid.

Månedshoroskop Årshoroskop

Fiskens månedshoroskop for december

Perioden inden jul er fyldt med positive udviklinger, i dit professionelle liv og det kan føles som om, at du er på toppen. Folk er ivrige, måske overivrige efter, at hjælpe dig og gøre tingene på din måde, og der er en følelse af, at det er dig, som trækker i alle tovene.Du skal være på vagt mod hovmod, eller over for høje forventninger eller urealistiske drømme. Det siges ofte, at Fiskene er drømmere, men nogle kan være hårdtarbejdende og pragmatiske. Til gengæld kan Fiske-typer falde i en fælde af, at have for høje forhåbninger, når det kommer til professionelle forhåbninger. Sager bliver forvirret af, at folk som har gode intentioner, men som misforstår dine signaler, eller som går ud af en tangent. For at undgå problemer skal du overveje tingene nøjsomt, og dobbelt-undersøge alt hvad folk fortæller dig.Julen bringer en social periode, selvom meget af den sociale aktivitet er karakteriseret af pligt og formalitet. Det forventes, at du lever op til sociale ansvar, særligt hvis du har børn, og når du gør, vil du finde det meget belønnende. Dette år er julen magisk, og hvis den ikke er magisk nok, kan lidt champagne hjælpe på det.

Fiskens årshoroskop for 2018

Du befinder dig i en tid hvor universet hælder til din fordel. Hvor du så tit har følt dig misforstået og alene, er 2018 en tid hvor andre mennesker tiltrækkes af din tankegang og de vil forstå de subtile og følelsesmæssige kræfter i livet, som er din anden natur. Med andre ord, du vil kanalisere ideer og viden, som du har privilegeret adgang til, og dette vil være til stor fordel for andre.Maj måned er en periode hvor de nye tyder begynder i forbindelse med kommunikation, uddannelse og netværk. Rejser, studier eller mentorskab programmer vil åbne for nye horisonter. Det handler ikke en rationel tankegang, regler og konventionelle studier, men nærmere om at give fantasien frie tøjler. Det er alletiders tidspunkt til at lade dig involvere i en bevægelse, en gruppe eller en organisation, hvor du deler deres idealer, og du vil arbejde hårdt for at få noget etableret, som har en langsigtet effekt på samfundet eller dit eget sociale liv.Indtil november 2018 vil du udvide din psykologiske og åndelige indsigt i en meget berigende proces, som vil medføre vigtige reformer, både i dit eget liv og i andres liv. Du er meget opmærksom på, hvordan det er, at magtfulde mennesker og organisationer kontrollerer samfundet, og enhver form for korruption eller magtmisbrug har stor indflydelse på dig. Du har en instinktiv opmærksomhed på manipulerende mennesker og magtspil, og september er en tid hvor du er klar til at kæmpe ideologiske kampe for at skabe reformer.Der sker en total forandring i november og december, hvor du får anerkendelse for det du gør. Denne periode giver professionel succes og fremhævelse, og du vil opdage, at din skæbne hænger uløseligt sammen med en partner eller en associeret, som er fuldstændig tunet ind på dine metoder og er motiveret til at gøre dit bud. Der er dog en advarsel i forbindelse med denne succes, fordi en af Fiskens svagheder er at denne drømmer for meget. Hvis du blæser din lykkeboble for hårdt op, så springer den, så det er vigtigt at være så realistisk og nede på jorden som muligt. Sigt ikke urealistisk højt; husk på tyngdekraften.


Fiskenes

I dag er dagen til at forme partnerskaber og starte på givende karrierearrangementer. Der er alle mulige hurdler du skal igennem, men de langsigtede udsigter er gode.

 

Fiskenes dagshoroskop
4.6 (92.5%) 8 Stemmer