Fiskenes dagshoroskop

Fiskens dagshoroskop d. 18 august 2019

Nogen dukker op i horisonten i dag, som vil kræve hårdere arbejde og bedre organisering. Og dette er lige hvad du har brug for, hvis du ønsker at realisere dine drømme.

Ugehoroskop

I løbet af de sidste måneder har du taget en del professionelle initiativer, med nogen succeser og nogen skuffelser, som har tvunget dig tilbage. Nu går tingene derimod hastigt fremad, og du har ca. tre måneder til at realisere dine mål. Kolleger er støttende og hjælpsomme, og arbejds partnerskaber trives. Rollerne skifter på jobbet, og i slutningen af ugen vil en kollega måske bevæge sig videre. Weekenden bringer nye folk i horisonten, som du måske vil opleve at du ikke er enig med. Kommunikationen er forstyrrende; hold dig til dine våben.

Månedshoroskop Årshoroskop

Fiskens månedshoroskop for august

Nymånen i starten af august sætter fokus på udvikling på arbejde og blandt kollegaer, og melder om en vidunderlig periode af udvidelse og succes. August er et vendepunkt for dig, hvor en person efter en anden giver dig betingelsesløs støtte, så du kan opnå dine største forventninger. Der er en mængde af kreative gennembrud, som er forbundet med at have en stræk tro på rigtigt og forkert og troskab mod dit ord. Du kan derfor lægge tidlige skuffelser bag dig, og til sidst er det retfærdigt at løbe risici og at stole på at universet belønner dig. Mulige problemer materialiserer sig ikke, og modstandere forsvinder lige så stille. Efter midten af august begynder en ny periode, som handler om forhold. Du vil opdage, som du oftest gør, at folk kræver praktiske initiativer og detaljerede planer. Det kan du ikke ignorere, men hvis du uddelegerer konstruktivt, kan andre folk håndtere detaljerne, imens du koncentrerer dig om helheden. Folk skal komme sammen i grupper, en slags mental alliance, for at udarbejde de komplekse trin, som skal tages for at sørge for, at alting går godt.

Fiskens årshoroskop for 2019

Sidste år var de planeter der tilhører dit tegn – Jupiter og Neptun – i harmoni, og det fødte en virkelig indtuning på meningen med livet samt en dyb empati for andre. Men i 2019 vil de to planeter gå på kryds, hvilket betyder at din fantastiske fantasi kan føre dig ind i skyerne og langt væk fra den sikre verdens fundament. Der er gode muligheder for professionel succes i denne periode, og det er en god ide at kanalisere din vision og energi ind i din karriere. Du kan være heldig, og januar er en særlig heldig måned – måske den bedste tid på året. Professionelle og kreative partnerskaber vækster nu, der er penge til rådighed, og der er en atmosfære af eufori. Dog vil det, at Jupiter og Neptun er på tværs, skabe store bobler, og bobler har det med at sprænge. Hvis du ønsker at opleve succes i 2019, er du nødt til at beholde fødderne på jorden og pleje et element af skepsis, ellers kan dine forhåbninger være som en skrøbelig ballon. Du skal være specielt opmærksom i februar og marts, fordi på det tidspunkt kan normalt sensitive partnere let blive forført af en drøm, hvor store løfter uden sikkerhed let kan bringe skuffelser. I modsætning hertil, når Jupiter går ind i Stenbukken i slutningen af 2019, kan ballonen lande sikkert og der begynder en meget praktisk og realistisk periode. Store forandringer sker på den sociale scene, og du vil sikkert blive draget ind i en gruppe eller en forening, som har store ambitioner for at dominere scenen. Når du retter din fantasi og dine visioner imod de praktiske mål og tillader dig at blive guidet af magtfulde kræfter i samfundet, så kan der opstå store resultater.


Fiskenes

I dag er dagen til at forme partnerskaber og starte på givende karrierearrangementer. Der er alle mulige hurdler du skal igennem, men de langsigtede udsigter er gode.

 

Fiskenes dagshoroskop
4.5 (90.77%) 13 Stemmer