Fiskenes dagshoroskop

Fiskens dagshoroskop d. 19 oktober 2018

Prøv at undgå, at bruge for meget tid på, at diskutere med provokerende folk. Månen går ind i dit tegn i aften, og der er folk, som har brug for din forståelse og komfort.

Ugehoroskop

Du fornemmer ret snart, at du vil bevæge dig til et nyt miljø, og entusiasmen stiger i det du overvejer forandringer. Lige nu foregår der meget omkring ideer, overbevisninger og trosretninger, og du kan være involveret i en slags kontrovers. En ideologisk allieret kan planlægge en tilbagetrækning fra et samarbejde, og der er en form for overrækning senere denne uge, hvilket kunne betyde, at en stærkere allieret er klar til, at slutte sig til dig. Ved slutningen af måneden kunne det betyde en form for partnerskab, hvilket vil give din karriere et stærkt fundament.

Månedshoroskop Årshoroskop

Fiskens månedshoroskop for oktober

Oktober måned føles som en tid med gennemførsel, hvor du færdiggør en periode af intellektuel og spirituel udvidelse som har været en rejse for, at gennembryde et slør af livets mysterier. Indsigt er noget du har opnået, og du har skabt stærke holdninger omkring dit livs prioriteter. Denne måned er også en tid af kontrovers, hvilket kunne være fordi at nogen du er tæt på, måske en fælles rejsende eller studerende, kommer ud på dybt vand. Forhold er besværlige i disse tider, og det kan være bedre at gå tilbage for nogle mennesker i stedet for at følge i dine fodspor. De folk du møder i det intellektuelle miljø du bebor kan være besværlige og diskussionslystne, og du har ikke brug for, at blive trukket ind i fjollede diskussioner med forfejlet logik. Store forandringer i Oktober når deres ende, fordi tiden er kommet for, at begynde med at udnytte al den visdom du har opnået over det sidste år i dit professionelle liv. En større mulighed opstår i denne tid, og der er en ny optimisme i din karriere. En partner kan slå sig sammen med dig for at forfølge en større ide. Selvom det generelt er en god tid, så husk på, at hvis du puster en ballon op for meget, så springer den.

Fiskens årshoroskop for 2018

Du befinder dig i en tid hvor universet hælder til din fordel. Hvor du så tit har følt dig misforstået og alene, er 2018 en tid hvor andre mennesker tiltrækkes af din tankegang og de vil forstå de subtile og følelsesmæssige kræfter i livet, som er din anden natur. Med andre ord, du vil kanalisere ideer og viden, som du har privilegeret adgang til, og dette vil være til stor fordel for andre.Maj måned er en periode hvor de nye tyder begynder i forbindelse med kommunikation, uddannelse og netværk. Rejser, studier eller mentorskab programmer vil åbne for nye horisonter. Det handler ikke en rationel tankegang, regler og konventionelle studier, men nærmere om at give fantasien frie tøjler. Det er alletiders tidspunkt til at lade dig involvere i en bevægelse, en gruppe eller en organisation, hvor du deler deres idealer, og du vil arbejde hårdt for at få noget etableret, som har en langsigtet effekt på samfundet eller dit eget sociale liv.Indtil november 2018 vil du udvide din psykologiske og åndelige indsigt i en meget berigende proces, som vil medføre vigtige reformer, både i dit eget liv og i andres liv. Du er meget opmærksom på, hvordan det er, at magtfulde mennesker og organisationer kontrollerer samfundet, og enhver form for korruption eller magtmisbrug har stor indflydelse på dig. Du har en instinktiv opmærksomhed på manipulerende mennesker og magtspil, og september er en tid hvor du er klar til at kæmpe ideologiske kampe for at skabe reformer.Der sker en total forandring i november og december, hvor du får anerkendelse for det du gør. Denne periode giver professionel succes og fremhævelse, og du vil opdage, at din skæbne hænger uløseligt sammen med en partner eller en associeret, som er fuldstændig tunet ind på dine metoder og er motiveret til at gøre dit bud. Der er dog en advarsel i forbindelse med denne succes, fordi en af Fiskens svagheder er at denne drømmer for meget. Hvis du blæser din lykkeboble for hårdt op, så springer den, så det er vigtigt at være så realistisk og nede på jorden som muligt. Sigt ikke urealistisk højt; husk på tyngdekraften.


Fiskenes

I dag er dagen til at forme partnerskaber og starte på givende karrierearrangementer. Der er alle mulige hurdler du skal igennem, men de langsigtede udsigter er gode.

 

Fiskenes dagshoroskop
4.63 (92.5%) 8 Stemmer