Fiskenes dagshoroskop

Fiskens dagshoroskop d. 26 februar 2020

Du kommer ud af en intens proces med konsultationer eller diskussioner uden at få en klar ide om, hvad det er der er brug for. Jo flere der presser, jo mindre handler du.

Ugehoroskop

Denne uge starter med en nymåne i dit tegn, hvilket er et højdepunkt for en ny udvikling, både socialt og i personlige relationer. En partner har måske trukket en plan tilbage som involverede dig, og dette er en del af en naturlig proces om at løse problemer fra fortiden og samle flere informationer, for at opnå større klarhed. I kan stadig gøre noget sammen når tågen letter. I mellemtiden føler du at presset bygges op i forbindelse med sociale organisationer og venner. En beslutningen vil blive afkrævet dig, ikke nu, men snart og du vil være nødt til at demonstrere din samurai ånd.

Månedshoroskop Årshoroskop

Fiskens månedshoroskop for februar

Når februar starter vil kommunikationsplaneten, Merkur, gå ind i dit tegn, hvor den vil bevæge sig retrograd i en lang periode, hvilket betyder at de næste par måneder vil blive ret intense med prøvelser og fejl mens du implementerer nye ideer og skaber kontakt til nye mennesker. Det er en vigtig tid for dine relationer og partnere er motiverede til at hjælpe dig og at gøre tingene på din måde. På det sociale område er livet travlt og bliver mere travlt i løbet af måneden. Dynamiske venner dukker op og de har måske spændende projekter og ting de ønsker at gøre. En gammel ven fra fortiden dukker måske op med en interessant ide og det er helt generelt et godt år til at arbejde sammen med venner, grupper og organisationer for at realisere noget stort. Måske ukarakteristisk er du mere fokuseret end du har været i lang tid. Ved at arbejde sammen med andre, kan du bruge fokusset på en laser lignende måde for at opnå et bestemt mål og skabe en stor forandring, som vil ændre det sociale materiale på en eller anden måde. Februar og marts er en tid med at være klar til kamp, hvor du kæmper for dine ideer og principper. Hvis Fiskenes tegn er en fisk ville du nærmere være en stor hvid haj frem for en lille guppy lige nu.

Fiskens årshoroskop for 2020

Som Fisk identificerer du naturligt det højere formal med tingene på den ene eller den anden måde. Uanset om det er miljøet eller social retfærdighed, politisk idealisme eller kreativitet, så stræber du efter at få erfaringer, som vil gøre livet meningsfuldt og værd at leve. Det er hvad 2020 handler om. Du kaster dig ud i sociale engagementer, og du er villig til at tage langt mere ansvar end tidligere. Din motivation er at slå dig sammen med etablerede grupper i samfundet, dem som har indflydelse og magt. Måske er det noget du lærte sidste år, hvor dine idealer var stærke, mens dine muligheder for at realisere dem var begrænsede. Januar er et tidspunkt hvor du stræber efter at kombinere idealer med praktiske overvejelser. Burde du føre din egen dagsorden ud i livet, eller gælder det hellere om at være kærlig og venlig? Det er et vanskeligt tidspunkt at navigere i professionelle relationer, fordi du har sat dig et mål som det tager tid eller som er vanskeligt at realisere. Februar og marts fortsætter på samme måde, og det er et tidspunkt hvor partnere er meget aktive, og samtidigt afhængige af dig, og de kan have en tendens til at fejlbedømme tingene. Tag ikke imod gode råd fra partnere på dette tidspunkt, men du kan dog give gode råd til dem. Efter midt marts bliver situationen ret intens i forbindelse med venner og grupper, ligesom de forbindelser du er en del af. Det ser ud til at nogle mennesker kan være lidt barske. Det kan måske handle om at være fanatisk i forhold til overbevisninger, og du bliver måske trukket ind i en ideologisk diskussion på en måde. Du tager en position med ansvar, men det kan være at du kommer til at overdrive det, så det gælder om at kunne bakke ud hvis du kan. Hvis du er midt i et kontrovers i forbindelse med noget som er betydningsfuldt for andre, så tag en pause før du træffer beslutninger der ikke kan ændres. Slutningen af året byder på nogle bemærkelsesværdige forandringer. Du trækker dig ud af nogle kontroversielle aspekter af gruppe projekter, og de økonomiske konsekvenser der følger efter, og du finder fred ved at vende blikket indad. Noget fantastisk kan begynde, når du slutter dig til en gruppe som har et spirituelt mål.


Fiskenes

I dag er dagen til at forme partnerskaber og starte på givende karrierearrangementer. Der er alle mulige hurdler du skal igennem, men de langsigtede udsigter er gode.