Fiskenes dagshoroskop

Fiskens dagshoroskop d. 18 april 2019

Ved at kultivere dine forhold, opnår du adgang til både materielle og menneskelige resurser. Hvis du har ventet på penge, er det et godt tidspunkt nu.

Ugehoroskop

Henover ugens gang forlader planeterne Merkur og Venus dit tegn, hvilket kunne betyde at en ganske kompleks eller kaotisk situation bliver løst efter månedlange diskussioner. Med en smule held kunne ugen også bringe kulminationen af finansielt held for dig, så ved starten af weekenden skifter fokus til andre sager. Du har opnået hvad du kunne siden begyndelsen af året, og nu er tiden kommet til yderligere initiativer. Du nyder godt af at samle resurser og at sikre forbindelser og alliancer. Andres initiativer medfører succes.

Månedshoroskop Årshoroskop

Fiskens månedshoroskop for april

Henover den første del af april vil kærlighedens planet, Venus, slutte sig til Neptun i dit tegn, hvilket aktiverer din højtudviklede empatiske natur og vækker et behov for et særligt forhold. Der er ikke noget galt med dine idealer, men hvis erfaring har lært dig noget over de sidste par måneder, så skal du forsigtigt vurdere, de beskeder du modtager, for de udtrykker måske ikke hele sandheden. Problemet for dig tidligt i 2019 er, at Jupiter og Neptun, begge associeret med Fiskene, står over for hinanden, hvilket skaber en tendens til at overvurdere dine forhåbninger og springe over kendsgerningerne. April er en tid hvor du bør stoppe, og undersøge fundamentet for det du har opnået i begyndelsen af året. Hvis der er en stor vision, du gerne vil opnå, har du brug for solid opbakning fra magtfulde allierede. Uanset hvad kommer april til at være en ideel måned for dig, ikke mindst finansielt. Nye initiativer medfører en udvidelse af dine resurser, særligt omkring midten af måneden og førende kollegaer kan arbejde effektivt, hvilket er positivt for alle. Nye faktorer påvirker økonomien, idet talentfulde mennesker bruger deres resurser på at hjælpe dig.

Fiskens årshoroskop for 2019

Sidste år var de planeter der tilhører dit tegn – Jupiter og Neptun – i harmoni, og det fødte en virkelig indtuning på meningen med livet samt en dyb empati for andre. Men i 2019 vil de to planeter gå på kryds, hvilket betyder at din fantastiske fantasi kan føre dig ind i skyerne og langt væk fra den sikre verdens fundament. Der er gode muligheder for professionel succes i denne periode, og det er en god ide at kanalisere din vision og energi ind i din karriere. Du kan være heldig, og januar er en særlig heldig måned – måske den bedste tid på året. Professionelle og kreative partnerskaber vækster nu, der er penge til rådighed, og der er en atmosfære af eufori. Dog vil det, at Jupiter og Neptun er på tværs, skabe store bobler, og bobler har det med at sprænge. Hvis du ønsker at opleve succes i 2019, er du nødt til at beholde fødderne på jorden og pleje et element af skepsis, ellers kan dine forhåbninger være som en skrøbelig ballon. Du skal være specielt opmærksom i februar og marts, fordi på det tidspunkt kan normalt sensitive partnere let blive forført af en drøm, hvor store løfter uden sikkerhed let kan bringe skuffelser. I modsætning hertil, når Jupiter går ind i Stenbukken i slutningen af 2019, kan ballonen lande sikkert og der begynder en meget praktisk og realistisk periode. Store forandringer sker på den sociale scene, og du vil sikkert blive draget ind i en gruppe eller en forening, som har store ambitioner for at dominere scenen. Når du retter din fantasi og dine visioner imod de praktiske mål og tillader dig at blive guidet af magtfulde kræfter i samfundet, så kan der opstå store resultater.


Fiskenes

I dag er dagen til at forme partnerskaber og starte på givende karrierearrangementer. Der er alle mulige hurdler du skal igennem, men de langsigtede udsigter er gode.

 

Fiskenes dagshoroskop
4.7 (94.55%) 11 Stemmer