Fiskenes dagshoroskop

Fiskens dagshoroskop d. 17 januar 2018

Folk der står dig nært i dit professionelle liv og i familien har store planer, som måske er strandede i øjeblikket. Initiativer og investeringer sætter skibet i bevægelse endnu engang.

Ugehoroskop

I løbet af denne uge vil Jupiter og Neptun, som begge er associerede med dit tegn, bevæge sig ind i en sjælden harmonisk position, som vil have indflydelse på dit liv her i December, og også i maj og august næste år. Disse er nogle af de bedste perioder i dit liv for åndelig, intellektuel og kreativ indsigt. Det er muligt at du spekulerer over hvad livet handler om, og at du endda er forvirret og frustreret, men hvis du lytter til din indre stemme, vil du opdage fantastiske hemmeligheder. Denne weekenden kommer med en masse familieaktivitet, som også betyder en del forstyrrelser.

Månedshoroskop Årshoroskop

Fiskens månedshoroskop for januar

Du starter nu på en ny rejse som over de kommende år vil tage dig til mørke og magiske steder, og vække en rigtig dyb forståelse for de skjulte indflydelser som guider os igennem livet. Det er den perfekte tid til rejser og studier, og til enhver aktivitet som udvider dine følelsesmæssige horisonter. Interesser for kreativitet, kultur og film på den ene side, og filosofi og spirituel aktivitet på den anden, vokser med eksponentiel hastighed. I starten af midt november er det en tid hvor du måske møder en dyb og kærlig person på dine rejser, som både er afhængig af dig, men som også kan berige dit følelsesliv. Denne person kan være ude på dybt vand i en relationer og har brug for vejledning. Fordi det er en tid hvor din indsigt er stærk og din empati er meget svag, hvis eksisterende, syntes du måske at der er mange mennesker som søger din sympati og forståelse. Der er en ret vigtig udvikling i dit professionelle liv når november går mod slutningen. Det er en god tid til at implementere planer, som drager fordel af et karriereskifte eller en form for moderniseringsproces. Det er muligt at dine interesser ligger andet steds, men det er sikkert partnere kan have gavn af modernisering og forandring på dette tidspunkt.

Fiskens årshoroskop for 2018

Når den første dag i 2017 gryr, er dine drømme så stærke som nogensinde. Der er et behov for at lade dig involvere socialt og for at gøre en forskel, og på en positiv måde at tage kampen op med magtspil som har indflydelse på sociale relationer. Følelsesmæssigt kan det se ud som om du befinder dig i en karrusel, og denne intense følelsesmæssige atmosfære kan fortsætte i de næste 9 måneder, der topper i slutningen af februar og først i marts, og i slutningen af september. Disse perioder er gode til at få psykologisk indsigt, men både psykologisk og materiel, har de det med at være både ustabile og følelsesmæssigt udmattende.

Der er dog store ændringer i oktober, og det kan se ud som om du nu kommer ud af et oprørt hav og ind i en positiv og udadvendt periode, som i de efterfølgende 12 måneder vil åbne ny horisonter rent åndeligt, kreativt og gennem rejser. Det er også en tid hvor du måske ønsker at genoptage nogle studier eller udvikle latente intellektuelle interesser, især i forbindelse med research og alt hvad der handler om at grave hemmeligheder op. Midten af oktober er fantastik til relationer, især i et intellektuelt eller kulturelt miljø.

Professionelt er det et særlig god år, hvor du bliver enig med folk i ledelsen, som virkelig har brug for dine input, og sluttelig også viser deres anerkendelse for det som du har at give. Folk med magt trækker på din dømmekraft, indflydelse og resurser, for gensidig gavn for alle, og det vil resultere i en stærk vækst i karrieren og succes. I slutningen af 2017 vil du være i stand til at se på de opnåede resultater, og fokus ændres mere i dit sociale liv og dine forpligtelser i samfundet.


Fiskenes

I dag er dagen til at forme partnerskaber og starte på givende karrierearrangementer. Der er alle mulige hurdler du skal igennem, men de langsigtede udsigter er gode.

 

Fiskenes dagshoroskop
4.57 (91.43%) 7 Stemmer