Skyttens dagshoroskop

Skyttens dagshoroskop d. 21 juli 2018

Folk vil gerne kende dine tanker, men du holder dine dybeste følelser for dig selv. Kun de folk du virkelig stoler på ved hvem du virkelig er.

Ugehoroskop

Det lader til at der er mere momentum fremad i dit liv lige nu, og i det mindste har du en følelse af hvad fremtiden kan bringe. Der er stadigvæk en masse at overveje lige nu, og du kan måske ikke være i stand til at begive dig ud alene før slutningen af året. Det fungerer bedst for dig at arbejde bag scenen og samarbejde med venner og allierede om praktiske professionelle sager, men samtidigt bør du ikke tabe helheden af syne, eller glemme de drømme som inspirerer dig. Selvfølgelig er det en ferie periode og det er en ideel tid for at se verden med partnere og elskede.

Månedshoroskop Årshoroskop

Skyttens månedshoroskop for juli

Juli er en tid hvor du føler en betydelig inerti, som om at du har gjort hvad der skal gøres, så hvad så nu? Meningen med denne periode er at udvide din forståelse for det menneskelige liv og udforske en følelse af isolation baseret på en realisering om at alle bliver nød til at være alene på et tidspunkt i deres liv. Ensomhed er det bedste tidspunkt til at tune ind til spiritualitet, naturen og kosmos. Du kan forvente livlige diskussioner med partnere og folk du møder på dine rejser, folk som emmer af en formål og føler sig, i modsætning til dig, som en del af et fællesskab af mennesker fra alle livets kroge. Der er en enorm mængde af ny aktivitet i dit nabolag, og højst sandsynligt også i dit arbejdsmiljø, og de forandringer du ser omkring dig repræsenterer en ny fremtid som snart ankommer. Juli er et vendepunkt for dig, hvor du sætter de sidste strøg på dine indre værdier, spirituelle vækst, og psykologiske indsigter. Når November ankommer vil du komme ud af skyggerne og begynde at sprede din egen personlige besked, påtage dig en større profil og styre dit liv mere proaktivt.

Skyttens årshoroskop for 2018

Siden oktober 2017, hvor din tegnhersker, Jupiter, bevægede sig ind i dit 12. hus (huset for afsondrethed og fordybelse), har du ønsket at trække dig ind i dine egne gemakker for at komme dig rent følelsesmæssigt, psykologisk og åndeligt. Dette berigende men ret passive stadie fortsætter indtil den 8. november 2018, hvor Jupiter bevæger sig ind i Skyttens tegn, og livet ændres betydeligt. I de første 10 måneder af året, er det ikke så meget hvad du opnår i den ydre verden der tæller, som det du opdager i din indre verden.Denne periode med indre vækst lettes af omstændighederne i dit privatliv, hvilket gør det muligt for dig af finde mere fred. Hvis du ikke har et tilflugtssted, hvor du kan være uforstyrret, vil du bruge penge på at investere i et sådant sted. Samtidig er det den slags tid, hvor du måske ønsker at nyde en tilbagetrækning på et meditativt sted, eller bare bruge mere tid i naturen. Materielle værdier vil betyde mindre for dig i denne periode, og du er villig til at slippe af med ubrugelige ambitioner, som bare betyder at du er nødt til at arbejde endnu hårdere i trædemøllen.I maj 2018, og i adskillige måneder herefter, vil du opdage at der er store forandringer på vej på jobbet, som også vil give dig mere plads og frihed. En ret forstyrrende tid kan starte på dette tidspunkt, ikke mindst på grund af et barn, eller en nabo eller en kollega, som bliver til noget af en ballademager. Det er ikke en tid hvor du ønsker at involvere dig i besværligheder, og så meget som muligt vil du holde dine egne råd og holde lav profil, også selv om du bliver provokeret.Når Jupiter foretager sin store entre i dit tegn i november føles det godt, fordi du nu kan komme i kontakt med din udadvendte natur og starte på at lave din egen dagsorden. De to sidste måneder af året bringer en stor udvikling i dine relationer, og partnere eller potentielle partnere kommer over på din side og accepterer fuldstændigt dine synspunkter og din måde at gøre tingene på. Også professionelt kommer tingene til at gå nøjagtigt som du ønsker. På nogle måder kan tingene næsten virke for gode til at være sande, så overspil ikke dine kort og giv ikke plads til irrationelle forhåbninger.


Skyttens

Det er en travl og praktisk dag, og også en dag hvor store ideer skal klare en realitetstest. Generelt er du klar til at sige hvor skabet skal stå – på den mest venlige måde.

 

Skyttens dagshoroskop
4.27 (85.45%) 11 Stemmer