Skyttens dagshoroskop

Skyttens dagshoroskop d. 15 september 2019

Det er en social og udadvendt søndag, hvor nye venner dukker op. Aktiviteter med børn – dine egne og andres – er på dagsordnen.

Ugehoroskop

I løbet af denne uge vil Mars, som sikkert repræsenterer en med autoritet i dit liv, kollidere med din tegnhersker, Jupiter, hvilket giver øget stressniveau og kommer med et element af forvirring i dit privatliv eller din karriere. Måske er der en lille detalje der vokser sig ud af proportioner, måske går en drøm fløjten. Hold fat i perspektivet: alt går sikkert helt fint. Drop urealistiske drømme og det ubarmhjertigt at følge læren om effektivitet, især når det handler om at organisere dine resurser. Lad ikke din fantasi løbe af med dig.

Månedshoroskop Årshoroskop

Skyttens månedshoroskop for september

Der er især fokus på jobbet, statur og professionelle ambitioner når september starter, og det ser ud til, at der er meget at gøre og mange travle folk til at få det gjort. Som resultat heraf kan du føle dig chikaneret, især hvis din måde at gøre tingene på ikke svarer til den måde folk beslutter de ønsker de skal være. Som resultat heraf, er der en indbygget konflikt først på måneden, fordi du har en vision og et overblik, mens andre synes udelukkende at være fokuserede på detaljerne. Det er dog sådan, at organisatorisk arbejde og system-opbygning er essentielle ingredienser, hvis du ønsker en praktisk succes. Der er mange faldgruber for dig i år, som kan betyde at du formøbler en virkelig stærk position gennem hybris eller forventer for meget. September er den måned hvor dit fokus bør være på fakta og prioriteter og ikke komme på sidespor af drømme, familieproblemer eller andres dårlige dømmekraft. Den sidste del af måneden bliver langt mere behagelig og afslappet. Det er en tid hvor venner og partnere er optagede af sociale begivenheder, som især gør dig lykkelig. Det er en vidunderlig tid for kulturelle aktiviteter, uddannelsesprojekter og generelt for at fejre alle de gode ting i livet.

Skyttens årshoroskop for 2019

Fra januar til december 2019 er Jupiter i dit tegn, hvilket generelt er en god indflydelse, som giver selvtillid, optimisme og vækst. Under normale omstændigheder er dette storartet, men der er en komplikation, og det er at Jupiter krydser Neptun, og det har det med at betyde, at optimismen går ind i fantasiens højere luftlag. Der er perioder på året som let kan føre dig på afveje, hvis du lader irrationel begejstring forføre din fornuftige sans. Når det er sagt er det et godt år til rejser, underholdning og spændende eventyr. Når Venus går ind i dit tegn i starten af januar, og går i konjunktion med Jupiter sidst i januar, er der en rigtig lykkelig udvikling på mange områder af dit liv, især når det gælder børn og romantik. Det er dog muligt at noget i dit familieliv dæmper humøret, og generelt er det en tid hvor problemer på hjemmefronten kan være svære at løse. De lykkelige tendenser fortsætter gennem året på så mange områder af dit liv, og du kan forvente uddannelsesmæssig succes, behagelige sociale begivenheder, storartet udvikling med børn, og en hel del rejser. I starten af april kan det se ud til at dit liv kører derudaf med stormspring, og det er en tid hvor du bør standse op og se på fremgangen indtil nu og tage en omvendt retning for at konsolidere. Perioden fra marts til april er en nøgleperiode i 2019, fordi det er en tid hvor du er nødt til at slås med en familiesituation, som ikke ser ud til at have en løsning, måske fordi partnere har foretaget en tidligere fejlbeslutning. Det er din opgave at få alle ind på det tørre igen. Som Skytte er du meget følsom overfor 12-års cyklussen for Jupiter, og når december starter, bevæger Jupiter sig ud af dit tegn og ind i Stenbukken, hvor den forbliver det meste af 2020. Denne transition giver stærk fokus på selv-værdi, tryghed og dine økonomiske omstændigheder. Der sker en stor omstrukturering på disse områder af dit liv, og økonomien har brug for både reformation, og til at få et mere professionelt fundament.


Skyttens

Det er en travl og praktisk dag, og også en dag hvor store ideer skal klare en realitetstest. Generelt er du klar til at sige hvor skabet skal stå – på den mest venlige måde.

 

Skyttens dagshoroskop
3.9 (78.1%) 21 Stemmer