Skyttens dagshoroskop

Skyttens dagshoroskop d. 17 juli 2019

Dagen starter måske lidt trist, men senere er der mennesker at møde og ture at tage på. Et godt tidspunkt til at tage på eventyr og måske være sammen med nogen fra fortiden.

Ugehoroskop

Selv om der måske har været en ændring i dine planer med partnere og rejser, er det stadig en optimistisk måned for dig, med vidunderlige muligheder for spænding og eventyr. Hvis du rejser med en partner, kunne det være tiden til at gense et gammelt sted du kender godt. Selv om tingene er ret lyse og optimistiske på overfalde, sker der en masse følelsesmæssigt og i forbindelse med penge, at dele og intimitet. Det er på tide at fjerne blokeringen af faktorer som sætter en dæmper på dine følelsesmæssige forhold, som kan have rod i en fjern fortid. Det er på tide at tale om skjulte emner.

Månedshoroskop Årshoroskop

Skyttens månedshoroskop for juli

Henover juli vil du genoverveje dine livsstils forhåbninger og den retning du går i. Der er faktorer i dit privatliv, som har en tendens til at opløse de planer, du prøver at realisere, og ved at bruge det du har lært i de sidste par måneder, vil du være i stand til undgå skuffelse. Ved august er du klar til at bevæge dig fremad, denne periode er fyldt med nye og mere realistiske strategier. Juli er selvfølgelig en feriemåned, og dette år bliver mere spændende end de fleste andre. Din tørst for eventyr kan ikke slukkes, og du er klar til at tage på ekspeditioner, helst internationale sammen med børn eller elskede, som er lige så entusiastiske, som dig når du vil udforske nye ideer. Imens du søger spændende nye eventyr i juli, er der vigtige sager forbundet med forhold, intimitet og sikkerhed i denne måned, ikke mindst når det kommer til finanser og fællesskab. Udgifter kan være relateret til en sag fra fortiden, som skal ryddes op. Det er en god periode for at eliminere gæld og et dårligt tidspunkt for at stå i gæld. Uanset udfordringerne på den finansielle front, er du stadigvæk i en stærk position og har muligheden for at bestemme. Juli er en måned, hvor du skal tro på retfærdigheden i din sag.

Skyttens årshoroskop for 2019

Fra januar til december 2019 er Jupiter i dit tegn, hvilket generelt er en god indflydelse, som giver selvtillid, optimisme og vækst. Under normale omstændigheder er dette storartet, men der er en komplikation, og det er at Jupiter krydser Neptun, og det har det med at betyde, at optimismen går ind i fantasiens højere luftlag. Der er perioder på året som let kan føre dig på afveje, hvis du lader irrationel begejstring forføre din fornuftige sans. Når det er sagt er det et godt år til rejser, underholdning og spændende eventyr. Når Venus går ind i dit tegn i starten af januar, og går i konjunktion med Jupiter sidst i januar, er der en rigtig lykkelig udvikling på mange områder af dit liv, især når det gælder børn og romantik. Det er dog muligt at noget i dit familieliv dæmper humøret, og generelt er det en tid hvor problemer på hjemmefronten kan være svære at løse. De lykkelige tendenser fortsætter gennem året på så mange områder af dit liv, og du kan forvente uddannelsesmæssig succes, behagelige sociale begivenheder, storartet udvikling med børn, og en hel del rejser. I starten af april kan det se ud til at dit liv kører derudaf med stormspring, og det er en tid hvor du bør standse op og se på fremgangen indtil nu og tage en omvendt retning for at konsolidere. Perioden fra marts til april er en nøgleperiode i 2019, fordi det er en tid hvor du er nødt til at slås med en familiesituation, som ikke ser ud til at have en løsning, måske fordi partnere har foretaget en tidligere fejlbeslutning. Det er din opgave at få alle ind på det tørre igen. Som Skytte er du meget følsom overfor 12-års cyklussen for Jupiter, og når december starter, bevæger Jupiter sig ud af dit tegn og ind i Stenbukken, hvor den forbliver det meste af 2020. Denne transition giver stærk fokus på selv-værdi, tryghed og dine økonomiske omstændigheder. Der sker en stor omstrukturering på disse områder af dit liv, og økonomien har brug for både reformation, og til at få et mere professionelt fundament.


Skyttens

Det er en travl og praktisk dag, og også en dag hvor store ideer skal klare en realitetstest. Generelt er du klar til at sige hvor skabet skal stå – på den mest venlige måde.

 

Skyttens dagshoroskop
3.9 (78.1%) 21 Stemmer