Skyttens dagshoroskop

Skyttens dagshoroskop d. 23 september 2018

Du kan have lyst til at mødes med nogen, som går igennem en svær følelsesmæssig periode. Sympati og forståelse er alt, hvad der er brug for.

Ugehoroskop

Du starter denne uge med en følelse af at du har høstet betydelig visdom og forståelse fra begivenhederne hen over de sidste par måneder, og om en måned eller to vil du være klar til at tage kontrol over dit livs retning. Umiddelbart i denne uge bliver du nød til, at være opmærksom på din økonomi og udøve tilbageholdenhed. Professionelt er det en intens og travl tid med nogle forandringer i lederskabs roller. Kommunikation med en person i dit nabolag, en bror måske, bliver påvirket af en slags provokation, og det kunne være slutningen på en lang saga.

Månedshoroskop Årshoroskop

Skyttens månedshoroskop for september

Det tredje og sidste harmoniske aspekt mellem dit tegns hersker Jupiter og Pluto finder sted tidligere i september, en kontakt der kun sker hvert fjortende år, og det præsenterer en sidste mulighed for at igangsætte personlige reformer, hvilket fjerner fortidens følelser. Ved at eliminere de efterladenskaber der er, frigør du strømmen, hvilket kan betyde forskellen mellem fattigdom og overflod. Tegnende tyder på at du har været igennem en succesfuld periode af økonomisk planlægning og omstrukturering, som kommer til at være en del af en renæssance henover det næste år. Den første halvdel af september er en ideel tid for partnerskab og forretningsvækst. Partnere og bekendte ved præcis hvordan de skal følge med tiden. Nye metoder at organisere på hjælper med at trække dit forretningsliv op på et nyt niveau, igennem modernisering og reform. Det er en ideel tid for forretningspartnerskaber, hvor din rolle er rådgivende og bag scenen, samtidig med at en partner afslutter tingene. Hen imod slutningen af måneden, er fokus virkelig meget på dit sociale liv og på forbindelser på den ene side, og behagelige oplevelser med elskede på den anden side. Partnere og venner er udadvendte og vil gerne have at du involverer dig, selvom du fortrækker at være alene.

Skyttens årshoroskop for 2018

Siden oktober 2017, hvor din tegnhersker, Jupiter, bevægede sig ind i dit 12. hus (huset for afsondrethed og fordybelse), har du ønsket at trække dig ind i dine egne gemakker for at komme dig rent følelsesmæssigt, psykologisk og åndeligt. Dette berigende men ret passive stadie fortsætter indtil den 8. november 2018, hvor Jupiter bevæger sig ind i Skyttens tegn, og livet ændres betydeligt. I de første 10 måneder af året, er det ikke så meget hvad du opnår i den ydre verden der tæller, som det du opdager i din indre verden.Denne periode med indre vækst lettes af omstændighederne i dit privatliv, hvilket gør det muligt for dig af finde mere fred. Hvis du ikke har et tilflugtssted, hvor du kan være uforstyrret, vil du bruge penge på at investere i et sådant sted. Samtidig er det den slags tid, hvor du måske ønsker at nyde en tilbagetrækning på et meditativt sted, eller bare bruge mere tid i naturen. Materielle værdier vil betyde mindre for dig i denne periode, og du er villig til at slippe af med ubrugelige ambitioner, som bare betyder at du er nødt til at arbejde endnu hårdere i trædemøllen.I maj 2018, og i adskillige måneder herefter, vil du opdage at der er store forandringer på vej på jobbet, som også vil give dig mere plads og frihed. En ret forstyrrende tid kan starte på dette tidspunkt, ikke mindst på grund af et barn, eller en nabo eller en kollega, som bliver til noget af en ballademager. Det er ikke en tid hvor du ønsker at involvere dig i besværligheder, og så meget som muligt vil du holde dine egne råd og holde lav profil, også selv om du bliver provokeret.Når Jupiter foretager sin store entre i dit tegn i november føles det godt, fordi du nu kan komme i kontakt med din udadvendte natur og starte på at lave din egen dagsorden. De to sidste måneder af året bringer en stor udvikling i dine relationer, og partnere eller potentielle partnere kommer over på din side og accepterer fuldstændigt dine synspunkter og din måde at gøre tingene på. Også professionelt kommer tingene til at gå nøjagtigt som du ønsker. På nogle måder kan tingene næsten virke for gode til at være sande, så overspil ikke dine kort og giv ikke plads til irrationelle forhåbninger.


Skyttens

Det er en travl og praktisk dag, og også en dag hvor store ideer skal klare en realitetstest. Generelt er du klar til at sige hvor skabet skal stå – på den mest venlige måde.

 

Skyttens dagshoroskop
4.33 (86.67%) 12 Stemmer