Skyttens dagshoroskop

Skyttens dagshoroskop d. 22 marts 2019

Denne fredag er det perfekte tidspunkt for at mødes med meget gode venner, dele ideer og måske tage på en tur eller et uddannelsesmæssigt kursus. Kontroller forbruget.

Ugehoroskop

Henover ugens gang er der et skift til en mere positiv og udadvendt periode, og du kan forvente nogle ideelle udviklinger socialt og romantisk i de kommende uger. Det bliver en ideel periode for at gøre en forskel og gøre dig selv kendt. Venner er særligt behagelige at være sammen med, og en uddannelsesmæssig rejse kan være på dagsordenen. Nogle folk på arbejdet kan være mere problematiske, men de kan nemt ignoreres. I hjemmet begynder elskede at forstå en problematisk situation, som har skabt kaotiske omstændigheder.

Månedshoroskop Årshoroskop

Skyttens månedshoroskop for marts

Igennem marts er der en stærk fokus på begivenheder i hjemmet, familieaffærer og partnerskaber. Du kan bruge meget af måneden på at løse kompleksiteterne i dit privatliv, og måske også i karrieresager. Det er en måned hvor falske forhåbninger eller overdrevne forventninger, skal konfronteres og rettes. Der er grund til optimisme og udadvendt i det lange løb, men andre mennesker kan have været for tidligt ude. Nøglen til at håndtere denne periode er at have et bedre overblik. Folk du holder af, skal vende tilbage for, at afsløre fejl, eliminere svagheder, og arbejde tæt sammen med folk, som har et realistisk syn på finansielle krav, og dermed blive mere jordnære. Det er muligt, at et problem i hjemmet ikke har en nem løsning, og nøglen er at acceptere tidens omstændigheder uden, at prøve og løse dem. Fuldmånen d. 21 melder om en lykkelig og udadvendt periode socialt og romantisk. Det er en vidunderlig tid for en behagelig tur i selskab med gode venner, som har inspirerende intellektuelle og kulturelle interesser. Rejse, enten nu eller i april, er på dagsordenen, og det er en ideel periode, hvor du skinner.

Skyttens årshoroskop for 2019

Fra januar til december 2019 er Jupiter i dit tegn, hvilket generelt er en god indflydelse, som giver selvtillid, optimisme og vækst. Under normale omstændigheder er dette storartet, men der er en komplikation, og det er at Jupiter krydser Neptun, og det har det med at betyde, at optimismen går ind i fantasiens højere luftlag. Der er perioder på året som let kan føre dig på afveje, hvis du lader irrationel begejstring forføre din fornuftige sans. Når det er sagt er det et godt år til rejser, underholdning og spændende eventyr. Når Venus går ind i dit tegn i starten af januar, og går i konjunktion med Jupiter sidst i januar, er der en rigtig lykkelig udvikling på mange områder af dit liv, især når det gælder børn og romantik. Det er dog muligt at noget i dit familieliv dæmper humøret, og generelt er det en tid hvor problemer på hjemmefronten kan være svære at løse. De lykkelige tendenser fortsætter gennem året på så mange områder af dit liv, og du kan forvente uddannelsesmæssig succes, behagelige sociale begivenheder, storartet udvikling med børn, og en hel del rejser. I starten af april kan det se ud til at dit liv kører derudaf med stormspring, og det er en tid hvor du bør standse op og se på fremgangen indtil nu og tage en omvendt retning for at konsolidere. Perioden fra marts til april er en nøgleperiode i 2019, fordi det er en tid hvor du er nødt til at slås med en familiesituation, som ikke ser ud til at have en løsning, måske fordi partnere har foretaget en tidligere fejlbeslutning. Det er din opgave at få alle ind på det tørre igen. Som Skytte er du meget følsom overfor 12-års cyklussen for Jupiter, og når december starter, bevæger Jupiter sig ud af dit tegn og ind i Stenbukken, hvor den forbliver det meste af 2020. Denne transition giver stærk fokus på selv-værdi, tryghed og dine økonomiske omstændigheder. Der sker en stor omstrukturering på disse områder af dit liv, og økonomien har brug for både reformation, og til at få et mere professionelt fundament.


Skyttens

Det er en travl og praktisk dag, og også en dag hvor store ideer skal klare en realitetstest. Generelt er du klar til at sige hvor skabet skal stå – på den mest venlige måde.

 

Skyttens dagshoroskop
4.2 (84.71%) 17 Stemmer