Skyttens dagshoroskop

Skyttens dagshoroskop d. 20 marts 2018

Veladministrerede resurser på arbejdet kan medbringe positive langsigtede økonomiske gevinster. Forvent ikke at alle som du er tæt på går med på dine planer.

Ugehoroskop

Folk bevæger sig væk fra din indflydelse, og det er en tid hvori alle tager en pause for at genoverveje planer og forberede sig på komplikationer. Hovedområdet i udfordringer ligger i at håndtere dine resurser, og der kan være et stærkt skub hen imod at spare, særligt når det kommer til fornøjelse og underholdning, så vel som udgifter forbundet med børn. Særligt partnere bliver nød til at genoverveje visse initiativer og måske trække sig ud af et samarbejdsinitiativ, hvis der lader til at være farer forude. Dine interesser er bedst tjent ved at holde lav profil.

Månedshoroskop Årshoroskop

Skyttens månedshoroskop for marts

Med Mars i dit tegn ude af takt med Venus i begyndelsen af marts, kan der være noget familie disharmoni, og partnere vil lede efter støtte og råd fra dig, Stadigvæk, er det en relativt fredelig periode for dig, hvor dine bedste kvaliteter af generøsitet og venlighed kommer frem. I det dit tegns hersker Jupiter bevæger sig retrogradt henover marts anden uge, kan der være en fornemmelse af inerti i dit liv, forbundet med forundring, måske omkring hvad dine fremtidsplaner er. Det er en tid til ikke at have nogle planer for fremtiden. Det er en periode af spirituel berigelse og vækst, og desto mindre du skynder dig omkring, desto større en fordel vil det være. Dine værdier ændrer sig, og når tingene er faldet på plads, måske i november, du vil vide præcis hvad du skal gøre. Din ro står i kontrast til andre mennesker, som skynder sig rundt, og du vil opdage at særligt børn og partnere går igennem en meget impulsiv og rastløs periode, som, hvis du ikke træder til, også kan føre til et impulsivt forbrug. Den sidste del af marts, er karakteriseret af beslutsomt økonomisk motivation, hvilket for nogle mennesker kan virke til at kvæle kreativitet og vækst. Selvom nogle mennesker skynder sig hovedhuls ind i katastrofer, trækker partnere sig og kan se fordelen i tilbageholdenhed.

Skyttens årshoroskop for 2018

Siden oktober 2017, hvor din tegnhersker, Jupiter, bevægede sig ind i dit 12. hus (huset for afsondrethed og fordybelse), har du ønsket at trække dig ind i dine egne gemakker for at komme dig rent følelsesmæssigt, psykologisk og åndeligt. Dette berigende men ret passive stadie fortsætter indtil den 8. november 2018, hvor Jupiter bevæger sig ind i Skyttens tegn, og livet ændres betydeligt. I de første 10 måneder af året, er det ikke så meget hvad du opnår i den ydre verden der tæller, som det du opdager i din indre verden.Denne periode med indre vækst lettes af omstændighederne i dit privatliv, hvilket gør det muligt for dig af finde mere fred. Hvis du ikke har et tilflugtssted, hvor du kan være uforstyrret, vil du bruge penge på at investere i et sådant sted. Samtidig er det den slags tid, hvor du måske ønsker at nyde en tilbagetrækning på et meditativt sted, eller bare bruge mere tid i naturen. Materielle værdier vil betyde mindre for dig i denne periode, og du er villig til at slippe af med ubrugelige ambitioner, som bare betyder at du er nødt til at arbejde endnu hårdere i trædemøllen.I maj 2018, og i adskillige måneder herefter, vil du opdage at der er store forandringer på vej på jobbet, som også vil give dig mere plads og frihed. En ret forstyrrende tid kan starte på dette tidspunkt, ikke mindst på grund af et barn, eller en nabo eller en kollega, som bliver til noget af en ballademager. Det er ikke en tid hvor du ønsker at involvere dig i besværligheder, og så meget som muligt vil du holde dine egne råd og holde lav profil, også selv om du bliver provokeret.Når Jupiter foretager sin store entre i dit tegn i november føles det godt, fordi du nu kan komme i kontakt med din udadvendte natur og starte på at lave din egen dagsorden. De to sidste måneder af året bringer en stor udvikling i dine relationer, og partnere eller potentielle partnere kommer over på din side og accepterer fuldstændigt dine synspunkter og din måde at gøre tingene på. Også professionelt kommer tingene til at gå nøjagtigt som du ønsker. På nogle måder kan tingene næsten virke for gode til at være sande, så overspil ikke dine kort og giv ikke plads til irrationelle forhåbninger.


Skyttens

Det er en travl og praktisk dag, og også en dag hvor store ideer skal klare en realitetstest. Generelt er du klar til at sige hvor skabet skal stå – på den mest venlige måde.

 

Skyttens dagshoroskop
4.5 (90%) 8 Stemmer