Skyttens dagshoroskop

Skyttens dagshoroskop d. 20 maj 2018

Vær åben over for andres ideer og overbevisninger, selv hvis du ikke deler de samme værdier. Nye kontakter dukker op i horisonten med nye ideer.

Ugehoroskop

Du vil opdage er der en masse forandringer omkring dig denne uge. Forstyrrende tendenser som har indflydelse på familie og finans har en tendens til at løse sig selv, og positive udviklinger på arbejdet giver din økonomi et mere solidt fundament. Der er nye udadvendte indflydelser hvilket kan have indflydelse på rejse og kommunikation generelt, hvilket, kombineret med forandringer på arbejdet, betyder at livet bliver mere uforudsigeligt. På trods af disse forandringer, er du mest tilfreds med at betragte begivenheder fra sidelinjen og reflektere over dem privat.

Månedshoroskop Årshoroskop

Skyttens månedshoroskop for maj

Du er umiddelbart i midten af en periode, som har indflydelse på næsten hele 2018, du handler bedst bag scenen, og når du bliver konfronteret med et valg, fortrækker du afsondrethed over engagement. Det her er meget understreget i Maj, hvor du nyder de spirituelle rigdomme der kommer ved at kommunikere med naturen, nydelse af hjemmet og haven, eller berigelse af dit liv igennem film og musik. Det kan være svært for dig at beskrive præcist hvad du får ud af at være alene, men denne proces hjælper dig med at finde ud af hvad dine prioriteter virkelig er, så du kan regenerere og genjustere dem. I modsætning til dig, er det her en meget dynamisk periode for elskede, som er rastløse efter spænding og forandring. Efter midten af Maj, begynder en masse nye ting at ske, hvilket kan resultere i et skift i daglige rytmer, og nye udviklinger på arbejdet. Mere rejse er på dagsordenen, hvilket kan føre til stress og spænding, og på arbejdet fører nye omstændigheder til kontrovers, hvilket kan strække sig over en periode på tre til fire måneder. Du har en tendens til at se tingene fra et fuldstændigt nyt perspektiv over for partnere og kollegaer henover den sidste del af Maj, men du fortrækker at undgå enhver åben konfrontation.

Skyttens årshoroskop for 2018

Siden oktober 2017, hvor din tegnhersker, Jupiter, bevægede sig ind i dit 12. hus (huset for afsondrethed og fordybelse), har du ønsket at trække dig ind i dine egne gemakker for at komme dig rent følelsesmæssigt, psykologisk og åndeligt. Dette berigende men ret passive stadie fortsætter indtil den 8. november 2018, hvor Jupiter bevæger sig ind i Skyttens tegn, og livet ændres betydeligt. I de første 10 måneder af året, er det ikke så meget hvad du opnår i den ydre verden der tæller, som det du opdager i din indre verden.Denne periode med indre vækst lettes af omstændighederne i dit privatliv, hvilket gør det muligt for dig af finde mere fred. Hvis du ikke har et tilflugtssted, hvor du kan være uforstyrret, vil du bruge penge på at investere i et sådant sted. Samtidig er det den slags tid, hvor du måske ønsker at nyde en tilbagetrækning på et meditativt sted, eller bare bruge mere tid i naturen. Materielle værdier vil betyde mindre for dig i denne periode, og du er villig til at slippe af med ubrugelige ambitioner, som bare betyder at du er nødt til at arbejde endnu hårdere i trædemøllen.I maj 2018, og i adskillige måneder herefter, vil du opdage at der er store forandringer på vej på jobbet, som også vil give dig mere plads og frihed. En ret forstyrrende tid kan starte på dette tidspunkt, ikke mindst på grund af et barn, eller en nabo eller en kollega, som bliver til noget af en ballademager. Det er ikke en tid hvor du ønsker at involvere dig i besværligheder, og så meget som muligt vil du holde dine egne råd og holde lav profil, også selv om du bliver provokeret.Når Jupiter foretager sin store entre i dit tegn i november føles det godt, fordi du nu kan komme i kontakt med din udadvendte natur og starte på at lave din egen dagsorden. De to sidste måneder af året bringer en stor udvikling i dine relationer, og partnere eller potentielle partnere kommer over på din side og accepterer fuldstændigt dine synspunkter og din måde at gøre tingene på. Også professionelt kommer tingene til at gå nøjagtigt som du ønsker. På nogle måder kan tingene næsten virke for gode til at være sande, så overspil ikke dine kort og giv ikke plads til irrationelle forhåbninger.


Skyttens

Det er en travl og praktisk dag, og også en dag hvor store ideer skal klare en realitetstest. Generelt er du klar til at sige hvor skabet skal stå – på den mest venlige måde.

 

Skyttens dagshoroskop
4.11 (82.22%) 9 Stemmer