Skyttens dagshoroskop

Skyttens dagshoroskop d. 17 januar 2018

En indsats folk gør på dine vegne har en gode chance for at blive en succes, men det er vigtigt at alle forbliver optimistiske og er klar til at tage initiativet.

Ugehoroskop

Der sker en masse i denne uge. Først og fremmest harmoniserer din tegnhersker, Jupiter, med Neptun, hvilket åbner et vindue til gøre december dette år og maj og august næste år til sjælevenner og som er en fantastisk tid for åndelig vækst. Du føler dig måske isoleret og alene, eller du mangler motivation, men når du tuner ind på det, vil du opdage et unikt vindue af muligheder til at opnå følelsesmæssig rigdom. For det andet går den romantiske Venus ind i dit tegn i slutningen af ugen, hvilket er skønt for kærligheden og venskaber. Sluttelig går månen på søndag ind i dit tegn, hvilket bringer mange mennesker ind i dit liv, hvilket fjernet al spindelvævet i dit sind.

Månedshoroskop Årshoroskop

Skyttens månedshoroskop for januar

Nu hvor din tegnhersker, Jupiter, er i dit 12. hus og i det næste år, hvor den vækker et behov for mere afsondrethed og åndelig dybde, vil november blive en tid med justeringer, hvor du nyder at være privat, naturen, musik osv., og opdager hvor givende dit indre liv kan være. Mens dit arbejde kan – med en smule held – forblive et stabilt sted og kan sørge for stabilitet i dit daglige liv, vil du sikkert opdage, at du har mere tid alene til at gå efter dine private interesser. En ven kan spille en vigtig rolle i dette kontemplative stadie af dit liv, især omkring den 13. november, hvor nogen slår sig sammen med dig for at forsøde dine dage, og som du med tiden kan hjælpe gennem din empati og følelsesmæssige indsigt. Først i november vil kommunikationsplaneten, Merkur, komme ind i dit tegn, og det kan betyde at – mens du foretrækker at være stille og holde dig for dig selv – en partner eller associeret ønsker at være sammen med dig og hjælpe dig med at se efter alting. Dette kan dog være mere en hindring end en hjælp i den første halvdel af november, men i slutningen af måneden kan der forsegles nogle vigtige planer, som fører til konstruktive forandringer i fremtiden.

Skyttens årshoroskop for 2018

Oppositionen mellem Jupiter og Uranus i starten af 2017, betyder at du starter det nye år med et brag, måske på grund af en spændende og eksotisk rejse, eller på grund af de fantastiske mennesker der er dine venner i denne periode. Denne tone af spænding er også udtalt i slutningen af februar, hvor du kan forvente et rigtigt eventyr, og også i slutningen af september, hvilket giver en kulmination af en virkelig stimulerende tid, hvor du virkelig og med succes udvider din sociale rækkevidde, får højere status, og har fuldstændig tro på dine evner og muligheder. En rolle som enten rådgiver eller leder er på dagsordnen, da folk vil være meget lydhøre overfor dine meninger og overbevisninger. Du er klar til at gøre gamle ting på en ny måde og til at bygge bro fra det utraditionelle til det traditionelle.

Efter denne periode med socialt engagement har du brug for at trække dig tilbage og bedømme fremgangen, og det sker i oktober, hvor din tegnhersker, Jupiter, bevæger sig ind i Skorpionen, varslende en tid med nærmest indadvendthed, hvilket vil vare i omkring et år. Andre værdier bliver mere vigtige på det tidspunkt, og dette kan inkludere åndelige emner, psykologisk udforskning, og måske en indre selvudvikling gennem meditation og lignende interesser. Oktober er tiden hvor du mødes med udvalgte venner eller en partner på et øde sted, hvor drømme og ideer kan deles i fred og ro.

Sent i december vil Saturn, som på det tidspunkt har befundet sig i dit tegn i to og et halvt år, bevæge sig ind i Stenbukken, og du vil være i stand til at se tilbage på denne tid, som en tid hvor du overvandt mange frustrationer og fik meget mere selvtillid, både omkring dig selv og dine evner. 2018 kommer med en tid, hvor du vil ønske at anvende denne selvtillid og visioner og konsolidere dit materielle liv.


Skyttens

Det er en travl og praktisk dag, og også en dag hvor store ideer skal klare en realitetstest. Generelt er du klar til at sige hvor skabet skal stå – på den mest venlige måde.

 

Skyttens dagshoroskop
4.43 (88.57%) 7 Stemmer