Skyttens dagshoroskop

Skyttens dagshoroskop d. 20 november 2018

Du kan blive nød til at håndtere uregerlige folk i dag, og du gør det med stil. Det lader til, at venner er i bevægelse eller er i gang med noget vildt.

Ugehoroskop

Solen slutter sig til Jupiter, som fornyelig har gået ind i Skytten, i denne uge styrker det dit liv, hjælper din optimisme og dine planer for fremtiden. Det er en positiv tid for partnerskaber og for mange møder og rejser, men det er også en tid hvor energi, bliver spredt i alle retninger igennem overentusiasme også på grund af dårlig dømmekræft. Børn og familie kan være kilder til stress, fordi de har meget anderledes holdninger end dig. Det siges at Skytter har en tendens til, at tænke de har ret for tit, men lige nu er det langt bedre, at stole på din egen dømmekræft end på nogen andres.

Månedshoroskop Årshoroskop

Skyttens månedshoroskop for november

November repræsenterer en stor forandring for dig, fordi dit tegns hersker, Jupiter, bevæger sig ind i Skytten, hvor den vil være i det næste år. Dette tyder på at året forude vil være fuld af entusiasme, og drømme om rejse og udvidelse. Ydermere i det måneden starter, er der en ny fokus på forhold, og partnere er meget fristet til at følge dit eksempel og gøre hvad du gerne vil have. Du kommer ud af en periode med isolation, som medførte betydelig spirituel vækst, og ind i en udadvendt og proaktiv periode. Selvom partnere i både dit professionelle og personlige liv er meget motiveret til at hjælpe dig, betyder det ikke at deres beslutningstagen er god. Den vise Skytte lytter til partneres entusiastiske ideer, men dømmer eller forpligter sig ikke lige nu. Det er fordi at planer har en tendens til at være urealistiske og kræver genovervejelse, hvilket betyder at energi kan blive brugt unødvendigt. I den senere del af November, bevæger Solen sig ind Skytten for at slutte sig til Jupiter og Merkur, hvilket understreger en meget aktiv periode i dit liv. Information ser dagens lys, som tyder på at du er blevet snydt eller ledt på afveje, ellers er det muligt at et familiemedlem overvejer en handlingskurs, som er forgæves. Du er i kontrol, og folk vil respektere din dømmekraft.

Skyttens årshoroskop for 2018

Siden oktober 2017, hvor din tegnhersker, Jupiter, bevægede sig ind i dit 12. hus (huset for afsondrethed og fordybelse), har du ønsket at trække dig ind i dine egne gemakker for at komme dig rent følelsesmæssigt, psykologisk og åndeligt. Dette berigende men ret passive stadie fortsætter indtil den 8. november 2018, hvor Jupiter bevæger sig ind i Skyttens tegn, og livet ændres betydeligt. I de første 10 måneder af året, er det ikke så meget hvad du opnår i den ydre verden der tæller, som det du opdager i din indre verden.Denne periode med indre vækst lettes af omstændighederne i dit privatliv, hvilket gør det muligt for dig af finde mere fred. Hvis du ikke har et tilflugtssted, hvor du kan være uforstyrret, vil du bruge penge på at investere i et sådant sted. Samtidig er det den slags tid, hvor du måske ønsker at nyde en tilbagetrækning på et meditativt sted, eller bare bruge mere tid i naturen. Materielle værdier vil betyde mindre for dig i denne periode, og du er villig til at slippe af med ubrugelige ambitioner, som bare betyder at du er nødt til at arbejde endnu hårdere i trædemøllen.I maj 2018, og i adskillige måneder herefter, vil du opdage at der er store forandringer på vej på jobbet, som også vil give dig mere plads og frihed. En ret forstyrrende tid kan starte på dette tidspunkt, ikke mindst på grund af et barn, eller en nabo eller en kollega, som bliver til noget af en ballademager. Det er ikke en tid hvor du ønsker at involvere dig i besværligheder, og så meget som muligt vil du holde dine egne råd og holde lav profil, også selv om du bliver provokeret.Når Jupiter foretager sin store entre i dit tegn i november føles det godt, fordi du nu kan komme i kontakt med din udadvendte natur og starte på at lave din egen dagsorden. De to sidste måneder af året bringer en stor udvikling i dine relationer, og partnere eller potentielle partnere kommer over på din side og accepterer fuldstændigt dine synspunkter og din måde at gøre tingene på. Også professionelt kommer tingene til at gå nøjagtigt som du ønsker. På nogle måder kan tingene næsten virke for gode til at være sande, så overspil ikke dine kort og giv ikke plads til irrationelle forhåbninger.


Skyttens

Det er en travl og praktisk dag, og også en dag hvor store ideer skal klare en realitetstest. Generelt er du klar til at sige hvor skabet skal stå – på den mest venlige måde.

 

Skyttens dagshoroskop
4.4 (87.5%) 16 Stemmer