Skyttens dagshoroskop

Skyttens dagshoroskop d. 21 januar 2019

Du fornemmer en åbning og nye horisonter for rejse, socialisering og uddannelse. Venner kan være engle i forklædning. Du bliver lovet verden, og du får den.

Ugehoroskop

Med den kærlige Venus som slutter sig til dit tegns hersker Jupiter i det ugen begynder, er du velsignet med godt held, enten igennem kærlighed og romantik, eller på grund af en særlig ven, som gerne vil tage steder hen med dig. Der er alle mulige grunde til lykke og selv folk, som har været ganske negative på det seneste lysner op, og begynder at blive påvirket af din optimisme og positive tankegang. Det er en ideel tid for kreative initiativer, eventyr og rejse. Det er også en god periode for udholdenhedsbaseret sport. Du er i humør til at vinde, og er villig til at påtage dig store udfordringer.

Månedshoroskop Årshoroskop

Skyttens månedshoroskop for januar

Ved Nymånen d. 6 Januar, vil kærlighedens og harmoniens planet, Venus, bevæge sig ind i dit tegn, hvilket vil igangsætte en række af lykkelige begivenheder. Det er en ideel måned for venskaber, børn og for romantiske udviklinger i dit eget liv. Det er det perfekte tidspunkt for en date, i det du er i humør til at vise den sjove side af din personlighed. Det siges at Skytter er heldige fra naturens side, og når Venus slutter sig til Jupiter i midten af Januar, kan du forvente at der sker noget specielt, sandsynligvis forbundet med en romantisk begivenhed, eller med børn og deres forhold. Det er tid til lykkelige ægteskaber og bryllupsrejser, kreativ succes og anerkendelse. Selvfølgelig er der altid nogle områder, som kan være problematiske, for eksempel er der private problemer, som kan være kilde til skuffelse, men det kommer til at være en af de rigtig gode måneder. Et område som ser særligt gunstigt ud i slutningen af måneden, er forbundet med en udvidelse af dine horisonter igennem rejse eller en form for kulturel aktivitet, særligt i en gruppe. Der er en følelse af, at verden er din for tiden, og der er en smuk perle at beundre.

Skyttens årshoroskop for 2019

Fra januar til december 2019 er Jupiter i dit tegn, hvilket generelt er en god indflydelse, som giver selvtillid, optimisme og vækst. Under normale omstændigheder er dette storartet, men der er en komplikation, og det er at Jupiter krydser Neptun, og det har det med at betyde, at optimismen går ind i fantasiens højere luftlag. Der er perioder på året som let kan føre dig på afveje, hvis du lader irrationel begejstring forføre din fornuftige sans. Når det er sagt er det et godt år til rejser, underholdning og spændende eventyr. Når Venus går ind i dit tegn i starten af januar, og går i konjunktion med Jupiter sidst i januar, er der en rigtig lykkelig udvikling på mange områder af dit liv, især når det gælder børn og romantik. Det er dog muligt at noget i dit familieliv dæmper humøret, og generelt er det en tid hvor problemer på hjemmefronten kan være svære at løse. De lykkelige tendenser fortsætter gennem året på så mange områder af dit liv, og du kan forvente uddannelsesmæssig succes, behagelige sociale begivenheder, storartet udvikling med børn, og en hel del rejser. I starten af april kan det se ud til at dit liv kører derudaf med stormspring, og det er en tid hvor du bør standse op og se på fremgangen indtil nu og tage en omvendt retning for at konsolidere. Perioden fra marts til april er en nøgleperiode i 2019, fordi det er en tid hvor du er nødt til at slås med en familiesituation, som ikke ser ud til at have en løsning, måske fordi partnere har foretaget en tidligere fejlbeslutning. Det er din opgave at få alle ind på det tørre igen. Som Skytte er du meget følsom overfor 12-års cyklussen for Jupiter, og når december starter, bevæger Jupiter sig ud af dit tegn og ind i Stenbukken, hvor den forbliver det meste af 2020. Denne transition giver stærk fokus på selv-værdi, tryghed og dine økonomiske omstændigheder. Der sker en stor omstrukturering på disse områder af dit liv, og økonomien har brug for både reformation, og til at få et mere professionelt fundament.


Skyttens

Det er en travl og praktisk dag, og også en dag hvor store ideer skal klare en realitetstest. Generelt er du klar til at sige hvor skabet skal stå – på den mest venlige måde.

 

Skyttens dagshoroskop
4.4 (87.5%) 16 Stemmer