Skyttens dagshoroskop

Skyttens dagshoroskop d. 25 maj 2019

Lørdag er perfekt for at tage på en lille tur eller at komme i forbindelse med folk i nabolaget. Det er også ideelt for udadvendte studieprojekter.

Ugehoroskop

Tidligt i denne uge bevæger Merkur og Solen sig i tandem med dit syvende solhus forbundet med forhold, og dette melder om en ekstremt udadvendt periode med en masse rejser eller møder med alle slags mennesker. Der er en stærk fokus på partnerskaber, og partnere kan være mere hårdhændet eller selvcentreret end normalt. Alle har et anderledes synspunkt afhængig af deres karakter, og det er vigtigt for dig at give plads til alle dem, som ser tingene anderledes. Modsætninger mødes og du kan forvente at forhold er både livlige og intellektuelt stimulerende.

Månedshoroskop Årshoroskop

Skyttens månedshoroskop for maj

I det Mars står over for dit tegns hersker, Jupiter, tidligt i maj, starter måneden på en hektisk note med kontroverser, en masse kommunikation, nogle uenigheder og måske en masse møder eller rejser. Det er en spændende tid, for single Skytten er det en ideel tid for dating og romantik, og for dem med børn, en ideel periode for eventyr. Du er i stand til at kommunikere dit synspunkt på overbevisende og elegant vis. Når det kommer til dit arbejdsliv, er maj en tid hvor nye mennesker ankommer og hvor forandringer bliver indført. Der er et behov for et friere og mere udadvendt miljø, og hvis det ikke findes på dit arbejde kan andre steder tilbyde den plads og frihed, som du har brug for. I midten af maj kan en ny og spændende person komme med innovative forandringer. Generelt er det en tid til at rekonstruere arbejdsrytmer og komme af med ineffektive metoder, som dræner økonomien. Fra d. 21 og fremad er resten af måneden fokuseret på forhold og møder med folk. Det er en tid hvor partnere, ender i en langt stærkere position, måske overtager de en rolle, som de er bedst udrustet til. Du er måske ikke enig med alt hvad partnere har gang i, men du respekterer deres mod.

Skyttens årshoroskop for 2019

Fra januar til december 2019 er Jupiter i dit tegn, hvilket generelt er en god indflydelse, som giver selvtillid, optimisme og vækst. Under normale omstændigheder er dette storartet, men der er en komplikation, og det er at Jupiter krydser Neptun, og det har det med at betyde, at optimismen går ind i fantasiens højere luftlag. Der er perioder på året som let kan føre dig på afveje, hvis du lader irrationel begejstring forføre din fornuftige sans. Når det er sagt er det et godt år til rejser, underholdning og spændende eventyr. Når Venus går ind i dit tegn i starten af januar, og går i konjunktion med Jupiter sidst i januar, er der en rigtig lykkelig udvikling på mange områder af dit liv, især når det gælder børn og romantik. Det er dog muligt at noget i dit familieliv dæmper humøret, og generelt er det en tid hvor problemer på hjemmefronten kan være svære at løse. De lykkelige tendenser fortsætter gennem året på så mange områder af dit liv, og du kan forvente uddannelsesmæssig succes, behagelige sociale begivenheder, storartet udvikling med børn, og en hel del rejser. I starten af april kan det se ud til at dit liv kører derudaf med stormspring, og det er en tid hvor du bør standse op og se på fremgangen indtil nu og tage en omvendt retning for at konsolidere. Perioden fra marts til april er en nøgleperiode i 2019, fordi det er en tid hvor du er nødt til at slås med en familiesituation, som ikke ser ud til at have en løsning, måske fordi partnere har foretaget en tidligere fejlbeslutning. Det er din opgave at få alle ind på det tørre igen. Som Skytte er du meget følsom overfor 12-års cyklussen for Jupiter, og når december starter, bevæger Jupiter sig ud af dit tegn og ind i Stenbukken, hvor den forbliver det meste af 2020. Denne transition giver stærk fokus på selv-værdi, tryghed og dine økonomiske omstændigheder. Der sker en stor omstrukturering på disse områder af dit liv, og økonomien har brug for både reformation, og til at få et mere professionelt fundament.


Skyttens

Det er en travl og praktisk dag, og også en dag hvor store ideer skal klare en realitetstest. Generelt er du klar til at sige hvor skabet skal stå – på den mest venlige måde.

 

Skyttens dagshoroskop
4.2 (83.33%) 18 Stemmer