Skyttens dagshoroskop

Skyttens dagshoroskop d. 26 februar 2020

Det kan blive en sjov dag med børn og dem du holder af, men der er noget der holder dig tilbage. Du ønsker ikke at folk graver et hul de ikke kan komme op af.

Ugehoroskop

Du føler at tiden nærmer sig og hvis dit instinkt siger dig, at du vil blive nødt til at foretage en radikal beslutning, især i forbindelse med penge og aktiver, så har dette nok ret. Dog er tidspunktet til at tage en beslutning først i starten af marts, da der meget du er nødt til at lære inden. At få klarhed over dine relationer og samlivsforhold er udfordrende, fordi folk hele tiden ændrer kurs. Dette er bare en process til at få mere klarhed, som kommer til marts. I mellemtiden hjælper det at samle information og indtryk for at få et klarere overblik.

Månedshoroskop Årshoroskop

Skyttens månedshoroskop for februar

Der kan være et element af forvirring omkring familieaffærer i denne periode, som kan have forbindelse til begivenheder den sidste måned, hvor initiativer grundstødte på grund af misforståelser. Når februar starter vil kommunikationsplaneten, Merkur, bevæge sig ind i et område af dit horoskop som har forbindelse til hjemmet, hvilket indikerer at der i både denne måned og den næste vil være en masse arbejde sammen med en partner for at klare tingene. Dette kan tage tid, men generelt er det en succesfuld proces og der kan opnås enighed. Du har betydelig dynamik og drive mens planeten Mars er i dit tegn i den første halvdel af februar, og når den bevæger ind i Stenbukken vil der være øget fokus på økonomi, aktiver og talenter og resurser helt generelt. Det vil blive et år med store forandringer på dette område, og den sidste del af februar kunne blive en tid med mulighed for at øge dine aktiver gennem innovation og forandringer på jobbet. Der kan være et overset talent eller et aktiv fra fortiden, som du har adgang til for at gøre det muligt for dig at øge din økonomi på en eller anden måde. Hvo intet vover, intet vinder. Februar er en ret romantisk måned, hvis ikke for dig så for børn og dem du holder af. Og det er en tid hvor penge kan bruges på at nyde livet. En del af dig ønsker at more dig, men en anden del af dig er meget fokuseret på at holde pengene under skarp kontrol.

Skyttens årshoroskop for 2020

Fordi Jupiter er forbundet med dit tegn, og den tager 12 år at gå omkring Solen, så bevæger din sig fra tegn til tegn hvert år. Et skift finder sted i december 2019 når Jupiter bevæger sig ind i Stenbukken, hvor den vil være i det meste af 2020. Det har alt at gøre med at opbygge dine ressourcer og arbejde på økonomisk sikkerhed, at få højere status og skabe konkrete snarere end teoretiske resultater. Januar begynder på en intens vis, og det er et fremragende tidspunkt for økonomiske aftaler og professionelle relationer. Du har mulighed for at trække på en ny udvikling på arbejdet, og praktiske opfindelser såvel som internationale forbindelser kan bidrage til økonomisk vækst. Februar til marts er en mere udfordrende tid, specielt når det angår familie relationer, og der er bud efter dig, når det handler om at bakke en partner, en kollega, eller et familiemedlem op, som faktisk er i krise. Du har overskuddet til at gøre det, men pas på din generøsitet.I løbet af marts specielt i de sidste ti dage af måneden, bliver livet mere krævende og du mobiliserer al din energi til at opnå et bestemt mål, og det føles som om at ti vilde heste trækker af sted med dig af fuld kraft. Du ønsker måske at foretage en kalkuleret indsats, investere, eller kræve en højere løn. På det mere personlige plan, er det en tid hvor du måske ønsker at træne eller arbejde på din krop, og du har helt sikkert viljestyrken.Ved juletid er din økonomi stærk, og Jupiter bevæger sig fra Stenbukken til Vandbæreren, hvor den også møder Saturn i det som er et 20 årigt fænomen. Det repræsenterer en stor forandring for dig i forbindelse med din appetit på at lære og udvikle dig. I 2021 ønsker du måske at tage fat på vigtige nye studier, at rejse internationalt, eller arbejde i en international organisation, eller måske lege mere og arbejde mindre. Frihed er nøgleordet og det at være en del af en gruppe kan virkelig inspirere dig til det, som det handler om.


Skyttens

Det er en travl og praktisk dag, og også en dag hvor store ideer skal klare en realitetstest. Generelt er du klar til at sige hvor skabet skal stå – på den mest venlige måde.