Adrian Ross Duncan

Adrian Ross Duncan

Astrolog Adrian Ross Duncan

Kære besøgende på horoskoper.net. Mit navn er Adrian Duncan og jeg begyndte at interesse mig for astrologi, da jeg var omkring 15 år. Men sagt mellem os, så kunne jeg til at begynde med ikke finde ud af det.

Da jeg seks år senere var i Indien, hvor jeg fik mit første barn, en Vandbærer, var det som om, at noget også blev født i mig, og jeg blev totalt grebet af astrologi. Det var i 70’erne, og da jeg efterfølgende slog mig ned i Wales var der ikke et øje, der kendte noget til emnet, så jeg måtte læse alt hvad jeg kunne finde. De bøger, jeg elskede mest var skrevet af Alan Leo i begyndelsen af 1900-tallet. Jeg tolkede horoskoper for folk på amatør-basis, og alt imens jeg manglede erfaring, så havde jeg rigeligt med entusiasme.

Det var først i 1979 da jeg emigrerede til Danmark, jeg begyndte at praktisere astrologi professionelt. Jeg havde en interessant oplevelse ved ankomsten. Min familie og jeg skulle finde et sted at bo. Jeg kunne ikke dansk, så min kone købte Berlingske, hvor vi så en annonce med et hus til leje. Da vi ringede til udlejeren havde han ikke tid, fordi over 20 mennesker havde ringet i forvejen. Jeg sagde, at vi ville tage huset uden at kigge på det, og det sagde han så ja til. Efter vi flyttede ind, kom der et brev med et horoskop-logo på. Jeg kunne ikke læse indholdet, men det viste sig at formanden for Københavns astrologiske forening, Ekliptika, var den tidligere lejer.

Syv år senere kunne jeg dansk, og blev selv formand for Ekliptika. Sådan var min skæbne med astrologi i Danmark.

Astrologien florerede i Danmark, og 1980’erne var afsindig spændende med kongresser, foredrag og to forskellige foreninger – SAFA og Ekliptika. Jeg fik undervisning af Lars Sten Larsen, som stadigvæk er aktiv indenfor astrologi og har skrevet en Ph.d. om religionsvidenskab. Jeg begyndt selv at undervise på aftenskole, hvilket jeg oplevede som meget krævende på et andet sprog. Selvom jeg havde en del klienter, var det virkelig svært at leve af astrologi.
I 1990’erne startede jeg min egen skole – AstrologSkolen, hvilket var beregnet for folk, som allerede kunne deres astrologi og ønskede at praktisere professionelt. Det varede syv år, og var en fantastisk oplevelse. Jeg lært utrolig meget af dette oplevelses-orienterede astrologiske forløb. I denne periode skrev jeg min første bog Doing Time on Planet Earth som blev oversat til dansk og hedder Det astrologisk urværk.
Tidligt i 1990’erne skete der noget skæbnesvangert. Sammen med en programmør designede jeg og skrev mit første astrologiprogram – World of Wisdom. Jeg kendt intet til computere, men jeg var grundig træt af de DOS-baserede astrologiprogrammer, der eksisterede på det tidspunkt. Jeg ønskede at skabe noget brugervenligt og i 1995 kom Horoskopfortolker på markedet. Det var en revolution. Programmet blev oversat til dansk, engelsk, norsk og svensk i hurtig rækkefølge, og jeg var afsindig heldig at Egmont koncernen distribuerede programmet i hele Skandinavien. Efterfølgende kom programmet på tysk, finsk, hollandsk, ungarsk, græsk, spansk, portugisisk og japansk.
Man vil tro, at det kunne man blive rig af, men det var ikke så nemt. Forretning tog mere og mere af min tid, omkostningerne var høje, og programmører var virkelig tidskrævende at arbejde sammen med.

Astrologiprogrammerne blev til et tveægget sværd, som opslugte min tid – og mine penge … men de kom ud til hundredtusinder af mennesker verden over. Og det var jeg meget glad for.

I takt med, at internettet indtog verden begyndte jeg – som naturlig konsekvens af mine tidligere erfaringer på området – at tilbyde alle slags astrologitjenester: programmer, astrologirapporter, konsultationer, stjernetegn og meget mere. De daglige, ugentlige og månedlige horoskoper som jeg skriver for www.horoskoper.net er en god introduktion til astrologi, og der er mange, der er blevet bidt af astrologi, som begyndte ved at læse stjernetegn.

Godt nok er der 7 milliarder mennesker i verden, og derfor en god halv milliard af hvert tegn, men kunsten at skrive horoskoper er at beskrive de kollektive indflydelser, som vi alle reagerer på hver især, og ofte rammer de plet. Det kræver paradoksalt en meget stor viden om astrologi, og der er en stor forskel mellem gode og dårlige stjernetegn.

Astrologien er et fantastisk system for at forstå meningen med ens liv, ens psykologi, og de forandringer, der kommer og går. Det er et økologisk system, som er totalt i harmoni med naturen, solsystemet og universet. Det fremmer forståelse af vores medmennesker og deres forskelligheder. Der er mit håb, at stjernetegn vil gøre brugeren nysgerrig, og vække et behov for at fordybe sig i emnet. Det første skridt i denne retning er at lære ens eget horoskop at kende, baseret på fødselsdatoen, tidspunktet og stedet. Et personligt horoskop er ligesom et kosmisk finger aftryk. Det er unikt og rummer alt. En astrologi-rapport, som du kan få på Horoskoper.net, er det tætteste man kan komme på en personlig konsultation hos en astrolog.

En personlig konsultation kan være en åbenbaring, som sætter ens liv i perspektiv, og det kan en rapport også være.

Jeg håber, at du finder hvad du søger her på Horoskoper.net, som jeg vil benytte lejligheden til at byde dig hjertelig velkommen til.

Adrian Duncan