Vægtens indre jeg

Vægtens indre jeg

Er du Vægt?Som Vægt arbejder du meget på at glæde andre, og derfor kan de både lide dig og synes, du er interessant. Men i virkeligheden længes du inderst inde efter kærlighed og accept, for du føler, dit liv ikke er komplet, og at du ikke er perfekt.

Du har svært ved at sige nej til andre og påtager dig for meget arbejde eller for mange forpligtelser, og så smiler du hele vejen igennem smerten for at vise andre, hvor rar du er. Det gør så også, at du bærer rundt på en masse bitterhed indeni, som andre ikke ser.

Hvis du kunne bygge din egen selvtillid op i stedet or at prøve at få den fra andre, ville det være bedre. For som du agerer, giver du andre magten til at gøre dig til ”noget” – eller ikke.

Du hader konflikter og uenighed og vil helst have en lykkelig slutning, uanset om det er i en film, et skuespil eller selve livet. Men din forkærlighed for fred og harmoni gør også, at du har svært ved at træffe en beslutning. Du er simpelthen bange for, at du ved at træffe en beslutning bringer alting ned om ørerne på dig selv.

Du har alle muligheder for at være lykkelig, du skal bare lade være med at være så hård ved dig selv. Prøv at se positivt med alt det, du udretter – bliv mere tilfreds med dig selv, og så har du alle chancer for at leve lykkeligt – netop som du vil have det.