Sådan tiltrækkes en Vandmand

Sådan tiltrækkes en Vandmand

Er du vandmand?

Den yderst sociale og udadvendte Vandmand har nemt ved at få venner. Vandmanden er sjov og begavet, og har en stor lyst til at tale og i det hele taget debattere, hvad der rører sig i verden. De behøver ikke nå nogen form for afslutning på debatten, eller en konklusion, bare det at tale om interessante emner, stimulerer Vandmanden.

For Vandmanden sker tiltrækningen med hovedet først, og dernæst med kroppen.

Vandmanden er høflig, men tilbagetrukket, når det kommer til at blive mødt med flirt eller klare tegn på, at du er tiltrukket af Vandmanden. Er du helt direkte over for Vandmanden, vil du sandsynligvis blive mødt af en fuldkommen tilbagetrækning.

Det tager tid at vinde en Vandmands hjerte

Den begavede Vandmand skal stimuleres intellektuelt, og deler du nogle af Vandmandens mange interesser, har du mulighed for, at nå ind på livet af ham eller hende. Det er svært for Vandmanden at holde fokus på én ting ad gangen, for Vandmanden interesserer sig dybt for mange ting, og har generelt mange interesser, så vil du opnå at være en del af Vandmandens liv, så er det en god idé at involvere dig i nogle af hans eller hendes særlige interesser.

Vandmanden skal bruge tid på at lære dig at kende, og vide at han eller hun kan stole på dig, og først sådan, kan du håbe på, at få lidt plads i Vandmandens liv.