Par med en kvindelig Tvilling

Par med en kvindelig Tvilling

Er du tvilling?Du bliver hurtigt indtaget af den kvindelige Tvilling, for hun er fortryllende, fascinerende og koket. Men hendes kærlighedsaffærer kan godt have karakter af noget flygtigt eller overfladisk – selv hvis hun gifter sig eller indgår i et langvarigt parforhold, vil hendes partner kunne mærke den dobbelthed, der karakteriserer Tvillingen.

Hun vil nemlig på den ene side gerne passes på, næres og gøres til centrum i dit liv, men den anden (og stærkere) side af hende søger det nye, det stimulerende, forandringen. Denne kvinde er humørfyldt og nydelsessøgende – hvilket godt kan få hende til at virke letsindig.

Den kvindelige Tvilling drømmer om at være en smægtende femme fatale, men hun har sjældent tålmodigheden til det, for hun orker ikke at bruge for megen tid på det. Og hun synes, at mange af de mænd, hun møder, er for kedelige.

Tvillingen kan godt komme til at virke hjerteløs, fordi hun, mens hun gør alt for at gøre dig vildt og inderligt forelsket i hende, samtidig inderst inde hele tiden vurderer, om du egentlig er hendes tid og anstrengelser værd. Hendes intellekt gør, at hun tænker sig til seksuelt begær, inden hun når at opleve det fysisk.

Den kvindelige Tvilling er lige så fascinerende i sengen som alle andre steder. Villig til at eksperimentere, nysgerrig og livlig er hun, og hun er mere fokuseret på de fysiske sider af seksuallivet end på de følelsesmæssige. Sådan er Tvillingen – hun vil helst ikke forpligte sig for meget eller afsløre for meget om sig selv.

Tvillingens dobbelthed kan også betyde, at hun ikke har nok i én elsker eller tilbeder. Hun vil tilfredsstilles, ikke bare seksuelt, men også mentalt og følelsesmæssigt, og det kræver sin mand at gøre Tvillingen tilpas på alle fronter samtidig. Kan du det, vil du til gengæld have en charmerende, hengiven og – næsten sikkert – trofast partner i hende.

Du gør klogt i ikke at tro på alt, hvad hun siger. Selv om hun selv tror på det, er der ofte et andet motiv bag ordene end det, du umiddelbart kan se. For eksempel kan Tvillingen godt lide at give udtryk for, at hendes kærlighed er større end din – men det er i virkeligheden et forsøg på at styre forholdet, at få dig til at arbejde hårdere.

Selv om Tvillingen kan have mange masker på over for omverdenen, vil hun vise sit sande ansigt for den, hun elsker. Hun kan faktisk godt være ganske besiddende og jaloux, og du gør klogt i ikke at forsøge at bedrage hende.

Men hvorfor skulle du også det? Den kvindelige Tvillings heftige, geniale, gavmilde, levende og morsomme væsen gør hende til en superspændende partner.