Annonce

Krebsens indre jeg

Krebsens indre jeg

Er du krebs?På overfladen er du simpelthen et billede på ro og styrke, for du lader ikke gerne andre se dine følelser. Men under skallen føler du dig ofte usikker og utilstrækkelig. Du er overbevist om, at andre ved præcist, hvad de gør, mens du bare improviserer.

Du har en tendens til at forudse, at tingene går galt i stedet for at tro på et lykkeligt udfald. Deraf din trang til at holde fast – den bunder i frygt. Du føler meget, du kan godt være sentimental, og du har let ved at blive rørt af en film, et stykke musik eller en anden oplevelse, der minder dig om svundne tider.

Du er fast overbevist om, at du bør støtte og hjælpe dine nærmeste, og du søger altid harmoni. Uoverensstemmelser eller konflikter gør dig deprimeret.

Men du er bestemt ikke en svag person, du har styrken til at stå inde for dine meninger. Selv om du ikke er glad for forandringer, gør du gerne det, der skal til for at få tingene gjort. Det kan godt være, du imødegår udfordringen sidelæns og indirekte – men du når altid målet til sidst.