Stenbukken og sundhed

Stenbukken og sundhed

Er du stenbuk?Som Stenbuk har du et stærkt immunforsvar og er derfor ofte ved godt helbred, selv når du kommer op i alderen.

Da Stenbukkens tegn styrer knogler, led og knæ, kan du til gengæld godt have problemer med gigt, stive led og lignende. Derfor er det vigtigt, at du vælger en motionsform, der ikke er for hård ved knæene og leddene, f.eks. aerobics eller svømning.

Du skal også passe på fordøjelsen pga. din tendens til fordøjelses- og tarmproblemer. Så selv om Stenbukke generelt holder af at spise sunde madvarer som spinat, citrusfrugter, brune ris, fisk og fuldkornsprodukter, skal du alligevel passe på at variere kosten, så du styrker din fordøjelse. Og det er en god ide at holde dig væk fra stærkt krydret mad for ikke at irritere tarmsystemet.

Pga. tendensen til problemer med knoglerne er det også vigtigt, at Stenbukken sørger for at indtage masser af mælkeprodukter, der er rige på calcium, og godt med magert protein som kylling og fisk. Pas på med chokolade og sukkervarer, da det kan skade din følsomme hud.

Endelig kan Stenbukken have en tendens til at springe måltider over, særligt hvis du er i dårligt humør, så du bør være opmærksom på at spise regelmæssigt, særligt om formiddagen og sent på eftermiddagen. Så holder du kroppen i gang på den bedste måde og uden at få trang til junkfood, der både vil påvirke din hud og dit fordøjelsessystem negativt.