Sådan tiltrækkes en Tvilling

Sådan tiltrækkes en Tvilling

Er du tvilling?Tvillingen tiltrækkes af intellekt. Hvis du ved meget om et eller andet emne, så imponer ham eller hende med din viden. Tvillingen kan nemlig godt lide at teste din intelligens, og hvis du består prøven, er han/hun klar til at tale om hvad som helst – alt interesserer en Tvilling.

Konservatisme og konformitet keder Tvillingen til døde, så pas på ikke at virke for ”sat”. Til gengæld sætter Tvillingen pris på ligefremhed og ærlighed og elsker en god diskussion, så hvis du har en mening om noget, så giv endelig udtryk for den – selv om I ikke er enige, kan en ærlig og intelligent meningsudveksling danne grobund for et nærmere venskab eller endog et forhold.

Tvillingen elsker sladder, så hvis du har nogle gode historier at dele om kendte personer eller fælles bekendte, så lytter Tvillingen gerne. Og hvis du kan få Tvillingen til at le, scorer du mange points – humor og positivitet er vigtige for en Tvilling.

Hvis du gerne vil give en Tvilling en gave, så kan du med fordel give dem noget, der stimulerer deres intelligens – en bog, et spil, et eller andet, der udfordrer deres hjerne. Hvis du vil give en kvindelig Tvilling et smykke, så overvej et armbånd, så hun kan nyde det, mens hun udtrykker sig med vanlige store armbevægelser.

Frem for alt, husk at Tvillingen inderst inde er et meget følsomt menneske, der hader utroværdighed og uærlighed. Så pas på ikke at give dem indtrykket af, at du leger med dem – og lad være med at mistro dem heller. Tvillingen bliver meget oprørt, hvis ikke du stoler på ham/hende.