Par med en kvindelig Løve

Par med en kvindelig Løve

Er du Løve?Hvis du gerne vil danne par med den kvindelige Løve, skal du glemme alt om at kritisere hende. Selv hvis hun har fejl, gør du bedst i at ignorere dem. For det er ros og beundring, hun vil have.

Så når du møder hende, er det smartest, hvis du starter med bare at acceptere, at hun skal og må være fabelagtig. Og alt, du siger og gør, bør understøtte hende i netop det – at være fabelagtig. Senere hen kan jeres forhold sagtens udvikle sig til noget mere realistisk og praktisk funderet, men hvis det skal have en chance, skal du altså starte med beundringen.

Den kvindelige Løve mener at være født til noget særligt, og hun giver gerne udtryk for det. Det kan godt få hende til at virke selvoptaget, men det er egentlig mere et behov for selvudfoldelse – en trang, hun gudskelov finder stort udløb for, når hun er forelsket.

En Løve kan ikke lide at tabe. Så hvis hun får på fornemmelsen, at du har et godt øje til en anden, står hun af med det samme. Alene tanken om at konkurrere med en anden kvinde lader hende kold. Og udsigten til potentielt at tabe kampen gør hende bange. Så hun vender dig hurtigt ryggen.

Derimod er hun glad for at erobre mænd på stribe. Hun er ofte omgivet af beundrere, der tiltrækkes af hendes farverige person og selvtillid, men det betyder ikke nødvendigvis, at du har grund til at blive jaloux, for det er simpelthen en følge af hendes magnetiske charme og trang til at blive beundret. Ikke et udtryk for illoyalitet.

Tværtimod er den kvindelige Løve særdeles loyal over for sin partner. Hun giver sig selv fuldt og helt og holder ingenting tilbage. Men hun forventer det samme af dig, så hvis ikke du er klar til et yderst intenst og uhæmmet forhold, skal du holde dig langt væk.

Hun er sensuel men ikke fræk. I soveværelset er hun lidenskabelig men ikke kinky – hun bliver ved det kendte men giver det ekstra kant med sin passionerede deltagen.

Den kvindelige Løve har det fantastisk, når hun er gift eller i et fast forhold, men det kan være anstrengende at være gift med hende. Hun er jo dronningen med hvad dertil hører, og ikke alle mænd bryder sig om at være gift med en kvinde, der godt kan være tyrannisk fra tid til anden.

Lad hende under ingen omstændigheder dominere dig fuldtud. Hun søger ægte, dyb og robust kærlighed, ikke underdanighed (på trods af hendes forsøg på at dominere dig). Hvis hun føler, at du kun er sammen med hende, fordi hun har overtaget magten i forholdet, føler hun ikke, hun får den kærlighed, hun mener at have krav på, og så bliver hun først ubehagelig.

Men hvis du giver hende den opmærksomhed og kærlighed, hun ønsker, uden at blive den lille i forholdet, får du en øm og lidenskabelig partner, der kan give dig meget – hele livet.