Par med en mandlig Tyr: Hvordan passer i sammen? Læs her

Par med en mandlig Tyr: Hvordan passer i sammen? Læs her

Er du tyr?

Den mandlige Tyr er praktisk frem for alt, så hvis du venter på en charmerende prins, der rider væk med dig i solnedgangen efter at have dræbt den farlige drage, der holder dig fanget, kommer du til at vente længe.

Den mandlige Tyr vil være mere tilbøjelig til at forhandle med dragen om din løsladelse, for det er den mest praktiske løsning.

Han er fornuftig, jordbunden og praktisk, når det kommer til kærlighed. Han ser sig grundigt om, inden han kaster sin kærlighed på en kvinde. Han søger nemlig efter et langvarigt forhold, en kvinde han kan finde tryghed og stabilitet med.


Få Lagt Dit Personlige Parhoroskop

Få klarhed over dit livs rejse med personlige astrologiske råd fra astrologen Adrian Duncan.


Det betyder dog ikke, at Tyren er kedelig. Han vil sjældent sig nej til en sjov weekend med en smuk kvinde ved sin side. Og han kan sagtens være både sexet og sensuel – faktisk elsker han at elske. Men under den tilsyneladende afslappede overflade finder du en mand, der ikke vil have et egentligt forhold, medmindre han tror, det er for evigt.

Tyrens tålmodighed slår også igennem, når det gælder kærlighed. Han kan vente på den rette og gør det gerne.

Han ser måske for solid og stærk ud til at være følsom, men under den på overfladen tykke hud er han faktisk meget følsom og kan sagtens blive såret. Denne følsomhed bruger han gerne i sit kærlighedsliv, for han er en stor romantiker, der beviser sin kærlighed med generøsitet og hengivenhed.

Den mandlige Tyr sætter gerne sin elskede på en piedestal, men i modsætning til andre elsker han den rigtige dig – ikke et fantasibillede, han har skabt af dig. Han sætter pris på sande værdier i modsætning til prangende statussymboler, så han vil være mere tilbøjelig til at give dig et enkelt dyrt smykke i stedet for en række prangende nipsgenstande.

I soveværelset er den mandlige Tyr direkte og ukompliceret – han ved, hvad han kan lide og han elsker at vise sin kærlighed gennem elskov. Han er ikke den eksperimenterende type men har al den udholdenhed og vitalitet, der skal til for at tilfredsstille dig.

Hvis du danner par med en mandlig Tyr, er du heldig at have en mand, der er sensuel, viljestærk, fornuftig og pålidelig. Han er loyal og kærlig, godhjertet og med god humoristisk sans. Så hvis du søger en mand, du kan dele resten af livet med, findes der ikke bedre.


Få Lagt Dit Personlige Parhoroskop

Få klarhed over dit livs rejse med personlige astrologiske råd fra astrologen Adrian Duncan.