Løvens indre jeg

Løvens indre jeg

Er du Løve?Dine følelser er episke proportioner, uanset om du er glad, fortvivlet, entusiastisk eller forelsket. Det er lidt, som om dit følelsesliv hele tiden udspilles på en storskærm. Du er overbevist om, at du har en vigtig rolle at spille i livet, og du ved, at du nok skal finde ud af, hvad det er.

Du er en handlingens mand/kvinde. I stedet for at sidde og gruble over et problem, er du den, der skynder sig at gøre noget ved det – næsten lige meget hvad, bare der sker noget! Og du tager tingene på dig – alle projekter eller planer, du tager del i, bliver som en forlængelse af din egen person, så personligt tager du det, og så dedikeret er du.

Men under al din selvsikkerhed og stråleglans er du ekstremt følsom. Som den løve, du er, prøver du at skjule den side af dig selv, men du har faktisk virkelig behov for andres accept and beundring.

Med dit store ego i ballasten er det naturligt, at du higer efter tilbedelse i stedet for ægte respekt, efter smiger i stedet for komplimenter. Du tvivler ikke på, at den opmærksomhed, du får, er oprigtig – du vil bare have andres opmærksomhed, accept, fokus.

Men det helt specielle ved dig er den måde, du trodser al indre svaghed og går udfordringer frisk i møde. Du har et dybtliggende behov for at bevise din værdi over for dig selv, og derfor påtager du dig en hvilken som helst udfordring for at kunne sige, at du ikke var bange for at prøve.