Annonce

Fisken og kærligheden

Fisken og kærligheden

Er du fisk?Andre tiltrækkes meget af dig og din omsorgsfulde natur og din interesse for deres velbefindende. Din charme og din evne til at le, gør dig uimodståelig. Desværre er din egen tro på dig selv, ikke særlig veludviklet, og du foretrækker på nogle tidspunkter at være alene, end at bruge tid sammen med andre, hvor din mangel på selvtillid bliver mere udtalt.

Du er et loyalt og uselvisk menneske, der er ekstremt givende. Du er altid klar til at hjælp, når nogen har det svært, og du har en særlig evne til at skabe noget magisk, når du tror på andre mennesker. De vil ofte forandre sig og leve op til de idéer og positive tanker, du har til dem.

Som Fisk er du ikke interesseret i overfladiske og materielle ting, du er istedet meget fokuseret på det indre. Du er utrolig sensitiv og den du elsker, vil ikke kunne finde en mere varm og elskelig partner,

Det gælder for alle stjernetegn, og også for Fiskens – det er ikke alle stjernetegn, du passer lige godt sammen med.

Fisken og Kærligheden – Helt specifikt

Den lidt generte Fisk er en skøn og omsorgsfuld partner, der har masser af kærlighed at give. For at finde den rette partner, skal Fisken finde en person, der kan rumme stjernetegnets dybe, sensitive sider. Men hvilke stjernetegn passer godt sammen med Fisken og hans personlighed? Se mere her forneden om de forskelllige stjernetegn og deres indflydelse på Fisken.

Fisken og kærligheden – Hvad er din partner?

 

[zodiac_table id=13]