Jomfruen stjernetegn mand: Par med en mandlig Jomfru

Jomfruen stjernetegn mand: Par med en mandlig Jomfru

Er du jomfru?

Den mandlige Jomfru ser ud til at have alting under kontrol, ikke mindst sine følelser, men det dækker ofte over hans følsomhed og de stærke følelser, der raser under overfladen.

Han har ikke nemt ved at udtrykke sine følelser, og netop derfor bliver han ofte tiltrukket af livlige og udtryksfulde kvinder. Men når han så er sammen med en kvinde, der bærer sine følelser uden på tøjet, bliver han oprevet af hendes mange følelsesudbrud og raserianfald.

Med andre ord: Den mandlige Jomfru er en kompleks person, der både hader og tiltrækkes af det emotionelle, og derfor er hans kærlighedsliv aldrig så harmonisk og nemt, som han egentlig kunne tænke sig det.


Få Lagt Dit Personlige Parhoroskop

Få klarhed over dit livs rejse med personlige astrologiske råd fra astrologen Adrian Duncan.


Jomfruen stjernetegn mand

Jomfruen stjernetegn som mand synes, at hans kærlighedsforhold hører til privatlivet, og han kan godt synes næsten urørlig for andre – men det er blot et udtryk for hans selvbeherskelse og ikke mindst hans evne til at inddæmme sin egen person, Den mandlige Jomfru vil altid have en tydelig fornemmelse for skellet mellem dig og ham.

Han holder af kvalitet, og det gælder også hans smag i kvinder. Den mandlige Jomfru bryder sig ikke om grovhed, billighed eller løsagtighed. Han har store forventninger til den kvinde, han vil have – kræsenhed er en anden måde at sige det på.

Selv om den mandlige Jomfru ikke finder det nemt at udtrykke sine følelser direkte, har han alligevel sin egen måde at gøre opmærksom på det, når han ikke er tilfreds. Han bliver krævende og fejlsøgende. Men du skal vide, at det blot er tegn på, at han bryder sig om dig – ellers ville han bare vende ryggen til og gå sin vej.

Hvis du leder efter den store romantiske helt, der smider dig over skulderen og bærer dig væk til sin store seng, så er Jomfruen nok ikke noget for dig. Han er ikke den traditionelle romantiker, der synger serenader for dig fra en rosenbegroet portal, mens månen smiler ned over jer. Den mandlige Jomfru er til gengæld trofast og forsvinder ikke på jagt efter nye skønmøer, han kan synge serenader for.

jomfruen stjernetegn mand - Par med en mandlig Jomfru
jomfruen stjernetegn mand – Par med en mandlig Jomfru

Og får du Jomfruen til at falde for dig, får du samtidig indblik i den rige og spændende sensualitet, der ligger under overfladen – og det bliver kun bedre med tiden. Som elsker er Jomfruen ligefrem, direkte – og virkelig.

At være sammen med en mandlig Jomfru er at vælge kvalitet, ikke glimmer.


Få Lagt Dit Personlige Parhoroskop

Få klarhed over dit livs rejse med personlige astrologiske råd fra astrologen Adrian Duncan.