Par med en mandlig Vægt: Passer du med en mandlig Vægt?

Par med en mandlig Vægt: Passer du med en mandlig Vægt?

Er du Vægt?

Kender du den type mænd, der virkelig relaterer til kvinder – som virkelig forstår dem på en måde, der er yderst tiltrækkende? Så er han sikkert Vægt.

Den mandlige Vægt er charmerende, elegant og – lad os bare indrømme det – en smule forkælet. Han får nemlig så meget opmærksomhed fra det modsatte køn, at han hurtigt og nemt bevæger sig videre, hvis du ikke hurtigt fanger hans interesse.

Han er en elegant og sofistikeret elsker – forførende på den der klassiske filmheltemåde. Han ved altid, hvordan han skal sige det rigtige og er som en fisk i vandet til cocktailparties eller i operaen. Han kan lide smukke ting og smukke mennesker – du kan roligt forvente, at han har smukke ure, en lækker bil og klassisk, dyrt tøj.


Få Lagt Dit Personlige Parhoroskop

Få klarhed over dit livs rejse med personlige astrologiske råd fra astrologen Adrian Duncan.


Den mandlige Vægt kan ikke fordrage konflikter eller ufred, så det er en god ide at holde harmonien og gøre dit til at få alting til at glide. Lad være med at prøve at starte et skænderi. Han bider ikke på!

Han er den klassiske diplomat, sidder altid på hegnet mellem parterne og frygter mest af alt at virke urimelig. Derfor vil han hellere slutte et forhold end at engagere sig i skænderier. Han er langt mere tilbøjelig til at finde løsninger – den perfekte balance mellem, hvad du vil, og hvad han vil.

Vægtens tegn er partnerskabets tegn, og den mandlige Vægts energi på det område fornægter sig ikke. Han bruger enorm tid og store ressourcer på at dyrke personlige forhold – mest af alt naturligvis forholdet til kæresten. Men pas på, for han søger ikke blot et langvarigt og stabilt forhold, men i virkeligheden det perfekte forhold.

Vægten er idealist og søger efter den perfekte partner – hende, der sætter pris på, forstår og endda forguder ham. Selv om han har det uopnåelige perfekte billede for øje, er han dog alligevel i stand til at indgå et kompromis mellem det, han godt selv ved er uopnåeligt for ham, og det han har. Men han vil altid stræbe efter perfektion.

Hvis du danner par med en mandlig Vægt, vil du vide, at han elsker at elske. Han nyder sit sexliv og er god til det. Men husk at fortælle ham, hvor god han er til det, og helst så tit som muligt. Han vil allerhelst beundres og værdsættes.

Han interesserer sig for den kvindelige krop, hvad der tænder dig, hvor dine erogene zoner er, og hvad han skal gøre for at tilfredsstille dig. Hans fantasifulde og intense forsøg på at glæde dig er mere end blot fysiske – han er essensen af sensualitet.

Hvis du søger en mand, der inderligt vil prøve at gøre forholdet til dig til det mest perfekte nogensinde; som charmerer og forkæler dig, og som til gengæld blot forventer din udtalte beundring og udelte opmærksomhed – så behøver du ikke at lede længere. Men er det en supermaskulin hulemand, du er ude efter, så er den mandlige Vægt ikke noget for dig.


Få Lagt Dit Personlige Parhoroskop

Få klarhed over dit livs rejse med personlige astrologiske råd fra astrologen Adrian Duncan.