Annonce

Tyren og sundhed

Tyren og sundhed

Er du tyr?Tyrens tegn styrer halsen og nakken med hvad dertil hører, hvilket betyder, at både den kvindelige og den mandlige Tyr er kendt for deres smukke stemmer, og mange er gode sangere. Tyren har også gode smagsløg og sætter pris på god mad. Det er bl.a. derfor, Tyren godt kan have en tendens til at tage på, særligt senere i livet.

Tyren er særligt tilbøjelig til at blive forkølet, hoste, have ondt i halsen, have nakkesmerter osv. Det betyder, at du som Tyr bør sørge for at have noget varmt om halsen, når du går ud om vinteren.

Tyrens tegn styrer også skjoldbruskkirtlen, der kan give dem vægtproblemer, hvis den ikke fungerer, som den skal. Så vær opmærksom på din vægt og søg læge, hvis det virker, som om du tager på uden at spise mere.

Generelt bør Tyren passe på at styre sin hang til fedende mad, ugidelighed og uvilje mod motion. For at undgå overvægt bør du som Tyr derfor sørge for at få motion og passe på din diæt. Særligt bør du spise natriumsulfatholdige fødevarer som asparges, spinat, blomkål, agurk, rå nødder og sølvbeder. Pas på ikke at få for mange kulhydrater, for de bliver hurtigt omdannet til fedt i Tyrens krop, og spis godt med fisk og skaldyr, der indeholder naturligt jod, hvilket styrker din skjoldbruskkirtels funktion.