Tyren og kærligheden

Tyren og kærligheden

Er du tyr?Tyren er både sensuel, romantisk og ekstremt monogam. Loyal til fingerspidserne og opsat på at få tingene til at virke, når du indgår i et forhold – Tyren er den fødte livspartner.

Tyrens tendens til at ville eje gælder også i kærlighed. Som Tyr vil du både eje og ejes af den, du elsker, og når du først har bestemt dig og er blevet forelsket (hvilket kan tage tid), er du 100% engageret i forholdet. Det betyder imidlertid også, at du kan have en tendens til at kvæle dine partnere i kærlighed, hvilket kan drive dem væk, hvis de ikke er klar til det store engagement.

Du er tålmodig og praktisk, så hvis forholdet gennemgår en lidt sværere periode, hvor dine behov ikke tilfredsstilles fuldtud, tager du det med stoisk ro i troen på, at det nok skal blive bedre med tiden.

Din udfordring består i at give din partner lidt leverum, for du kan godt virke besiddende. Men når du først lærer det, vil din partner med glæde hengive sig til den loyale, blide, romantiske, tålmodige og kærlige sjæl du er.

Tyren og Kærligheden – Helt specifikt

Tyren er på udkig efter en partner, som han – eller hun – kan være sammen med altid. Det er altså et længerevarende forhold eller lige frem ægteskab som Tyren tænker på, når han eller hun får en kæreste. Trygheden kommer før alt andet. Som regel holder Tyrenss forhold også længe, fordi han selv er både loyal og kærlig. Læs her under om de stjernetegn, som Tyren klinger ekstra godt sammen med.

Tyren og kærligheden – Hvad er din partner?

[zodiac_table id=3]