Annonce

Par med en kvindelig Vandmand

Par med en kvindelig Vandmand

Er du vandmand?

Den kvindelige vandmand, er en kvinde med masser af kærlighed at byde på. Hun elsker at have mange venner og hendes udadvendte personlighed gør hende tiltrækkende både for venner og eventuelle partnere.

At hun i virkeligheden er genert og usikker på sig selv, gemmer hun godt. Hun er charmerende og begavet, og har en særlig magnetisme, der tiltrækker mænd.

Hun vil gerne have et langvarigt forhold, men det tager tid at nå ind til hendes hjerte. Hun falder ikke for charme og overflade, så vil du fange en vandmand, skal du være tålmodig.

Hun er en ægte romantiker, og elsker ideen om romanitik og kærlighed, men er ikke underlagt sine følelser. Hun er et realistisk menneske, der tager livet som det kommer. Hun er en selvstændig kvinde, der egentlig er ligeglad med, hvad resten af verden tænker. Vandmanden er en kæmpe flirt, men for at en mand skal kunne vinde hende, skal han først overbevise hende om, at hun ikke bare er hans interesse for natten.

Hun forventer at blive jagtet og eftertragetet med respekt, og presser du hende, er hun væk. Lidenskab er ikke det afgørende for hende – det er kommunikation.

Vandmanden kan være den perfekte partner

Når det kommer til kærlighed, er den kvindelige vandmand givende og tolerant. Hun vil aldrig finde på at styre dig eller at fortælle dig, hvad du skal gøre.Hun vil aldrig være over-følsom og dominerende og bliver sjældent fornærmet.

Det kan til tider virke som om vandmanden ikke elsker særlig højt, eller ikke bliver særlig knyttet til sin partner. Det er kun fordi hun tænker rationelt og ikke lader sig styre af sine følelser, og på dette punkt, kan hun være det perfekte match for mange mænd og netop derfor betragtes den kvindelige vandmand ofte som den perfekte partner.

Hun er nem at være sammen med, og ønsker ikke selv drama, hun er tolerant og aldrig jaloux. Dog kan hun have svært ved at forholde sig til en enkelt mand, da hun er meget optaget af sine egne gøremål og projekter. Men er du så heldig, at du allerede har forført en vandmand, så er hun loyal og hengiven. Du kan stole på hende og hun sætter ære højt, både hvad sin partner angår, men også i forhold til hendes egen opførsel.

En kvindelig Vandmand skal forføres med ord

Du skal forføre hende med ord og tale til hendes interesser. Tager du del i nogle af hendes mange projekter, så har I masser at tale om, og du er allerede godt på vej. Kommunikation betyder alt for vandmanden, og skal du nå hendes seng såvel som hendes hjerte, så skal du først fange hendes interesse i din begavelse, frem for at forvente hun kaster sig lidenskabeligt over dig.

Vandmanden keder sig let og har brug for adspredelse, og det gør sig også gældende i sengen, hvor hun gerne vil have, der skal ske noget nyt. Hun foretrækker innovativitet og at afprøve nye ting, når det kommer til at udfolde sig på lagenerne fremfor lidenskabelig kærlighed. Det kræver noget af vandmandens partner, men til gengæld får han en loyal og tolerant kæreste.

Giv din Vandmand tid

Når vandmanden skal forføres, skal du give hende tid.

Hun er nem at blive venner med, for hun er utrolig udadvendt og imødekommnde men du kan have svært ved at konkurrere med hendes andre interesser.

Selvom vandmanden er varm og åben, så kan hun ikke snydes.Den begavede vandmand bruger ikke tid på ham, der kun er ude på at få hende med i seng. Hun gennemskuer ham hurtigt.

Giv hende tid til at lære dig godt at kende, lad hende vide, du er til at stole på, og at hun kan regne med dig. Falder hun for dig, så har du virkelig fået den bedste kæreste, du kunne tænke dig.