Annonce

Vandmanden og kærlighed

Vandmanden og kærlighed

Er du vandmand?

Kærlighedsforhold kræver noget af Vandmanden, og det strider mod din stærke uafhængighedstrang. Du hader at være bundet af noget – eller nogen. Derfor har du svært ved at falde til i et forhold. Du er uforudsigelig og kan godt lide at overraske din partner, hvilket både kan være positivt og negativt.

Du er ikke meget for at vise dine virkelige følelser, og den tilbageholdenhed gør, at det kan være svært for din partner at forstå dig. Men selv om du har svært ved at opbygge den nødvendige tillid er du meget trofast og loyal, når først du er i et etableret forhold.

Vandmanden er jo udadvendt, underholdende og intelligent , og så er du meget loyal over for dine venner. Faktisk spiller dine venner og dine øvrige interesser så stor en rolle i dit liv, at det kan være svært for din kærlighedspartner at forstå det, og det kan give anledning til jalousi.

Vandmanden og kærlighed – Helt specifikt

Vandmanden, der er udadvendt og social, har ikke svært ved at finde en partner i livet. Men kan han eller hun finde en partner, der forstår at det tager tid at vinde Vandmandens tillid? Læs her forneden om hvilke stjernetegn, der passer allerbedst sammen med Vandmandens.