Annonce

Tarot

Træk Tarotkort Gratis

At starte dagen med en tarotlæsning er en fantastisk måde at blive forberedt på alle mulighederne – og undgå mulige faldgruber.

Lad kortene guide dig på din vej!

Før Du Begynder

#1: Ryd dit hoved

Kortene vil opfange din energi. Så det er vigtigt at rydde hovedet for forstyrrelser. Hvis du for eksempel spørger om din karriere, men ikke kan holde op med at tænke på problemer i dit forhold, kan kortene måske samle op på det forkerte emne!

#2: Tag en dyb indånding

Ligesom det er vigtigt at slappe af i dit sind, er det lige så vigtigt at slappe af i din krop. Tag en dyb ind- og udånding for at skabe ro i kroppen.

#3: Hold dit spørgsmål enkelt

Kortene kan kun besvare ét spørgsmål ad gangen. Vi ønsker ikke at forvirre dem! Prøv at gøre det til et let “ja eller nej”-spørgsmål og undgå at bruge spørgsmål, der begynder med “hvornår” eller “hvordan”.

#4: Vælg kort med vilje

Når du fører musen hen over kortene, skal du lægge mærke til, hvornår du mærker et stød af forbindelse. Det er din intuition, der fortæller dig, hvornår du skal vælge!

#5: Lad være med at tvivle

Det er vigtigt, at du vælger kortene med vilje. Men hvis du begynder at gå tilbage på dine første valg, er det, når du går glip af de rigtige budskaber.

#6: Brug dine egne fortolkninger

Selv hvis du ikke ved, hvad kortene betyder, kan du stadig bruge dine første reaktioner på farver, symboler og tal til at få en mening ud af dem. Et bestemt symbol betyder måske mere for dig end for personen ved siden af dig.

#7: Ingen gentagne spørgsmål

Selvfølgelig kan du gentage spørgsmål. Men i virkeligheden er de kort, der kommer frem første gang, dem, der skal komme frem.

#8: Tarot er ikke videnskab

Hvis du tror, at kortene er helt forkerte, så er de det måske også! Der er mange variabler, der kan forstyrre en tarotlæsning, og det er vigtigt at huske, at læsninger ikke er 100 % nøjagtige.

#9: “Negative kort” skal du ikke frygte

Disse kort dukker op for at tvinge dig til at vise dig det, du har brug for at se. De er der kun for dit eget bedste.

#10: Husk: Tarotkort ønsker kun det bedste for dig

De budskaber, der kommer frem i en læsning, er budskaber, der skal finde vej til dig.

Vælg et kort

Hvad har fremtiden i vente for dig?

Nu er det tid til at opdage dagens muligheder!

Vælg et andet kort

Få Lagt Dit Personlige Horoskop

Få klarhed over dit livs rejse med personlige astrologiske råd fra astrologen Adrian Duncan.


Træk flere tarotkort

Tarotkort

Ja/Nej

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere

Træk Tarotkort Online

Når du først bliver introduceret til Tarot, kan der være en masse information at tage imod – med betydningen af alle 78 Tarotkort.

Men hvad er Tarot egentlig, og hvordan virker Tarot? Tarot er et sæt kort, der hjælper med at pakke tankerne i vores hoved ud, så vi kan træffe de bedste beslutninger. Du kan spørge Tarotkortene om stort set hvad som helst, og de vil afdække indsigt baseret på både nuværende og tidligere situationer! Hvis du søger råd om kærlighed, kan Tarot udforske et nuværende forhold eller tage et kig på et ældre forhold (hvis du mindes en eks).

Nu ved vi, hvad du tænker: Hvordan kan et sæt kort muligvis hjælpe dig med at træffe store livsbeslutninger? Tja, det hele er baseret på energi. Som loven om tiltrækning siger, så tiltrækker du det, du sender ud i verden. Så når du søger råd fra Tarot, svarer de kort, der vises, bogstaveligt talt på dit spørgsmål.

Husk det: De kort, der dukker op, er beregnet til at dukke op.