Vandmanden og sundhed

Vandmanden og sundhed

Er du vandmand?

Vandmandens tegn styrer blodcirkulation og de kropslige dele som skinneben, ankler og kalven, Den nederste del af benet repræsenterer bevægelse, og Vandmanden er generelt stærk og sund, og har velformede ben og slanke ankler. Dog er Vandmanden mere mentalt aktiv end fysisk og kan derfor have tendens til at tage lidt på i vægt.

De typiske skader sker på benene hos Vandmanden. De kan blandt andet få åreknuder, hævede ankler og kramper i benene og er mere udsatte for at slå sig på benene. Vandmanden kan også have problemer med blodcirkulationen og om vinteren er Vandmanden meget følsom over for kulde.

Motion og frisk luft er særlig sundt for Vandmanden, der dog skal tage vare på ikke at udsætte sig for noget voldsomt, for ikke at skade benene. En rask gåtur er tilgengæld ideel.

Vandmanden har brug for en sund og varieret kost, for at holde energien oppe og for at holde vægten på et fornuftigt niveau. Salt er sundt for Vandmanden, men ikke i form af at salte maden. Det skal indtages igennem maden ved at spise de rigtige madvarer, så som fisk, hummer, østers, muslinger og desuden kål, rådiser, selleri og spinat.

Vandmanden kan også drage stor fordel af at spise godt med diverse nødder og citrusfrugter. Lad være med at drikke for meget kaffe, det gør Vandmanden nervøs.