Tarot

Gratis Kærligheds Tarotkort Læsning

Svært ved at finde din livspartner? Usikker på hvilke egenskaber du søger? Klar til at komme videre og finde kærligheden? En gratis Tarotkort læsning for kærlighed kan give dig et dybt indblik i, hvor du er på vej hen i dit kærlighedsliv.

Lad kortene guide dig på din vej!

Før Du Begynder

#1: Ryd dit hoved

Kortene vil opfange din energi. Så det er vigtigt at rydde hovedet for forstyrrelser. Hvis du for eksempel spørger om din karriere, men ikke kan holde op med at tænke på problemer i dit forhold, kan kortene måske samle op på det forkerte emne!

#2: Tag en dyb indånding

Ligesom det er vigtigt at slappe af i dit sind, er det lige så vigtigt at slappe af i din krop. Tag en dyb ind- og udånding for at skabe ro i kroppen.

#3: Hold dit spørgsmål enkelt

Kortene kan kun besvare ét spørgsmål ad gangen. Vi ønsker ikke at forvirre dem! Prøv at gøre det til et let “ja eller nej”-spørgsmål og undgå at bruge spørgsmål, der begynder med “hvornår” eller “hvordan”.

#4: Vælg kort med vilje

Når du fører musen hen over kortene, skal du lægge mærke til, hvornår du mærker et stød af forbindelse. Det er din intuition, der fortæller dig, hvornår du skal vælge!

#5: Lad være med at tvivle

Det er vigtigt, at du vælger kortene med vilje. Men hvis du begynder at gå tilbage på dine første valg, er det, når du går glip af de rigtige budskaber.

#6: Brug dine egne fortolkninger

Selv hvis du ikke ved, hvad kortene betyder, kan du stadig bruge dine første reaktioner på farver, symboler og tal til at få en mening ud af dem. Et bestemt symbol betyder måske mere for dig end for personen ved siden af dig.

#7: Ingen gentagne spørgsmål

Selvfølgelig kan du gentage spørgsmål. Men i virkeligheden er de kort, der kommer frem første gang, dem, der skal komme frem.

#8: Tarot er ikke videnskab

Hvis du tror, at kortene er helt forkerte, så er de det måske også! Der er mange variabler, der kan forstyrre en tarotlæsning, og det er vigtigt at huske, at læsninger ikke er 100 % nøjagtige.

#9: “Negative kort” skal du ikke frygte

Disse kort dukker op for at tvinge dig til at vise dig det, du har brug for at se. De er der kun for dit eget bedste.

#10: Husk: Tarotkort ønsker kun det bedste for dig

De budskaber, der kommer frem i en læsning, er budskaber, der skal finde vej til dig.

Vælg et kort

Hvad har fremtiden i vente for dig?

Nu er det tid til at opdage dagens muligheder!

Vælg et andet kort

Få Lagt Dit Personlige Horoskop

Få klarhed over dit livs rejse med personlige astrologiske råd fra astrologen Adrian Duncan.


Træk flere tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Ja/Nej

Tarotkort

Karriere

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvordan fungerer tarotkort?

Tarotkort bruges til at vejlede den, som får lagt kortene. Det fungerer ved at man stiller et spørgsmål og derefter trækker et eller flere tarotkort for at besvare det.

Hvilken spørgsmål kan tarotkort besvare?

Tarotkort kan bruges til at besvare alle spørgsmål om fremtiden, men vi mener at det er bedste at undgå spørgsmål omkring helbred og overlade det til læger.

Kan tarotkort forudsige med kærlighed?

Tarotkort kan godt bruges til at forudsige hvordan det vil gå med kærlighed. De fortæller dig ikke kun om fremtiden for din kærlighedsliv, men giver dig også et indblik i de ting, der var skjult for dig.