Vædderens indre jeg

Vædderens indre jeg

Køb et horoskop til VædderenDu elsker at bestemme – du ønsker at kontrollere dine egne projekter og planer, og under ingen omstændigheder have andre til at styre dig.

Dit drive mod succes er intenst, hvilket medfører at du lægger ret meget pres på dig selv for at opnå denne succes.

Inderst inde er du fuld at nervøsitet og frygt overfor om – og hvordan – du kan klare det hele, men det er ikke noget du nogensinde kunne finde på at vise omverdenen.

Du hader at kede dig. Det gælder både når det kommer til personer og omgivelser. Derfor leder du altid efter noget nyt – nye bekendtskaber, nye steder at besøge, nye oplevelser der kan indfri dit behov for spænding.

Som Vædder er din tålmodighed nærmest ikke eksisterende. Du hader at være fanget i projekter, der ikke længere er nye og spændende, og i disse situationer bliver du næsten paralyseret af den enorme manglende lyst til at fortsætte.

Din manglende tålmodighed kommer dog også frem over for andre, hvis de har problemer med at løse noget, og snakker for meget i stedet for at gøre noget.

Du tror på handling, og bliver hurtigt frustreret, hvis en samtale ikke leder hen imod at tage en beslutning og udføre en handling.

Selvom du en gang imellem mærker en snigende følelse af manglende selvtillid, så ved du inderst inde, at hvis du virkelig ønsker at gøre noget – så kan du også.