Jomfruens indre jeg

Jomfruens indre jeg

Er du jomfru?Jomfruen har masser af viljestyrke og engagement og bruger det til at arbejde hårdere og længere end alle andre for at sikre, at alting er perfekt. Med andre ord, Jomfruen er perfektionismens vogter.

Det skyldes simpelthen, at du er nødt til at gøre alting 100% perfekt, ellers føler du det, som om du har fejlet. Og du er din egen værste kritiker – der er ingen andre, der kan være hårdere ved dig end du selv kan, hvis du ikke føler, du har leveret et fuldstændigt stykke arbejde, hvad enten det er i privat regi eller på arbejdspladsen.

Du kan være svær at forstå for andre, for du er meget reserveret, selv over for mennesker, du kender godt, men inde bag ved facaden har du endog meget stærke følelser. Du er meget følsom og intens indeni; men du forsøger at holde det skjult for alle andre.

Du kan godt lide at tage dig af andre. Du giver gerne og ofte dine venner gode råd, du passer og plejer syge planter og fodrer omstrejfende dyr. Det eneste, du forventer til gengæld, er tak og påskønnelse – men det forventer du så også.

Det hænger sammen med din store indre mission: At være til gavn. Du interesserer og kymrer dig nemlig virkelig om andre, og intet gør dig gladere end at føle, at du bidrager positivt til deres trivsel.