Sådan ser andre en Tvilling

Sådan ser andre en Tvilling

Er du tvilling?Som Tvilling er du underholdende og sjov at være sammen med. Du kan lide at sludre, sladre og dele ud af dine synspunkter, og andre beundrer dig for dine sproglige færdigheder og din humoristiske sans.

Du er måske nok kendt mere for dit intellekt end din følelsesmæssige indsigt, men andre stoler alligevel på din dømmekraft, også når det gælder følelser. Dine venner ved, du altid har et godt råd til dem, og at du gerne hjælper, hvis de beder om det.

Du kan godt blive opfattet som overfladisk og hurtigsnakkende af dem, der ikke umiddelbart falder for din charme, men de fleste vil alligevel foretrække at tilbringe en dag eller aften i dit selskab, fordi du er så underholdende.

De, som er tættest på dig, ved, at ikke alting er solskin og latter – at du også kan være modløs eller humørsyg engang imellem. Men den indsigt er forbeholdt dine allernærmeste.

Du kan godt have en tendens til at blive sarkastisk, hvis noget går dig imod, og det kan godt give andre et indtryk af, at du er arrogant. Men det er mere en intellektuel forsvarsmekanisme end egentlig arrogance – du hader simpelthen negativitet og modgang.