Tvillingens indre jeg

Tvillingens indre jeg

Er du tvilling?Din kærlighed til alting nyt og til forandring kan også gøre dig rastløs – du kan godt have et nervøst temperament. Det kan godt være, at du udadtil signalerer overskud, energi, spænding og charme, men du kan godt føle dig spændt som en fjeder indeni.

Det kan sagtens forekomme, at andre er fascineret af din entusiasme og energi, mens du indvendigt er ved at gå til af kedsomhed over den person eller det projekt. Du bevæger dig nemlig så hurtigt, at mange ikke kan nå at følge med.

I et parforhold er du meget kommunikativ og givende, men du har brug for frihed og tid til at være dig selv.

Fordi du lægger så megen vægt på selvudfoldelse, går din verden ud fra dig selv. Du har en tendens til at bedømme andre, ikke ud fra hvem de egentlig er – hvilke kvaliteter, de har – men ud fra, hvordan de reagerer på dig. Du elsker at optræde, at bruge din intelligens og dit vid til at være i centrum. Og du forventer, at andre bliver fascineret af dig, ellers kan du godt blive frustreret.

Du er et gavmildt menneske – du giver gerne dit venskab, din tid, dine ejendele til andre. Og det gør, at andre holder af at være sammen med dig.