Par med en kvindelig Fisk

Par med en kvindelig Fisk

Er du fisk?Den kvindelige Fisk er en fantastisk blanding af en jordnær lidenskab og en overnaturlig fantasi. Det er ikke overraskende, at mænd tiltrækkes af hende og sjældent glemmer hende igen. Fisken har en forbavsende god måde at omgås mænd på, og hun har en fantastisk evne til at få mænd til at føle sig maskuline, og de føler sig stærke og beskyttende i hendes selskab.

Den kvindelige Fisk, falder ikke for hvem som helst. Hendes intuition giver hende stor styrke til at vurdere om en mand virkelig er den, han siger han er. Er der noget, der ikke føles rigtigt, så er hun den der er gået.

Kærlighed er livets ballast

Fisken skal have en mand, der har brug for hende. Hun har behov for at føle, hun kan drage omsorg og være støttende for sin partner. Desværre kan hun også falde for følelsesmæssigt hæmmede mænd, som hun kan være mor for. Nogle gange kan hun også falde for det fuldkomment modsatte, nemlig en mand med styrke og omsorg for hendes følsomme og feminine sider.

For hende er kærlighed den ballast i hendes liv, som alt andet drejer sig omkring. Når hun er lykkelig, så er alt lyserødt og hvis hun er trist over et brudt kærlighedsforhold, så er der intet andet i verden, der betyder noget.

Fisken vil forandre sig for sin partners skyld. Hun vil tilpasse sig ham og forme sig efter det menneske, han ønsker, hun skal være. Dog skal man ikke være i tvivl. Denne kvinde med de tusind ansigter, er altid sig selv inderst inde.

Når det kommer til fantasier, er hun en mester og det gælder også i soveværelset. Hun vil gøre alt for at hendes partner kan opnå den største nydelse. Med hendes erotiske fantasier kan hun skabe et intimt rum, som mænd finder utroligt tiltrækkende.