Annonce

Vædderen og sundhed

Vædderen og sundhed

Er du Vædder?Vædderens tegn styrer hovedet, og derfor er mennesker, der er født i Vædderens tegn ofte skarpsindige og gode til at bruge deres fornuft.

Til gengæld har Vædderen tendens til at få hovedpiner, tilstoppede bihuler og lignende lidelser, så der er god grund til at passe på ikke at provokere de tendenser.

Vædderen er typisk en aktiv person, med masser af seksuel energi og god muskelkoordination. Derfor er det sjældent et problem for Vædderen at holde vægten – et godt stofskifte og masser af energiforbrænding sørger for det.

Pga. sit høje aktivitetsniveau bør Vædderen dog sørge for at spise varieret kost, så det gode helbred og energiniveauet holdes ved lige. Vædderen bør spise godt med mineralet kaliumfosfat, der findes i tomater, bønner, brune ris, spinat, bananer mv. Det er også en god ide at få godt med kalk gennem, f.eks. mælke produkter.

Pas på med salt og alkohol – de kan virkelig skade Vædderens nyrer, knogler og vener. Drik til gengæld masser af vand – det er både godt for nyrerne og for at undgå hovedpiner.

Vædderens konkurrencementalitet slår også igennem, når du dyrker sport eller fitness. Kampsport, fægtning og løb er sportsgrene, der vil tiltrække dig som Vædder.

Men pas på, at din impulsive og til tider fremfusende karakter ikke gør dig uforsigtig – Vædderen kan godt risikere at komme ud for ulykker eller skader pga. sin uforsigtighed.   

Vædderens høje energiniveau betyder, at du har brug for hvile ind imellem, så sørg for at få en god nats søvn. Det hjælper også til at holde dit blodtryk nede.