Par med en kvindelig Krebs

Par med en kvindelig Krebs

Er du krebs?Hun ligner måske den uskyldsrene kvinde, de fleste mænd inderst inde drømmer om, men selv om hun på overfladen virker genert og sød, gemmer der sig en stærkt sensuel og følelsesdyb kvinde inde bagved. Erotikken vågner i hende, når hun bliver forelsket – der skal romantisk kærlighed til for at vække de seksuelle lyster, men når de først vækkes, er hun brandhed.

Krebsen bevæger sig jo aldrig direkte mod målet, så initiativet er overladt til dig. Du skal læse den uudtalte åbning, det diskrete hint om, at hun gerne ser mere til dig. Men pas på med at få fat i signalet første gang, for hvis hun føler sig overset eller afvist, lukker hun hurtigt af for at undgå at blive såret (yderligere).

Den kvindelige Krebs er meget forsigtig med at give sit hjerte til nogen. Hun har brug for sikkerhed og tryghed mere end noget andet, og kun når hun føler tillid til en person, begynder hun at åbne sig for dem. Hvis du får hende til at føle sig tryg, er du derimod garanteret en yderst loyal livspartner. Uanset hvad andre kan finde på at sige om dig, vil hun forsvare dig og følge dig igennem ild og vand.

Hun holder godt fast, når først hun forelsker sig, så du skal ikke starte et forhold med hende, medmindre du leder efter en partner for livet. Hvis hun bliver svigtet af en, hun elsker, tager det hende lang, lang tid at komme over det, og hun tilgiver aldrig.

Hendes charme ligger i hendes blide, dybe og rige personlighed. Hun er romantiker, ja, men det bunder i en oprigtig tro på, at kærlighed er nøglen til livet. Hun er den gammeldags romantiker – derfor vil du givet også føle trang til at beskytte hende.

Hun er også sentimental, og du vil se, at hun samler på gamle fotografier, gemmer gamle breve og er i kontakt med gamle venner og bekendte.

Så hvis du leder efter en følsom, romantisk, feminin og sødt forførende livspartner, er Krebsen perfekt for dig.