Annonce

Par med en kvindelig Vægt

Par med en kvindelig Vægt

Er du Vægt?Den kvindelige Vægt elsker at blive elsket og ser næsten forførelse som en kunst. Hun er nærmest som en skuespiller, der opfører et dramatisk kærlighedsspil for en enkelt tilskuer – dig.

Hun er naturligvis alene på scenen, for hun vil stå i spotlyset til enhver tid. Men ulig Løven, som bedst kan lide at have scenen for sig selv, vil Vægten have smukke omgivelser, der danner baggrunden for hendes stjernestatus.

Den kvindelige Vægt er en kreativ kunstner. Hun ved en masse om mad og vin, har god smag i tøj, dekoration og smykker, og hun elsker musik og kunst. Hun har simpelthen talent for at bringe skønheden frem, lige meget hvor hun er, og det samme talent bruger hun i sine kærlighedsforhold –små romantiske handlinger som at lægge et lille kærestebrev i din lomme, for eksempel.

For hende handler det meget om selve det at fortrylle dig, at forføre dig. Når først hun har vundet dig, begynder hun at miste interesse, og du må pænt vente, til hun er klar til at fortrylle dig igen. Vægten kan godt være lige så doven i kærlighed, som hun dybest set er f.eks. på arbejdspladsen – så forvent ikke det samme høje aktivitetsniveau hele tiden.

Vægten kan være en krævende partner, for hun forventer at du fornemmer, hvad hun har lyst til, uden at hun behøver at sige det. Nogle synes, at hun ikke projekterer en komplet person men mere stemninger og nuancer, og at hun forventer, at omgivelserne – særligt manden – samler dem op undervejs.

Som hendes partner forventes du at give hende de rette omgivelser. Den kvindelige Vægt vil have romance på den traditionelle måde: Champagne, roser, stearinlys, gaver, små overraskelser. Ikke underligt, at mange kvindelige Vægte bliver tiltrukket af ældre mænd med tegnebogen i orden og erfaringen til at tilfredsstille deres behov.

Den kvindelige Vægt vil have en mand, der kan give hende kærlighed, forståelse og sympati, men hun forventer også, at du imødekommer alle hendes luner og nykker. De mænd, hun tiltrækker, vil typisk være mere end klar til det. Til gengæld holder hun så meget af romancen (og skyr væk fra det hårde arbejde), at hun typisk er gift mere end én gang.

De fleste kvindelige Vægte foretrækker egentlig romance frem for sex – de synes egentlig at den fysiske side af kærlighedslivet er en smule beskidt. Så prøv ikke at tiltrække hende med rå sex alene – hun finder det vulgært og vender dig ryggen med det samme. Prøv i stedet med forfinet romance.

Hun er glad for beundrere, så den Kvindelige Vægt vil altid søge at ende et forhold på venskabelige vilkår. Selv om I ikke længere er et par, kan du vel stadig beundre hende, kan du ikke? Så vær ikke overrasket, hvis en eller flere af de tidligere partnere hænger ved i omgangskredsen.