Par med mandlig Skytte

Par med mandlig Skytte

Er du Skytte?Tegnet for Skytten er en bueskytte, og det er intet tilfælde. Den mandlige Skytte er altid på jagt. Han elsker simpelthen at jage nyt ”bytte” – også selv om han rent faktisk taler sandt, når han siger, at han elsker dig. Han er lige så ærlig, når han siger det samme til en anden kvinde i morgen. Han lever i øjeblikket og er stjernetegnenes Don Juan.

Så hvis du er den jaloux, besiddende type – eller simpelthen ikke kan lide, at din mand flirter (og måske mere) til højre og venstre – så er Skytten nok ikke den bedste mand for dig.

Hans charmerende og muntre personlighed gør ham i stand til at tiltrække en lang række kvindelige beundrere. Det nyder han, for i hans optik er kærlighed et eventyr, en uudforsket rejse. Han leder frit og ubekymret efter sit kvindelige ideal, og alt, hvad han gør er afslappet og sorgløst i jagten på hende.

Den mandlige Skytte på date

Så forvent ikke, at han inviterer dig på en formel date et sted, hvor I skal være fint klædt på – han hader simpelthen alt, hvad han opfatter som opstyltet, kunstigt og prætentiøst.

Til gengæld kan du have en fantastisk tid med ham, mens I kravler på en vulkan eller spadserer med tæerne i tropevarmt vand. Mindre kan også gøre det – han formår at byde på en hotdog med samme charme og panache som på hummer og champagne – ikke fordi han er nærig, men fordi han simpelthen foretrækker det sådan.

Den mandlige Skytte og kærligheden

Den mandlige Skytte er lidenskabelig men ikke intens. For ham handler kærlighed om at have det sjovt – han er entusiastisk og nyder livet, men han er ofte ikke interesseret i ægteskab eller langvarige forhold. Hans nydelse og lykke er en del af rejsen, ikke et slutmål. På den måde er han præcis som sit kvindelige modstykke. Han forstår ikke, hvorfor så mange andre er så alvorlige, når det gælder kærlighed – hvorfor kan de ikke bare have det sjovt lige som han?

Den mandlige Skytte – en sjov affære

Hvis han lægger an på dig, så er der ingen grund til at spilde tiden på koketterier. Han forstår det simpelthen ikke, hvis du tager det hele alvorligt. Så er du ude efter en sjov, spændende og afslappet affære med en sprudlende, intelligent og humoristisk mand, så er han et godt valg. Hvis du er opsat på ”til deres dages ende”, er han nok ikke den rigtige.