Sådan tiltrækkes en Krebs

Sådan tiltrækkes en Krebs

Er du krebs?Krebsen er et følsomt menneske, og intet virker så tiltrækkende på ham eller hende, som at du tydeligt lader dem vide, hvor meget du beundrer dem. Krebsen elsker ros og anerkendelse, så giv dem masser af komplimenter – hele tiden. Men pas på ikke at finde på noget, for Krebsen er meget intuitiv og læser dig hurtigt, hvis du ikke er ærlig.

Krebsen sætter stor pris på følelser og kærlighed, så husk at vise Krebsen de blødere sider af dig selv. Del gerne dine problemer med Krebsen, og han/hun vil være lykkelig for at blive delagtiggjort i dit følelsesliv og vil gerne give dig gode råd.

Hvis I mangler noget at tale om, kan I altid diskutere sport, politik og økonomi – det er emner, Krebsen er meget interesseret i.

Hvis du vil invitere en Krebs på en date, er det en god ide at fokusere på kultur. Et godt teaterstykke eller en koncert er en rigtigt god start, gerne klassisk musik eller opera. Romantikken bør være i højsædet, og du gør det godt, hvis det lykkes dig at appellere til Krebsens nostalgiske sans.

Husk, at Krebsen godt kan tage sin tid. Ganske som skaldyret bevæger de sig ikke direkte mod målet men er forsigtige med at åbne sig for andre. Så giv dem tid, men vær også opmærksom på, at hvis det ser ud til at tage meget længe, så er det nok ikke sandsynligt, at det bliver til noget mellem jer.

Endelig skal du huske på, at en Krebs altid bliver såret eller fornærmet på et eller andet tidspunkt. Krebsen glemmer aldrig og kan godt have en tendens til at hænge i fortiden. Så pas på dine ord og handlinger, og vis Krebsen at du har gode intentioner om at skabe en livslang, romantisk duo. Dét vil appellere til den gammeldags romantiker, Krebsen er.