Jomfruen og sundhed

Jomfruen og sundhed

Er du jomfru?Jomfruens værste fjender er nervøse spændinger, ængstelighed og følelsesmæssigt stress, for Jomfruen kan bogstaveligt talt bekymre sig syg. Når tingene går galt, manifesterer det sig ofte i, at Jomfruen får problemer med fordøjelsen eller tarmsystemet. Det er fordi tegnet for Jomfruen styrer den del af kroppen.

Jomfruer lider ofte af fordøjelsesproblemer og får hurtigt f.eks. mavesår, leverproblemer, tyktarmsbetændelse eller tarmproblemer. Det er med til at gøre Jomfruen til lidt af en hypokonder, der til stadighed bekymrer sig om sit helbred.

Derfor skal Jomfruen passe på sin kost og undgå meget krydret mad og fede saucer. Gode madvarer til Jomfruens diæt er grønne bladgrøntsager, fuldkornsprodukter, mandler, ost, citrusfrugter og magert rødt kød. Det er specielt godt for Jomfruen at spise papaya, meloner, æbler og pærer og at drikke urtete med sukker i stedet for honning.

Jomfruen tåler ikke medicin særligt godt, og derfor bør du kun tage medicin, der er lægeordineret eller –godkendt.

Let motion er godt især hvis du husker at slappe af ind imellem, og det er rigtigt sundt at glemme bekymringerne for en stund ved at tænke på noget andet – for eksempel en rask gåtur i solen og den friske luft.