Sådan ser andre en Løve

Sådan ser andre en Løve

Er du Løve?Løven er festens naturlige midtpunkt, du skiller dig ud fra enhver menneskemængde. Din entusiasme, dine talefærdigheder og din latter er nogle af de ting, der simpelthen kommanderer andre til at lægge mærke til dig.

Du tænker stort, hvilket også appellerer til andre, og de beundrer dig for din handlingsklarhed og energi. Det er ikke kun dig selv, der forventer, at du tager en ledende position i enhver sammenhæng – det gør de omkringstående også.

Men i sagens natur vild er altid være nogle, der ikke bryder sig om dit kæmpe ego, der synes, at du stjæler rampelyset fra alle andre, og at du bare viser dig og har det hele i munden.

Selv når du er fuldstændigt seriøs og oprigtig, vil der være nogle, der tvivler på din oprigtighed, fordi de synes, du spiller for galleriet. ”Karl Smart” er der sikkert nogle, der vil hviske misundeligt til hinanden, mens du charmerer forsamlingen.

Og, ligesom du kaldes det evige barn pga. din hang til at leve i nuet og din uhæmmede generøsitet og varme, kan andre godt få en opfattelse af, at du opfører dig som et krævende og forkælet barn engang imellem.