Annonce

Sådan tiltrækkes en Jomfru

Sådan tiltrækkes en Jomfru

Er du jomfru?Hvis du gerne vil tiltrække en Jomfru, bør du sørge for at huske kardinalreglen: Underspil! Lad være med at overvælde Jomfruen, som af natur er reserveret og forsigtig.

Vis dig fra din kulturelle side, for Jomfruen tiltrækkes af mennesker, der er dem intellektuelt overlegne. Lad være med at bore i deres privatsfære – Jomfruen værner godt og grundigt om sit privatliv.

Husk Jomfruens gode smag, når du vælger, hvor I skal på date. Lad være med at booke bord et sted med smagløs underholdning eller støj og larm. Og lad være med at lade dig drage med, når Jomfruen bekymrer sig om tingene.

Det er helt normalt for Jomfruen at bekymre sig om alting, stort som småt. Og det hjælper ikke noget at gøre opmærksom på, at de fleste af tingene aldrig går galt alligevel. Det er simpelthen Jomfruens måde at forberede sig, i tilfælde af at noget skulle finde på at gå galt.

På samme måde vil du finde ud af, at Jomfruen kan lide at planlægge alting, så der ikke er overladt noget til tilfældighederne. Kan du lide impulsivitet? Det finder du ikke her! Jomfruen kan lide at have tingene under kontrol og perfekt planlagt og udført og er mester i at få det hele til at ske som forudset. Det eneste krav, det stiller til dig, er at slappe af og nyde det.