Par med en kvindelig Skorpion

Par med en kvindelig Skorpion

Er du skorpion?Hvis du gerne vil have fat i en kvindelig Skorpion, er du nødt til at mande dig alvorligt op. Det kræver en mand, der ved præcis, hvad han vil have, hvis han skal kunne stå fast over for en Skorpion.

Den kvindelige Skorpion er meget følelsesladet, kærlig og krævende. Og hun tror ikke på værdien i at dele. Medmindre du har planer om at holde dig til hende og hende alene, skal du bestemt ikke indlade dig med en kvindelig Skorpion. Hun har mange regler for, hvad du må og ikke må gøre.

Hvad er det så, der gør, at Skorpionen er interessant, når hun nu er så besiddende og jaloux? Jamen, hun er samtidig en fabelagtig, fascinerende og uimodståelig kvinde, der er spændende i soveværelset og underholdende i stuen. Hun er mystisk på den sexede måde, og hun kan med en enkelt gestus drive dig til fortvivlelsens afgrund for dernæst at bringe dig tilbage til lykkens højder.

Med andre ord: Hun er eksplosiv, spændende, inciterende og uforglemmelig.

Den kvindelige Skorpion går ikke på kompromis. Hun bestemmer, hvordan tingene er, og du kan lige så godt give op og fokusere på at få det bedste ud af tingene, medmindre du da gerne vil leve midt i et evigt jordskælv.

Netop fordi den kvindelige Skorpion er så intuitiv, ved hun også nærmest med det samme, om en mand vil kunne gøre hende lykkelig. Og når det er tilfældet, er hun klar til at gå efter ham, også selv om hun er nødt til at påtage sig jægerrollen.

Skorpionen er et vandtegn, og ligesom de andre vandtegn er Skorpionen meget opmærksom på, hvad andre føler. Det værste, du kan gøre, er at være kold eller afvisende over for hende, og hvis hun føler manglende interesse, kan hun blive endog meget oprørt – og det kommer du til at føle!

Skorpionen er allermest sårbar, når hun er forelsket, så det er vel ikke så underligt, at hun stort set altid hævner sig, når hun bliver såret. Og hun er klar til at gå langt for at straffe synderen…

Lige så meget, som du kan være sikker på Skorpionens eksplosive personlighed, kan du også stole på hendes vedholdende og stærke loyalitet over for sin mand. Hun er en brav forkæmper for den, hun holder af, og hun vil forsvare og beskytte dig med sit sidste åndedrag.

Kort sagt: Den kvindelige Skorpion tilbyder troskab til gengæld for bestandighed. Ja, hun er besiddende, men de fleste mænd, der er heldige nok at have en kvindelig Skorpion i deres liv, vil fortælle dig, at der ikke er noget, de hellere vil have end at være besat af hende.