Annonce

Sådan tiltrækkes en Tyr

Sådan tiltrækkes en Tyr

Er du tyr?Hvis du vil tiltrække en Tyr, er du nødt til at tage det første skridt. Tyren er nemlig på udkig efter den eneste ene, og det kan godt tage tid for ham eller hende at se og tænke sig grundigt om. Så tag initiativet!

Vis Tyren, at du kan lide hans eller hendes selskab. Få dem til at le – Tyren holder meget af at le men initierer sjældent latteren selv. Hvis du fortæller en vittighed, bør den tiltale Tyrens brede, robuste humor – hellere en sjofelhed eller falde-på-halen komik end en sofistikeret vittighed.

Hvis du først får Tyrens opmærksomhed, vil du finde ud af, at Tyren er charmerende, interesseret og interessant. Han eller hun kan godt have en tendens til at blive ved med at uddybe et eller andet emne, men det er nemt at stoppe dem med en hurtig bemærkning.

En af de vigtigste veje til Tyrens hjerte er hans/hendes smagsløg og hang til luksus. Inviter Tyren på middag i en rigtigt god restaurant med fin mad og gode vine – eller lav mad derhjemme, hvis du er god til det. Sørg for, at portionerne er rigelige. Tyren er både gourmet og gourmand.

Og som bekendt holder Tyren af besiddelser, så vis dine mest værdsatte ejendele frem, hvad enten det er gamle mønter eller en sjælden elfenbensstatue – det vil altid vække Tyrens interesse.

Husk at rose Tyrens hjem, bil, tøj, gode smag – selve Tyren. Tyren elsker ros – og at snakke, så lad være med at monopolisere samtalen. Du vil med garanti ikke kede dig, for Tyren kan være yderst charmerende og interessant i det rigtige selskab.