Jomfruen og kærligheden

Jomfruen og kærligheden

Er du jomfru?Jomfruen kan synes kold på overfladen, men gemmer i virkeligheden på uudnyttede ressourcer i form af ægte sensualitet. Men det tager tid at komme ind til kernen, for som Jomfru er du meget påpasselig med at dele ud af dine følelser – og med at lade nogen komme tæt på.

Du har behov for at føle, at andre har brug for dig, og det tænder dig mere end det fysiske forspil, så din partner gør klogt i at vise dig, hvor meget du betyder for ham eller hende. Hvis du føler, at du er vigtig for et andet menneske, er det det, der ansporer dig til at udvikle forholdet.

Jomfruen er ikke god til at udtrykke følelser med ord, men du viser til gengæld din partner kærlighed i soveværelset. Du er jo et privat menneske, så andre lærer dig egentlig kun rigtigt at kende på tomandshånd – og det samme gælder i kærlighedslivet.

Du er en loyal, trofast og pålidelig partner, som måske ikke er ekstremt romantisk på den traditionelle måde, men som til gengæld viser ægte kærlighed og hengivenhed, når først du er vundet over.

Jomfruen og Kærligheden – Helt specifikt

Når Jomfruen leder efter sin livspartner, så er der nogle helt specifikke kvaliteter, der tiltrækker. Jomfruen har især brug for en stærk partner, der ikke er bange for at vise sine svage sider og som reelt har brug for Jomfruen i sit liv. Læs her om hvilke stjernetegn der matcher Jomfruens, og hvilke partnere, der får det bedste frem i stjernetegnet.

Jomfruen og kærligheden – Hvad er din partner?

 

[zodiac_table id=7]