Sådan tiltrækkes en Vægt

Sådan tiltrækkes en Vægt

Er du Vægt?Vægten lever for beundring, for gode manerer, komplimenter og social kunnen. Det er ikke nødvendigt at tænke for meget over, hvilke emner du skal tage op, når du er sammen med en Vægt. Vægten er nemlig interesseret i rigtigt mange ting, fra teater, kunst og antikviteter til boligindretning med videre, og alle emner dækkes lige dygtigt og indlevende.

Vægten er den fødte samtalepartner. Men du finder nok hurtigt ud af, at Vægtens yndlingsemne er ham eller hende selv. Uanset hvad I taler om, skal Vægten nok få drejet emnet om, så det handler om ham/hende – på en både diskret og underholdende vis, selvfølgelig!

Hvis du bliver træt af at komplimentere Vægten og tale til dennes yndlingsemner, kan du roligt tage f.eks. kontroversielle nyhedshistorier op. Hvis du indtager en klar og stærk holdning til emnet uden at være ubehagelig eller stejl, vil Vægten være naturligt interesseret.

Vægtens sans for balance og hang til at se begge sider af en sag fornægter sig nemlig ikke. Uanset hvilken side, du advokerer for, vil Vægten snart prøve at gøre dig opmærksom på den anden sides argumenter. Ikke for at gøre det til en konflikt, for det kan Vægten ikke fordrage, men fordi det giver anledning til livlig konversation.

Det er naturligvis en god ide at afslutte med at lade Vægten vide, hvor meget, du beundrer dennes intelligens, indsigt og forståelse, og hvor meget du har lært af dem.

Vægten elsker luksus, og du gør derfor smart i at iscenesætte en date rigtigt. Vælg et sted med klasse – så eksklusivt som muligt – og klæd dig på til lejligheden. Vægten elsker at vise sin date eller partner frem, hvis der er grund til at være stolt af dennes påklædning, stil og klasse.

Sørg for den rette stemning, god dæmpet musik, fabelagtig mad og de dyreste krystalglas. Dette er ikke tidspunktet til at bekymre sig om tegnebogen. Vis dig fra din mest ekstravagante side – men uden at vise dig eller virke prangende. Så har du en god chance for at tiltrække Vægten.